| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
makrel
já už jsem myslela, že jsi mě tam chtěla vzít sebou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
Eldo
ty hrušky to je něco jako strupovitost jablek, nic to není jen je třeba je oloupat-jinak je ta slupka tvrdá, my to měli taky, jestli to je ono a děda říkal, že je to něco jako strupovitost jablek
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
A jelikož mě teda nikdo nepolituje, tak zase jdu no )) Jdu si pozbírat dřevo asi z 500m čtverečních, co mi stihli čokli roztahat za dobu mé nepřítomnosti ))
Všechny pozdravujte ))
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:50
- Nahlásit
BrendaBenji
Pání líty líty my máme povel podej takže dyž pakůn roztahá kopec dřeva po dvoře tiše si sednu ke kávě a vopakuji podej podej podej a von mi je zas nosí do klína a já je hážu za sebe zpět do dřevníku tak dlouho až máme uklizíno(no měním každej druhej kus za granuli ináč by se na mě vys...)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:55
- Nahlásit
Nic lidi, musím něco dělat, venku lehce pofukuje, ale taky leze sluníčko
Nakrmím malodítě a půjdu asi na ty jablka.
Tak zas večer, zdar
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:55
- Nahlásit
kejtlin
Posílej svý sny rovnou do Holivůdu - to by bylo aby z nich nenatočili Libišský masakry Kejtlininou pilkou a Cukrovárský vřískoty
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:02
- Nahlásit
agáta12Posílej svý sny rovnou do Holivůdu - to by bylo aby z nich nenatočili Libišský masakry Kejtlininou pilkou a Cukrovárský vřís
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:03
- Nahlásit
kejtlin
aha, díky a dá se s tím něco dělat - krom nějakýho chemickýho postřiku, do toho nejdu?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
Tak jsem si tu vychválila systém sběru listí sekačkou se sběrnym košem.. tak jsem namlela asi 2m čtverečný listí a trávy a sekaček dosekal.. takže jsem listí hrabala a celý dávala na kompost, což u toho vořešákovýho listí nedělám ráda, páč nepomletý to tleje strašně dlouho. Takže su nasraté, špinavé a unavené.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:16
- Nahlásit
Eldoguero
strupy na vovoci znamenaj jedno jediný - nejsou chemicky vošetřený
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:16
- Nahlásit
Dívejte, co mi napsal nový supervizor.
Tak se těším na Vaši odpověď a snad najdeme nějaký průnik.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:18
- Nahlásit
halóóóó děcka ... eště neš vypadnu mám óté dotaz - máte někdo na zahrátce hlohyni?????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:18
- Nahlásit
Tinta76
To nejsou, bo já zatávám názor, že kdybych se chtěla živit chemicky ošetřovaným ovocem, tak si ho můžu bez práce a v podstatě za pár korun koupit v Lidlu, že jo
Nic lidi, du už, zdar
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:19
- Nahlásit
Eldoguero
ne jinak než chemicky to neleze
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:20
- Nahlásit
Tinta76
áááá, tu chci strašně moc jako živej plot, jen mě trochu děsí ty přírůstky jak všichni píšou, zatím jsme to teda nerealizovali, ale počítám, že během příštího roku bych začala aspoň dlouhou stranu zahrady, co máme do silnice. Vzhledem k tomu, že je to asi 80 metrů dýlka, tak na další sazenice budu muset zas tak 5 let šetřit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:22
- Nahlásit
kejtlin
hm, no nic, tak budeme mít prostě flekatý hrušky no
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:23 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Eldoguero
no já právje mám teťkonc na podzim v plánu ji vysadit, coby živej plot ... směr sousedi ... akorát jsem se asi opozdila a nevím, esi ji eště seženu ... potřebuju vědět, do kdy se musí zasadit ... nevíš to náááhodou
To nejsou, bo já zatávám názor, že kdybych se chtěla živit chemicky ošetřovaným ovocem, tak si ho můžu bez práce a v podstatě za pár korun koupit v Lidlu, že jo
tak to je správné, tak to má být
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:32 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eldoguero
hm, no nic, tak budeme mít prostě flekatý hrušky no
my je taky miáme flekatý a neřešíme, když nespadnou tak je sežerem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:32
- Nahlásit
Tinta76máte někdo na zahrátce hlohyni?????
mám jí z vnější kolem plotu, včera jsme jí sázeli i na cvičáku.
no já právje mám teťkonc na podzim v plánu ji vysadit, coby živej plot ... směr sousedi ... akorát jsem se asi opozdila a nevím, esi ji eště seženu ... potřebuju vědět, do kdy se musí zasadit .
seženeš v pohodě, já sehnala včera 25kousků bez problémů a budou zas mít a stála mě krásná rostlinka v 2litrovym květináči 35Kč Sází se to klidně listopadu, jak je to kontejnerovaný, tak je to bez problémů.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:33
- Nahlásit
Tinta76
netuším, ale předpokládám, že jako každá dřevina né a teď je ještě dost teplo, tak klidně do toho jdi
Jinak mi na jaře poreferuješ, jak sazenice přežily zimu a jak rostou.
Jo a na kolik tak cca vyjde sazenice a jak daleko od sebe se dávaj? Já kvůli tomu, kolik jich budu potřebovat na tu dlouhou stranu jednu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:33
- Nahlásit
agáta12
Libišský masakry Kejtlininou pilkou a Cukrovárský vřískoty
moooooc blbá ))))))))))))))))))))
pawLINka
snad najdeme nějaký průnik
chce se s tebou vychrápat?? je v nějaký komysy?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:34
- Nahlásit
Brý den! Je tu mamka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:37
- Nahlásit
Sízra Milanová
tady ale jen chvílu..co chceš demente?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:37
- Nahlásit
agáta12
davidkova renata
Libišský masakry Kejtlininou pilkou a Cukrovárský vřískoty
trupky sem z toho snu ještě ted´ špatná
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:38
- Nahlásit
ATUŠÉÉ vše nej xvátkůů
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:38
- Nahlásit
Crysa
díky!!! snad seženu ... já právě teď ve vyhlídnutym ešopu koukám, že doba dodání více jak týden, tak nevim no
Eldoguero
noooo, jsem na to sama zvědavá ... má to bejt živej neprůstřelnej plot k sousedům ... bo čokli, konkrétně teda Kytka číhá na jakejkoliv pohyb ... aby mohla řvát ... mě to jako neva, ale sousedi si u toho nemůžou moc povídat když to nepomůže, tak aspoň uviděj, že jsme měli snahu ... navíc je to moc pěknej plot
sazenice vyjde na 35 kaček (viz Crysa) a maj bejt 2 - 3 na metr ... dám dvě nebo prostě kolik mi to vyjde, spiš 5 na dva metry ...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:41
- Nahlásit
Eldoguero http://www.garten.cz/a/cz/4675-pyracantha-coccinea -solei-d-or-hlohyne-sarlatova/
tady je vše
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:44
- Nahlásit
Tinta76 já právě teď ve vyhlídnutym ešopu koukám, že doba dodání více jak týden, tak nevim
najdi si nejbližší učiliště zahradnický a tam to koupíš a prohlídneš si to před koupí, taky jsem na netu narazila na rostliny květináč 9*9cm (fakt majičkej) a rostlinka za 42Kč!!! a já měla rostlinu v dvoulitráku květiníáči, plně prokořenělý, že když jsem právě na školním statku jednu cvičně vyklepla, tak jsem zajásala a stálo mě to 35Kč a rostlina teda pořádná bytelná.
Na učilištích a školních statkách zahradnickejch škol maj nejlevněji, nejedou velkovýroby a mej zdarma pracovní síly v rámci nutných praxí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
jaks sdílela to o těch kočkách, jak je dostali ty bezďáci...tak já to tam znám kam ty bezďáci jeli,ale nevim kde to přesně je a teď tam teda nejsem,ale tak píšu jedný kámošce essi by nevvěděla ona se tam vyzná...a ty tu paní znáš od který to postuješ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak já to tam znám kam ty bezďáci jeli
jo?? tak to vyšpízuj samosebou!
tu pani neznám,ale možná bude z miji(jak byla včera ta heská básnička )) mám nějaký tušení..
|