| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:10
- Nahlásit
Zduř brbečci, jak se máte? Taky u vás furt padá?
Mi už se to v práci krátí a za chvilku mi začnou prááázdniný. Těšíííím seeeee!!!!!
Asi to dneska vidím na vínko na oslavu. Dietetické zásady jsem dneska už beztak porušila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:13
- Nahlásit
Lidi, sem zmrzlá jak sobolí guwno. Kašlu na venčení f takovým počasí Ať si ti blbí psi trhnou protézou a zmrzají si venku sami Du se rozpouštět do vany
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:13
- Nahlásit
Biluška
Alexa
nevím, mě se cokoliv co vyvolá potrat moc šetrný nezdá, ale je to jen úvaha, zkušenosti nemám.Porod jako takový je pro fenu přirozený, jasně u 12ti leté feny je to průser.Já osobně bych se poradila se svým veterinářem kterému věřím a zvíře zná a řídila se podle něj
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:18
- Nahlásit
Monty
když budu balid rárky pro holky bude to nejhorší
no to mě povídej... eště naši čoklové si každej rozbalujou svůj vlastní dárek, takže to fakt nesměj vidět
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:21
- Nahlásit
O tom alizinu jsem vám napsala vedle nějakou zkušenost...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:31
- Nahlásit
pawLINka
škoda, na tajný nejsem, docela by mě to zajímalo.. nezkopčila bys mi to do maila?? je pod členem..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:43
- Nahlásit
Grin
Máš to v mejlu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:54
- Nahlásit
pawLINka
děkujuu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:09
- Nahlásit
pawLINka
nevim čim to je ale nic nepřišlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:29
- Nahlásit
čekám na crysu essi si se mnou dá kafe, essi řekne že nemá čas, tak jí zabiju protože už se na něj těším od cca 16ti hodin
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:49
- Nahlásit
Vůbec nestíhám, sem mrtvej člověk.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:51
- Nahlásit
ježiš kadfe bych si dala... mmmm.... du si pro něj hned radši, než zas bde něgdo něco chtít
Gerda
Vůbec nestíhám, sem mrtvej člověk.
já stíhám čůrat a pít, tak to jsem na tom trochu líp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:15
- Nahlásit
uš máme stromeček, uš máme stromeček a je moc čananej . Vám ho foťnu za chvilku. Aš uklidím ten burdel co vznikl jeho zdobením
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:17
- Nahlásit
Biluška
u vás zdobíte stromeček 3 dny před vánoci?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:18
- Nahlásit
kejtlin
naši zdobí až na štědrý den dopoledne
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:20
- Nahlásit
kejtlin
já normálně taky zdobim stromeček na štěedrej den, ale když jsem v práci tak to jaksi nejde... já jdu zdobit právě teď :blicísmajlik:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:27
- Nahlásit
Grin
já normálně taky zdobim stromeček na štěedrej den, ale když jsem v práci tak to jaksi nejde... já jdu zdobit právě teď :blicísmajlik:
proč to děláš, když tě to sere?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:31
- Nahlásit
kejtlin
Normálně zdobíme 23-tého, ale letos máme zrychlení . Bo Mášen přijede až v pátek večer takže ho musel do stojanu nainstalovat už o víkendu. Aby se to pak stíhalo. No a když už byl ve stojanu tak s Pupem nešlo vydržet.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:35
- Nahlásit
kejtlin
JA ti ani nevim.. Proste to tak nejak delam ze setrvacnosti. Navic me zajima co s nim bude delat Grinecek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:36
- Nahlásit
Biluška
No a když už byl ve stojanu tak s Pupem nešlo vydržet.
aha, my vždycky zdobili až 24. dopoledne i já pokud jsem měla stromek
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:37
- Nahlásit
Grinjá normálně taky zdobim stromeček na štěedrej den, ale když jsem v práci tak to jaksi nejde... já jdu zdobit právě teď :blicísmajlik:
Jsem myslela, že nemáš děti... kvůli nim bych pochopila, že přes takovou nechuť zdobíš stromek Ale jinak to moc nechápu teda ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:41
- Nahlásit
přemejšlim essi budu na Barrandově skákat přes kaluže nebo si pojedu na Nově poslední díl expozitury
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:42
- Nahlásit
kejtlin
přemejšlim essi budu na Barrandově skákat přes kaluže
Si hlavně nepodvrtni kotník jako na svátky bo do novýho roku tě nevošetřej,páč tam bé fronta s kostma v krku až na nádvoří
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:43
- Nahlásit
kejtlin
přemejšlim essi budu na Barrandově skákat přes kaluže nebo si pojedu na Nově poslední díl expozitury
Určitě budu na filmboxu ztracená v horách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:58
- Nahlásit
helejte proč nestíhám?????????
něco co bych měla vědět?? někdo se voženil,rozved,s někým se vychrápal,někoho zabil nebo tak něco???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:18 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Grin
jsi moc hodná, ale já sem v cajku, jen prostě nedám víc jak hodinu chůze, i tak to prochrchlim,ale sem ráda, lepší než agína
Psy vemu každej den do lesa a zpět, tu nejkratší možnou cestu, aby něco bylo, takovej kompromis. Není mi zle, jen prostě kašlu jak tuberák
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nemam. Ale nevim, tak nejak to delam pac to delam dycky, jako myti oken treba.. vlastne me este nenapadlo to nedelat :-D
stetisek123
Ok pani..
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:37
- Nahlásit
Stromky, stromecky uz nastala vase hodina ?
Zitra musim do skoly a stromek jim stavet nebudu a mozna jim ho i zbouram
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:42
- Nahlásit
Čuste blbouni, co je tady nového???
Faith viděla svůj první sníh, líbil se jí a já letos měla premiéru - pád na sněhu a před lidma holky čuměly jak paka, co na zemi dělám
Potkaly jsme westíka, pán si chtěl vzít holky domů a já blbla s borderkou od kámošky, jsem vyřízená
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:51
- Nahlásit
Taxem doma, z besítky, docela dlouze jsme hovořili a bylo to milý pak průlet i Kejtlin a Dany a u našich, takový rozlítaný až jsem z toho měla zrychlenou i peristaltiku střef, chvíli jsem bojovala o důstojnost a čistotu Trioly sem totiš vymyslela, že když kolegyně nemůže smažený a tatarky a tak (tedy chlebíčky, bůček, salámy a tak) a já zas ty mouky, že nám vemu nasušený vovoce.. tak jsem se tááák nažrala sušenejma šveskama a meňurkama a brusinkama a tak, že by se jeden i divil kdyby to střevo mé nepostřehlo
ale už se tu zas futruju, čolkové proběhnutí a vyvenčení, čumím na Ekspozytůru a zas se asi nějak nevoryjntuju v děju, bo sem k tomu přišla teď před reklamou a porát mi chybí ten první díl, kde jsem asi měla spoustu věcí pochopit a nepochopila a jen domejšlím z těch dalších dílůch.
|