| Autor |
Zpráva |
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:32
- Nahlásit
Grin
Zapomněla jsi usraného, to je ta nejvíc charakterizující vlastnost tvého psa
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:33
- Nahlásit
fidalka
teda kdybych se tak nesmála, tak se snad i urazim
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:35
- Nahlásit
Grin
Urazíš jako na mě jo??????
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:38
- Nahlásit
fidalka
no a na koho jinýho na taru se zlobit nebudu, ta se Grinečkovi furt neposmívá, naopak ho učí lovit myšišky...
ale pojď pryč, třá do venční, tady jsme OT .. si to tady sama zasírám nakonec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:36
- Nahlásit
hancaw
termosky má většinou Gerda a ta se pohybuje dost pomalu
no jistě že se pohybuju pomalu, když na každym výletě můj batoh váží deset kilo! Beru čaj litrovou termosku, kafe půlitrovou termosku, dvoulitrovou flašku vody pro psy, misku, lékárničku, standardní batohovou výbavu se skádacím příborem a dalšími důležitými věcmi...prostě je to zatraceně těžký a eště s tim musim do kopce...tak se na vás příště vyprdnu a káva a čaj nebudou a vaše čokle budou Mařínkoj závidět pitíčko. Flundry ste!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:40
- Nahlásit
Gerda
no jistě že se pohybuju pomalu, když na každym výletě můj batoh váží deset kilo! Beru čaj litrovou termosku, kafe půlitrovou termosku, dvoulitrovou flašku vody pro psy, misku, lékárničku, standardní batohovou výbavu se skádacím příborem a dalšími důležitými věcmi...prostě je to zatraceně těžký a eště s tim musim do kopce...tak se na vás příště vyprdnu a káva a čaj nebudou a vaše čokle budou Mařínkoj závidět pitíčko. Flundry ste!!!!
jo! Myslim, že tvá výbava jest naprosto jen to nejnutnější k přežití žumpy v přírodě prostě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 23:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
víš jak snadno sem našla v neděli různé předměty ku stopování? )) Až někde uvíznem v pralese, přežijem týden )))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 23:13
- Nahlásit
Gerda
víš jak snadno sem našla v neděli různé předměty ku stopování? )) Až někde uvíznem v pralese, přežijem týden )))
to možná i dýl....víš jak dlouho budem jíst všechny psy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 23:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
víš jak dlouho budem jíst všechny psy?
no hlavně aby jela Kejtlin...Nyxátor týden, Nanda týden a půl, Mařena jako dezert, šampusky adidaska nedá, budeme muset sežrat i adidasku...obíračka na nedělní dopoledne...jo, když půjde i Bajko, sme zachráněný na měsíc celkově určitě.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 23:39
- Nahlásit
Gerda
no hlavně aby jela Kejtlin...Nyxátor týden, Nanda týden a půl, Mařena jako dezert, šampusky adidaska nedá, budeme muset sežrat i adidasku...obíračka na nedělní dopoledne...jo, když půjde i Bajko, sme zachráněný na měsíc celkově určitě.
krafko!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 00:02
- Nahlásit
Gerda
šampusky adidaska nedá
nebém se ptát , ty pudou první jsou nadívaný krevetama...ty budou dobrý!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 00:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty pudou první jsou nadívaný krevetama...ty budou dobrý!!!
debile!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:25
- Nahlásit
Gerda to nebyla kritika! Naopak ty ač s těžkým batohem se přesouváš bez zbytečných řečí zatímco nezatížená Davídková frflá furt
Sízra fuj! Adidasku nejim! Vypadá poněkud splihle - jak salát!! Ale pravda je že šampóni naopak vypadají velmi chutně ! Mňam!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:46
- Nahlásit
hancawfuj! Adidasku nejim!
No dyk jo, kdo by to obíral.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:59
- Nahlásit
pawLINka
No dyk jo, kdo by to obíral.
jo jen samá kost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:14
- Nahlásit
děcka a bude se chlastat? Mám si sebou něco vzít k pitíčku???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:22
- Nahlásit
Monty
děcka a bude se chlastat?
Tak my řidiči asi ne
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:26
- Nahlásit
Baico
Tak my řidiči asi ne
a bude nás hodně. Leda bysme si zabukovali autobus
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:28
- Nahlásit
Baico
stetisek123
to je jeden z důvodů proč nemám auto ani řidičák
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:28
- Nahlásit
Monty
Já určo chlastat budu, tak si vem zásoby a uděláme si kdyžtak soukromou párty. Vezmu nějaké sudové víno, ale mám obavu, že se mi toho moc do batůžku nevleze.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:30
- Nahlásit
Monty
Nebo je taky varianta ta, že bych vzala nějakou flašku, to je skladnější.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:31
- Nahlásit
Monty
to je jeden z důvodů proč nemám auto ani řidičák
No tak to já bych neměnila. Teď jsem si vyzkoušela být týden bez Zeleniny a to že nemůž jako řidič pít je malá nevýhoda oproti té spostě výhod, co mi ato přináší.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:35
- Nahlásit
pawLINka
no já budu taky ráda, když narvu pro hilky jídlo, ručníky, nějaké piškoty a něc na převlečení, ale něco se snad tam vleze
tak teda bereš něco??? já bych si asi koupila ferneta
Baico
tak já bych auto ani finančně neutáhle, teda utáhla, ale nemohla bych mít knírače
tak jiná otázka, ti co nebudou řídit, budete něco pít? nebo budeme s paw samotné???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:37
- Nahlásit
Monty
tak já bych auto ani finančně neutáhle, teda utáhla, ale nemohla bych mít knírače
Já si to taky myslela a není to zase tak strašný. A to jso veverky oproti kníračům trošku náročnější.Fakt jsem nebyla ráda, že jsem po dvou letech pohodlí musela táhnout psy vlakem a půjčovat si auto od táty.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:05
- Nahlásit
Baico
no já nevím, ale tak dvojku většinou auto sežere, penzín, pojistka atd. ne? to radši budu mít knírače a bez auta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:14
- Nahlásit
hancaw
Adidasku nejim! Vypadá poněkud splihle - jak salát!!
můžeš jí pokapat citrónem..nebo jí halt před konzumací naondulujem, anebo si utrhneš tu část, co bude nejsvěžejší.
Ovšem naskýtá se otázka zimy, jediný, co mě napadlo, že si vyděláme kůže těch sežranejch. Takže neponičit. Z vlasů si upletem biče nebo rybářský pruty. Budeš muset bejt taky sežraná jedna z prvních....
Baico
máte recht pani, radši nebudu vůbec pít, jen abych mohla jezdit autem.
Monty
ale tak dvojku většinou auto sežere, penzín, pojistka atd. ne?
to mnohem víc, když jezdíš každej den...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:17
- Nahlásit
Monty
no já nevím, ale tak dvojku většinou auto sežere, penzín, pojistka atd. ne?
No tak dvojku projezdím za měsíc,najezdím plus mínus 1000 km za měsíc. Pojistku platím pololetně 1800 no a pak ty výdaje, když se něco psejří. Ale musím zaklepat, že zatím mě Zelenina celkem šetřila.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:19
- Nahlásit
Gerda
jo a vím kolik peněz cpe pořád brácha do auta, opravy atd.
už jsem zvyklá jezdit MHD a nějak mi to nevadí
třeba už se moc těším na to, až budu nasedat do vlaku s holkama to bude zase zážitek, nejméně tam na měsíc, než udělám trapas někde jinde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
Monty
Kdyby ses v tom vlaku podělala, nebo poblila průvodčímu boty, neřeknu, ale trapas si nemůžeš vyrobit prostým nastoupením do vlaku....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:08
- Nahlásit
šiš vy ste alkoholíci nenažraný, to je strašný
nikam s váma nejedu byste mě zkazili
|