| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:24
- Nahlásit
Pakunobecny
Částečně ale mám volný víkend kdyby něco
Hm, hm, teoreticky bychom mohly něco podniknout v nedělu. A nebo vlastně i v sobotu odpo, dopo máme na cvičáku zase zkoušky.
A ještě jsem se tě chtěla zeptat, jestli bys nejela třá příští pindělí do KM k nám na cvič na obrany, třá jen mrknout. A nebo do Holešova - tam je to vždycky v pátek, ale tento týden to není.
A ještě jsem se rozhodla, že asi nakonec přece jen s dědouchem atrózním Aaronem složím aspoň trapáckou ZOPku, tak budu trénovat, kdyby ses chtěla přidat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:28
- Nahlásit
pawLINka
aspoň trapáckou ZOPku
neni trapácká...jen prostě neni žádná vrcholová...no a co?
Jo a musim vám říct, že to hovado šedovlký poznám po hlase, jak začla štěkat, i kdyby se tam neobjevila, poznám ju ))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:33
- Nahlásit
Gerda
Ale já jsem naštvaná sama na sebe, že jsem s Aaronem dřív cvičila jen tak pro radost a nemá nic krom ZZO, co si s ním kdysi za mlada udělal Lukáš. On má totiž na mnohem víc, ale huž je starej a nemůže chodit kousat a nic...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:34
- Nahlásit
pawLINka
Paní že bych se jela mrknout na zkoušky jako klakadivácká to mě láká akorát má dnes dogestit chlap na to tpení říst co ajak a kdy by moh začít robit třá v sobotu nevím eště mno
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:35
- Nahlásit
Pakunobecny
Pani, myslím, že ta nebude velice nic k vidění, zjistím, co tam bé za zkoušky. Bé to NZŘ, tak nevím, esli tam nebudou třá samý ZZOčka. Minulý týden jsme měli lepší, tam byly i stopařský speciálky apod.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:37
- Nahlásit
Valím z práce dom. Džupííííííííííííííííí.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:37
- Nahlásit
pawLINka
třá samý ZZOčka
No to eště nemáme tak se inspiruju nejhorším možným výkonem co eště projde a budem to mít jako motivaci
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:38 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Pakunobecny
Voe, ZZO udělá úplně každej šokl, i když leze 10 metrů za pánečkem.
Edit: Vlastně neudělá to každej péf. Jsem ve svých 17 byla s Tomášem, který měl tehdy 10 měsíců a neudělal je.
Ukecali mě, že mají málo lidí, tak jsem kývla. Zaplatila jsem startovný, odpoutala jsem psa z vodítka, dala mu volno a on mi zdrhl ke dveřím, za kterýma byla jeho milovaná hárafka. Samo, že jsem ho nepřivolala a skončili jsme. A tak mě to znechutilo natolik, že jsem nikdy už na žádnou zkoušku nenastoupila.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:46
- Nahlásit
Pakunobecny
A tu ZOPku máš? Esli ne, tak pojď se mnou, bém se stresovat navzhájem. A jetli jo, tak pojď na ZPU1.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:48 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
pawLINka
A tu ZOPku máš?
NO NEMÁM A KDO BUDE MLÁTIT PAKONĚ DYŽ SE INSPIRUJE TOMEM HE???????????Mě bolí loket
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:52
- Nahlásit
Pakunobecny
Ale né, von to udělá v poho. Akurát nevím teda v ZOPce to přenášení pakůně, esli to dá. Ale kdyžtak řekneš, že to pro ochranu zdraví všech zúčastněných raději vynecháš, no.
Jinak ZOPka není fakt žádná věda, mrkni na to a počítám 5. 11. s tebou.
Co má vlastně pakůň za zkoušky? Teď uvažuju, že nevím.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:58 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
pawLINka
to přenášení pakůně
Ted sem to chtěla podotknout to bé takový voříšek velikosti kokosu o průměru matičky země (já na to večír mrknu a nahlásím co všecko neděláme čímž se vyloučí valná věčina)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:08
- Nahlásit
jsem tu zas jen na chvíli, čoklidi vyvenčený, připravený na bránění odpolední, ale teď mě vlastně napadá co budu brát na ty vobrany, Kaly nechám se hárat doma, tak si asi vezmu Berylku a pak už nevím, malinu né, páč je to trupka a navíc zrovna přezubuje, tak to nemá valnýho významu
Pakunobecny
ohledně přenášení, když jsem dělala ZOP s Ambrou, tak s námi dělal i známý od nás ze cvičáku leonberger - přenášení se zládlo v pohodě s oběma
Ambra měla cca 45 kilo a Beník nevím něco přes 60 asi
Beníka nesl sám můj muš, páč to měli nacvičený a jeho jedinýho byl ochoten nesežrat Ambru jsem si chtěla přenýst sama, páč jsem ji unesla, ale nakonec jsme to udělali tak, že já ji držela za prdel a kdosi za hlavu (jako za hrudník myslím samozřejmě)
U velkejch psů normálně přenášej 2 lidi a 2 lidi jsou schopný odnýst ten kousek jakýhokoliv psa, kterej se je nepokusí zabít
To dáte, budeme vm držet palec
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:12
- Nahlásit
prenaset se da a musi ve dvou kdyz je pes kun i pakun
musi unest ciziho ceka na zadi )
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:13
- Nahlásit
Eldoguero
se je nepokusí zabít
No a to je právě ten kokosák velikosti planéty ale koukám že je tam volitelné hlídání předmětu teoreticky mou bundu s kapsou nacpanou uzeným jazykem třá by vohlídal nadmíruzodpovedně
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:19
- Nahlásit
Gerda
ooo mazlení lybicek ňuchy
Nyx aportuje jede si vlastní ipo,má už zadržení pachatele a teď už i aport....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
Nyx aportuje
tak to je super, ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:31
- Nahlásit
Gerda
tak to je super, ne?
když jí to baví,tak jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
podle mě je nadšenej aportér mnohem líp venčitel než pes nuděnec...Musim vyvinout mnohem větší úsilí na procházce, aby se mi čokl unavil, než člověk, co si psa utaví míčkem za mnohem kratší dobu a ještě sám je statický. Tohle Mařeně vytýkám, že neaportuje. Páč pak musim o to víc chodit. Vždy závidim těm, co nakoupěj házedla, spousty míčků, stoupnou si na kraj louky a jen mávaj rukou, do 20 minut maj mrtvýho psa. Já musim jít 20 kilomterů za stejným výsledkem. V čase, ktrý bych tím mohla ušetřit, bych mohla napsat báseň.......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:51
- Nahlásit
Sízra Milanová
gdo se chce se mnou mazlit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:54
- Nahlásit
se mi na starý kolena začnou dělat opary ne hubě?
nakrmím když mají ten svátek , zavřu mrtvé psy a budu vyčkávat na radka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:56
- Nahlásit
makrel
proč s tebou???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:59
- Nahlásit
no nic, pomalu valím, pa zítra
makrel
a my v 17.30 na louce
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:00
- Nahlásit
Pakunobecny
Pani, tak kukni na to a půjdem si hodit trapas spolem, ju? Huž jsem si nechala utýct BH, který jsem chtěla dělat, tak si nechci nechat utýct i totok.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:00
- Nahlásit
monty
ooo mazlení lybicek
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:07
- Nahlásit
Lidi ted sem chtěla voprat potah na gauči a vyvalila se na mě hromádka žrádla v ruzném stupni sušenosti čumím jak puk než mi došlo,že je to hmyzopsí spížka má tam všcko všecičko skovaný kdyby se vrátily horší časy
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:13
- Nahlásit
makrel
gdo se chce se mnou mazlit?
psíček,ale neni tu ,
Gerda
souhlasim,ovšem Nyx eště jako uplně neví jak ten mechanismus toho aportu chodí, ale na procházce se to dobře trénuje, protože ona si ho nese,ale nechce mi ho dát,tak jí ho házim dozadu a ona ho pak přinese a dáva mi ho...ale když hážu dopředu,tak tam s nim zůstane a čumí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:14
- Nahlásit
Sízra Milanová
a tak je to vždycky
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:15
- Nahlásit
protože ona si ho nese,ale nechce mi ho dát,tak jí ho házim dozadu a ona ho pak přinese a dáva mi ho...ale když hážu dopředu,tak tam s nim zůstane a čumí
Sízra Milanová
Tak má starou školu DOPŘEDU SPÁTKY NI KROK
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:38
- Nahlásit
Pakunobecny
DOPŘEDU SPÁTKY NI KROK
asi že jo
|