Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Grinova párty
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:06
- Nahlásit

Grin
stetisek123
Víceméně se pletete, slaví se narozky všech )))) Ale ne všech psůch, to jen někdy. Když mám čéka zanesenýho v narozkový tabulce, slavěj se jeho narozky.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:10
- Nahlásit

Gerda
ale vo tim to je. Většina Žumpic má víc jak jednoho čokle a to by fakty bylo neúnosný

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:32
- Nahlásit

stetisek123

většinou se psům přeje na Žumpě a posílaj se virtuální dárky, ale Grin musí mít něco ekstra prostě

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:33
- Nahlásit

stetisek123
čoklům se přeje virtuálně, ale třá Maryji mojí se přeje fyzicky, ta je na dárky zvyklá, von totiž nemůže bejt oslavenec každej, leda tak krásnej černobílej pes, to pak jo.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:36
- Nahlásit

Gerda
Když mám čéka zanesenýho v narozkový tabulce

seš generální tajemník žumpy tě řikám

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:38
- Nahlásit

Gerda
čoklům se přeje virtuálně, ale třá Maryji mojí se přeje fyzicky, ta je na dárky zvyklá, von totiž nemůže bejt oslavenec každej, leda tak krásnej černobílej pes, to pak jo.
zavání mi to rasismem, pani. Bacha na to. Třá Vendula taky měla ne sice narozeniny, ale nalezeniny. a to je taky dobrej důvod k dárkům, i když není černobílá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:44
- Nahlásit

sim vás bé tam vůbec něgdo f tu sobotu????????????

žanet se zlatovláskem nemůžou,žanda má poslední sezonní závod a jiřík může jen dopol,pak cosi má

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
sim vás bé tam vůbec něgdo f tu sobotu????????????
já právě nevim, no ale to budou jen obrany nebo co?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:54
- Nahlásit

Venta
eště má bejt procházka,ale pod velením nacistické uzurpátorky, tak to bude prej 32 km!

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:59
- Nahlásit

Venta
Třá Vendula taky měla ne sice narozeniny, ale nalezeniny
pani klid, nalezeniny se počítaj stejnou měrou jako narozniny

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

Grin
No, když se to trošku rozvine, tak bysme mohli u jednoho psa slavit:
A/ odhadované narozeniny, nalezeniny, předániny, svátek a Vánoce a Velikonoce, eventuelně halóvín
B/ narozeniny, okouknuniny, předániny, svátek a Vánoce a Velikonoce, eventuelně halóvín

Variabilitě se meze nekladou, dal by se zařadit svátek zvířat, svátek psů, svátek vlků, narozeniny úhlavního nepřítele, úhlavního přítele, první lásky a kastrace...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 19:27
- Nahlásit

stetisek123
eventuelně halóvín

ten by byl bezva
Venta
no ale to budou jen obrany nebo co?
né bude všecko

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:08
- Nahlásit

essi mě krysa veme, tak dojedu taky

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:19
- Nahlásit

jako my jsme s makrelito oslavovaly jak měla Soph jeden rok a pak přéchod Faith

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 22:02
- Nahlásit

davidkova renata
né bude všecko
jako úplně všecko?

stetisek123
eště má bejt procházka,ale pod velením nacistické uzurpátorky, tak to bude prej 32 km!
Tak nebejt to do kopce, tak by mi to nevadilo. Jenže s kočárkem se nedá všude, takže asi nic teda.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 01:57
- Nahlásit

jako potrebuju fahrplan..ja bych chtela vobrany..ale!v kolik budou??

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 09:07
- Nahlásit

sarax
hned po 11 hodině, jak se tam slezem, nažerem, nakafíme, slíkne a oblíkne se elmuš, pak ho hnedle můžou pejskové pokousat. Bude mít manžetu, přijeď, hodně čoklůch to překvapí Procházka bude po bránění. Fárplán je tu už dva dny )))))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 09:26
- Nahlásit

Gerda
co je to manžeta? jakto, že potrápí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

stetisek123
co je to manžeta?
manžeta je v zásadě taková kožená šprcka na ruku,přes to se dá normální civilní oděf a pes si tak nějak myslí,že kouše do živýho vlastně neb nevidí žádné pomůcky jako rukáf,ringo,pešek...von ten pes má tak trochu pravdu s tim živým.-)))) viděli sme elmuše dyš skončil.-)))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
achá, ale to už pak není taková hračička pro psy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:53
- Nahlásit

stetisek123
No jsou trošku překvapení, protože se manžeta nedrží tak pohodlně, musej fakt držet pořádně, pevně, sklouzávaj z toho dolu, musej si na to zvyknout a pořádně se zakousnout na plnou hubu a ze všech sil. Je tvrdší než rukáv a neni tam žádnej volnej kus, aby si mohl čokl pobrat do huby kus prázdnýho materiálu. Je to tvrdý, ruku to obepíná, musí vzít ruku a tu držet. Tak si tak myslim, že by jim to mělo pomoct v pořádnym zákusu...myslim si to krz tu manžetu, co měl elmuš, jinou neznám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:55
- Nahlásit

stetisek123
ale to už pak není taková hračička pro psy?
hele to nevim bo náně vo hračku bestak nejde,jakmile je hračka svlečena ,ztrácí vo ní celkem zájem a klidně jí i pustí!!
todle jí bafčí daleko víc..čim mín toho fík na sobě má,,tim je radši..jako aby nedošlo k vomylu a někdo zas neřek že je stejná jak já!!..sem k tomu empiricky došla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:56
- Nahlásit

Gerda
no hlavně hafo psů vůbec nekousne páč sou to klasika rukávnícíí a netuchaj co a proč maj dělat.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:20
- Nahlásit

Nechci to číst, takže se pouze zeptám: v kolik se máme srazit v sobotu s Gerdicí? Chce Gerdice jet velkovozem s námi? Domluví mi prosím párking u ní na párkingu a napíše mě, kolik to bude stát? Díky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:40
- Nahlásit

Maky a Trix
V sobotu doražte v 9.30 k nám před barák, vyložíme věci, naložíme věci, pojedem tvým velkovozem, prachy na benál ti samože přihodim, vyrazíme do Jílu, abychom tam do 11.00 byli, párking zjistim dnes večer nebo zítra ráno, mělo by to být kilo za den, zjistim přesněji.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:53
- Nahlásit

Gerda
cha, dík

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:55
- Nahlásit

Maky a Trix
V kolik tě mám teda očekávat já?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:58
- Nahlásit

Jebloň
Kolem osmé, ještě mi pošli na FB do zpráv tvoje tel.číslo (a adresu) a já ti napíšu sms, až budu vyrážet se Seče.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:04
- Nahlásit

Maky a Trix
Kolem osmé, ještě mi pošli na FB do zpráv tvoje tel.číslo (a adresu) a já ti napíšu sms, až budu vyrážet se Seče.
OK

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:12
- Nahlásit

Lidi, prosim vás, konečná verze - máme dorazit na 10. hod., po kafi, svačině a vyvenčení čoklůch se začne kousat. Ringo bude na místě, muš bere rukávy, řidítka, kůži, hadr a další propriety, včetně manžety - ty bereme dvě, jednu koženou co jsme měli v Mlíkoších a zřejmě budeme mít půjčenou ještě jednu ringovou (psům se na ni líp kouše a je realističtější). Pak se pude procházkovat.
Na bránění máme počítat cca kolik psůch asi tak? Zhruba 10? Víc, nebo míň?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání