Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:25
- Nahlásit

Tondas
uz ti napsal figurant ?

píšeme si běžně, nestarej se

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:31
- Nahlásit

Rasistky se zasmějou, antirasistky se radši nebudou dívat, aby jim nerupla céfka

http://www.youtube.com/watch?v=bLeyhojphEk

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
mám tě přemluvit, ať jdeš k nám do kluku, říkal Tondas

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:35
- Nahlásit

Pakunobecny
vole jestli udělá ten hnusný, tak si radši vemu z práce čínskou polívku

stetisek123
bych si udělala i vlastní, ale můj stav pěněženky je 17 kč do výplaty, z toho asi nic nenakoupím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:36
- Nahlásit

Monty
dej si párky to nemá na štědrej den nikdo, salát to m á každej

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:38
- Nahlásit

Biluška
Rasistky se zasmějou, antirasistky se radši nebudou dívat, aby jim nerupla céfka

sem se koukla a je to vtipný a ne rasistický,je to proti všem

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:39
- Nahlásit

kejtlin
dej si párky to nemá na štědrej den nikdo
Vomyl pani my bém mít sváteční vuřtíky liberecký se sířemcca tipuju kolem půlnoci jak se dostaví největší atak bílé nemoci(mám ji a je to neléčitelný)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:40
- Nahlásit

Pakunobecny
jak můžete mít o vánoce hlad?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:50
- Nahlásit

Zdar grafomanky

Biluška
Sízra Milanová
Já se z vás fakt pos... tak né, že mi prodlužuje život Eninka (zřejmě teda neúmyslně), ale už jsem si i kvůli vám poprskala noťas kafem
Až jsem si říkala, že snad bych šla s váma do toho, ale onehdá, když jsem měla rozhovor s jedněma nevím ke komu konkrétně patřili, ale povídali cosi o konci světa, potopě, obří lodi, spasení a podobný klasický řeči. Dopadlo to po velmi krátké chvíli tak, že paní chytala svou cca 6. letou dceru, cca 18 letého syna a opakovaně se křižujíc je táhla ode mě na bezpečnou vzdálenost
Holka vcelku na mě nereagovala, ale kluk se červenal jaxviňa
A to jsem ani nebyla tento - impertinentní ani nic podobnýho
A taky mám kámoše, kterýho honil v místě jeho bydliště místní farář a stříkal na něj svědcenou vodu, když šel kolem fary
Takže za cca 300 - 400 let tam dóle bém hrát karty a chlastat

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:59
- Nahlásit

Eldoguero
stříkal na něj svědcenou vodu, když šel kolem fary

to mě možná jednou taky čeká,aspoň doufám, že dosáhnu takovýho stupně aktikristismu

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:01
- Nahlásit

Biluška
a narcisti budou bojovat za demografii )))

pani, máte vedle zprávu, tag odepyšte prosim

Jinak dobrý večer, ste toho napsali tolik, že by mě sice zajímal výcuc, ale číst to nebudu.
Ten výcuc teda někdo napíše?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:06
- Nahlásit

Sízra Milanová
to mě možná jednou taky čeká,aspoň doufám, že dosáhnu takovýho stupně aktikristismu
Já s ním šla jednou kolem tý fary a je fakt, že farář na nás velmi zle zahlížel nestříkal ale ničím tak nevím, buďto mu došla svědcená voda, nebo měl na exkurzy děti z místní školy

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:11
- Nahlásit

Eldoguero
Já s ním šla jednou kolem tý fary a je fakt, že farář na nás velmi zle zahlížel nestříkal ale ničím tak nevím, buďto mu došla svědcená voda, nebo měl na exkurzy děti z místní školy

já nechápu že je všude tolik arciďáblů kolem nás i mezi námi

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
sem se koukla a je to vtipný a ne rasistický,je to proti všem
Jo? Já myslela, že si to dělá prdel z těchžjejichžnárodnostnesmímevyslovit a tudíž je to rasistický Z koho jinýho si to ještě dělá srandu, že je to proti fšem?

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:17
- Nahlásit

Monty
jen ti pisu ze te ignoruju. To aby o nas stale vedeli

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:19
- Nahlásit

Eldoguero
bém hrát karty a chlastat
Hele pani můžu si teda přidat do závětě že chcu aby mě šouply pod drn s kostkama?Neumím je hrát ale tak za300let mě to snad naučíte dyž nás vomrzí ty karty jo?kejtlin
jak můžete mít o vánoce hlad?
Páč je du vyžrat maminku a příbuzný,ale sama nic vařit a píct nehodlám právě váhám esli jakozdobit stromek,páč hmyzáková to zas tak nevocení a pro těch pár pavouků a myší v rožku se to nevoplatí taká práca

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:20
- Nahlásit

Tondas
jen ti pisu ze te ignoruju
Tys valastně kníže Ignor takže se klaním jeho Ignorantstvo

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:21
- Nahlásit

Tondas
jen ti pisu ze te ignoruju. To aby o nas stale vedeli
počkej, v klubu ignorovaných snad mezi sebou můžeme komunikovat, ne???

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:22
- Nahlásit

Tak, ďíťata šly konečně spát, počkám ještě půl hodiny než doopravdy usnou a jdu dobalit ty dárky

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:24
- Nahlásit

Biluška
jdu dobalit ty dárky
Pani co dostane brambořík?krom hliníku mezi voči?

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:24
- Nahlásit

Monty
to ano ale ignoracne chapes ? Dam ti malou lekci: napriklad normalne tady ti ostatni reknou: co dela tvuj pes uz je zdravy?
my rekneme: ignoruji zdravi tveho psa ?

chapes ?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jsou všude
Trochu se děsím až povyroste malodítě a zjistí, že jest ztělesněním antikrista asi nás začne šikanovat za pomoci své chůvy - slečny Vykrvič a cvičeným rotvajlérem
Pakunobecny
Jasně, že jo, vobčas se musí hra změnit, jináč je to nuda ale s chlastem bych teda neváhala a pro jistotu chlastala furt, zas v tomhle případku je přecejen zvyk železná košile

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:28
- Nahlásit

Eldoguero
chlastem bych teda neváhala a pro jistotu chlastala furt,
No tak to jistě kor když bude jistota,že neztvrdnojátra dyž se předkoloníš tak se zlomí,ale neumřeš na to to mě děsně láká

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:31
- Nahlásit

Bacha, du učinit prohlášení:
Ráda bych poděkovala tomuto webu, že jsem se díky němu seznámila s Montyjelytem a kníračema. Jsme rádi, že vás známe, i když nosíte růžovou, nemejete se vodou, sypete na sebe Solamyl a občas se válíte v hofnech.

Děkuji za pozornost, konec hlášení

Tondas
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:31
- Nahlásit

Pakunobecny
Tys valastně kníže Ignor takže se klaním jeho Ignorantstvo
tohle jsem prehledl, ignoruji tve clenstvi v nasem klubu

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:33
- Nahlásit

Crysa už umí uklízet, vylízala kelímek od jogurtu a kopla ho pod postel..
..ale třeba to udělala z trucu, bo dostala prášky večerní a řekla jsem jí, že smrdí a že půjde asi do vany, ať není zítra na ten přenos funusovej a pak na svátky smrdutá.

jdu přepínat z Pohlreicha na Zoufalky a taky se budu chvíli ještě bít s lepicí páskou a balicím papírem.. jak já to nenávidím to balení... mám děsnou spotřebu papíru a pásky a stejně je to hnusnmý jak kdybych to balila do Ruďasa a lepila žvejkou.. (

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:34
- Nahlásit

makrel nemejete se vodou, sypete na sebe Solamyl a občas se válíte v hofnech.

tak to jsem vo Montyjový nevěděla, že se v hovnech válí ? a nemeje se..

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:35
- Nahlásit

Pakunobecny
Pani co dostane brambořík?krom hliníku mezi voči?
Původně jsem měla f plánu mu koupit elektrický ohradník, ale pak sem na to zase zapoměla...tak holt dostane kyblíček jablek, mrkví,granulek,ovsa a tak. Kozenka taky, ale menší. Morčátka taky,ale eště menší. Pejskové ne, ty dostanou masenko . Myším posbírám pastičky a vyhlásím příměří až do Štěpána. Pokud mi teda nepudou na cukroví, jak poruší mírovou smlouvu tak mají smůlu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:36
- Nahlásit

Už za dvě hodiny.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:37
- Nahlásit

makrel
debyle díky moc, to mě strašně moc potěšilo, jen upřesním, já se myju, knírači ne :d
A MY JSME TAKY MOC RÁDY , ŽE JE ZDE TOTO FÓRUM, PROTOŽE JINAK BYSME NEMĚLY TAKOVOU SUPER MAKRELÍ KÁMOŠKU A MAKRELÍHO PSA, KTERÉ MÁME MOOOOOOOOOOOOOOOOOOC RÁDY

ps: udělalo mi to fakt radost, ikdyž jsem ztratila ty náušnice pro mamku na Vánoce

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání