| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:02
- Nahlásit
Pakunobecny
HOŘÍ HOVNO?
tohle určitě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:02
- Nahlásit
Gerda
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:05
- Nahlásit
Tak BBščeně nakrmeno a jdu ještě posekat trávu, snad už letos naposled
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:07
- Nahlásit
Tinta76ze severu a tady právě nikdo nic nepěstuje
http://www.firmy.cz/reg/kraj-liberecky/phr/zahradn ictv%C3%AD
http://www.firmy.cz/reg/kraj-ustecky/phr/zahradnic tv%C3%AD
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:11
- Nahlásit
BrendaBenji
jdu ještě posekat trávu, snad už letos naposled
za to tě bude Davídkovic a Biluše hnát
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:12
- Nahlásit
Crysa
a víte, že mě vůbec nenapadlo takhle zahradnictví hledat na netu tak to budu mít večer co dělat ... jinak mi přijde strašně sympatický to zahradnictví Fous v Mělníce
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:14
- Nahlásit
Monty
za to tě bude Davídkovic a Biluše hnát
Prooooč? Jako že už se blíží zima? Ale to já taky nechci, to bych radši sekala celoročně, kdyby bylo léto furt. Taky bych nemusela dělat to dřevo že )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:18
- Nahlásit
BrendaBenji
jo, jako, že se blíží zima
no mě je to jedno jaké je roční období, já jen bytostně nesnáším déšť, jinak už mi je to putná co je
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:32
- Nahlásit
Tinta76... jinak mi přijde strašně sympatický to zahradnictví Fous v Mělníce
jj, je to tak takový domácký a musí to mít někdo, kdo má cit pro obchod, páč kdykoliv jedu kolem, tak bych nejraději zastavila a vyběhla si něco koupit, i když vím, že jediný co dokáže na dvoře kvíst jsou blatníky na autě. Hezky využívaj i toho, že jsou u silnice, hrajou to pěkně na lidi co jdou a jednou kolem. Mívaj tam i sezonní vazby, beránky a slepičky a nařezaný zlatý deště kolem velikonoc, sezonní kytky během lét, podzimní dušičkový vazby a tak..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
Adiddaska
ad kočky
myslim že je chtěli sežrat,nebo prodat vietnamcům....myslim že bezďák si nepude vzít kočku někam na výstavu aby s ní jako pak žil po venku...kočka by za nim asi ani nechodila a lakovali s adresou,kde bydlej atd....jo asi jí prodaj,ale těžko si někdo koupí kočku z útulku jako na doma...jedině zas nějakej dobromil,těžko,buďto jí zabijou sami,nebo prodaj na maso...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:48
- Nahlásit
už smažím bramboráky, jedu na dvou pánvích abych tam nebyla do rána i když máme nový kamna to může ject rychlejc přežereme se bramboráků nehorázně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:51
- Nahlásit
Sízra Milanová
A co to je za kauzu? To jako že do útulku chodí bezďáci pro kočky a oni jim je vydávaj?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:52
- Nahlásit
kejtlin
my děláme bramboráky na lívanečníku co má 4 kolečka, malý bramboráčky se rychlejc prosmažej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:53
- Nahlásit
aha tak to bylo kamnama že se tamty pomalu pekly nový kamna jedou jak d´as smažím na 3 a je to jak kdybych u starejch smažila na 6, pán tedy se ptal v kterým muzeu jsme je vzaly, oni i fungaly jen 2 plotýnky už pak posledních cca 10 let
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
prosim tě přidala sis mě do přátel?Já tě vidim že ne,ale jakoby si mě požádala a já tě schválila...tak nevim...já to mám na zdi o těch kočkách,ségra tě dá do tajný za chvíli,tam si užiješ
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
my děláme bramboráky na lívanečníku co má 4 kolečka, malý bramboráčky se rychlejc prosmažej
dyš my rádi tlustý a velký
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:11
- Nahlásit
kejtlin
co?? to sou zase zvrhlostě tady, du pryč abyste věděli, sem vám jenom přišla říct že už se s váma nebudu bavit (minimálně do rána)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:11
- Nahlásit
kejtlin
bonc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:14
- Nahlásit
bonc
Monty
jj mám ráda velký a silný věci......
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:17
- Nahlásit
kejtlin
já bramboráky taky
jj mám ráda velký a silný věci.....
jo to já taky, ale podle toho co, že??? psy mám třeba silný, ale malý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
Musím na fakbuk až večer, v práci mi to nefachá, ráno sem tam sice jukla, ale na chvilku, musela sem mazat nach kolben...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:44
- Nahlásit
kejtlin
taky tě mylákuju, neboj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:45
- Nahlásit
Monty
psy mám třeba silný, ale malý
hlavně robustní!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
fole
No nic pomalu se balím, doufám, že nebude chcát, holky mají dnes slíbeno jít do zverimexu a vybrat si nějaké kokina
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:53
- Nahlásit
jééééé a já dneska pojedu autem, budu dříve doma, jupííííí
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 16:14
- Nahlásit
kdo četl ty kočky dnes
tak jsem si psala s tou paní dneska co ty kočky dávala na tý výstavě a navrhla jsem jí zlepšovák ať si ty nový páníčky těch zvířat fotí s nima, protože kdo fakt chce kočku,tak mu to nebé vadit a podvodníci se nebudou chtít fotit a když jo, budu se pak dát udělat plakát aby se našli nebo aspoň se jejich fotky pošlou po útulcích aby jim nikdo už žádný zvíře nikdy nedal. Pani řikala že to začne aplikovat odteďka. Protože ten bezďák měl jako trvalou adresu...adresu obecního úřadu...takže se dá najít už jen těžko
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 16:30
- Nahlásit
Sízra Milanová
Tak to vidim dost skepticky, mě by ASI taky vadilo se nechat fotit takhle A to ten bezďák musel vypadat dost slušně, když mu dali zvíře, ne? ach jo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 16:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak to vidim dost skepticky, mě by ASI taky vadilo se nechat fotit takhle
mě ne,pro účely toho útulku,proč?Když už si berou občanku,tak fotka co ti udělá? No já nevim, já bych řekla že to mohli bejt homo prostituti bezďáci(řikala že vypadali jako teplý,dám sem to její info), prej byli slušně oblečený,ale já bych je asik odhalila,ale jsem paranoidní, poznám essi je někdo ze sídliště nebo z města nebo z vesnice,chudý, bohatý, divný a celkově dost lidi kastuju a podezřívám...zde ten text původní:
Dobrý den, dámy,
prosím velice vás, které jste na facebooku i vás, které umíte na různé kočičí servery, o rychlé, maximální rozšíření této zprávy - prosby všemi možnými kanály:
2.10. na umísťovací výstavě opuštěných koček v Hostivaři se objevili dva zájemci o dva kocourky (mourovaté kotě Cipíska a jedenáctiměsíčního mourka s bílou tlamičkou a tlapkami, Kájínka) z depozita v Poděbradech. Byli to zjevně gayové a chtěli kocourky společně. Protože se po obvyklém vyzpovídání jevili z hlediska potenciální péče o kočky v pořádku, kocourky jsme jim dali. Do předávacího protokolu uvedli pobyt na adrese Kamýcká 49, Praha 6 - Suchdol, přičemž v občance měl ten z nich, na koho se předávák napsal, Karel Čížek, adresu Boloňská 478/3, Praha 10. To není ale nic neobvyklého, že člověk bydlí na jiné adrese, než kterou má v OP. Nicméně intuitivně se mi na nich "cosi" nezdálo (bohužel, namlátila bych si, že jsem svou intuici neposlechla!!!) a tak jsem jim aspoň nabídla, že je svezu s kocourkama domů. Vezla jsem je tedy do Suchdola, ale když jsem říkala, že je dovezu až před dům, tak řekli, ať jim zastavím na rohu, že je to "támhleten dům" a že těch pár metrů už dojdou. Tak jsem je vysadila a odjela, ale asi za půl hodiny jsem přišla na to, že jsem jim k jednomu kcourkovi dala omylem jiný očkovací průkaz. Hned jsem se jim snažila dovolat, ale ani jedno z čísel, které mi dali nebylo funkční. Vypravila jsem se tedy okamžitě hned zpět do Suchdola, abych je zastihla doma, ale jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že adresa Kamýcká 49 je asi o tři kilometry níž, než kde se ode mě nechali vysadit a není to vůbec bytový dům. Kousek od místa, kde se nechali vysadit (na rohu ulic Kamýcká a Internacionální) je naopak veliká zahrádkářská kolonie, kde v chatkách též bydlí na černo různé divné existence. Tak jsem volala na Policii, aby mi pomohli zjistit ono trvalé bydliště Karla Čížka v Boloňské ulici. Na policii mi sdělili, že to je adresa Úřadu městské části Praha 15 a pokud je
tam Čížek hlášen, tak je nejspíš bezdomovec nebo tak něco. Dále mi sdělili, že po nějakých kocourech rozhodně pátrat nehodlají...Velice, velice se bojím o osud kocourků a prosím, pomozte mi, kdo jakkoli můžete pátrat po tom, kde se oni dva podvodníci zdržují! Kdo máte jakékoli kontakty, které by mohly pomoci, prosím, zapojte je! Ráda podám doplňující informace, jaké jen dokážu.
Zde je jejich popis: asi 25 let, dle chování zřejmě gayové, oba drobné postavy, výška cca 165 max. 170 cm, štíhlá postava. Moderní oblečení, přiléhavé džíny, krátké bundičky. Celkem upravené krátké účesy. Karel Čížek má světlehnědé vlnité vlasy, jemně řezaný obličej, spíše dívčích rysů, malý špičatý ohnutý nos a nápadně špinavé zuby (asi zubní kámen). Jeho přítel má podobnou postavu, je však tmavovlasý (též vlnité vlasy) , též nakrátko ostříhaný, nápadnější rysy, nos s většími nosními dírkami a tmavý velmi krátce střižený plnovous ("angrešt" či "strniště"). Tmavé oči, ale nikoli romský typ.
Kájínka přikládám jako foto, Cipíska nemám, ale byl to klasický, čtyřměsíční moureček.
Mohou být v zahradní kolonii v Suchdole, ale také mohli odjet kamkoli jinam. prosím, pomozte!!!! Kdybyste měli jakýkoli nápad, prosím zavolejte na 728 19 37 12 nebo pište na hana@janis.cz<mailto:hana@janis.cz>.
děkuji
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 16:45
- Nahlásit
Nazdar blázni staří
du vám jenom říct že nemám čas a zas du
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 16:53
- Nahlásit
já stále smažim bramboráky, sem udělala trochu víc těsta, jak sem strouhala brambory nebyla sem k zastavení......
|