| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 09:37
- Nahlásit
bré ráno, dneska je nějak hnusně zataženo, snad nezačne pršet
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 09:58
- Nahlásit
brýtro, vy spíte? krom kníračovejch kerý už svolávaj mraky?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:01
- Nahlásit
a máme tu nový den, pojďmeš krmit pejskýý
http://spechato.cz/dogs/rankings/
to platí i pro kolemdoucí!!!! když už čumíte, tak krmte!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:05
- Nahlásit
Crysa
krmím, ale fakt to jde pomalu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:11
- Nahlásit
Montykrmím, ale fakt to jde pomalu
njn, taky to musíš krmit jak velkýho psa a ne jak knírače bílýho
Bane, tam asi u těch slováků měli menší počet kliknutí pro nakrmení, tady těch 5 tisíc kliknutí je masakéro. Ale zas ten první do dneška vzrostl o 10% a všichni pod ním cca o 4%..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:14
- Nahlásit
Crysa
njn, taky to musíš krmit jak velkýho psa a ne jak knírače bílýho
vole, ty jsi zase měla na snídaní vtipnou kaši, že jo???
asi tam bude více kliknutí, u těch slováků, to šlo fakt rychle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:29
- Nahlásit
krmím každej den toho co má nejvíc kliknutí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:32
- Nahlásit
kejtlin
já taky, aby byl co nejdříve nakrmen
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:39
- Nahlásit
kejtlin
Lity lity, ja mam dnes konecne volno..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:44
- Nahlásit
Grin
já jsem tu až do večera
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:02
- Nahlásit
Nazdar lidi, tak co vánoce, přežili jste?
My jo a odpoledne frčíme mrknout na cvičák, jak to tam bez nás přežil
Jinak všechen sníh samozřejmě roztál a venku stále mrholí, aspoň teda není zima.
No a co vám Ježuch naježil?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
jak se to vezme, opět mi nenadělil játra a obávám se, že je akutně budu brzy potřebovat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:11
- Nahlásit
kejtlin
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:18
- Nahlásit
makrel
A sakra hele a napsala jsi to do dopisu \ježíškovi dost jasně?
Nenadělil ti místo jater třá nový dvanácterník, žlučník (ten měl bejt můj ) anebo slezinu?
Do pr ... máme novej PC (stolní, jsem zvyklá na noťas a XPčka) tenhle má Windovs 7 neumím psát na normální klávesnici a největší problém je, že nevidím smajlíky Dala jsem si zobrazit smajlíky, jeden sem hodila a když jse chtěla dát další, tak je za boha nemůžu nikde najít, kde jsou a jak se k nim dostanu.
U starýho noťasu jsem měla všechny otevřený stránky včetně smajlů dole na liště. Tady mám nahoře otevřený záložky, ale smajly asi emigrovali do západního Německa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:22
- Nahlásit
Eldoguero
Já to okno se smajlama nepoužívám, bo je umím zpaměti a přijde mi rychlejší je napsat než to překlikávat.
Jinak teda essi myslíš, že je nemůžeš najít, tak jsou důle pod okýnkem, kam píšeš příspěvek nad Přihlášení/poslat zprávu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:28
- Nahlásit
pawLINka
Já si je zpaměti nepamatuju.
Jinak teda essi myslíš, že je nemůžeš najít, tak jsou důle pod okýnkem, kam píšeš příspěvek nad Přihlášení/poslat zprávu.
Ale né, takhle to nemyslím, to "Zobrazit smajlíky" tam je, já na to klikla, abych si je zobrazila a když teď chci dát třá sem dalšího smajla, tak to nejde, páč už je to samozřejmě jednou otevřený, jenže já nevím, kde Nahoře v záložkách to není ani dole na liště, prostě nevidím nikde tu mini stránečku se smajlama no
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:28
- Nahlásit
ale smajly asi emigrovali do západního Německa
Eldoguerotenhle má Windovs 7
dole na liště už nemáš ty tlačítka podle otevřených oken, ale máš tam pod ikonkou prohlížeče schovaný všechny!! otevřený okna, tedy najeď si na ikonek prohlížeče a vyjedou ti náhledy otevřenejch oken.
a otpověď na dárci? dostala jsem vytouženoun dálniční známku, asi vodu ze záchoda, je na tom napcáno Eu de toalet bo co, a pak knížku o klikání Takže jsem spokojenost sama.
Jen má odpo přijít má sestra.. zvažuju že si třá zlomim nohu a přečkám jejich náfštěvu v čekárně na chýře. Ta zas bude píčovat jak chorá vrána nad dárkama.. nerva z ní mám.
A Crysa si teď prdla a smrdí to jak když se posrala..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:33
- Nahlásit
čus dementi,žeru a válim se..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:38
- Nahlásit
Crysa
Dík, už je mám
No jo je to jednoduchý, jen na to přijít
a otpověď na dárci? dostala jsem vytouženoun dálniční známku, asi vodu ze záchoda, je na tom napcáno Eu de toalet bo co, a pak knížku o klikání
Super my si s mušem nadělili vytoužené zimní Salomony, jsou fakt parádní a za velmi slušný peníz, jinak největší radost samozřejmě má dítě z trakorku ten je fakt bomba
A tak já jsem max. spokojená se všemy dárci luxusním vínem čebreným počínaje, až k ruláku tak akorát teplýmu konče
A Crysa si teď prdla a smrdí to jak když se posrala..
takže to nesmrdí Bonnie a Bjutina, kterou jsem vykoupala, páč už se nedal ten puch čuchat ani venku při venčení (strčila dvakrát po sobě hlavu pod močícího Happu ) a teď mi tu schne u kamen, ale Crysa a smrdí až k nám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:50
- Nahlásit
Tag já zas du vyhnat vořechy vyčurat se a pak na cvičák, zdár večír
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 11:57
- Nahlásit
Eldoguero takže to nesmrdí Bonnie a Bjutina, kterou jsem vykoupala, páč už se nedal ten puch čuchat ani venku při venčení (strčila dvakrát po sobě hlavu pod močícího Happu ) a teď mi tu schne u kamen, ale Crysa a smrdí až k nám
a tak to spíš zavál severák sem nějakej šanel, páč od tý doby co jsem to sem napsala tak se už neusrála.
ag já zas du vyhnat vořechy vyčurat se a pak na cvičák, zdár večír
my byli cvičákovat včíra. Taxi to užite. čůůs
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 12:58
- Nahlásit
Mám moribundus.
Ještě včera jsem byla v pohodě. Byli jsme s pejskama na vééééélkoprocházce a bylo moc krásně. Kdyby nás teda nepotkal ten zamr-anej myslivec, který nám tvrdil, že pes podle zákona do lesa vůbec nesmí vkročit. A to ani na vodítku a s košem.
No, poslali jsme ho do pr-ele a šli jsme dál. Bylo tak hezky, že nám to náladu nezkazilo.
Dneska jsem se vzbudila a nemůžu polykat a je mi blbě. Chtěli jsme jet dneska na skvóš vyběhat brsalát, ale nejedeme, no. Jdu dopít čaj, a pak si uvařím Adydasčí nápoj a budu doufat, že pomůže.
Jdu umřít.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 12:59
- Nahlásit
dívám se na 102 dalmatinů
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 13:04
- Nahlásit
Nazdar příšerky a příšeři !
Vánoce přeživšeše dovařuju obědovečeři . hlásím že ani kilo navíc nemavše, jsem stále štíhlá a krásná ( info pro mamku ) a taky jsme vystopičkovanývše a mámevše spravený oblíbený obojek a vůbec ty vánoce dopadlyvše celkem JO !
a MÁME V RODINĚ ASI NOVÉHO MUŠe - ten sem doješev za trojkou a je sympatickej . je to bubeník a bubnuje na bubne . Ne tady , ale tam někde v podkrkonoší .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 13:17
- Nahlásit
agáta12
jsem stále štíhlá a krásná ( info pro mamku
bubnuje na bubne . Ne tady
to je důležitý myslim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 14:43
- Nahlásit
Dnes nám umřel papoušek Pipik Pinki Pan Třetí, bylo mu 12 let, ještě ráno mu máma měnila vodu v koupelně, aby se mohl cákat, bo to měl moc rád, dělal s tou vodou děsnej bordel, tak teď meju klec a mističky a rolničky a ty hnedle vyhodim, vůbec je už nechci slyšet, von je měl děsně rád a strašně s nima dělal koncerty a furt do nich mlátil a pak se rozčiloval a ječel. Byl to strašně krásnej papoušek, byl bílej s šedomodrym melírem, úplnej krasavec a hrdina. Přišel k nám, když umřela babička a teď, po 12 letech, nás opustil. Ach jo, tenhle rok je nějakej zlej.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 17:02 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Plukovník Pipkinek modrobílého peří,
užil si vánoce a zase běží,
za slunkem nad krásnými lesy,
v nám neznámém kraji kdesi,
za mostem Duhovým,
krmí se plodem dubovým,
mává si křidýlky,
lítá si s motýlky,
zase opět mlád a krásný,
už je mu zas dobře a to je jasný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 17:09
- Nahlásit
Crysa
Dík ty blázne, před hodinou sem si znova namalovala oči...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 18:52
- Nahlásit
Gerda
Dnes nám umřel papoušek Pipik
tož litylity
Crysa
si střevo nějaký básnický ne?
jupíííííííííííííííííííííí
http://www.novinky.cz/domaci/254511-vanoce-prinesl y-velikonocni-teploty-letos-uz-zima-neprijde.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
letos jako do 31.12 woe
|