Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
Jak sme to krz taťku musli z 16 změnit na 3?
jako s nim sou furt nějaký problémy a to eště byly votrokyně dobrovolnice přeci
Zjisti si, kdo je pojízdnej na novej rok k Bajkáčům. Hancovi napiš.
to je eště daleko,třá se toho nedožiju ani

děcka du na ten katastrofyckej fylm vo tsunami ,uš mám tý pozytývní atmošky plný zuby,mušim si spravit náladu,lámala sem neonku na toho Sirotka,ale von prej na horoooory nekouká nevim teda po kom jako je

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
,uš mám tý pozytývní atmošky plný zuby
hele,já si fčéra po popelce musela šlehnout vraždy podle Jidáše,páč jinak bych to nedala.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Jebloň
hele,já si fčéra po popelce musela šlehnout vraždy podle Jidáše,páč jinak bych to nedala.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
Když je to součást plánu, tak se za to nevyhazuje.
drž hubu sim tě! von je teda trošku zavostalej,ale co dyš mu to čistě náhodou omylem dojde?! jako je to nepravděpodobný,já vim,ale víš jak..náhoda je svině

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:02
- Nahlásit

Gerda
A hadr na tlapky si už přivezeš svůj?
On se umí přezouvat.
Víš, že máš mojí čepici? Od tetičky upletenou?
Vím a téměř každé ráno ji oblíkám.....ale než se zase dostavím do Práglu,tak jí vydesinfikuju a dovezu.

Tondas
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:03
- Nahlásit

Gerda
Když je to součást plánu, tak se za to nevyhazuje.
)) mi nejak dosla slova

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:03
- Nahlásit

Jebloň
já si fčéra po popelce musela šlehnout vraždy podle Jidáše,páč jinak bych to nedala.

ty sou dobrý a taky Sedm se hodí na takovoudle příležitost

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:04
- Nahlásit

Tondas
prosimte sizra keca porad, to vi kazdej treba jako kdyz jste na tajny resily tu aferu s ..............vlastne nic

chlapče zlatá

davidkova renata

myslíš jaxme tudle nacvičovali tu šárku a ctirada?

Tondas
hlavne ji nevyhazujte z tajny za to ze obcas neco vykeca

z tajný můžu vyhazovat tak akorát já ,volečku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:05
- Nahlásit

Jebloň
davidkova renata
a taky Saw není špatný, jednička a dvojka je nejlepší

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:07
- Nahlásit

Zdáár dezolátiíí mám dobrou náladu,do prdele nepudu,páč venku nepadaj bilí mrtky mám kotel žrádla paspárky f teple v fuseklích vod ježíška a mír duši a zalehlý uši a děsně mi to sluší,tak ted se poserte na můj ůčet klído pído.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:09
- Nahlásit

no nic, my jdeme domů, snad mě holky zavedou správnou cestou

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
a taky Sedm se hodí na takovoudle příležitost
jo to si dal Jezevec a já si dám teď Tah jezdcem,páč sme eště zhlídli highlandera a jedu si jednoho herce.
kejtlin
a taky Saw není špatný, jednička a dvojka je nejlepší
a Nebo Hostel

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
a to eště byly votrokyně dobrovolnice přeci
Takže to, co sme jim dali jako úplatek teď můžem snad chtít zpět, ne? Řekni mu to ale sama, já na ty jeho hysterický výlevy nemám. V tom kurzu ho naučili moc pěkne lomit rukama...pošli ho třá do práce nebo tak něco.

von je teda trošku zavostalej,ale co dyš mu to čistě náhodou omylem dojde?! jako je to nepravděpodobný,já vim,ale víš jak..náhoda je svině
tak řekneš, že je tu stejnak na ocet. Momentálně samozřejmě.

Nečumte furt na ty horory blbouni, zas nebudete chtít jít v noci sami na záchod a furt budete budit ošetřovatele!!!

Jebloň
Jéé tak to je super, zjistim, jak moc se chce tetovi plést a když jo, je tvá, jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:15
- Nahlásit

Jebloň
a Nebo Hostel

jo

Tondas
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:16
- Nahlásit

Sízra Milanová
urazene odchazim jste osklive a zle vlastne :devil:

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:18
- Nahlásit

Tondas

jste osklive
to jo

a zle

to ani ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:18
- Nahlásit

Jebloň
kejtlin
hele vy ste fakt čuměly na Hostel? Je to ten film, kterej je natočenej výhradně proto, aby se jeden poblil...dyť to už ani neni horor, je to blitina strašná...sem strašně konzervativní, zlatej Šajnink...

Tondas
Přijď ve středu na besídku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:24 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Gerda
...dyť to už ani neni horor, je to blitina strašná...sem strašně konzervativní, zlatej Šajnink

mám stejnej názor to se čék nebojí jen pobleje, já mám ráda Shining,To,Poltergeista,Vymítače apod..starý klasiky....například Pannywise klaun z to je doposud občas přítomen v mé noční můře

http://www.youtube.com/watch?v=UzoPUHKZTNM

Tondas
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:25
- Nahlásit

Gerda
jakou besidku ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
přesně, to už neni hororovej strach, to je strach, jak strašnou smrt zase uvidíš, jaký rozparky lický a jiný, jak moc se pobleješ, kolik vočí vypíchnou...kdepak, to neni horor na bání se. Eště se mi líbí japonckej kruh, nenávist, to jsou strašidelnostě, ale ne blitkostě. Vymítač byl pro mě svýho času monstrmajstrštyk, sem hrůzou nemohla usnout.

Tondas
jakou besidku ?
ve středu na Jízdárně pražského smradu....přece...je to tu psáno dnes odpo kolem třetí jako pozvánka....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:33
- Nahlásit

Pro mě byl absolutně nejhorší horor přečíst si 1984 od Orwella. Ještě rok jsem se budila s hrůzou, že bude válka a takovýhle věci. A zůstalo mi to dodnes, ta knížka ze mě udělala normálně hippiesáka z děsem z válek a konfliktů

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:35
- Nahlásit

Maky a Trix
no vidiš, květinová alternativa v rodině důstojníka lidové armády ))
Jo a výstupek neni výstupek, ale dirka a je to v pořádku )))

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:37
- Nahlásit

jsme doma!!! mám dobré vodící psy

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:38
- Nahlásit

Montysem závislá na westíkách, chápete to???????????????????????????

ale jsi na dobré cestě, přiznáváš závislost.

už chybí jen zajít na skupinku anonymních a říc: "Brý den, menuji se Montyjová a jsem westoholik"
no a pak ti zatleskaj a pak už se budeš jen svěřovat a absptinovat a brát subutex

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:39
- Nahlásit

Gerda
kdepak, to neni horor na bání se. Eště se mi líbí japonckej kruh, nenávist, to jsou strašidelnostě, ale ne blitkostě. Vymítač byl pro mě svýho času monstrmajstrštyk, sem hrůzou nemohla usnout.

přesně,ale třeba mě ba i texaskej masakr motrovou pilou, sice vyvražďovák,ale takovej ten poctivej,co se docela bojim u toho

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:40
- Nahlásit

Crysa
Aaaaa Crysovi taky laskavě žijou???? No, dobrý večer, jdete pozdě, už sme dávno po večeři ))))))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:43
- Nahlásit

Crysa
a krysovi dojedou na besídku?????

Tondas
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:43
- Nahlásit

Chtěl jsem rozvrátit Vaši tajnou organizaci , bohužel jsem utrpěl těžkou prohru, kterou strašně nerad přiznávám a ještě hůře nesu. Prostě mě dost serete )))))))

Gerda
ok mrknu se dik

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:44
- Nahlásit

GerdaAaaaa Crysovi taky laskavě žijou???? No, dobrý večer, jdete pozdě, už sme dávno po večeři ))))))))))

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 .

áánoooo, Crysovi taky žijou, byli venčit, cvičákovat a teď byli u jéééžiška vedle u rodičůch, bo tam čéra byl a ten sklerotik stará je jak ta pošťačka, nechal mě balíčky tam, žáno.
A taky šla pohátka u našich a vot tej doby řeším dylyna, né, dilema, esli když se nesměla ta Růženka píchnout, bo jinak usne, usla by vopíchána taky? Nebo kdyby to bylo z tý čistý lásky tak by se to jako anulotudlento? jako neplatilo??

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:47
- Nahlásit

TondasProstě mě dost serete )))))))

proto je v erbu taky ta kadíbutka

Alexaa krysovi dojedou na besídku?????

dneska už asi nikam nejdůů, už je venku tmá.

Kdy co zas je? esli to jak mám ty denní, tak to ještě jako nevím esli budu nebo nebudu nutně museti býti na pracovisku..

tak to jdu odeslat, schválně esli jste napsali ty dva příspěfky do třicítky.. esli jo, nemám vás ráda!!

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání