Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Grinova párty
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:27
- Nahlásit

stetisek123
Ale zapomněla jsem na otvory, tak nevím, kam to Riky bude sypat a lejt...
twe fekální karneval)))hm...to celkem zapadá do žumpího společenství)

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:33
- Nahlásit

all

kdo tam teda všechno budééééééééééé,vypadá to na olbřímí akcii

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:35
- Nahlásit

Sízra Milanová
my dáme vědět asi v polovině týdne, ale snad to výjde

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
bereš muše nového??
ftipe vylez!
Je nesmělej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 20:01
- Nahlásit

Lola1
Je nesmělej.
ti ho vyléčíme

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 21:10
- Nahlásit

davidkova renata
ti ho vyléčíme
vylečte mi radši Sophyji malá už je docela v poho, ale teď mi tady skoro hodinu kucká Soph

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:40
- Nahlásit

davidkova renata
ti ho vyléčím
no právě - to by mohlo být definitivní.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 05:57
- Nahlásit

inspirace
http://www.zoot.cz/deal/24441/star-wars-kostymy-pr o-psy

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 07:38
- Nahlásit

Lola1
super ale dva litry bych teda za obleček nedala, aby to holky měly na jednu akci

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 07:46
- Nahlásit

Nemám kostým pro Delunu. Asi půjde za kravičku, barvu na to má.

Jinak doufám, že bude minimálně z poloviny takový počasí jako bylo o tomto víkendu.

Těším se, tak snad to vyjde všechno jak má.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:24
- Nahlásit

pawLINka
Jinak doufám, že bude minimálně z poloviny takový počasí jako bylo o tomto víkendu
jo to by mohlo být, sice to vypadá, že bude tak o polovinu stupňů méně než o tomto, ale na déšť to nevypadá
teď jen vyléčit Sophi

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:22
- Nahlásit

V tomhle týdnu musíme doladit následující:

1. kompletní sestavu zejména těch, kteří přespávají.
2. všichni přípražský a pražský - kdo má k dispozici spacáky, potřebuju ještě tři a nějaký polštáře, mám volnej aktuálně jenom jeden spacák a po polštáři se ještě podívám.
3. na sobotu si určit programus, aby ti, co chtěj přijet jen na sobotu, měli nějakej veselej zážitek na procházce s námi.
4. k tomu se váže informace - v kolik dorazej burani do práglu a jak si je rozeberem? Potřebujem odvozníka pro Montyjovou, Paw a Pakůňovou. Jabloň a Maky jsou pořešený. Montyjová, Paw a Pakůňová pojedou z nádru rovnou do Jílu, tam se odbagážujou a jdem na výlet, takže si je musí vzít někdo, kdo pojede v sobotu na vycházku. Autmo vidim jenom Hancuw, Atuš, Pavlii. Je tu ještě někdo, kdo má k dispo auto na burany? Pozor! Paw a Pakůňová se musej převážet ve velkym autě. Pakůňovou by si měla vzít Pikslička, aby měla dva poseroni. Navíc má dost velký auto.

Tak takhle to vidim, jak bych si přectavovala informace pro tenhle tejdenek....

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:32
- Nahlásit

Gerda
stačí když na nádru budeme v sobotu v deset???

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:44
- Nahlásit

jo a já bych ještě potřebovala vědět v kolik budeme odjíždět v tu neděli. ten slevněný vlak mi jede něco kolem 16 hod a pak až v 18hod. to bychom byly doma až kolem jedenácté hodiny, sice do práce asi neůjdu, protože budu mít doktory a musím na krev, hej to bude sranda na krev po chastačce ale nebude to poprvé

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:11 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Monty
ale dva litry bych teda za obleček nedala, aby to holky měly na jednu akci
no to né, to byl vzore-inspirace na vlastní výrobu.

Grin
f kolik párty začíná????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:13
- Nahlásit

My se můžeme dogestit kolem 9 nebo kolem 11 hodiny. Je nám to asi celkem jedno, záleží jak plánujete časově program.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:17
- Nahlásit

Lidi veledůležitej dotaz - kdo půjdete v sobotu bránit, čím víc vás bude tím lépe.
A ještě jeden - v kolik a kam máme v sobotu dorazit?

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:21
- Nahlásit

Eldoguero
Ahoj pani, pojedete i na procházku, nebo s vámi bede jen bránění? Nějakej časovej plán se asi ještě neví, co? Bránit se bude po procházce někde v přírodě??

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:21
- Nahlásit

Monty
pawLINka
Vzhledem k tomu, že odpoledne je brzo tma, bude fajné aa ideál kolem té 10 vás vyzvednout, vyvézt, vydat se prochajdit, poté bránit, poté zapejkat a poté vám ustlat.

V neděli odjezd klidně v 16.00 vlakem, stejnak je už potom tma, Jebloň pojede taky nějak tak.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:25
- Nahlásit

Gerda
super, díky. Takže to závisí jen na Sophyji, jinak jedeme na sto pro

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:30
- Nahlásit

Gerda
Pani, netušíte, jestli se v sobotu bude bránit a prochajdit na stejném místě? Kam máme přijet teda?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:30
- Nahlásit

Eldoguero
v kolik a kam máme v sobotu dorazit?
Sobota v 11 jsme všichni v Jílu a jdem na prochajdu, pté se může bránit u Aleksy, ještě si s ní zaviolám a domluvíme se, pokud není v tuhle chvíli na netu. Brániči: standard žumpa + Jana s Jardou a Baribalem a Arníkem a Budulínem, další žumponoři si řeknou sami, sobotní účast na elmushe by měla být hojná, já se hlásim na avizaci...jako první prosimvás, páč minule sem vůbec nebyla. Koko doufám taky pojede bránit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:31
- Nahlásit

Koko
v podstatě na stejném místě, jen drobný pojezd, sraz bych nám dala v Jílu na cvičáku, potom se vypravíme menším počtem aut na prochajdu. Takhle bych to viděla....si myslim, ještě si zavolám s Aleksandrou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:32
- Nahlásit

Koko
Mě je to celkem šumák, já beru psy jen na procházku, muš bude dávat kousat. Jestli proběhne nejdřív kousání a potom procházka nebo obráceně je mi šumák, ale myslím, že v zájmu čoklů by bylo asi lepší udělat nejdřív bránění a pak prochajdu
Doufám, že nebude moc dlouhá, beru sebou Vikuli, ona víc jak 5 kiláků fakt nedá a to v případě, že bude mít dobrou náladu, jinak my chodíme tak na 2 - 3. Navíc teda budu muset s ní jít pomalu, takže kdyžtak si prostě uděláme nějakou krátkoprocházku
Budou odklápěcí hlavy a Sajgon kousat taky? Muš se na ně moc těší

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:34
- Nahlásit

Eldoguero
já bránit samosebou du!!!! proto taky potřebuju vědět kdy se máme dostavit na bránění!!!
jana s jardou pudou bud f sobotu nebo v neděli,,voba dny nedaj,zatim se kloněj spíš k maškarnímu nevim proč teda...
Koko
jestli se v sobotu bude bránit a prochajdit na stejném místě
nee,bránit se bé na základně tj, cvičák v jílovým,ale příroda je fšude vůkol tagže nemusíme bejt za plotem,klidně můžem mezi ploty esi mi rozumíš

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:34
- Nahlásit

Gerda
Avizace bez Maryje, píšu si
Ok, takže myslíš nejdřív procházka? Nebylo by lepší nejdřív odkousat? Ale zase netuchám jak to máte zorganizovaný časově krs lidi, tak do toho nechci moc zasahovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:36
- Nahlásit

Eldoguero
myslíš nejdřív procházka? Nebylo by lepší nejdřív odkousat
tak asi bylo bo by uš pak nemusela ke kousání dojít esi bé šerpa hancaw děcka musíme to ladit!!! co se slízt všichni na cvičáku,pojíst popít povítat se,mezitim se může bránit kdo chce a paxe pčřesunout vychajdit..jen návrch vyjádřete se.

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:38
- Nahlásit

Gerda
Díky takže cvičák v Jílu na 11h.
Eldoguero
Vikule bude procházkovat Sajgona, on taky o moc víc neujde, rád spoří energii a nebrání, obrany nikdy neviděl, tak se aspoň koukne. Mam teda vzít radši Kokynu, aby jí muš viděl v akci? Obě táhnou nebudu, to by se mi na procházce s cizími psy blbě kočírovalo.

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
klidně můžem mezi ploty
ok, tam přesně se taknějak hodíme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:43
- Nahlásit

Mi je fuk, jestli se bé první bránit, a pak se budem procházet nebo obráceně. Já s sebou bránící psy mít nebudu, ale pakůňová ano.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání