Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:04
- Nahlásit

Takže už sem domki, aji vyvenčíno, su mrkef, neni možná. Docela by mě zajímalo, kdy koupim nějaký dárky. Možná v pátek v noci na benzínce, bo asi jinde už ani nebude vodevříno. Nazdar.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:06
- Nahlásit

nééééééééééééééééééééééééé, Crysoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A 25.12. dávaj Babel! Joo!

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:06
- Nahlásit

Gerda
Pani je vysoce pravděpodobné,že se na benzínce sejdem min ve stejnou hodinu,nejste f tom sama esi vás to uklidní teda

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 00:48
- Nahlásit

lary fary podkocary. byla doba kdy pismenka byla jako obrazek a slovo jako tetovani domorodych domorodcu z domorodych vesnic.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:13
- Nahlásit

Zas všichni spí,dyt máte volno co neuklízíte nepečete nemejete vokna nespěte dělejte něco krom Tondas
ten má volno za poučný příspěvek vo hystorii písma,ale toho Cirila a Metůda bys tam moh někde vmáčknout jen tak letmo no

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:26
- Nahlásit

Pakunobecny
letmo mozna zeny uklizeji, pecou a mejou ramy oken i jejich plechove vyplne. My vedatori a hlavy pomazane letmo ani burta neopejkame. Neplette si prosim nasi praci s tou vasi a radne vyuzijte volno vase k navareni chutne kase.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:29
- Nahlásit

Tondas
vase k navareni chutne kase
To mě ted nakrklo,páč sem si uvařila polífku ála instantní svetr s nápisem gulášová a netuchám proč chutná jak echtgold hnusná na druhou rajská.Nevadí du jíst,příští kolo budou cvrčci f karamelu možná

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:40 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit

Pakunobecny
vase stravovani jest pozustatkem nedusledne vychovy vyzkumnych pracovniku vyrobniho zavodu

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:43
- Nahlásit

kazdy muz bohuzel zeny tento dar dobreho vyberu minul vi ze nejlepsi polevky ze sacku jsou cesnekova, hrachova pripadne hovezova s nudli nikoliv vsak z nosu.
Priste se klidne zeptejte.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 01:59
- Nahlásit

Tondasvase stravovani jest pozustatkem nedusledne vychovy vyzkumnych pracovniku vyrobniho zavodu
A tak to mám štěstí,že jdeš tak náhodou kolemZejtra si koupím česnekovou tedyJdu uvědoměle pracovat abych nedala šanci mandelinkám ani krofka sem nepronikne

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 02:05
- Nahlásit

Pakunobecny
jdu se ulozit ke spanku jenz diky bdeni pakunoveobecnem bude spankem klidnym a bezpecnym.
Hlavne ty ze zapadu at neprehlidnes

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 06:43
- Nahlásit

sem vám jenom chtěla říct, že vyženu díťata do školy a pudu se zase svalyt . Tondas by si to měl něčím ředit, evidentně je to na něho moc silné . Nebo změnit dýlera.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 07:30
- Nahlásit

bré ráno, chce se mi spát opět

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:03
- Nahlásit

čus, du makat a těším se
Tondasnejlepčí je hrachovkaaaaaaaaaaaa

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:20
- Nahlásit

Čus bus!
Dnes jsem přijela do práce pozdě. Jela jsem totiž do Kralup autem a strašně to klouzalo, tudíž jsem jela tak pomalu, že jsem stihla vlak o půl hodiny později, než jsem původně plánovala. Tak ať teda je buď zima, nebo teplo, ale tohle mezi tím, je uplně nejhorší.

kinta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:23
- Nahlásit

Dobré smradlavé ránko fšem!
Dnes jsem fstalá ot pjeti, ambulanťák šel f tu dobu právě spát.
Pan Brunhilda brutálně prdí, to zas budou vánoce!

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:32
- Nahlásit

kintaPan Brunhilda brutálně prdí

prdí pes, štěstí dnes

BaicoJela jsem totiž do Kralup autem a strašně to klouzalo

mě čeká taky ještě cesta na cvičák a stopy, ale taky se bojim aby to se nou nikde neulítlo.
ale lepší žes to dala o vlak dýl než někde rozšlehat auto nebo nedejbože ještě ublížit sobě..

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:33
- Nahlásit

jo a víte že zas dávaj MASH od prvního dílu?? )) před chvílí skončil díl #1 a za chvíli začne #2 asi si u něj dám kafe fposteli než budu muset opravdu zůstat fstatá.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:38
- Nahlásit

Dobrý ráno všem

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:43
- Nahlásit

Crysa
ale lepší žes to dala o vlak dýl než někde rozšlehat auto nebo nedejbože ještě ublížit sobě..
No tak to rozhodně, stejně jsem i s tím zpožděním mám 2 hodiny naděláno, takže žádná trága. Ale novej nárazník už je pokřtěnej. Nějakej debil se mi o něj v neděli otřel na parkovišti, když jsem byla nakupovat v Kralupech v Tescu.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:48
- Nahlásit

Holky SOS, pripada mi ze ma grin jednu kouli trochu vetsi, muz to potvrdil.. Myslite ze muze uz ve svym veku mit nejaky kulkoproblemy?? Nebo proste nebejvaj stejne velky? Jestli je fakt jedna vetsi tak to neni o moc, max cm..
Kua to je furt neco!

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:59
- Nahlásit

GDO ZA TO MŮŽE!!!!!!!!!!!

přiznejte se kdo mi ukrad hlas

Grin
Nebo proste nebejvaj stejne velky? Jestli je fakt jedna vetsi tak to neni o moc, max cm..
jasně že nejsou szejně velký, ale sleduj jí essi se nezvětšuje

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:01
- Nahlásit

Grin
samozřejmě, že nejsou stejně velký. Eště snad nigdy jsem neviděla, aby je kterýkolif sameček (ať už pes, chlap, nebo třá králík) měl úplně stejně velký.
Otázkou je essi má jednu větší celoživotně (to by bylo normál),nebo essi se mu zvětšila teď nárazově (to by asi nebylo dobrý).

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:05
- Nahlásit

Alexa
přiznejte se kdo mi ukrad hlas

Kašpárek maličký nebo Děda Mráz?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:06
- Nahlásit

Biluška

Ben má kulky stejně velký

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:27
- Nahlásit

čus, jedete si koule? mě je už o moc líp, nicméně pytlačit jít nemužu bo čekám na vetamix

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:34
- Nahlásit

kejtlin

Já si jedu jiný koule: http://www.dumporcelanu.cz/Ceske-sklenene-vanocni- ozdoby-_porcelan_-398.html?page=2&sort=20a

Objednala jsem si barvu vínovou a Zlatou zimu a jsou bombastický a překrásný a je každá jinak zdobená )))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
krásný já jednou měla zelenobílý , zelený a bílý na stromku a bylo to překrásný , ovšem už cca 5 let stromek nemám

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:10
- Nahlásit

Psí koule nebo vanoční koule ?
Může být člověk přespalej ? jako že v 10h vstane a už se mu nechce spát ?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:12
- Nahlásit

Tondas
Může být člověk přespalej ? jako že v 10h vstane a už se mu nechce spát ?

Zejtra to vyzkoušim

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání