| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:32
- Nahlásit
Gerda
Venta
Monty
zítra asi půjdu,máme jet desátýho na hory a v tomdle stavu je nedám. myslím, že ATB sou na prd, pokud to je virový
kejtlin
držim palce, ať neskončíš jak já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:37
- Nahlásit
Crysa
Hyjacinti bílí
Jo vod Pynse Hyjacinta?
Gdyž ségra takových prachů za štěně nedá . Sou bubý, tohle jim prostě nevysvětlím . Sem ráda, že jsem jim aspoň dokázala rozmluvit toho bezpapíráka. Teď musím rychle sehnat toho vořešáka než je zase uchvátí inzerát nějakého bezpapoše a půjdou do toho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:41
- Nahlásit
stetisek123
držim palce, ať neskončíš jak já
běžně se z obyčejnýho nastydnutí dostávám měsíc až šest tejdnů takže se zatím vůbec nevzrušuju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:52
- Nahlásit
Biluška
a proč nejdou do dlouhosrstýho NO? to je takovej univerzál, i s PP seženou levno, ..
nebo http://psi-inzerce.tomindo.com/stenata-na-prodej-B elgicky-ovcak-Groenendael--115-inz-78196.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:54
- Nahlásit
Crysa
na kolik plus mínus vyjde třá ten grondík?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:58
- Nahlásit
Biluškana kolik plus mínus vyjde třá ten grondík?
mezi pěti a deseti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:00
- Nahlásit
Crysa
sežeň za tři a ukecám je . Možná za těch pět by si snad dali říct, ale deset je úplně mimo.
Se nebudu nervovat, dostanou štěně z útulku a hotovo. Aspoň bude mít nějaké štěně domof.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:01
- Nahlásit
Crysa
štěnit se budou za cca měsíc pokud si pamatuju cca přibližnou dobu zadělání, tedy štěncle dom na jaro pěkně
Myslim, že to nebyla Dorinka, že tahle první nevěsta byla chovatelčina, že Dorinka s Fufinem maj mít za dva roky...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:05
- Nahlásit
Biluškasežeň za tři a ukecám je
za tři ať si vemou co chtěj, když si jim pes zlomí nohu, pak já nebudu kvůli cizejm před chovatelem líst kanálama, co za zájemce sem jim dohodila.
Za kolik maj mobily? každej za bůra? a za psa je to moc?
Za tři ti seženu, ale zas budeš ty před známejma zatloukat i to žes doma, to je sežere, nějakýho kreténa asociálního za trojku klidně.. ale ne psa po rodičích s povaháčema jeden na 100% a druhej 97% ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:06
- Nahlásit
stetisek123
hele vono to máš fuk, když nepudě zítra, tak po horách určitě, nebo to přechodíš a příští chřipka bude monstrmasakr. Nemá smysl ti něco vysvětlovat, pokud je mi blbě dva měsíce, ale tak fest, že sem skoro nepoužitelná a nemůžu v noci spát, tak buď du k doktoru ihned a nechám se vyšetřit, nebo to přechodim tak, až je mi blbě do polomrtva a pak si rozmyslim, jeslti ještě někdy něco přechodim. Má to docela velkej vliv na srdce, zaděláváš si tim na tydlety ischemický choroby nebo jak se tomu řiká, ale pokud si mocí mermo chceš hrát na hrdinu, kterej ve stavu nemoce se pokouší dělat posranej segedín, jen aby vyhověl famílii, seš blázen. Nezlob se, že jsem na tebe hnusná, mě tohle neuvěřitelně sere, když je někdo nemocnej, má se léčit, aby nemocnej nebyl, a ne se plácat v tom, že mu něco je. Mazej k doktoru, nech si nabrat krev, dát léky, vyšetřit se, máš 10 dnů na to, abys byla v cajku a užila si hory.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:07
- Nahlásit
Crysa
bohužel někomu toto nevysvětlíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:09
- Nahlásit
Crysa
Za tři ti seženu, ale zas budeš ty před známejma zatloukat i to žes doma, to je sežere, nějakýho kreténa asociálního za trojku klidně.. ale ne psa po rodičích s povaháčema jeden na 100% a druhej 97% ..
souhlas, ať jdou do outulku za 300 Kč pro pejska. Pořizovací cena, a to se tu píše každýmu zájemcoj, neni ten nejvyšší náklad, co za čokla vyšpulíš v průběhu jeho života. Když se jim náhodou přihodí to, že čokl bude mít stejnou diagnózu jako Nyxátor, udělaj s nim co? Nebudou na tu operaci mít? A to je náklad x krát vyšší než pořizovací cena čokla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:15
- Nahlásit
Crysa
Si blbá? Maj barák za tři miliony, vybavení za další milion, dvě hogofogo auta.... a přesně, za psa je to moc
Jsou lakomí, proto taky mají to co mají. Ne jak blbci co vráží prachy do čoklů a do startovného a přitom na ty závody jezdí rezavou škodofkou
Už jsem to dávno vzdala, jsou prostě věci co jim nevysvětlím. Dostanou zadara vořecha z útulku a hotovo. Milionkrát lepší než aby si koupili bezpapíráka. Pes se tam bude mít dobře, to zas jo. Kočky jsou tam jak v bavlnce (taky je mají z útulku).
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:16
- Nahlásit
Gerda je dneska hůůůstáá )) a proto s ní ve všem souhlasim ale taky souhlasim s tim, že to s tim čoklem/cenou spoustě lidí nevysvětlíš, třá ani naši který žijou s mejma psama už 16 let by si nepořídili psa za desítku, třá už jenom proto že si jí můžou ušetřit na nějakou tu pozdější operaci.. tak dalece že se třá můžou tý operaci tim vstupnim kladem vyhnout už moc nedomejšlej.. ale jsem jenom pro ať se vyserou na pořizování čokla s pépé a radši si vezmou útulkáče, o jednu duši míň.. a až si za pár let Fufík zlomí nohu, tak za něj tu desítku vytlačej bez mrknutí oka
musim jít, čus bus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:16
- Nahlásit
Biluška
Dostanou zadara vořecha z útulku a hotovo.
vyberou si ho sami, ne? Psa nemůžeš nikomu dát dárkem...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:18
- Nahlásit
bonc
Fufík si nic neláme, Fufík má průkaz a mamku z Francie )))) Ale recht, v outulcích sou mocinek krásný pejsky, v Maršofkách je božanskej chlupatovořech, děsně přenádhernej!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:22
- Nahlásit
Biluška
bonc
Gerda
brácha taky nechtěl investovat do psa s PP, má bez PP a já jsem mu narovinu řekla, že pro něj žádného psa hledat nebudu (ne jen kvůli těm PP, ale i prostě myslím, že by psa neměli mít)
nakonec mají jorka po prvorodičce, která rodila v devíti letech, prý je paní "chovatelka" stejně prdlá jak já. Tak to mě hodně urazilo, protože za 1) já nechovám, nemnožím a za 2) mi příjde pěkné sviňstvo nechat rodit fenu poprvé v devíti letech, vlastně kdyby měla PP tak by měla ukončenou chovnost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:23
- Nahlásit
Gerda
vyberou si ho sami, ne? Psa nemůžeš nikomu dát dárkem...
VYbírám ho já, aby byl aspoň nějaký předpoklad, že to nebé kříženec foxteriéra s velšteriérem, nebo tak něco. Oni to potom jenom schválí a dojedou si pro něho. Možná pro jistotu pojedu s nima. Zatím to nejvíc vypadá na tohoto
URL
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:24
- Nahlásit
Biluška
myslim, že sis vzala sisyfovskej úkol, i to štěně z útulku se může nevyplatit a pak to budeš mít na hlavě i s úrokama. Budou ti vyčítat, žes jim vymluvila bezpapíráka, že by to určitě bylo lepší. Tohle je hrozně nevděčný a já bych se v tom u příbuzných neangažovala.
Gerda
no už toho mám fakty dost, pokud tam dr mezi svátkama bude, zejtra za ní určo zajdu. Jen pochybuju, že mi pomůže. Není mi zle na umření, nic mě nebolí, jen tělo je úplně vyčerpaný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:28
- Nahlásit
Biluška
To je ale bernardýn nějakej skoro..,
stetisek123
už nejsou svátky, zejtra je v práci každej normální doktor. Seš v praze nebo u prahy, každá poloklinika tě vezme na vyšetření. To, že je ti na umření, píšeš furt, tak nekecej. A mazej ještě dneska. Zavolej si tam.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:34
- Nahlásit
Gerda
no dyť má být velkej
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:41
- Nahlásit
hele stetisek123 jdi k doktorovi nebo si nestezuj ,ne fakt ale to slycham doma a neco na tom je..tak mlcima nerikam ze je mi zle od rijna...ryma kasel,tehotenstvi kojeni narkoza vse sem dala a taky mi neni OK ale proste musim
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:43
- Nahlásit
stetisek123
sarax
jdi k doktorovi nebo si nestezuj
a nebo si stěžuj u doktora že jo,ten ti bude umět pomoct
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
a kdyz nebude je treba ho vymenit
ja se tam chystam jediny co me brzdi je mimino s kterym, nechci bejt v cekarne tak se k ni musim objednat az tam bude jinak budu jen tupe zirat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:49
- Nahlásit
za chvíli konečně domů, dneska jsem v práci dělala hnusnou věc, která mě vůbec nebavila a budu jí dělat do koce týdne, fuj, fuj, fuj, ještě, že už je dnešek za mnou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:53
- Nahlásit
sarax
jinak budu jen tupe zirat
to dělám furt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 15:56
- Nahlásit
Mám dnes děsně zkrácenej a divnej den...jak sem vstala v polodne a je celej den tma, sem nějak pofidérní...fakt divnej den...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 16:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
no ja taky..ale ted to mam na co se vymluvit
Gerda
v zime musim vstavat driv bo je pak jen malo casu na to kdy je svetlo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 16:03
- Nahlásit
all
prosim vás můžete mi někdo říct jestli někdo z žumpy vlastní afgánskýho chrta a tento byl přítomen v jílovym na Grin party? Díky
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 16:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
To byl blizárd a já sem mu říkala afgánku,páč měl ten culíček.
|