Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 14:57
- Nahlásit

Eldoguero
[i]tak v nejhorším ušetříte v zimě za eletryku bo si béte osvětlení zajištovat sami))
Taky řešení, hodím dvě tři jabka na konferák a budem je mít místo lampičky PÁNI TAK TO VÁM ZÁVIDÍM JAKO MOOOOC TODLE TO

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:04
- Nahlásit

Zdar blpky, jsem konečně doma. Jsem znaven, tento týden je děsný!!!
Za chvilku přijede kámoška se sabyjákama a půjdeme na procházku, tak aspoň takový světlý bod.

Tak já zase jdu, musím otočit kačenu v troubě.

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:10
- Nahlásit

leyenda
Monty
byl to pokus ale bylo to straaašně dobrý, takže jsem velmi spokojená

Monty
já kus kus objevila nedávno teprve, a je to fakt bomba, já miluju těstoviny takže tohle je taková jako obměna těstaček, Ale musí bejt ten kuskus vlhkej, to je hlavní, takže hodně omáčky. Ináč je to hned hotový, za 5 minut je udělanej. A je docela sytej tak ho čék nesní moc

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:15
- Nahlásit

Grin
kámoška ho jednou dělala, tak jsem ho zkusila, ale měla ho nějak asi blbě udělaný, mě to moc nechutnalo, ale pokud je to jak těstoviny, tak to by mi asi chutnalo, ona to navíc měla ostré a já ostré nenávidím, si doma ani nic nepepřím

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:16
- Nahlásit

Grin
musí bejt ten kuskus vlhkej, to je hlavní, takže hodně omáčky
Mam to presne obracene, s omackou bych ho vubec nejedla, jako vubec nic bych nejedla s omackou. Mam vomackovy trauma z detstvi

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:22
- Nahlásit

už mi z toho scenování jebe, scenuju jednomu kl. dokumenty už hodinu vyjdu z práce a budu bzučet

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:38
- Nahlásit

Monty
ona to navíc měla ostré
jj já to mám stejně, nejradši mám ty omáčky (ona to neni vlastně omáčka ale já nevim jak se tomu říká) fakt zeleninový chuti, dávám jenom sůl, kmín, pepře maličko, sladkou papriku...

leyenda
no ony to jako nejsou omáčky ale nevim jak to jinak popsat, nicméně chápu že to někdo nemusí. Mě ten suchej kus kus přijde strašně dusivej, ty jednotlivý kuličky se snadno oddělej a čék by se tim udusil, fakt

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:52 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

v pondělí držte prosím povinně všechno co máte, chovatelčina fena jde na sono, ale chov. si myslí, že není březí to by znamenalo, že by byla příští rok moje feňule v ohrožení, protože má tento rok zájemkyni na fenečku a to je chovatelka od její fenky mamka, jako chápeteto, že? já to totiž vysvětluju debylně jako, že zájemkyně je, chovatelka, co má fenku, co poradila, tu jejich fenku, která má teď čekat štěňata a ta je prostě top 1, takže kdyby letos neměla štěňata, tak by příští musela mít hodně holčiček abych nebyla na prášky a stejně bych byla, protože bych neměla jako vždy právo prvního výběru já jsem degen, že??? řeším něco, co bude až za více jak rok a stejně to není jisté

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:57
- Nahlásit

Grin
ony to jako nejsou omáčky
jj, ja vim, tady je kuskus skoro narodni jidlo , ja proste nesnasim mit jakykoliv jidlo necim polity, omasteny, namazany, zality, cokoliv jim, jim suchy. Treba pro me je uplnej hnus, kterej nemuzu ani videt, musli nebo kornflejks polity mlikem nebo jogurtem. Snidame kvuli tomu s muzem kazdej zvlast . A zase chapu, ze hodne lidi by to nedalo, zvejkat suchy ovesny vlocky

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:59
- Nahlásit

Nic, loučím se s váma, jdeme s holkama pít, teda já budu pít, ony ne, jen čistou vodu

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

leyenda
hele já to mám třá s vločkama tak že ráno nemůžu míct nic suchýho, prostě nemůžu, nic. ani chleba rohlík... ani namazanej rohlík neni dost mlo suchej. A večer je to přeně opačně takže... chápu. Každýmu jak mu to chutná

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

Monty
já jsem degen, že?
Ale vubec ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:17
- Nahlásit

Nepyšte furt, děte radši dřít Gdo z vás už byl dneska pytlačit, co? Fšechno abych oddřela já

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:27
- Nahlásit

Biluška
Gdo z vás už byl dneska pytlačit, co
já byla po 9 hod

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:31
- Nahlásit

kejtlin
no dobrá, tak pojď pytlačit sem, mě se dneska nechce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:39
- Nahlásit

Biluška
no dobrá, tak pojď pytlačit sem, mě se dneska nechce

nemužu, musim krmit, nic sme neupytlačili......

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

čus, jsme vystopovaní, já vypovidaná asi na dva roky dopředu, tolika slov jsem už dlouho v řadě neřekla, krom monologů psům Taky jsem koupila pejskům jiný papání, a zrovna tam kradl v obchodě pes, normální vořech, něco jako Kadylak vot Byluše, přišel do krámu, koukl na takovej proutěnej něcojakopelech kde měli ucha a jako že by si s dovolením také vzal.. tak jsem mu řekla, že to asi nebé pro něj, tak koukal, očuchal pytle, podíval se v dál na prodavačku, která se rousala v akvárkách a cosi lovila, zjistil že krom mě mu nemá kdo co říct, zalezl po regál, vylovil tam nějaký sušený něco, vypadalo to jak kus sušenýho ucha, přes rameno mě poslal do prdele a hrdě prostředkem vyšel z prodejny Takle se nakupuje Zato já u placení zjistila, že mám tak nízkej limit na kartě na placení, že jsem musela letěl na poštu si vybrat (zlatá poštovní banka) a v tom jsem zahlídla Kejtlinu, teda dřív jsem jí slyšela a pak viděla Pak jsem teda zaplatila a jela dom. A jsem doma.
Konec hlášení.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

kejtlin
nic sme neupytlačili......
to se ti tady nemůže stát, ti povídám přijeď pytlačit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:45
- Nahlásit

Crysa
a v tom jsem zahlídla Kejtlinu, teda dřív jsem jí slyšela a pak viděla Pak jsem teda zaplatila a jela dom. A jsem doma.
já musela přeřvat všechny ty auta, essi nechceš svýzt sem to myslela dobře.....
jinak ten mělník bejvá takhle ucpanej pořád těhle hodinách????sem kolem nádraží od kruháku až k lidlu jela 30minut

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:36
- Nahlásit

kejtlinjinak ten mělník bejvá takhle ucpanej pořád těhle hodinách????sem kolem nádraží od kruháku až k lidlu jela 30minut
samozřejmě proto je lepší sjet v tomhle směru už před přemostěním trati jako k býv. STSce a pak nad tratí, pod jízdárnou, kolem školního statku, pak jednosměrkou až na Boreckej přejezd Mšenský dráhy a vykroužit to kolem Johny Báru a nebo když už se procukáš až na kruhák u Moutfýlda, tak to pak seknout přes centrum. Tam už na babky na přechodech můžeš ječet ať pohnou, narozdíl od kolony u přejezdu na Mšeno u Legata, kde to ucpe první střevo, co chce odbočit přes přejezd doleva na Chloumek a zrovna padnou šraňky. A ty jsou dole porát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:37
- Nahlásit

je cosi poctatnýho???

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:40
- Nahlásit

A já zas jedu pá, jedu si ještě kliknout s Cryskou na cvičáka Tak zas nějak večír som tu, ešče stáále som ttuuuuuu http://www.youtube.com/watch?v=E4QwV_GDGE0

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:44
- Nahlásit

Crysa
příště to švihnu přes město, budu chytřejší, cukaturu už nechci

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:47
- Nahlásit

davidkova renataje cosi poctatnýho???
poctatně nic nevím a nestíhám

inu
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:54
- Nahlásit

davidkova renata

Mamko, tak jsi to dokázala! Dokázala jsi naplnit jednu žumpu, tak vzhůru do další pětiletky!

(jen prolítám, přišla jsem o internet, tak už nic nesleduju a mám klíííít )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:54 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

nový je to, že mám pásovce jak prdel
edit: a léky nemám k doktoru se nedostanu a i kdyby ani na ně nemám takže je to fuk, za mastičku která moc nepomůže dám zejtra poslední peníze jestli mi tam někdo z práce zajede bo krz vyjebanou pracovní dobu se fakt do lékárny 2 dny nedostanu, v n eděli na mě nikde čekat nebudou a v pondělí to budu mít přes celou prdel, takže na píču situace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:02
- Nahlásit

inu
Mamko, tak jsi to dokázala! Dokázala jsi naplnit jednu žumpu, tak vzhůru do další pětiletky!
čáááááááááááááááááu!!!! ty voe myslim na tebe už delší dobu!!! hele blížej se nám vánoce,béme pekat))))))))))))))) co máš f plánu?????
njn žumpa naplněna,znáš to)

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:06
- Nahlásit

Tak...Blaženoprase se snaží nakrejt Montyprase-Monty už si vyžral oční víka takovym zýpůsobem, že je zralej na asistenčního psa...Blažena čeká až začne klimbat ve stoje a..rozeběhne se a skočí mu na zadek..je na mrvici chudák. Dneska mi dovezli extra velký balík slámy, tak jsem si šla dát rozpustný, abych nabrala sílu a Pepka s Ajdou a prasatama mezitím 400kilo slámy roznosili po zahradě, tak celej den tahám hromádky. Zejtra jedu na "zemědělce"..KOUPIM ČESKOU STRAKU, PŘESTICKÝ PRASE A UTEČU.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:09
- Nahlásit

hally001
poklidný venkofský život
Monty už si vyžral oční víka takovym zýpůsobem, že je zralej na asistenčního psa...
nechápu..

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:09
- Nahlásit

davidkova renata-NO UŽ NEVOTEVŘE OČI JAK JE TL...JAK SE MÁ

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání