Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:14
- Nahlásit

Brýtro sem bez nálady, ale taky sem dost hrdina, byla sem u zubaře a vrtali mě bez injekce, což samozřejmě už nikdy neudělám, ale chtěli sme to se zubařkou zkusit, jesi to klapne. Klaplo, kopla jsem jí jen jednou. Injekce sice bolí víc, ale tak nějak líp...vrtání je hnusné. Tím je zubní vyřešeno, začnu tedy opravovat jinou část těla. Hele mě se tak nic nechce, sem vyřízenej člověk. Nějaká únava nebo co...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:15
- Nahlásit

neeeeeeeeeeee, Crysooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!je to Crysíííí prokletííííííí!!!!!!!! Ste hnusní!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:19
- Nahlásit

za půl hodiny přijede maso, ted´ mi volal řidič
Gerda
mě injekce u zubaře nebolela nikdy

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:22
- Nahlásit

Ve stínu nástrojřů a obráběču ze zubního oddělení znají se být problémy s nespavostí menší menší až jsou nejmenší Děkuji všem pacientům zubních ordinací za jejich trápení ))

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:25
- Nahlásit

kejtlin
mě bolí už jen pohled na čekárnu u zubaře

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:37
- Nahlásit

kejtlin
mě bolí vždycky, hlavně u spodních zubůch, jak se to píchá vlastně až do krku, většinou mě to píchnutí bolí 14 dnů, jednou mi napíchla asi nerv a mluvila jsem hodinu jako Stanislav Fišer. A je hrozně vtipný to ochrnutí ksichtu )))

Tondas
a ještě lepší to maj pacienti ortopedických chirurgůch, když jim třá dávají drátky dovnitř kosti a ty pak lezou ven kůží a pak se musej zpátky zatlouct kladífkem. To udělali naší kolegyni, měla zdrátovanou patu po pádu ze skály, lezly jí dráty z nohy, tak jí je tam ambulantně zamlátili kladífkem zpět, pak to lezlo zas, tak už jí to vyndali Pokud nemůžeš spát, zlom si patu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:40
- Nahlásit

Zdar lidi
Už jste ošahaly všechny kulky co máte doma? Všem mušům, psům, kocourům, králíkům, koňům, morčatům, prasatům, kozlům, beranům, křečkům, potkanům, myšům a co já vím co ještě může mít čék doma samčího pohlaví????

Hlásím, že u nás nasněžila další vrstva sněhu, takže již máme krásně souvislou bílou plochu dnes půjdeme s malodítětem na sáňky. Včera jsem to zkoušela, ale nešlo to, sníh byl hodně mokrej a bylo ho ještě docela málo.
Dnes to půjde, zapřáhnu nějaké pséky a pofrčíme po louce
Před tím, ale musím ještě vykuchat, nafiletovat a vykostit kapra, zabalit dárky a vyluxovat

Co jinak nového?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:41
- Nahlásit

Gerda
já si nechávám dávat injekci vždycky a nikdy ani u spodních zubů mě nebolela, mám tedy naprosto výbornou zubařku

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:44
- Nahlásit

Eldoguero
Co jinak nového?
aaale znáš to, skoro nic ))))

kejtlin
mám taky dobrou doktorku, ale asi nějakou citlivou hubu nebo co.

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:46
- Nahlásit

Gerda
to ale celkem dost velký hnus s tou patou. Nejřív to tam zatlučou a potom zase vytáhnou to nedává smysl. Když nad tím tak přemýšlím tak spím dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:48
- Nahlásit

Mám zabalenou necelou polovinu dárků a sem úplně mutvá Můžete mi něgdo říct proč jsem toho, proboha, kupovala tolik?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:59
- Nahlásit

Gerda
aaale znáš to, skoro nic
No jasně vyvrtaný zuby, opíchaný huby, vylezlý dráty z pat, zvětšený, event. zmenšený koule a nespavost (a to vše jen na posledních dvou stranách) se nepočítaj, že jo
Biluška
Můžete mi něgdo říct proč jsem toho, proboha, kupovala tolik?
Nezoufej, já se obětuju a něktrerý dárky si od tebe klidně vezmu a k tomu všemu klidně nezabalený

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:01
- Nahlásit

Biluška
Mám zabalenou necelou polovinu dárků
Nemá zabaleno ještě vůbc nic a navíc ještě nemám vše doma. Dneska to musím všechno vyzvednout.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:04
- Nahlásit

vetamix přebrán, vše ok, jen těstoviny spletly jsem chtěla mix a přivezli mi žlutý, to neva, přiobjednávala jsem po telefonu a možná mi nerozuměli jsem nakřapaná.Kalendář jsem dostala zadara

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:05
- Nahlásit

čus dementi NESTÍHÁm
grinofka
pani zase ty vaše koule???????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:18
- Nahlásit

Jo a ještě jsem vám chtěla říct, že jsem mušovi k narozeninám objednala kalhoty od kyn sportu (to jsem tuším psala), jsou naprosto luxusní, se mi tak líbili, že jsem si je musela objednat taky a paní teda docela mákla a přestože jsem je objednávala v podstatě před pár dny a dodací lhůtu mají 2 - 3 týdny podle zásilek, který maj, tak mi včera přišly
Muš má zelený, jsou naprosto dokonalý, hodně tmavý, fakt hezký. Já mám červený, parádní, krásný, teď budeme na cvičáku nejkrásnější široko daleko
A jdu na toho kapřáka

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:20
- Nahlásit

Žíža je rozhodnutá pomáhat mi balit Dala mi najevo, že od tohoto rozhodnutí ji neodradí vůbec nic Tex a Lilátko říkali, že když může Žíža budou pomáhat i oni Nacpala bych je do klecí, ale nemůžu, jsou plné, jsou v nich nacpaní fšichni ostatní, kteří by jinak taky pomáhali

Ještě k tomu fšemu přivezli seno a dovezli jenom jeden balík místo objednaných čtyř Su nasraná, bo už mě ten pán začíná štvát Uhlí měl přivézt v sobotu - dovezl ho v pondělí. Samože Mášen byl v Ostravě, takže jsem dva a půl metráku skládala sama. Teď to seno - to tu mělo být už předminulý víkend. Opět jsem zdůrazňovala ať ho přiveze o víkendu, abych na něho nebyla sama. Tak jasně, že jsem
Essi by mi nebylo líp v práci, to je volno na guvno tohleto

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:33
- Nahlásit

Biluška
A proč ho nezabiješ ? Já na tvém místě bych teď řešila co s mrtvolou

Jo, a ne že bych se chtěla vytahovat , ale pan Saša je údajně zase nejlepčejší pracovitej sameťák v týhle republice

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:35
- Nahlásit

agáta12
pan Saša je údajně zase nejlepčejší pracovitej sameťák v týhle republice
a on o tom někdo pochyboval?
Jináč samozřejmě gratulace obrovská

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:38
- Nahlásit

agáta12
ale pan Saša je údajně zase nejlepčejší pracovitej sameťák v týhle republice
můjtybože!!!!!!!!!!!!! samosebou obrofská gratulace k celostátnímu úspěchu!!! sme hrdý,že ste se Sašou členy žumpy ,pani!!
Eldoguero
Já mám červený
tak bacha aby nedošlo k záměně s avizačníma tangama,ta sou též červený))) vypadala byste trošek moc vosvaleně))))))))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:40
- Nahlásit

proč nejste na tajný vy imbecility?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:41
- Nahlásit

agáta12

krása , moc gratuluju

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:44
- Nahlásit

agáta12
Pan Sáša je samozřejmě nejlepčí Za odměnu mu opět přidělím nějaké pézetka

A proč ho nezabiješ ? Já na tvém místě bych teď řešila co s mrtvolou
Nechal balík sena za branou a zbaběle zdrhnul Kůňa ten balík samozřejmě objevil dřív než já a už ho má asi půlku sežranou

Eldoguero
Nezoufej, já se obětuju a něktrerý dárky si od tebe klidně vezmu a k tomu všemu klidně nezabalený
Pche, to by se ti líbilo, co? ňyc nebude, leda bys mi to pomohla zabalit, to bych se pak možná rozdělila

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:56
- Nahlásit

agáta12

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:56
- Nahlásit

No a je to tady, děcko volá ať pro ně přijedu a já to nemám zabalený

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 11:59
- Nahlásit

Biluška
No a je to tady, děcko volá ať pro ně přijedu a já to nemám zabalený

řekni že n emůžeš že máš sračku

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:00
- Nahlásit

Gerdaneeeeeeeeeeee, Crysooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!je to Crysíííí prokletííííííí!!!!!!!! Ste hnusní!

to máš zato, že ses mě smála teď se směji já
to je vtipnééé Ha Ha Ha

Hele mě se tak nic nechce, sem vyřízenej člověk. Nějaká únava nebo co...
to mám taky, i na stopy jsem se teď podo vysrala a jela si koupit něco dobrýho po cestě ze cvičáku

ad vrtání - litylity, mě je vrtání hnusný, ale umrtvení jsem měla jen u trhání.

EldogueroMuš má zelený, jsou naprosto dokonalý, hodně tmavý, fakt hezký. Já mám červený, parádní, krásný, teď budeme na cvičáku nejkrásnější široko daleko
u nás v Tescu maj zverimexovej stánek a maj tam taky věci od kynosportu když tedy nejsou výběráky abych utrácela, strčej mě to pod rypák

agáta12Jo, a ne že bych se chtěla vytahovat , ale pan Saša je údajně zase nejlepčejší pracovitej sameťák v týhle republice

největší gratulace největšími pracantovi!!! jsme rádi že se s vámi můžem kamarádit, oo jaká čest pro nás

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:03
- Nahlásit

Crysa
máš u mě šlachy, urgle a vazovice

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:08
- Nahlásit

kejtlinmáš u mě šlachy, urgle a vazovice

oo děkuji někdy se stavím, ale nefím když.. asi toho 25. ?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:12
- Nahlásit

Crysa
25 budu doma, ale dej vědít tak hod´ku předem abych necourala po lese nebo tak

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání