| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
Tak jestliže se dávají telefonní čísla, hned bych je při předávce prověřovala.
Ale když jsem si brala Britu z útulku, tak nic takovýho nikdo nechtěl, vlastně si ani nepamatuju, že bych ukazovala občanku... Prostě jsem zaplatila poplatek za očkování, dostala očkovák, čubu a šla sem (Poděbrady)
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ale když jsem si brala Britu z útulku, tak nic takovýho nikdo nechtěl, vlastně si ani nepamatuju, že bych ukazovala občanku... Prostě jsem zaplatila poplatek za očkování, dostala očkovák, čubu a šla sem (Poděbrady)
no právě někde nechtěj snad nic skoro,to by mlo bejt nějak podchycený tohle,dost bezďáků si bere psy na žrádlo nebo je dál prodávaj..a asi teda už i kočky...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Sízra Milanová
po mě tedy občanku chtěli a měli i evidenci v pc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:19 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
po mě to samé jako kejtlin
edit: kejtlin, nechce mi poslat mailem bramborák? dík
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:20
- Nahlásit
kejtlin
po mě tedy občanku chtěli a měli i evidenci v pc
no vidiš,to by měli mít všude,ale pochybuju že maj....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:25
- Nahlásit
kejtlin
Si to jenom nepamatuju, že by jí chtěli, možný to je ale jak je vidět, i ta občanka je k prdu...
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:32
- Nahlásit
du vám říct, že taky nemám čas, kůň má konečně ostrouhané kopyta a já mám záda f prdeli Nesnáším když si o mě opře těch šest set kilo a řekne "OK paničko, tu máš nohu, ale podrž mě, abysem nehapinkal"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:38
- Nahlásit
makrel
edit: kejtlin, nechce mi poslat mailem bramborák? dík
dyby to šlo poslala bych máme jich dost
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:43
- Nahlásit
kejtlin
to by eště mohl někdo vynaleznout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:45
- Nahlásit
čus troglodytííííí co děláte??
Sízra Milanová
hele jako já třá dost nechápu proč dávaj čéku zvíře dyš má bydliště na úřadě..nebo to nevěděla? a proč nechtěj vopčanku taky nechápu..jako cenu pak má záchrana zvířat dyš to daj kdekomu?? fakt je že koček se moc nenažerou teda,ale beztak z toho nemám dobrej pocit
deš na ty vobrany trotle???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
davidkova renata
Nevěděla to, je to napsaný v tom dopisu, co sem dala Sízra, zjistila to až když je odvezla tam, kam chtěli a oni jí řekli, že v támdletom baráku že bydlej, oni odešli a ona zjistila, že jedný kočce dala špatnej očkovák, tak je chtěla dohnat, founy nešly, v baráku, co udali, nebydlej a pak zjistila, že adresa v OP je úřad...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
davidkova renata
a není lepší, když toho čokla někdo sežere, než aby byl do konce života v outulku, nebo týranej?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:58
- Nahlásit
Maky a Trix
Čau
a není lepší, když toho čokla někdo sežere, než aby byl do konce života v outulku, nebo týranej?
Za sebe řikám, že nevim, takhle se na to zatim nedokážu dívat, ale možný by to teoreticky bylo
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
čau
to třeba přijde časem. Maso jako maso.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
aha
Maky a Trix
není lepší, když toho čokla někdo sežere, než aby byl do konce života v outulku, nebo týranej?
no ale takhle to nemůžeš úpa brát..samo sou horší věci než smrt,třá doživotní pobyt na prostoru 2krát2 metry nebo jiný,to souhlas,ale pokud někdo chce čokla na žrádlo,veme si mladýho a ne nemocnýho, a takovej čokl má celkem šanci dostat slušnej domov a ne kladivem do hlavy a obecně absolutně nesouhlasim se žranim psů a koček a je mi u prdele esi to někomu příde cajk
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:10
- Nahlásit
bramboráky dosmažený
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:11
- Nahlásit
kejtlin
za chvíli sem tam!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:44
- Nahlásit
kuchyň uklizená, kamna umytý, nádobí taktéž, zvěř nakrmená-to jsem tedy stihla při smažení bramboráků, ted´ jen doufat že nevyplivne tv na expozituru, do tý doby hodím plavbu kolem špuntu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
hele jako já třá dost nechápu proč dávaj čéku zvíře dyš má bydliště na úřadě..nebo to nevěděla? a proč nechtěj vopčanku taky nechápu..jako cenu pak má záchrana zvířat dyš to daj kdekomu?? fakt je že koček se moc nenažerou teda,ale beztak z toho nemám dobrej pocit
deš na ty vobrany trotle???
to tam bohužel neni napsaný že je to ouřad,to ta pani zjistila až zpětně.
Jo posnažim se ty dezoláte se tam dogestit f sobotu a naberem tě ty dámičko
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
kejtlin
hele tys ty brambormajsry smažila půl dne,to s nima teď asi béte tapetovat,co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
a naberem tě ty dámičko
jako ale mě neva jít pkešky aspon se nanda vysmradí,to já kuli tobě bo se ztratíš i cestou na hajzl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:09
- Nahlásit
Já du taky v sobotu ráno, odpoledne totiž jedu zase do luc ratatata pro ten stůl, na nějž čekáme již 13 týdnů. Věřím, že bude hnusný, velký, rozbitý, poškrábaný a hodný reklamace. Neva, klidně můžu strávit život v práci a zbytek života v lucu. Někdo se halt prostě narodil jen proto, aby bylo na světě hodně lidí a ty dobrý se těžko hledali.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele tys ty brambormajsry smažila půl dne,to s nima teď asi béte tapetovat,co?
depak zejtra jsou sežraný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:13
- Nahlásit
Gerda
klidně můžu strávit život v práci a zbytek života v lucu.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:31
- Nahlásit
Gerda
do luc ratatata
kejtlin
depak zejtra jsou sežraný
Jako půl dne je smažíš a pak to všechno sežerete? To nebudete jíst do zejtra nic jinýho, ne?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:32
- Nahlásit
Jsem opilá z top topiku. Asi strávím celou noc na záchodě, bo jsem děsně nalitá.
Jdu se asi umýt a spát, nějak mě už mě ten život dneska nebaví a cítím se strašně unavená... Asi nějaká podzimní únava.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
Venta
Jako půl dne je smažíš a pak to všechno sežerete? To nebudete jíst do zejtra nic jinýho, ne?
si jen myslíš nejlepší jsou druhej den
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
kejtlin
si jen myslíš nejlepší jsou druhej den
Jo? to já mám nejradši, když jsou horký a čerstvě dosmažený. Pak už to zgumovatí
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:48
- Nahlásit
i
davidkova renata
jako ale mě neva jít pkešky aspon se nanda vysmradí,to já kuli tobě bo se ztratíš i cestou na hajzl
no dyk jo....dyštak vemu na ten kilometr navigaci..Lišku,možná nás zacede třá do Rakous
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
..Lišku
jj toho vem!ten je dobrej,bude si s klukama tuty rozumět
|