| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:09
- Nahlásit
CEO je chief executive officer
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
COŽE?????!!!!!
no co, nechčí, je pod mrakem ani není zima, ale nepraží slunko, počasí akorát
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:11
- Nahlásit
kejtlin
tobě vadí podzimní sluníčko???
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
centrální evidence obyvatel, kancelářské krysi budou vědět
jo, tu máme, jako CRO, ale nesmíme do tam, abysme to nezneužívali smíme do CRP a KE
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:14
- Nahlásit
kejtlin
nepřaží
při dvaceti stupních praží slunko? Bylo to úplně úžasný počasí, sem si rochňala jak čuně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:16
- Nahlásit
bonc
jako CRO
pani, registr je zastaralej název ))) musíme s dobou )) ach jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:18
- Nahlásit
bonc
při dvaceti stupních praží slunko? Bylo to úplně úžasný počasí, sem si rochňala jak čuně
jo já taky, miluju takové počasí nejvíce
když je kolem 20 stupňů, neprší, svítí sluníčko, které už není tak ostré - je to bomba
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:23
- Nahlásit
Monty
bonc
jo já taky, miluju takové počasí nejvíce
když je kolem 20 stupňů, neprší, svítí sluníčko, které už není tak ostré - je to bomba
přesně
ale tohle počasí mám taky ráda, akorát bych ho rači trávila někde jinde než v práci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ale tohle počasí mám taky ráda, akorát bych ho rači trávila někde jinde než v práci
jo no, ale za něco musíme ty naše hladové krky nakrmit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:28
- Nahlásit
Monty
Ja bych mela podzim taky celkem rada nebyt toho, ze az zacne padat listi ze stromu, tak to tu strasne susti a nejakym zahadnym zpusobem se vetsina listi z celyho pozemku shromazduje pred vchodem do baraku. At je radsi jeste leto
Myslite, ze uz dorazili s kontejnerem, ktery mel byt v 7hodin pristaven? Nedorazili a telefony maji obsazeny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:35
- Nahlásit
Teď mi říkala kolegyně dobrý trapas, co si udělala.
Minulý týden jsme měli nějakou firemní akci a na zahradě jsme měli posezení a grilované klobásy. Ona prý seděla a viděla, že staré paní vedle ní, co jedla klobásu, něco spadlo na zem. Chtěla být slušná a milá a řekla jí, ať to nezvedá (myslela si, že jí spadl kousek klobásy), že to pak zvedne a vyhodí. Paní nic a furt se snažila zohnout, tak jí to znovu zopakovala, paní furt nic, tak jí to zopakovala znovu a už jí to bylo divný, tak se taky pod ten stůl zohla a zjistila, že té paní vypadly z pusy žuby.
Kolegyně prý seděla rudá ještě tak půl hodiny.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:46
- Nahlásit
Znáte někdo Dasa Ma, Markéta Kroupová a Aloisie Setikovská?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dasa ma je makrelito
Aloisie Setikovská?
je lola1
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:50
- Nahlásit
Bré deň. Strašně sem zaspala a stojim na místě našeho šéfa. Volala jsem mu, že mu stojim na místě. Až přijede, že mu uhnu. Doufám, že nebudu muset...
Lucie Kratochvílová
Ty je znáš taky, tak je potvrď.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:50
- Nahlásit
pawLINka
tak to bych se já v první řadě lekla jak prase
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:52
- Nahlásit
pawLINka
áááá to je strašnýýýý )))) Fůůůůůj.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:53
- Nahlásit
Gerda
Ty je znáš taky, tak je potvrď.
ahaaaa
Potvrdim večer až doma, v práci nejede fakbuk...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:54
- Nahlásit
Dobrý den celý den
davídková renata
panííííí, včéra jsme se s mušem koukli na to vídejo s tou vaší hvjezdu supéééér
leyenda
pani, proč nemáte ráda listí??? to je úplně krásný na tom podzimu, já třeba nechápu lidi, co furt maj potřebu to napadaný listí hrabat a nedej bože eště pálit ...
jako mít tohle na zahradě a každej den se v tom procházet
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:01
- Nahlásit
pawLINka
Teď mi říkala kolegyně dobrý trapas, co si udělala.
strašný strašnýýý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
Tinta76
háááááááááááááááááááááá
tatík říkal, že strýc ztratil zuby, tak se smál ajak jelyto, jak může někdo ztratit zuby...
tak jsem ho uzemnila, že tak jako někdo ztratí brýle za dvojku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:04
- Nahlásit
Tinta76
pani, proč nemáte ráda listí?
Pani, kdyby to listi zustalo lezet tam, kam spadlo, tak by mi nevadilo , klidne si na cestu k autu vememe holiny. Ale vsechno listi ze vsech stromu proste navane pred barak, pri kazdym otevreni dveri nebo okna pak nasledne do baraku, musim furt zametat a luxovat. Dalsi oblibeny misto mych listu je cesta, po ktere vodim kone, dvema z nich ty sustici listy vadi, zejmena, pokud uz je tma.
Jinak vas ujistuju, ze zadny listi nehrabu, mozna, kdybych hrabala, nemela bych ho plny barak, ale nemam na to cas.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:06
- Nahlásit
Tinta76 já třeba nechápu lidi, co furt maj potřebu to napadaný listí hrabat a nedej bože eště pálit ...
já ho za chvíli půjdu trochu nahrabat psům do but, páč listí z vořecha pod vořecha prý proti bleše je.
No a pak to všechno listí spadaný nechám sežrat sekačce se sběrnym košem Prochází se v tom super, ale psí lejna v tom nevidíš a neuklidíš a s pátym hovnem nabranym to pantofle končí romantika brodění v listí.. a tráva pod tím je taky hnusná.
Ten gif je boží
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:07
- Nahlásit
leyenda
musim furt zametat a luxovat.
no jo, to jsou ty lidi úklidem posedlý, my máme doma totál hegeš a vůbec nic si z toho neděláme ... ale jako chápu, že šustivý listy koníčkům můžou vadit
Jinak vas ujistuju, ze zadny listi nehrabu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:10
- Nahlásit
Crysa
Prochází se v tom super, ale psí lejna v tom nevidíš a neuklidíš a s pátym hovnem nabranym to pantofle končí romantika brodění v listí...
no to je taky nápat, procházet se ve spadanym listí v pantoflích to se pak jako nedivim no ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:12
- Nahlásit
Tinta76
jako mít tohle na zahradě a každej den se v tom procházet
Hm, když pod tím listím nemáš tunu spadaných jablek, který se prostě nedaj stihnout normálně otrhat a navíc jich máme letos obrovský množství, takže chca nechca furt padaj a padaj
Už jsem si na nich dnes málem rozbila hubu
Ohledně počasí, já jsem spokojená kdykoliv neprší a není plus 35
Jo a ještě teda nesnáším ty přechodový období jako je předjaří a konec podzimu, protože to furt jen prší vlastně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:14 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Eldoguero
Hm, když pod tím listím nemáš tunu spadaných jablek,
na těch fotkách ale nejsou jabloně
ty na zahradě fakt necííííí ... máme tam javory, jasan, broskvoň a příští tejden budem sázet jeřáby
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:16
- Nahlásit
pawLINka
to je fakt strašný
náš soused si jednou zuby vyblil šel ožralej z hospody a aby manželka nepoznala, jak moc je, tak si ještě odskočil na louku před barák vyblejt se, bohužel to vzalo sebou i žuby v tý tmě a vožralej je neviděl samozřejmě, tak je pak šel hledat druhej den a tak na to manželka přišla, když ho viděla, jak šmejdí po louce a hledá blitky a v nich žuby
Pruda je, že je teda nenašel, páč při tom blití dost cestoval a možná, že si je nasadila nějaká myš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:18
- Nahlásit
Tinta76
na těch tvejch ne, ale u nás na zahradě jo
Tak mě napadá, nechceš nějaký jabka?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:21
- Nahlásit
Crysa
listí z vořecha pod vořecha prý proti bleše je
Existuje v Cechach zvire, co se jmenuje pudni blecha? Pudni myslim jako zemni, ne ze zije v prostoru pod strechou. Ja tu mam vsude po zahrade takovy brebery divny, jsem naky chytla a prohlidla poradne a pak vyguglila , ze jsou ty pudni blechy. Jsem si teda koupila nejaky ekologicky biojed a aspon okoli baraku postrikala, ale nevypada to, ze by jim to vadilo. Jako nam nic nedelaj, nestipou, na zviratech jsem je taky nenasla, ale vypada to blbe, kdyz se pokazdy ze zahrady vracime s nohama plnejma breberek. Navic jsem cetla, ze jak se dostanou do baraku, je tezky, skoro nemozny se jich zbavit. A uz tu bydlej jesterky a mysi a pavouci a mravenci, tak abysme se sem taky vesli my Myslite, ze by ten orech taky pomohl?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Eldoguero
Tak mě napadá, nechceš nějaký jabka?
tyjo, a víš že ani ne vona ségra jich má dost, ale můžu se voptat, jestli někdo nechce ... hele a nevykupujou je někde třá? poblíž v německu je nějaká moštárna, či co ...
|