| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:51
- Nahlásit
Áááá, jak tak čtu ten program, tak mám najednou chuť jet fakt na oba dny. Prochajda by byla supééér.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:52
- Nahlásit
hancaw
tu máte ten odkaz
A to se de celejch těch 16 km???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:53
- Nahlásit
Procházka je teda vražedná pro mě! Jako když né 20 km, tak 16 neva, jo? Kopce jako kráva nedávám už vot pohledu na obrázek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:55
- Nahlásit
Sízra Milanová
chci vidět tu trasu a pak se operativně rozhodnu
hele to dáme i my invalidijové,to bych zas byla f klidu ,hlavně dyš to nebé blaník ,prostě dete s čupakábrou téš,ale neber si ty růžový piškotky ty demente je listopad!
Lucie Kratochvílová
eee budou řísky???
joooo řííísky!!!
na závot já nejdu ,ale gerdice jo a určo eště někdo,ákyháky třá ,alexa a tak )
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Musíme ti najít opatrovníka na přechrápnutí, stejně jako Montyjofce.
Já si beru Jebloň a Maky. Víc se ke mě nevejde lidůch do stanu ))
POTŘEBUJEM OPATROVNÍKA PRO PAW A MONTY
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
hancaw
Za mě procházka super a kdyby byly sportovněji založené žumpistky, tak nemám problém i s jednou tak dlouhou.
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Procházka je teda vražedná pro mě! Jako když né 20 km, tak 16 neva, jo
je to 16tam a 16 zpátky pohoda...no nic jástejně nevim co budu robit v sobotu...ale kdyžtak pudu no,ještě uvidim i jak na tom bé čokl,essi bude kulhat nebo ne.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:58
- Nahlásit
Jebloň ne na druhou půlku ti Alexa půjčí šerpu a ten tě ponese
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
je to 16tam a 16 zpátky
tak to nedám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:02
- Nahlásit
nechci působit panyku,ale je to 16 celkem nebo 32 celkem??
páč 32 nejdu,nejsem magor
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:03
- Nahlásit
Ste debilní? Si myslíte, že se nedá ta trasa operatívně pokrátit? Když zahneš dříf, seš na půlce, ani nevíš, jak. A sou fšude altánky, můžem si dávat kafe a cigára a guláče.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:04
- Nahlásit
Ty voe, to dete skoro fšichni i v sobotu na procházku? Tak nevim, že bych přijela radši procházeti se, aby měli čokli lepčí vyžití? Objednali jste slunečné počasí, my jsme s Kokynkama děsně zimomřivej tým.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:04
- Nahlásit
Gerda
monty nejede, nebo jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:06
- Nahlásit
Koko
no ti, co drazej na celej víkend, dostanou i sobotní vycházku se zapejkánim nechtůch...Máš tu kde přespat?
makrel
doufám, že monty pojede...ale nevim, jestli jo, nebo ne, je čas, aby se rozhodla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:07
- Nahlásit
Gerda
Si myslíte, že se nedá ta trasa operatívně pokrátit?
to si přesně myslim,páč vzhledem k faktu,že sme schopný ztratit se i na louce nahoře u aleksy ,neumim si představit jaxi operativně krátíme trasu někde kde to vůbec neznáme a nevíme kam dem.-))))))))))))))))
32 nejdu,to řikám na rovinu,mám 4 ůklidy denně a to mi dost vyčerpává dlouhodobě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
kolem Jílovýho už sme se ztratili mockrát, dycky se dá najít cesta zpět. 32 je taky na komplet celej den, eště chcem stíhat odpolední věci, tak stačí, když budem do dvou hotový s vejletem.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Si myslíte, že se nedá ta trasa operatívně pokrátit?
Jo, de pokrátit, už sem na takovou věc, jako je záchrana života koukala ))))) My pudem s Vládikem asik... Essi Vládik neva...
|
Koko
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Nee, nenocovala bych. Buď dovalim na sobotu nebo na neděli Jen zvažuju, jestli by Kokynky nebyly radši oprocházkovaný, že by to bylo lepší vyžití jako.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Vládik neva, aby ale nebyl v dyzgomfortu )))
Koko
zvažte si to pani ))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
My teda půjdem asik na oboje, uvidím, co mi na to večer řekne Vládik
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Ty voe, nejsem tu chvlku a už čtu pět stránkůch, abych věděla, co se děje!
Chtěla jsem se přihlásit, že udělám ten dort,ale uš mě tu někdo přetběh.
Hlásila sem se o mamku, taky ste mi ji ukradli.
Tak můžu uděla gulage bo žízky, ale oproti nějakému příspěvečku, jinak nemožu.
Možu dojet dřív na tu přípravu.
S tou trasou nesouhlasím, bo Beďarka to fakt nedá (eště, že ji mám a můžu se naní vymluvit). Nemohla by existovat sekce turistů-amatérů, kteří by si to někde zkrátili? Sama zabloudím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
mám 4 ůklidy denně
Jako já nechápu, jak můžeš uklízet na 4. místech zároveň, já nejsem kolikrát schopná si uklidit ani doma
Koko
jééé, pani vy jedete s odklápěcíma chrochtajícíma pusinkama? tak v tom případě dej vědět, kterej den, dorazila bych v ten samej a vzala bych Bonninku kdyžtak
Ale lidi,furt nic neslybuju ještě, nic není 100% ráda bych, ale mám to taky tak na 70% jako Lola
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:15
- Nahlásit
Gerda
aby ale nebyl v dyzgomfortu
Procházky mu nevaděj, nebaví ho sedění na hromadě )))
Každopádně z prochajdy jedem rovnou domki, případně se utrhnem dřív, kdyby to jako bylo moc náročný )))
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:15
- Nahlásit
Gerda
Pokud se bude operativně krátit a půjde se pohodovým krokem,tak OK.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:17
- Nahlásit
děcka, tak pokud bude pěkné počasí - stupně mi jsou u dupky (jen nesmí pršet) a měly bychom se dopravit do Prahy a někdo by se nás pak ujal, tak bychom na 70 % jely, ještě musím pořešit ty prachy, ale myslím, že není problém si navýšit dluh u tatíka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
stetisek123
S tou trasou nesouhlasím, bo Beďarka to fakt nedá (eště, že ji mám a můžu se naní vymluvit). Nemohla by existovat sekce turistů-amatérů, kteří by si to někde zkrátili? Sama zabloudím
S náma nezabloudíte pani Kdyžtak možete jít s náma, ale my se fakt šouráme pomalu ))
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Dobrý dementi za chvíli nebudu mít CO krátit! ale ještě můžeme obejít Vlčí rokli - je to kousek od Jílového nebo od Prosečnice a trasa je asik 6 km kol dokol
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:18
- Nahlásit
ale jely bychom už v sobotu, taková dálka, tolik peněz za cestu, tak jedině na dva dny
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:19
- Nahlásit
hancaw
ale ještě můžeme obejít Vlčí rokli
no a bylo by to takový tématický
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:19
- Nahlásit
Parkujem autmo v ulici K Turyni, na konci tý uličky u těch domků na konci tam to snad bude oukej, nikam nechodim se psama po silnici, to nesnášim...
|