| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
bojim se zeptat proč
voptej se renátky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:36
- Nahlásit
Gerda
já nejedu, nemam ani na žádnýho čokla masku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:37
- Nahlásit
kejtlin
volééé a to si myslíš, že doma schovávám pět kostýmů na čokle? neblázni, jeslti pojedu, tak musím taky něco vymyslet, nebo nechám čokla doma a pojedu jen za tu vránu na semaforu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:38
- Nahlásit
Pakunobecny
šiš dejte mu prouhatý tričko a půjde za námořníčka. Kdyby byl nastydlej, bylo by to lepčí, páč by mohl jít za námořníčka s kapavkou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:39
- Nahlásit
kejtlin
proč bys jako nejela? Domluvíš se s Crysama nebo Bajkama, dáš Kyře sponky a půjde za středoazyjata, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
Eldoguero
já ani nic vymyslet nemužu prostě mě nic nenapadá a vyhodit prachy za nějakou třeba látku nepřipadá v úvahu naprosto ne!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:42
- Nahlásit
Gerda
námořníčka s kapavkou
To nemáme max vobětuju náký červený triko a pude za Bertíka no to batoh unese
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:43
- Nahlásit
Gerda
to je jedno prostě nepojedu, já mám volnech nedělí popíči maličko a pro mě a čokle bude přínosnější, když půjdu na cvičák, když se tam pak měsíc opět nedostanu krz vymrdaný šichty a budu se psama jen tak prostě relaxovat, nevíc se svojí imunitou nem ůžu riskovat, že někde byt´ maličko nastydnu
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
prachy za nějakou třeba látku nepřipadá
Hele tak já ti přenechám to průhatý tilko na námořníčka z kapafkou ja
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
šmarjá snad máš doma tkaničku od bot nebo nějakou mašličku, ne?
Notabeneeeeeee zítra mi přiveze holčina do práce plnou tašku věcí pro outulky, je to oblečení, bude to pro zaměstnance na zimu, jsou tam i nějaký kabáty, budou tam zase i kravaty, tak než to přeberu a nafrkám do armády spásy, můžu něco vyčlenit jako zábavu pro naše psy. Něco, co by asi outulkáči v zimě a zaměstnanci neocenili...tzn ty kravaty. No a kejtlivic psové můžou jít za malé komorní trio
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:44
- Nahlásit
kejtlin
mám nutkání vzít sebou Beryl dodělat jí pár fleků, že ´by šla za dalmatina, Kaly za zebru a Argo za labradora (toho maskovat nemusím )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:44
- Nahlásit
kejtlin
neni problém, jak se ti bude chtít, uvidíš, když ne, tak ne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:49
- Nahlásit
Pakunobecny
Eldoguero
Gerda
jenže problém je, že když třeba nastydnu tak se z toho dostávám měsíc a chození v noci v dešti tomu rozhodně nepřidává. jak je to dlouho, co jsem měla pásovce? 3 tejdny?? zase mě to svědí a bolí, počítám, že po nočních se objeví a zase mě to bude stát peníze který nemám, prostě nemůžu riskovat že budu zase zdravotně v píči
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:49
- Nahlásit
Gerda
udělám teda Grinoj dorťas,ja? Grinová tu neni,tak beru že tu teď šéfuješ ty
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:52
- Nahlásit
kejtlin
ok, v pohodě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:54
- Nahlásit
sízra milanová
To bys byla hroznemoc zlatááá domluf se s holkama na nakupu surovin a nebo ja ti to pak dam, to se domluvime.
Jinak mam f planu koupit partycepicky a nejaky frkacky, faborky, konfety, neco cim bysme ty cokle zdysgomfortili.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:57
- Nahlásit
Grin
To bys byla hroznemoc zlatááá domluf se s holkama na nakupu surovin a nebo ja ti to pak dam, to se domluvime.
ješíš to jaou dvě nohy a koleno,to koupim všude,v poho
Jinak mam f planu koupit partycepicky a nejaky frkacky, faborky, konfety, neco cim bysme ty cokle zdysgomfortili.
no tak to je skvělé,není to skvělé?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:59
- Nahlásit
Grin
od kolika to je vlastně????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:02
- Nahlásit
Grin
Na konfety se vyprdni, to vůbec nevim, jak bysme v bahně uklízeli ze cvičáku, na kterym je další tejden závod. Nesmíme ani moc rozjebat plac botama, aby tam nebyla jen hnědá plocha právě na ty závody. Jakýkoli fábory budeme pak muset z toho bahna uklidit )))
Když Sízra uklohní Grinkoj dortisko, dáme mu ho jako dar
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
Tak od 12, mezi 11 a 12 by se lidi meli slejzat,
Ale ja bych chtela jet s nekym kdo bude ochotnej a zna to tam driv a nejak to tam vyzdobit trochu.. Hlasi se negdo?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:06
- Nahlásit
Grin
Ale ja bych chtela jet s nekym kdo bude ochotnej a zna to tam driv a nejak to tam vyzdobit trochu.. Hlasi se negdo?
no já musim nabrat mamku,tag nefim teda a Alexa tam nebé?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:06
- Nahlásit
Grin
Jasný, my s Jebloní, až se proberem z kocoviny. Když bude i Maky, tak s Maky taky.... ))))
Udělá někdo zase koprofku?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:08
- Nahlásit
Gerda
Oukej, konfety ne, budu na to myslet a zkusim najit neco co se dobre uklizi.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:11
- Nahlásit
simvás a budou tam ty cizí lidi nebo ne? jako essi bé někdo kontrolovat, jestli sou čokle v klubovně?
jinak pro šampuse mám už krásné buznovské masky!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:17
- Nahlásit
Adiddaska
jestli sou čokle v klubovně?
hele s tou klubovnou je to blbý protože pak ve čtvrtek jsou závody a musí to bejt ve slušným stavu, takže když bude hnusně a bláto tak asi ne, a hlavně tam bude dítě země a ten to moooc nerad vidí, takže uvidíme podle situace, ale spíš počítej s tím že psi do klubovny ne, nebo takhle, určitě tam nebudou moct lítat a hrát si a honit se
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 23:30
- Nahlásit
Alexa
Sou tam vodkladačky betelný?Páč neska pakůn zrovna jednu pokořil jako
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 01:24
- Nahlásit
Alexa
Tak to je jasny, ze litat tam nebudou, ale jako az uz nebudu moct vydrzet venku, ze zalezu dovnitr a cokle zaparkuju nekam pod stul. Dycky sem je tam takle mela na vsech akcich, co se tam odehravaly, na kanystrovkach tam bylo 15 coklu narvanejch
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 01:31
- Nahlásit
Hele a co vlastne bém dělat když bé scat????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 07:19
- Nahlásit
GrinTak od 12, mezi 11 a 12 by se lidi meli slejzat,
Já ti třá můžu pomoct, i když se neznáme )))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 07:28
- Nahlásit
Gerda
Paní, já již asi po šesté potvrzuji svou účast. Esli mě do té doby nesrazí tramvaj, co tu nemáme nebo nezabloudím někde v tom vlaku, tak přijedu určo.
V Prahé budu již v 8,48.
Mám pouze dilema s maskama, bo budu mít dva čokle a nechce se mi nic tahat vlakem přes celou republiku.
Navíc jsem zrovinka minulý týden vyházela od rodičů poslední zbytky ze skříně a byly tam moje kostýmy z aerobiku. Delina mohla jít třá za baletku. Takhle nemám vůbec nic.
|