| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 11:35
- Nahlásit
Eldoguero
Už máš brejle
no jistěěěěěěěěěěě se koukni na fuckbboku na předposlední profilovku
lidi maj pravdu, že na žumpě jsou zlý žencký
to je pravda!
davidkova renata
to vypadá na pěkný vodpoledne
jo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 11:42
- Nahlásit
eldorádo - hele tak my už taky máme dárek pro elmuše, myslim, že nejvíc se budeš smát ty )))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 11:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
Super, jdu tě zkouknout
Gerda
hele tak my už taky máme dárek pro elmuše, myslim, že nejvíc se budeš smát ty
Paráda jako smát se budu 100% až ho pošlu k Maruš ale nevím, jestli to bude považovat za vhodný dárek i on
Ba né, uka padarok
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:40
- Nahlásit
nazdar ementáli
proč je tak hnusně, když konečně pudu dřív a chtěla sem jít s čoklema cvičákovat?????
Gerda
Eldoguero
uka padarok
v žádným přípatku jí to neukazuj, páč pak by se málo smála
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:37
- Nahlásit
Alexa
v žádným přípatku jí to neukazuj, páč pak by se málo smála
Budu se smát stejně, koukejte to ukázat
Kdy plánujete předávku?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:38
- Nahlásit
Ahoj fsem, uz mam nakoupeny darky KONECNE!! Este budu neska zdobit strom, velkoblicismajlik, a pak to zabalim -teda ty darky jako - a konec! Uz nemusim nic zarizovat! Boze jak ja nesnasim vanoce..
Jinak pan grin dnes absolvoval prochazku v kosiku jako velky a nebezpecny pes. A sel navolno celou dobu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:42
- Nahlásit
Grin
mě už zbývá koupit jen tatíkovi ten koupím dneska po práci a už mám všechno, ikdyž je pravda, že jsem moc lidí nekupovala, jen našim, holkám, jedné kámošce, chovatelce a makrelitě a jejímu kuřátkovi - ale pak to zabalit... první 4 jsem zabalila v pondělí, ale to jsem musela, to byl pro chovatelku a její holky, v úterý jsem to nesla rodičm od chovatelčina manžela (bydlí asi 10 min. od nás) a dneska se tam mají stavit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:56
- Nahlásit
zdravím při průletu domovem, zuby mám od paní dochtor spočítány, jsou všecky a všecky zdrávy Sice hnusný, ale zdravý věci ještě nějaký pokoupený, pošta vyřízená, jen mi poslali tu další protiotlakovku pod psy křišťálově bílou
Kejtlin, stavím se s prachama až cestou domů z besítky, bo za chvíli ještě musím vyzvednout segru u budu a odvíst jí ke školce takže to nestihnu před bestítkou, ale až po besítce a to ještě i na besítku dorazím pozdě.. chjo.. proč nejsem jedináček..
tak zas za chvíli jedu pá.
Tak páá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:03
- Nahlásit
Tak já zas letím, napadl nám čerstvý sníh, sice to není takový prašan, jaký bych si představovala, ale na projížďku na sáňkách to stačí
Tak zdáááár
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:10
- Nahlásit
Víte už o tom, že se krměj zase český útulky? http://spechato.cz/dogs/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:13 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Crysa
jo ty ses dneska měla stavit vlastně, vidiš oupa jsem na to zapomněla, je to jedno budu doma, je mi blbě nikam nejdu , sem jen přes poledne dolezla s čoklama ven a nemohla jsem dojít domu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:14
- Nahlásit
Monty
já jsem tak ráda že už to mám z krku, že budu asi tancovat na stole z toho a to jsem jich letos teda taky moc neměla...
stetisek123
nevíme. Hele nepudeš zejtra dopo venčitiii?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:17
- Nahlásit
Grin
možná vypustíme u venty psy na louce. Musím k ní pro berušky a tak je nechám proběhnout, ale sama sem furt v hajzlu s kašlem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Grin
no ještě se hodně těším na to balení
vedení už asi odjelo, jako šéfka tady už na sto pro nebude, ještě nevíme jestli její synáček, ale prý si můžeme zajít do města a nemusíme si hlídat tu půlhodinovou pauzu aspoň něco, když už nás nepustí dříve domů
edit: jsem měla jako na mysli odedneška do Nového roku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 14:23
- Nahlásit
stetisek123
aha... my půjdem s fidálií do radotína, jsem si říkala esi by ses nechtěla přidati. čéče ty jsi ale strašně dlouho už chcíplá, chudinko.. nepotřebuješ něco?? já teda do neděle makám, ale něco ti třeba přivýzt nebo zařídit stihnu..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:12
- Nahlásit
sem tu a uš mám volno
Makat samože budu, to u nás ani jinak nejde, ale jen tak na půl plynu
Dovoluji si opět hodit ručník do ringu tentokráte mezi kastrovače a antikastrovače. Zkuste si představit, že jste v situaci, že vám pes nakreje dvanáctiletou a desetiletou fenou. Je horší zlo nechat je porodit a následně utratit štěňata, nebo jim píchnout alizin? (essi je něgdo úpa bubej a neví tak je to ta potratová látka). Co myslíte?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:17
- Nahlásit
Biluška
paní vy se ale máte, vám tiše závidím
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:20
- Nahlásit
Biluška
no to se máš já trčím v hokně a strašně tady trpim
opět hodit ručník do ringu tentokráte mezi kastrovače a antikastrovače. Zkuste si představit, že jste v situaci, že vám pes nakreje dvanáctiletou a desetiletou fenou. Je horší zlo nechat je porodit a následně utratit štěňata, nebo jim píchnout alizin?
nevim teda kde je tak kastrace a antikastrace, nevíc o tématu vim apsolutně nulu, protože nevim jak invazivní a škodlivej je alizin, ale připadá mi to (intuitivně) lepší než takhle starý fenky vyčerpávat porodem a traumatem ze ztráty štěňat..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:21
- Nahlásit
Biluška
Co myslíte?
nechala bych je to asi porodit a nechala v porodních obalech, příp. utratit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:25
- Nahlásit
kejtlin
nechala bych je to asi porodit a nechala v porodních obalech, příp. utratit
Fakt? Mě přijde strašný nechat takhle starý feny rodit. Si vem jak to vyčerpá mladou,zdravou fenu. Tak co to musí udělat s takovou bábou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:28
- Nahlásit
Biluška
to vyčerpá určitě, neznám alizin nemám s ním zkušenosti, ale slyšela jsem že po něm může čubka pojít, příp. mít zánět dělohy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:45
- Nahlásit
Biluška
A co sou ty čuby za plemena? Jaká je jejich kondice tak nějak?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:46
- Nahlásit
kejtlin
Alizin je právě mnohem šetrnější než ten starý přípravek předtím. Jako svinstvo to nepochybně je, ale porod je taky šílený záhul takže je to volba mezi dvěma zly. Alizin mi přijde to menší. V případě dvanáctileté feny teda výrazně menší
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:46
- Nahlásit
Biluška
rozhodně potrat, ale až v cca měsíci, po ultrazvuku essi sou skutečně březí, ideálně kastrace
kejtlin
neznám alizin nemám s ním zkušenosti, ale slyšela jsem že po něm může čubka pojít, příp. mít zánět dělohy
to mívaj po těch třech iněkcích po nakrytí, proto dneska veti doporučujou potrat až v měsíci, což je pro fenu šetrnější
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:47
- Nahlásit
Monty
baklení mi už tak nevadí, akurát mi asik jebne ze psů který se mi do toho každoročně nehotázně montujou. A Grineček bude mít letos premiéru a ten je ze všech nejzvědavější
kejtlin
Biluška
neznám alizin nemám s ním zkušenosti, ale slyšela jsem že po něm může čubka pojít, příp. mít zánět dělohy
to by chtělo naprosto přesně zjistit ta rizika spojený s tim alzinem... jestli je to buhvíjakej dryják tak bych to nedělala...
a jiný možnosti potratu u fen nejsou? (možná se ptám jako debil tak sorry, ale fakt o tom nic nevím)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A co sou ty čuby za plemena? Jaká je jejich kondice tak nějak?
Je to zkopčené z jiné diskuze, nejsou to moje feny (aby jako nedošlo k mýlce u kolemjdoucích ). Essi se nepletu tak jsou to haskyny, kondice je mi neznámá.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:49
- Nahlásit
Biluška
Alexa
tak esi je to jak říká alexa tak potrat rozhodně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:50
- Nahlásit
Grin
holky byly zvědavé, jak staré blažkové jak jsem balila ty 4 dárky, pro Faith to taky bude premiéra Soph oslaví už druhé, ale každé vánoce s někým jiným první s Montym a tady tyto s Faith...
Ach jo, kéž by je oslavily všichni společně
když budu balid rárky pro holky bude to nejhorší ty hračky se strašně špatně balí a budu se muset zavřít do předsíně, ať mají překvápko
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:52
- Nahlásit
Biluška
A kolikrát už rodily taky nevíš? Asi bych byla pro potrat, jestli je to jak říká Alexa
Ale víš, že mě vůbec nenapadlo, že myslíš svoje čuby???!!
U svojí čuby bych byla pro porod s nechaným jedním potomkem. Což se teda nikdy nestane!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 15:58
- Nahlásit
už se pomalu balím děcka, půjdeme poprvé ven s Faith a uvidí sníííh jsem zvědavá jak bude reagovat, ale neznám westíka, který by nemiloval sníh
|