| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 11:24
- Nahlásit
jen aby tam nebyla Alex sama )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 11:35
- Nahlásit
Takže jsem to při cestě na besídku otočila neb na mě začala svítít kontrolka na diagnostiku motoru. V chytré příručce napsali, že mám tedy opatrnou jízdou dojet rovnou do servisu. Nejela jsem rovnou do servisu, ale dom, bych napřed do servisu zavolala. Bohužel náš rodinný mechanik je na horách, ale po telefonu mě ujistil, že pokud jsem dojela z Horoměřic dom, nikde mi nic necuká, tak mám být v klidu a můžu si jezdit, že to bude pravděpodobně jen prkotina. No každopádně ruším zítřejší návštěvu v Uhříněvsi, jsem se moc těšila, jak se budu brodit hnojem Na večerní plavání si půjčím od táty Modřinu. Ale znamená to, že novoroční procházka musí být u nás, neb jsem nepojízdná. Takže doufám, že mi vyjdete vstříct a dorazíte v hojném počtu na dlouhatánskou prochajdu a pak kávu a čaj v mém budoáru.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:13
- Nahlásit
Jebloň
šiš,taky sem si ho udělala.
Neva, to se vypije nebo vypyje - záleží na tom, jak vysoko budeme skákat
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:22
- Nahlásit
Baico
dyk snad zelenina byla nedávno v nemocnici, ne? Co to máš za důchodce?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:30
- Nahlásit
stetisek123
dyk snad zelenina byla nedávno v nemocnici, ne?
Tojo, proto mi i náš hodnej pan doktor přes auta řekl, že to bude jen nějaká pitomost. Trošku jsem googlila a může to být i tím, že jsem natankovala moc benzínu.
Co to máš za důchodce?
Bohužel jsem si nemohla dovolit koupit nové auto, tak jsem si koupila starší, ale v dobré kondici. V pohodě jsem s ní nalítala 30 tisíc km, aniž by se něco posralo, takže si myslím, že má i docela nárok trošku stávkovat. Jsem ráda, že jí mám, protožre bez ní bych se na spoustu výbornejch akcí nedostala.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:34
- Nahlásit
Baico
to může bejt i spečenej kablík od dijódy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 15:18
- Nahlásit
tak konečně těch 12 kilo koster nasekanejch a můžu jít na 2 hodiny spát před posranou noční
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:05
- Nahlásit
tady to zase dneska jede. Přemýšlím, že bych si zakrysovala...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:35
- Nahlásit
stetisek123tady to zase dneska jede
jj, hukot že to nejde ani dočíst
Přemýšlím, že bych si zakrysovala...
není nad to si popovidat s někým rozumným stejného názoru
jsem z venčeních a jsem nějaká KO, jdu regenerovat, abych mohla ještě plovat. Minule mě Baicofka s mou sousedkou tak zničily, že mě ještě teď bolej ploutvičky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:42
- Nahlásit
čus dementííííí
uš jsme doma z besídky! Grineček spí, díkybouhu, a já jsem se nažrala protože mi ten dort a buřty evydentně byly málo
nejvíc se těšim na fotky, dneska to stálo za to. Bohužel jsem zjistila, že Grina neuvezu v kolečku.
co děláte?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:48
- Nahlásit
Jedu na sameťáckej cvičák zvýšit si promile . Sme všichni ňácí dobří a tak to musíme zaloknout , aby to vydržílo . Psi budou samo doma , protože by z toho stejně nic neměli a maj slíbíno zejtra procházkování .
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:50
- Nahlásit
agáta12
Sme všichni ňácí dobří a tak to musíme zaloknout , aby to vydržílo
no to se samosebou musí!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:00
- Nahlásit
Neflákejte se tu a poďte makat. Petl (chovatelka od Žíži) se ztratila golije. Brňáci a okolobrňáci - nástup do přední linije, zbytek na foru a poďte mi pomoc to šířit. Mohl by to někdo dát na blůčko,dogforu, můjpsa, ifajnu a tak? Včil to píšu na fejs, tak všichni sdílet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:07
- Nahlásit
čus kreténi uš su dááávno taky dom a nanynka se neposrala ani nepoblila,je to dobrý péf
jinak sme si vopejkali vuřty a někeří účastníci i přebytečný psy ,nechci menovat ale třá aleksa to byla!) aleksa péf uš dosáhla vjeku 7 let(modří uš vjedí) a tak prostě šla..
tady máte foto těsně před smrtí,aleksa jí zavraždila vlastní rukou bo nikdo jinej by to líp neudělal prej... foto jen pro silné žaludky upozornuju!!!!
jako pokud máte p tom masakru chut se dívat na další foto tak tady no
http://renata62.rajce.idnes.cz/besidka_zaku_zvlast ni_skoly.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:14
- Nahlásit
jinak todle sou ty sněženky co máme pod barákem ))) to uprostřed dyby nějakej tupec nevěděl )))
tento způsob zimy zdá se mi býti dokonalým
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:18
- Nahlásit
davidkova renatajinak todle sou ty sněženky co máme pod barákem))) to uprostřed dyby nějakej tupec nevěděl)))
no tos měla říc dříf, prohlížím fotky a najedu na totok a hledám kočku, páč ve všem co nedává smysl se poslední dobou hledá kočka.. a žádnou sem jako nenašla..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:20
- Nahlásit
davidkova renata
voe, zejtra jedu na chalupu a tam nám každýho SIlvestra sněží, takže si ty sněženky zase zahrabej. Nevim, proč si je vůbec vyhrabávala, teď jim bé zima
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:22
- Nahlásit
Ad. besítka
Tagže ste akurát zase týrali pejsci a žrali, co?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:26
- Nahlásit
davidkova renata
twoe fotky dokonalý, dementi se zasejc sešli co...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:37
- Nahlásit
Crysa
hledám kočku
asi blbě dyš s jí eště nenašla )))) samosebou tam je...něgde
stetisek123
Nevim, proč si je vůbec vyhrabávala, teď jim bé zima
nemám je z čeho vyhrabávat bo tady NAŠTĚSTÍ neni vůbec ani vločka..jako voni pokaždý eště zapadnou,to mám vykoukaný,ale taghle brzo nebyly eště nikdy!třá konec ledna,únor..to je normálka,ale totok..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:41
- Nahlásit
Nazdar blázni, to byla ale pěkná besítka, co? Aleksa-fenka nám moc chutnala, jen trvalo děsně dlouho, než sme jí stáhli z kůže, v kůži pak odjela Hancaw do Mongolska. Krásně nám Jana zařídila opičí dráhu a závodění, Dagmara Buřtíková se umisťuje čím dál tím lépe, bude to hrdina žumpozávodůch )) Baruna už konečně závodila taky, strašně jí sklaplo, když dostala halenku a kozačky, to dala ouška do strany a řikala - mamkoooo, pojď už domůůůů. A taky sme se jí smáli, že pelichá, bo vypadala jako sob, když se přepeřuje v tundře na jaře. Jardova košile byla MALÁ Alekse-fence, ale to už neva, Aleksa už je stejnak snězená. Pak sme se smáli Edíkoj, jenž má velký prostředek hlavy a přeskáče a jinak je jako barakuda. Ale řeklo se, že mu hlava ještě doroste...k těm uším. No a tak sme se prostě různě měli, pak sme jeli domki a Džina si v autě sedla na Maryji. Jakože úplně na ní seděla jako na lavičce. Maryje nic neřikala. Po cestě z auta se ještě Džina po Maryji prošla.
A teď sme domki a už mi volali z práce a taky se mi chce spát.
Chce se někomu spát?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:41
- Nahlásit
davidkova renataale taghle brzo nebyly eště nikdy!třá konec ledna,únor..to je normálka,ale totok..
nechval dne před večeří a zimu před dubnem..
to zas zakřikneš a rozbiješ.. jak loni, taky v prosinci fotky na fabrice bez sněhu a na jaře bez fabriky a sněhu až do prdele když si do něj sedneš..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:50
- Nahlásit
Crysa
Baruna už závodila, už má skoro kamarády Aleksa-žena jí posílá furt na pejsky a řiká jí - di si hrát taky s pejskama -, a vona trochu de. A taky na nás s mařkem ječela, když sme se šli vyčůrat pod jejich keř a řikám jí - Baruno, neřvi, to sme my, vole. A vona neřvala a vrtěla vocáskem na nás. Je teď strašně oslizlá, tak nevim, jesi jí Aleksa nemá nějakou rozbitou...taková šedivá s chuchvalcema na sobě....kdyby ti jí chtěla vracet, řekni, že nenene, pani, to ste si tu fenku rozbila sama.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:55
- Nahlásit
GerdaBaruna už závodila, už má skoro kamarády Aleksa-žena jí posílá furt na pejsky a řiká jí - di si hrát taky s pejskama -, a vona trochu de. A taky na nás s mařkem ječela, když sme se šli vyčůrat pod jejich keř a řikám jí - Baruno, neřvi, to sme my, vole. A vona neřvala a vrtěla vocáskem na nás.
takže už je rozbitá jak Dáša kam ta žumpa ještě ty chudá zvířátka dožene.. hmh..
Je teď strašně oslizlá, tak nevim, jesi jí Aleksa nemá nějakou rozbitou...
jako JÍ??
taková šedivá s chuchvalcema na sobě....kdyby ti jí chtěla vracet, řekni, že nenene, pani, to ste si tu fenku rozbila sama.
jo tu fenku má takovou?! jakej pán, ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:55
- Nahlásit
Gerda
a Džina si v autě sedla na Maryji
myslíš asi Dinu ne? ))
Dagmara Buřtíková se umisťuje čím dál tím lépe
nj,její pověst je úpa f prdeli uš ,běhá na žumpích akcích jak srna a dokonce si hraje s pejsky..dobrovolně a pokud vim v mlíkošíchh neměla vůbec koš,tagže trapnej pes prostě..
Crysa
to zas zakřikneš a rozbiješ
ale chápeš že na to nemám vlif??? bohužel teda.-(((( akorát konstatuju,že eště nikdy nepamatuju že by vylezly uš f prosinci..osobně myslim,že eště asi zapadnou ,ale de vo to,že sou prostě uš vylezlý a přes to vlak nejede
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:57
- Nahlásit
Gerda
fot-ky!!fot-ky!!fot-ky!!!
btw jsem uražena bo jsi zapomněla na důležitou událost a sice že Grineček kousal i na Bílce!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:58
- Nahlásit
a kde je tam ZloNyxátor? nebyli zas? nekousala? nekamarádila?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:59
- Nahlásit
Grin
Máš deník? Tak si to do něj zapiš, náčelníku )))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 18:00
- Nahlásit
Takže jsem si byla u doktorky pro odčervení. Asi zredukuju zvířectvo neb mi dvojitá dávka na všecko, co máme vyšla na 630 Kč. Doufám, že se mnou mamina pojede napůl jinak mě ta zvířena zrujnuje
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 18:01
- Nahlásit
Gerda
Máš deník? Tak si to do něj zapiš, náčelníku
jo to musim
a taky si musim zapsat že uš to tomu psoj nesmim všecko kazit třá ho vyklápět z kolečka a utíkat pomalu a blbě se točit ... nějak na to furt zapomínám!
|