| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:04
- Nahlásit
Takže už sem domki, aji vyvenčíno, su mrkef, neni možná. Docela by mě zajímalo, kdy koupim nějaký dárky. Možná v pátek v noci na benzínce, bo asi jinde už ani nebude vodevříno. Nazdar.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:06
- Nahlásit
nééééééééééééééééééééééééé, Crysoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 25.12. dávaj Babel! Joo!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:06
- Nahlásit
Gerda
Pani je vysoce pravděpodobné,že se na benzínce sejdem min ve stejnou hodinu,nejste f tom sama esi vás to uklidní teda
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:48
- Nahlásit
lary fary podkocary. byla doba kdy pismenka byla jako obrazek a slovo jako tetovani domorodych domorodcu z domorodych vesnic.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:13
- Nahlásit
Zas všichni spí,dyt máte volno co neuklízíte nepečete nemejete vokna nespěte dělejte něco krom Tondas
ten má volno za poučný příspěvek vo hystorii písma,ale toho Cirila a Metůda bys tam moh někde vmáčknout jen tak letmo no
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:26
- Nahlásit
Pakunobecny
letmo mozna zeny uklizeji, pecou a mejou ramy oken i jejich plechove vyplne. My vedatori a hlavy pomazane letmo ani burta neopejkame. Neplette si prosim nasi praci s tou vasi a radne vyuzijte volno vase k navareni chutne kase.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:29
- Nahlásit
Tondas
vase k navareni chutne kase
To mě ted nakrklo,páč sem si uvařila polífku ála instantní svetr s nápisem gulášová a netuchám proč chutná jak echtgold hnusná na druhou rajská.Nevadí du jíst,příští kolo budou cvrčci f karamelu možná
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:40 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
Pakunobecny
vase stravovani jest pozustatkem nedusledne vychovy vyzkumnych pracovniku vyrobniho zavodu
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:43
- Nahlásit
kazdy muz bohuzel zeny tento dar dobreho vyberu minul vi ze nejlepsi polevky ze sacku jsou cesnekova, hrachova pripadne hovezova s nudli nikoliv vsak z nosu.
Priste se klidne zeptejte.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:59
- Nahlásit
Tondasvase stravovani jest pozustatkem nedusledne vychovy vyzkumnych pracovniku vyrobniho zavodu
A tak to mám štěstí,že jdeš tak náhodou kolem Zejtra si koupím česnekovou tedy Jdu uvědoměle pracovat abych nedala šanci mandelinkám ani krofka sem nepronikne
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 02:05
- Nahlásit
Pakunobecny
jdu se ulozit ke spanku jenz diky bdeni pakunoveobecnem bude spankem klidnym a bezpecnym.
Hlavne ty ze zapadu at neprehlidnes
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 06:43
- Nahlásit
sem vám jenom chtěla říct, že vyženu díťata do školy a pudu se zase svalyt . Tondas by si to měl něčím ředit, evidentně je to na něho moc silné . Nebo změnit dýlera.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 07:30
- Nahlásit
bré ráno, chce se mi spát opět
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:03
- Nahlásit
čus, du makat a těším se
Tondasnejlepčí je hrachovkaaaaaaaaaaaa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:20
- Nahlásit
Čus bus!
Dnes jsem přijela do práce pozdě. Jela jsem totiž do Kralup autem a strašně to klouzalo, tudíž jsem jela tak pomalu, že jsem stihla vlak o půl hodiny později, než jsem původně plánovala. Tak ať teda je buď zima, nebo teplo, ale tohle mezi tím, je uplně nejhorší.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:23
- Nahlásit
Dobré smradlavé ránko fšem!
Dnes jsem fstalá ot pjeti, ambulanťák šel f tu dobu právě spát.
Pan Brunhilda brutálně prdí, to zas budou vánoce!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:32
- Nahlásit
kintaPan Brunhilda brutálně prdí
prdí pes, štěstí dnes
BaicoJela jsem totiž do Kralup autem a strašně to klouzalo
mě čeká taky ještě cesta na cvičák a stopy, ale taky se bojim aby to se nou nikde neulítlo.
ale lepší žes to dala o vlak dýl než někde rozšlehat auto nebo nedejbože ještě ublížit sobě..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:33
- Nahlásit
jo a víte že zas dávaj MASH od prvního dílu?? )) před chvílí skončil díl #1 a za chvíli začne #2 asi si u něj dám kafe fposteli než budu muset opravdu zůstat fstatá.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:38
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:43
- Nahlásit
Crysa
ale lepší žes to dala o vlak dýl než někde rozšlehat auto nebo nedejbože ještě ublížit sobě..
No tak to rozhodně, stejně jsem i s tím zpožděním mám 2 hodiny naděláno, takže žádná trága. Ale novej nárazník už je pokřtěnej. Nějakej debil se mi o něj v neděli otřel na parkovišti, když jsem byla nakupovat v Kralupech v Tescu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:48
- Nahlásit
Holky SOS, pripada mi ze ma grin jednu kouli trochu vetsi, muz to potvrdil.. Myslite ze muze uz ve svym veku mit nejaky kulkoproblemy?? Nebo proste nebejvaj stejne velky? Jestli je fakt jedna vetsi tak to neni o moc, max cm..
Kua to je furt neco!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:59
- Nahlásit
GDO ZA TO MŮŽE!!!!!!!!!!!
přiznejte se kdo mi ukrad hlas
Grin
Nebo proste nebejvaj stejne velky? Jestli je fakt jedna vetsi tak to neni o moc, max cm..
jasně že nejsou szejně velký, ale sleduj jí essi se nezvětšuje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:01
- Nahlásit
Grin
samozřejmě, že nejsou stejně velký. Eště snad nigdy jsem neviděla, aby je kterýkolif sameček (ať už pes, chlap, nebo třá králík) měl úplně stejně velký.
Otázkou je essi má jednu větší celoživotně (to by bylo normál),nebo essi se mu zvětšila teď nárazově (to by asi nebylo dobrý).
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:05
- Nahlásit
Alexa
přiznejte se kdo mi ukrad hlas
Kašpárek maličký nebo Děda Mráz?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:06
- Nahlásit
Biluška
Ben má kulky stejně velký
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:27
- Nahlásit
čus, jedete si koule? mě je už o moc líp, nicméně pytlačit jít nemužu bo čekám na vetamix
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:34
- Nahlásit
kejtlin
Já si jedu jiný koule: http://www.dumporcelanu.cz/Ceske-sklenene-vanocni- ozdoby-_porcelan_-398.html?page=2&sort=20a
Objednala jsem si barvu vínovou a Zlatou zimu a jsou bombastický a překrásný a je každá jinak zdobená )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
krásný já jednou měla zelenobílý , zelený a bílý na stromku a bylo to překrásný , ovšem už cca 5 let stromek nemám
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:10
- Nahlásit
Psí koule nebo vanoční koule ?
Může být člověk přespalej ? jako že v 10h vstane a už se mu nechce spát ?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:12
- Nahlásit
Tondas
Může být člověk přespalej ? jako že v 10h vstane a už se mu nechce spát ?
Zejtra to vyzkoušim
|