| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 16:32
- Nahlásit
vy jelita, copak jsem jasně nenapsala žádný OT??? Gdo se v tom má teď tady oryjentovat! Apsolutně to nehodlám dočítat. Jestli tam byla nějaká důležitá věc směrovaná ne mě, tk mi to pls něgdo ještě jednou zopakujte...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 16:46
- Nahlásit
Maky a Trix
jestli pojedeš autem, vřele ti doporučim si na noc na sídlu u nás zaplatit párking, abys neměla auto před barákem. Jako nemělo by se nic stát, ježe už sem vám víckrát psala, jakej je tu bronks...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 17:33
- Nahlásit
Gerda
s tím případně počítám, vše ještě rozhodnu podle toho, jak se dohodneme...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 17:46
- Nahlásit
čuju tady ňákej vejletek?? z histerickejch reakcí na hancuw soudim, že bé schopnej plánovač tras....by sem jí to třá pomohla naplánovat...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 18:13
- Nahlásit
bonc óóó děkuji drahá! Kdybys nebyla tak daleko venčím se výhradně a pouze s tebou. Zbytek jsou lemry líný a jen na ně plejtvám svým talentem!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 18:33 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
hancaw
jen na ně plejtvám svým talentem!
no jako bacha, aby ti nezakrněl, talent se musí furt rozvíjet a podporovat huž teďkonc máš ten profil takej jednotvárně placatej... takhle přijdeš o kreativitu dam ti sem jeden na spravení chuti a jako takovej příkládek pro menší sobotní vejletek...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 18:39
- Nahlásit
bonc si obvykle napravuju chutě vejletkama do jiných rajónů většnou maličko exotičtějších ale letos mám smolíka co plánuješ na příští rok? možná bych se k tobě přidala v honbě za trekingem teda i s Džínou samo
Tipy na sobotu jsou vítány - sem s nima
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 18:44
- Nahlásit
hancaw
rozhodně se příští rok přidej, letos už je padla, ale na jaře to zas rozjedem páč na vejletky maličko exotičtější nejsou love, spravujem si chutě jen po čechách, ale zase o to častějš
Tipy na sobotu jsou vítány - sem s nima
čeče mam takovej nejasnej, ale vtíravej pocit, že by to zbytek účastníků zájezdu asi nepřivítal a ještě by nevrátil podšálky....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
bonc tak jo - pošli mi kdyžtak na maila nějaký podrobnosti co k tomu potřebuju a co mám pro to udělat
Jo jak koukám na to převýšení tak Davídkovou by museli už přes práh nést a zbytek by nás podšálkama utlouk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:02
- Nahlásit
hancaw
Jo jak koukám na to převýšení tak Davídkovou by museli už přes práh nést a zbytek by nás podšálkama utlouk
tak to si piš a děte si s těma hnusnejma vobrazcima kamsi
bože to sou lidi..
je něco poctatnýho?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
hancaw
Podšálky by byly málo,ale určitě sebou budou mít někteří termosky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:18
- Nahlásit
hancaw
potřebuješ akorát čokla a vodítko, to je na tom to nejlepčí zbytek výbavy je už na rozmazlenosti jednotlivce . Prostě se na jaře přihlásíš na nějakej trek (budu od ledna v kalendáři na www.dogtrekking.info) a přijedeš ale určitě to můžem po mailu pořešit, budu mít v zimě absťák jak sfiň
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:22
- Nahlásit
bonc: a jeste boticky, celovku atd.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:31
- Nahlásit
pawLINka
a tak o povinný nemluvim, pokud hancaw jenom trošku chodí tak určitě to podstatný má a zbytek jsou drobnosti co doladí před trekem... nejdražší jsou boty, batoh, spacák a to určitě vlastní když šla pěšky na zéland
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:31
- Nahlásit
Jebloň
ale určitě sebou budou mít někteří termosky.
možná bych si f práci mohla pučit ten kotel na čaj
bonc
ale určitě to můžem po mailu pořešit
jj řešte si po mailech tydlety úchylnostě
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:35
- Nahlásit
bonc
tak o povinný nemluvim, pokud hancaw jenom trošku chodí tak určitě to podstatný má a zbytek jsou drobnosti co doladí před trekem
Davídková řikala at to chodim s Nyxlem,tak se chci zeptat essi je součástí výbavy i: cíga a placatka a essi je možný jít v růžovejch piškotech? dík za info
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
davidkova renata
řešte si po mailech tydlety úchylnostě
tssss! největší ouhyl ze všech bé moralizovat?
jak kdyby ta troška zdravýho pohybu mohla uškodit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
essi je možný jít v růžovejch piškotech?
možný to je,ale jen chvilinku.-)))
bonc
jak kdyby ta troška zdravýho pohybu mohla uškodit
sem nevěděla žes za války vorganyzovala pochody smrti!
rači budu eninkovat
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:38 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
bonc tak výbavu samože mám do tý jsem investovala docela dost čukla taky tak už jen to jaro aby přišlo.....
Jebloň termosky má většinou Gerda a ta se pohybuje dost pomalu tak tý se zase tak moc nebojim
Davídková šiš vot tebe to sedí nevim GDO se tahal s tělocvikáře žejo! A mě něco vykládej vo ouchylnostech!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:40
- Nahlásit
hancaw
GDO se tahal s tělocvikáře žejo
taky to nedopadlo žejo!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
placatka je v povinný výbavě - někde tě nepustí na trať když nenadejcháš a je to tekutá ortéza na vše, bez cigár mnozí nevylezou na první kopec, akorát s těma piškotama... no já chodim v růžový mikině s korunkou, tak budem aspoň ladit
máš vše, můžeš vyrazit
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
rači budu eninkovat
dyk to řikam... a pak kdo je tady úchyl
sem nevěděla žes za války vorganyzovala pochody smrti!
mno sem to chtěla utajit, víš co, nevim jak se k tomu postavíš, jako aby nám to nenarušilo fstach.. zvlášť když vyjde najevo, že ty nejničivější čokle nebyli vězně žeroucí vrčáci, ale pochodoví bíglové, co ničili vězně monotóním nekonečným nervy drásajícím JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:52
- Nahlásit
bonc
zvlášť když vyjde najevo, že ty nejničivější čokle nebyli vězně žeroucí vrčáci, ale pochodoví bíglové, co ničili vězně monotóním nekonečným nervy drásajícím JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM.....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 19:57
- Nahlásit
hancaw
Davídková šiš vot tebe to sedí nevim GDO se tahal s tělocvikáře žejo! A mě něco vykládej vo ouchylnostech!
s nabušenym Doubkem prosim pěkně...chodila k němu do kabinetu, nechával jí podržet svýho vycpanýho strakapouda...učil totiž i přírodopis
bonc
máš vše, můžeš vyrazit
no tááák...tož du balit
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:06
- Nahlásit
Koko
Hele podle hlavy to azoš fakt není, bude to nějaký mix s tím cane corso nebo čímsi jiným. Z asiata tam vidím jen ty ťupky na packách a trochu krčisko, někde vzadu tam teda asi bude...
OT
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:09
- Nahlásit
Sízra no fůůůůůj ! A pak kdo je ouchyl
Davídková no tak jako se strakapoudem vycpanym jo tak jako to je fakt už hardkór i na mě teda!
bonc placat mám - a mám aji zbytek filipínskýho rumu
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:19
- Nahlásit
Právě jak vás čtu tak mi došlo,že máme s paw špatně pse-páč Já po3km pajdám na umělý koleno zatímco pakůn je schopen jít treky po dvou klidně s batohem na zádech navopak Paw vobčas připomíná zemní kukačku zdrhač neuvěřitelný zatímco Delinka je rozená dáma de želvím nobl tempem s grácíí komtesy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
bonc
hancaw
já bych si taky chtěla někdy zkusit dogtrekking, až budu mít "dodělanýho" psa - v březnu mu bude 16 měsíců a budem moct vyrazit!!! Vezmete mě?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:54
- Nahlásit
Grin
Půjdeme před Vámi a ani nemusíš učit Grinečka tahat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:31 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
fidalka
už zase rýpeš do mého jedinečného, chytrého, mrštného, obratného, rychlého, vychovaného a i jinak činaného pejsánka??!!
|