| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:31 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda mi tady těma zbytkama děláš jako docela dost chutě, bo již druhý den si nejsem schopná uvařit víc jak kafe a slejvací rejžovou kaši.. takže bych si ráda taky nějaký zbytek klidně dala, pokud by byl teda jako neoužitý..
až teď nevím, esli když potřebuju vyrazit do města, esli se mám nažrat někde v hosporě a nebo zvednout pozadí a uplácat si aspoň to blbý jakorizoto.. a nebo si slejt další kafe a dát si banán..
edit: jdu fsteky klohnit.. proč zas já????!??
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:32
- Nahlásit
Grin
tak to sem ráda, že se ti to tak brzo povedlo. Holt asi pro tebe padaj ty nejčastěji používaný masa, ale asPOň to máš pořešený. Co přílohy: lepek, dobrý?
Gerda
bude to mooooc mňáááááám!
slintám jak vzteklej čokl, ale brzo, už v sobotu, je budu mít taky a pak si dááááááám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:40
- Nahlásit
Gerda
Za prvně je dobře, že jsi na babu zařvala, za druhý je fuk, co ti na to řekla baba - hele na mařku vyjela bílá kníračka, mařena samozřejmě neváha a opětovala, pani, co šla kolem, rovnou řekla - vzteklej černej pes. A přitom si mařka nezačala. Tak co, Máme se z toho picnout? Jde ti to čim dál tim líp, hlavně dělej podle sebe, ne podle toho, co od tebe okolí očekává, nebo co si mylsíš, že by tak okolí mohlo očekávat.
kuju pani
stetisek123
to sem ráda, že se ti to tak brzo povedlo
no ty jo já taky, sice jsem nasraná že fakt blbec má problémy s těma nejčastějšíma a nejdostupnějšíma potravinama, ale tak čert to vem... hlavně že už nebude mít ty problémy
přílohy ještě nevim kromě rejže, primární je pro mě ta zelenina teďka.. hele av čem bys dávala lepek, v bezvaječnejch těstačkách třeba??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:47
- Nahlásit
Crysa
aha, tady je někdo Načííínač forééévr )) hahaaaaaa )))
JÍDLO FURT NEJEDE!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:49
- Nahlásit
blbouni, jestli jsme si toho nevšimli tak má makrelito svááááátek
a jelikož se moje mamča jmenuje také jak makrel, tak nás pozvala na oběd, ovšem s mojí pracovní dobou to bude večeře
budeme tam probírat moc důležitou věc
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:50
- Nahlásit
twe, četli ste tohle? http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/11550 88/nema-zadne-zoubky
TO NENI MOŽNÝ!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:53
- Nahlásit
Gerdaaha, tady je někdo Načííínač forééévr )) hahaaaaaa )))
ha ha ha..
JÍDLO FURT NEJEDE!!!
zato mě se dodělává rejžičkááá ještě otevřu okurčičky a budu žrááááát
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:56
- Nahlásit
Tak jsem se rávě velmi nasrala. Je strašný, když člověk zjistí, že člověk, co má chovku běloušů, tak prodává štěnda po svém chovném psovi a své nechovné feně a zároveň toho psa nabízí na krytí i pro bez PP feny. je mi z toho na blití
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:56
- Nahlásit
Baico
paní, toto je bohužel děje a docela často
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:57
- Nahlásit
Monty vono je dneska Makrely??
MAKRELKOOOO
Vše nejlepší xváááátkůůů
tady máš praktický dárek
tady něco pro zábavu
a tady ušlechtilou dřevinu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:02
- Nahlásit
Crysa
jo jo, dneska je Makrely
pěkné dárky jste jí paní dala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:11
- Nahlásit
čus bus bambus
tak sem část dnešní pracovní doby strávila dokoupením zbytků věcí na vánoce a už nepudu do žádnýho klrámu jenom k nám do Normy pro pečivo a nevim teda essi vám to sem mám napsat páč vás tím určitě naseru. NIKDE NEBYLI SKORO ŽÁDNÝ LIDI!!!!!!!! prostě ideální doba na nakupování je mezi 9,-30 - 12,00 možná i pozdějc, ale to mnemám empiricky ověřený
teď sem poobědvala králíka na smetaně a asi pudu něco dělat
Makrela
šecko nejlepčí pani a tady něco pro radost
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:12 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Crysa
paní děkuju, ale nemáte tam nějakýho kapříka rači? :-D
Monty
a vám děkuju, že ste to těm ygnorantům řekla, i když oni na to stejně kašlou kromě krysičky
ALL
než se vrátím z práce a posilky, tak doufám, že se polepšíte
edit: eště děkuji Alexe, ale s tím posledním dárkem se asi rozdělím, nechcete něgdo?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:15
- Nahlásit
makrelnemáte tam nějakýho kapříka rači? :-D
mám tu třá verlybu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:15
- Nahlásit
Makrelite fšéééééééééécko nejlepčejší k svátkůůůů dnešnímuuuuu!!!!!!
tady máš oběd, vařila sem ho celý ráno:
A tady máš suchary, kdybys na ten oběd neměla chuť:
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:17
- Nahlásit
jste moc štedré dámy, tak vám asi odpustím, že vám to musela monty napsat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:19
- Nahlásit
Alexa
máš už pro mě tu věc, srabe? )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:21
- Nahlásit
Gerda
máš už pro mě tu věc
simťa eště mu to nedovezli hajzli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:24
- Nahlásit
Alexa
hele a kdy to bude? 22. se ta pani dopoledne stavuje a bezpodmínečně to musím mít zítra. Pokud nevíš, kdy to bude, seru na to a zadám to jinam, už na to nemůžu čekat, páč je to každej den to samý - že mu to nedovezli. Jasně že to neni výtka na tebe, sem naopak ráda, že vůbec se to dá přes tebe udělat a jseš toho ochotná, to je jasný, že díky moc, ale pokud to nestíhaj dodat včas, kdy to potřebuju, musej to říct, nemůžou pořád jen posouvat a posouvat termín. Když to nebude dnes večer hotový a přivezený, zadávám zítra jinde, abych to měla ještě zítra hotový.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:40
- Nahlásit
co furt drásáte vy roury? Essi jako nemáte co na práci tak mi přiďte pomoc
Markelýtě přeju fšechno nejlepší k svátku, náhodou vím, že je dneska Makrely, je to napsaný f kalendáři
Tu jí posílám tu motorku co chtěla
Nebo gdyby nechtěla červenou tak tu má žlutou
Nebo si je nech obě dvě, to je fuk, já se na tom beztak bojím jezdit
Grin
Nechápu co ti na tom va . Co já bych dala za to, abysem taky potkávala takové lidi, aby si mohla Pumička hrát Já nepotkávám nigdy nikoho, jenom knírača Bakoša, ten si nehraje a zmetek Arman se na něho dominuje takže ho musím pokaždé ztraverzovat, nebo nakopnout (podle toho co dříf stihnu). Taky potkávám nějakého dědu s takovým krásným chlupatým psem, ten si taky nehraje. Ani děda, ani pes. Dědovi se líbí koza Žanetóza a nosívá s sebou chleba, aby ji krmil. Psi žárlí, páč je nekrmí tag ho nemají rádi. Jo a občas ještě potkáváme chalupáře a jiné měšťáky, ale to fakt velmi zřídka. Ty potkávám ráda, dycky jsou z nás celý rozvrkočení, bojí se, řvou "chyťte si ty psíííííííííí" a já z prdele už z dálky řvu "paníííííí, nebojtééééé, oni hovězí nežerouuuuuuu". Taky je tu druhá sorta měšťáků, co chce děsně splynout s přírodou a s životem na vsi. Ale dycky jenom do večera, nebo do zimy, pak dou zase do města. Ti sou taky fajn, uš asi půlce sem nakecala, že Žaneta je slovenský čuvač
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:43
- Nahlásit
huš mám dárky pro mamčíka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:58
- Nahlásit
Crysa
jsi tady paní??? kde jsi prosím našla ty piliny, vazovice a šlachy? já projerla celej vetamix a nemužu na to narazit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:03
- Nahlásit
stetisek123
no, sem taky na vsi a zase musím do Prahy, abych vůbec potkala psa na volno a psi se měli s kym proběhnout. U nás se venčí tak pět psů z celý vsi a všichni na vodítku
No, mě to vůůůůůůůbec nevadí, že nepotkáváme cizí psy, jako někdy jo, že jo, na vodítku, ale tim líp!!! Občas, hm, výjimečně se sejdu tady s žumpou a tim moje socializace na psy končí a mám psy celkem normální, zvlášť Brita je pořád jenom se svojí smečkou a když jedem na žumpaakci, tak je fakt normální, nevyšiluje, poslouchá a je i v pohodě, si myslim A neřekla bych, že trpí nedostatkem sociálních kontaktů.
Naproti tomu, co tady popisujete zhusta vy, jak válčíce s nezvedenejma čoklama a nejenom tady, že jo, i v šeltiích maj trable třá, tak to bych nechtěla zažívat ani kdyby já nevim co...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:09
- Nahlásit
Crysa
dobrý, mám to hledala jsem to v blbý sekci 38,6 horečka mi dává zabrat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:21
- Nahlásit
MAKRELITO A TADY DÁREK OD NÁS
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:22
- Nahlásit
kejtlin
paní to se ale máte, dovču a promarodit
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:27
- Nahlásit
co to mate za divný dárky ?
proč jí nedáte něco co se jí bude do života hodit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:45
- Nahlásit
Tondas
co to mate za divný dárky ?
proč jí nedáte něco co se jí bude do života hodit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 14:59
- Nahlásit
Monty
paní to se ale máte, dovču a promarodit
u mě celkem běžná věc, takže mě to ani nezaráží
Crysa
vetamix objednán, na Dádu jsem nezapomněla
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 15:04
- Nahlásit
dobrý den dámy,slečny a pane, je tu někdo nebo jdu s křížkem po funuse?
|