| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:53
- Nahlásit
Sízra Milanová
nedokážu si představit pánskou halenku i bez fiží
no tak to o dost přicházíš, gdybych věděla že nevíš tak sem ti Aleška vyfotila . Včil už nemůžu, uš jeli dom
Prostě je taková černá, úplá, s výstřihem do véčka, dlouhý rukávy a je z takové divné látky. Jako kdyby napůl svetřík a napůl halenka...to se fakt nedá popsat, jdu zkusit najít něco podobného na netu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:05
- Nahlásit
Dobré jitro, zrovna otevírám očko, to sme ale spinkali dlouzince! Měla sem fest hnusnej den, že sem aji ve snu brečela. Dnes ještě nepracujem, Markus se už těší ven, ale vzhledem k tomu, že sme byli v noci ve dvě, můžeme pozvolna. Mařek jest stejnak zalezen pod postelí. Nepracujte, nepracujte, pojďte se váááálet!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:17
- Nahlásit
Gerda
válím se, válím
Dneska sem akorát vyčistila klec té morčici co rodila f noci a nakrmila sem koňa. Jo a vyčistila sem mu stáj, ale to se snad ani nepočítá jako práce, to je hned. Eště dneska plánuju umýt nádobí a vysát, ale gdyž se k tomu nedokopu tak se taky prt stane
Možná pudu pytlačit. Eště nevím.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:23
- Nahlásit
Biluška
to se fakt nedá popsat, jdu zkusit najít něco podobného na netu
a kd vám ti navrhuje, máte zřejmě v rodině zdatného modního návrháře
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:23
- Nahlásit
Gerdoslava s Biluší a Alexou v závěsu přestanou okamžitě nasírat pracující lid, kterej tady bé ještě 3 hodiny sedět než si pude zahrát boulas
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:38
- Nahlásit
čusbus, je mi úpa bubě. Sem schvácená a klepu se, a to sem jen nakrájela maso na segedín. Asi brzo umřu, začněte spořit na věnec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:45
- Nahlásit
stetisek123
Sem schvácená a klepu se, a to sem jen nakrájela maso na segedín. Asi brzo umřu, začněte spořit na věnec
žiš zase????? to jako chceš říct že zejtra nedorazíš na besítku s kousáníčkem předtim??
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:52
- Nahlásit
all
objednávám vetamix a přemejšlim který jelito jim dělalo design stránek, dát na psí krmení jako hlavní backround děfku v minisukni v kurvích botech může jen někdo fakt vybranej )))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
backround děfku v minisukni v kurvích botech
nojo ))))))))))))))) ale dobrá je )))
hele co bereš? jao vod vetamyksu voe.-)))) že bych se přifařila třá ale asi jen málo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:58
- Nahlásit
si tady tak sedim, midlim do poče a řikam si: já jsem vlastně tak ráda že jsem v práci místo abych se válela doma, vždyť ta moje práce je tak naplňující, tím kolik toho světu přináší, jak moc jsem díky ní přispívající člen společnosti, že to vůbec nejsou zbytečné a promrhané hodiny života, jak je pro svět přínosné že většinu života strávim na téhle židli..... du blejt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:00
- Nahlásit
Biluška
hezký dárky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:03
- Nahlásit
bonc
já jsem vlastně tak ráda že jsem v práci místo abych se válela doma, vždyť ta moje práce je tak naplňující, tím kolik toho světu přináší, jak moc jsem díky ní přispívající člen společnosti, že to vůbec nejsou zbytečné a promrhané hodiny života, jak je pro svět přínosné že většinu života strávim na téhle židli.....
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
škoda že do toho písí nemydlej ty tvoe kolegyně co maj na starosti neonku (((((((((((((((((((((( jako už mi to sere tě řikám!!! je to 2 měsíce a kousek,,vůbec mě nenapadlo že to do vánoc nebude!!! nejspíš hledaj něco..cokoli...aby mu to nemuseli dát!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
nojo))))))))))))))) ale dobrá je )))
ty seš zase lesbická dneska
hele co bereš? jao vod vetamyksu voe.-)))) že bych se přifařila třá ale asi jen málo
breu šišky,všchny možný i nemožný...beru zas 50kilo, vozej mi to na Mníšek víš a pak si to dělí nyxa s Gustíkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
vozej mi to na Mníšek víš
achá tagže prt ((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:16
- Nahlásit
lidi help. Ségra, pod vlivem Vánoc strávených s Žížou vyměkla a konečně povolila švárovi psa. Včil volali, našli si něgde tříměsíčního bílého švýcara bez pépé Naštěstí sem jim ho rozmluvila. Pes s pépé nepřipadá do úvahy, odmítají vyhodit tolik peněz za psa gdyž papíry sou jim úpa na nic, na žádný výstavy nigdy jezdit nebudou a tak dál.... Sou ochotný si vzít psa z útulku, ale 1. musí to být štěně, max. 3 měsíce. 2. v dospělosti velké a raději huňatosrsté plemeno - bude bydlet venku (nějaká kotelna, garáž a pod v případě velkých mrazů samo bude, ale většinu roku to bude normoš venkovní pes). 3. mají kočky a pes se s nimi musí snášet - čili ze hry jsou teriéři, lovečáci a pod. 4. jsou to lajky. Švára je totální lajka, ségra žila v jednom domě s Kazbundou, má zhruba představu co se musí a co se nesmí, ale to je tak všechno. Takže snadno vychovatelného psa - čili opět jsou škrtlí už jednou škrtlí teriéři . 5. Jsou sportovně hodně založení takže pes by měl být taky.
Jo a když to štěně bé někde kolem Ostravy tak to vůbec nebude na závadu, těžko je ukecám, aby pro něho jeli někam do Aše .
Kdo o něčem ví, valte to sem. Je putna essi z útulku, nebo od někoho.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:19
- Nahlásit
Loučím se s Váma Žumpice, páč stoprocentně zemřu na obezitu. Vánoční téma u našich jsme měli "Co máš rád", dostala jsem takovou spoustu marcipánu, že než ho sežeru, tak budu mít dva metráky.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:21
- Nahlásit
davidkova renata
eště furt, tělo jak hadr, sem nemocná už od začátku listopadu v kuse!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:26
- Nahlásit
Biluška
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=21426126865 5576&set=a.189683787779991.47571.173526422729061&t ype=3&theater
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:39
- Nahlásit
kinta
Díky, hned je přeposílám. Jenom nevím essi se nebudou zdát moc staří
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
hele já nevim jak to říct a nelhat voni maj pražáci trošku toooo... taký jiný pojetí času, víš? Jako rok sem, rok tam, žádná doba to si jako vůbec neber vosobně. A jestli tu žádost po tom zaplacení brali jako že novou (což by nemuseli, mohli by to vzít jako doplnění tý starý, ale přece se nestrhaj že jo), tak na ní maj zas 3 měsíce na vyřízení
jo a sem došla k názoru že midlit bude vod mlátit a ne mydlit od namydlit... na namydlený klávesnici by se blbě psalo. Ale uznávam že midlit vypadá fakt divně. Asi jako ten divnej vobraz co vysí nad umyvadlem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:50
- Nahlásit
o velkym štěněti nevim, ale na ten popud jsem koukla k nám do útulku a máme tam 5 čtyřměsíčních kříženců jezevčíka! To si je ňákej kretén nechá do 4 měsíců doma a pak je vykopne? To už by udělal líp kdyby je vykop rovnou ve 2 měs., by měli rozhodně větší šanci a blbounka Tobiáše furt nikdo nechce, takže mě zas čeká venčení ve stylu vlajme jak ten práporek za tim hovadem na druhym konci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 13:59
- Nahlásit
Biluška
Bilu, v tom lajkopřípadě bych z vlastní zkušenostě volila psa menčího, ne velkýho...když to poděláš řádně, aspoň ho uvláčíš na vodítku a menšopes nenadělá tolika škod. Proč nechtěj pudla nebo šelmu? Nebo choďáka? Nebo v tý velikosti vořechojda, jichž jsou zatraceně plný outulky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:06
- Nahlásit
Gerda
Netuším proč, prostě sou zaláskovaní do takových těch obropsů - berňáci, novofulanďáci a tak. Vzhledově se jim líbí. Netrvají na tom, že musí být pes aš tak velký, ale chtějí aby byl velký.
Předpokládám, že úpa podělat výchovu by nemuseli. Jednak na ně dohlídnu a za druhé Květa přece jenom s tou Kazbundou aspoň bydlela tak něco snad pochytila. Doufám.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:07
- Nahlásit
stetisek123
tobě je pořád bubě???
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
který jelito jim dělalo design stránek, dát na psí krmení jako hlavní backround děfku v minisukni v kurvích botech
no voni to maj i na autě, lidi někdy celkem čuměj, co mi to vezou
stetisek123
sim tě a proč nejdeš k doktorovi zas? to není normální už
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:21
- Nahlásit
Biluška
a nechtěj si počkat na štěnec od Fandy a Dorinky?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:22
- Nahlásit
stetisek123
já jsem nachcípaná jen tejden zatim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:23
- Nahlásit
stetisek123
tak jdi k doktoru, ne? Pokud se to táhne dva měsíce, tak to neni ani rošku normální. Dá ti několikery ATB, budeš 14 dní ležet a cajk.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:27
- Nahlásit
Gerda
gdo je Fanda a Dorinka? A gdy budou mít štěňouchy?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:29 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Biluškagdo je Fanda a Dorinka? A gdy budou mít štěňouchy?
Hyjacinti bílí
edit: a štěnit se budou za cca měsíc pokud si pamatuju cca přibližnou dobu zadělání, tedy štěncle dom na jaro pěkně
|