Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 21:25
- Nahlásit

Nenadávejte furt sympatizuju s mamkou stop bilím mrdkám na věky věkůch hiphipurááá.Du si nalakovat nechty at mám nápln pracovná doby plně využitou teda

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 21:38
- Nahlásit

Atusch
Mě přijde, že z nich to bahno hrozně pomalu opadává, nakonec to stejně dopadne tak, že ¨se z nich zbytky musí vyčesat.
Třeba na Líliji jsem dnes ráno objevila na břiše bahno od včerejška od večera neopadalo ani přes noc.
To je teda malina a taky příšerný prase co se vyválí v kdečem zhovadilec

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 21:43
- Nahlásit

Eldoguero
dnes ráno objevila na břiše bahno od včerejška od večera neopadalo ani přes noc.
To máme taky, ale v ničem se naštěstí neválí... ještě toho trochu...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:03
- Nahlásit

Atusch
Ona jo a navíc je pažravá ale už to není tak strašný, jak to bylo, tak si říkám, že s věkem to třeba přejde.

Za chvíli bude Máldr, jdu si lehnout k tv

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:19
- Nahlásit

Eldoguero
Ona jo a navíc je pažravá ale už to není tak strašný, jak to bylo, tak si říkám, že s věkem to třeba přejde.
nevím jak pažravá, ale Bůch sežere co najde k jídlu zásadně teda psímu nebo lidskýmu, zatím nemá tendence žrát šutry, uhlí a nevím co tak psy žerou... Ale sežere mi vše i s obalem klidně i "pozlátka", zásadně to polyká aby mu to někdo nevzal a to je mu pak jedno co jestli syrovou hovězí oháňku co má 3cm v průměru a měla 15cm na dýlku a nebo bonbonky . Jo a ještě ho to nepřešlo...

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:36
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou
ještě, že tento pracovní týden má "jen" 4 dny, alespoň bude zase rychleji víkend

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:25
- Nahlásit

Dobré ráno,
to dneska makám jen já, Monty a Makrel????

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:32
- Nahlásit

bré ráno
já ji prostě miluju v jednu hodinu jsem měla super budíček - Sophinka mi pískala s pískacím balónkem přímo do ucha, ani jsem na ní nemohla být nasraná, když měla takovou radost - musela jsem se tomu fakt chlamat

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:42
- Nahlásit

bré deň, taky se hlásim do klubu makajících, i když velmi velmi nerada jako vstávat v 5:35 když všichni okolo chrápou, vyrážet do tmy, kde nikde ani živáčka, ani auto čék nezahlídne, to je doost deprézivní. Ale aspoň nemrzne, vyrážet do -10 je ještě o něco deprézivnější. Doufam že se všici ostatní nehlásej nikolif proto že ještě prděj do peřin, ale proto že už tak usilovně dřou!

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:47
- Nahlásit

bonc
Doufam že se všici ostatní nehlásej nikolif proto že ještě prděj do peřin, ale proto že už tak usilovně dřou!
no nevím, nechci ti kazit náladu

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:48
- Nahlásit

a koukam že ste si jely včera obvyklou debatu, ke který se nepřipojim, páč nemá smysl opakovat pořád dokola již tisíckrát vyřčené Smrt bílejm mrtkám!!

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:50
- Nahlásit

Monty
hele já tomu usilovně věřim.. sem v práci sama, nikde nikdo, ticho, za voknem tma..fakt se mi tu děsně chce bejt, ale jsem nezdolnej optimista, určitě je víc lidí v práci než doma!

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:51
- Nahlásit

bonc
u nás tady není snad polovina firmy, ale zase si říkám, že jsme bez vedení, tak to tady nějak přežiju, samo, že se mi nechce nic dělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:55
- Nahlásit

sem vám chtěla říct, že sem právě fstala, ale nemakám . A dneska ani nebudu . Budu se celej den válet s vánočníma dárkama . Jenom zmlátím Heryna páč mi od rána jde na nerfy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:55
- Nahlásit

Bre den, ja mam sivlce dovcu, ale vstavala jsem ve 4,20 a jsem v praci s musem. Pojedu se mrknout do Jevisovic (jsme par km od tama), hlaseni podam na tajne.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 08:03
- Nahlásit

něco pro makrelito a ostatní pijáky
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/sou boje-receptu/30486-souboj-receptu-nejlepsi-vyprost ovaky

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 08:10
- Nahlásit

pawLINka
jéééé super, už se těším na hlášení

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 09:45
- Nahlásit

sem vám jenom chtěla říct, že se furt eště flákám Neudělala sem vůbec ňyc. Akorát sem teda dala vodu koňovi a vyhodila psy ven. Jo a pustila sem telefizi .Du s tím flákáním pokračovat

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 09:51
- Nahlásit

Biluška
mě nenasereš, ještě, že jsem v práci, jinak bych už byla jako bečka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 10:07
- Nahlásit

Zdar jsme zpět z venčeního a hlásím, že je tam takový teplo, že jsem byla venku jen v mikině. Je to hrozně divný na prosinec ale aspoň neprší.

Atusch
nevím jak pažravá, ale Bůch sežere co najde k jídlu zásadně teda psímu nebo lidskýmu, zatím nemá tendence žrát šutry, uhlí a nevím co tak psy žerou... Ale sežere mi vše i s obalem klidně i "pozlátka", zásadně to polyká aby mu to někdo nevzal a to je mu pak jedno co jestli syrovou hovězí oháňku co má 3cm v průměru a měla 15cm na dýlku a nebo bonbonky . Jo a ještě ho to nepřešlo
Ten náš malej dobytek žere tak, že kdybych jí do misky nasypala štěrk tak ho vdechne a ani neví, že to bylo nepoživatelný.
Což mi neva, páč zase je to plus při práci a hlavně se nám to hodí na stopách
Horší v jejím případku je, že požírá i bobky od zvěře, chcíplý myši na louce, zetlelý dobře uleželý listí ...
Kamení a uhlí jsem ji ještě žrát neviděla, ale věřím, že když jí šutr hodím do misky sežere ho ten malej zrzavej dobytek taky Člověk jí musí pořád hlídat. Ale ona zase je taková, že na procházce se ode mě nehne na víc jak cca 30 m a to je fakt maximum, když se někam rozeběhne něco prozkoumat, jinak krouží kolem mě, okusuje mě, skáče po mě a tak.
Je teda pravda, že doma byla do nedávna ve stáji na volno, páč byla hodná a nic moc neničila. Teď už jsme ji zavřeli do kotečku, páč lezla k Bjutině do misky a Bjutině se to samozřejmě nelíbilo a hrozilo, že jí jednoho krásnýho dne vdechne, což by pro ní nebyl vůbec žádnej problém.
Teď je Lílije sice naštvaná, že nemůže lízt všude možně po výškách, ale zase neprudí ostatní psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 10:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus dementi su unavené jakési a boolej mě záda
co děláte??¨
jinak vrčácííí teda nevim essi sou samočistivý,nána je neskutečně zasraná pokaždý,do vany jde naprosto dycky,dyš je bahno,musim břicho dost dlouho stříkat sprchou bo to z těch chlupů nende..možná že by byla samočistící f tom vohledu že nakonec by to prostě stejně vopadalo,ale bohužel nehodlám bydlet f chlívě

edit jo aha,vona je eště další stránka)))) to sem se nevšimla tagže je jasný že vlčácíííí uš nejedou))) tag nic

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 10:33
- Nahlásit

eště sem vám chtěla říct, že a) máme další mimimorčata. Sou chlupatý a tudíš krásný . Možná vám je nafotím, ale nevím to jistě, znamenalo by to, že se musím zvednout z pelechu a to se mi nechce b) sem dostala ty nejlepčejší dárky a eště furt mám velkou radost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 10:44
- Nahlásit

Biluška
zvednout z pelechu a to se mi nechce b) sem dostala ty nejlepčejší dárky a eště furt mám velkou rado
dostala s vibrátor? )))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 10:51
- Nahlásit

Biluška
) sem dostala ty nejlepčejší dárky a eště furt mám velkou radost

a jaký?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
možná že by byla samočistící f tom vohledu že nakonec by to prostě stejně vopadalo,ale bohužel nehodlám bydlet f chlívě
Mám občas pocit, že možná opadalo, ale tak za tejden
Třá mušův táta chová velše a anglický setry a když přijde s čoklema z honu, šoupne je do kotce, tak jak jsou - od bláta, bodláků a kdovíčeho ještě. Angličani jsou do rána sněhobílí (krom těch znakůch samo ). To samý, když udělám s vrčákem je ráno sice trochu míň humusnej, nicméně furt humusnej je - bláto odpadává dost pomalu a někdy skoro vůbec, tudíž to nakonec dopadne stejně tak, že psa musí někdo vyčesat a to i když je v kotci.
Biluška
dostala s vibrátor

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:07
- Nahlásit

jdu pytlačit, zatím pááááááááá

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:16
- Nahlásit

davidkova renata
dostala s vibrátor?
Ne, tenisák

kejtlin
sem dostala děsně moc božích knížek, a na cédéčku vypálený fšechny kambeky . Mylákuju Ozáka a kambek vůbec. Sjíždím to už třetí den, nestíhám ani pohádky v televizi . Jo a taky jsem dostala prachy. To bylo nejlepčí . Ségra,švagr, Mášen i děcka dostali šílené halenky s fiží (kluci bez fiží, ale taky hnusné ), jenom já ne . Já dostala prachy a mohla sem se jim smát za fšechny ty roky gdy se smáli oni mě

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

pawLINka
Pojedu se mrknout do Jevisovic (jsme par km od tama), hlaseni podam na tajne.
jééé tak zkus zabušit na vokno, essi by tě nepustili kouknout na chatičky essi se tam vejdou vykojenem postýlky

bonc
no nechci ti kazit náladu, ale sem byla na kosmetice a teď sem v práci úplně sama a úplně dobrovolně

edit:
samozřejmě dobré ráno samočištičům i sprcháčům

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:37
- Nahlásit

all

co si tu zas jedete za vibrátory?To snad neni ani možný co jste za nelický stvoření

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:44
- Nahlásit

Biluška
Ségra,švagr, Mášen i děcka dostali šílené halenky s fiží (kluci bez fiží, ale taky hnusné

nedokážu si představit pánskou halenku i bez fiží

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání