Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:10
- Nahlásit

Zduř brbečci, jak se máte? Taky u vás furt padá?

Mi už se to v práci krátí a za chvilku mi začnou prááázdniný. Těšíííím seeeee!!!!!

Asi to dneska vidím na vínko na oslavu. Dietetické zásady jsem dneska už beztak porušila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:13
- Nahlásit

Lidi, sem zmrzlá jak sobolí guwno. Kašlu na venčení f takovým počasí Ať si ti blbí psi trhnou protézou a zmrzají si venku sami Du se rozpouštět do vany

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:13
- Nahlásit

Biluška
Alexa
nevím, mě se cokoliv co vyvolá potrat moc šetrný nezdá, ale je to jen úvaha, zkušenosti nemám.Porod jako takový je pro fenu přirozený, jasně u 12ti leté feny je to průser.Já osobně bych se poradila se svým veterinářem kterému věřím a zvíře zná a řídila se podle něj

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:18
- Nahlásit

Monty
když budu balid rárky pro holky bude to nejhorší

no to mě povídej... eště naši čoklové si každej rozbalujou svůj vlastní dárek, takže to fakt nesměj vidět

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:21
- Nahlásit

O tom alizinu jsem vám napsala vedle nějakou zkušenost...

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:31
- Nahlásit

pawLINka
škoda, na tajný nejsem, docela by mě to zajímalo.. nezkopčila bys mi to do maila?? je pod členem..

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:43
- Nahlásit

Grin
Máš to v mejlu

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:54
- Nahlásit

pawLINka
děkujuu

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:09
- Nahlásit

pawLINka
nevim čim to je ale nic nepřišlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:29
- Nahlásit

čekám na crysu essi si se mnou dá kafe, essi řekne že nemá čas, tak jí zabiju protože už se na něj těším od cca 16ti hodin

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:49
- Nahlásit

Vůbec nestíhám, sem mrtvej člověk.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:51
- Nahlásit

ježiš kadfe bych si dala... mmmm.... du si pro něj hned radši, než zas bde něgdo něco chtít

Gerda
Vůbec nestíhám, sem mrtvej člověk.
já stíhám čůrat a pít, tak to jsem na tom trochu líp

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:15
- Nahlásit

uš máme stromeček, uš máme stromeček a je moc čananej . Vám ho foťnu za chvilku. Aš uklidím ten burdel co vznikl jeho zdobením

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:17
- Nahlásit

Biluška
u vás zdobíte stromeček 3 dny před vánoci?

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:18
- Nahlásit

kejtlin
naši zdobí až na štědrý den dopoledne

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:20
- Nahlásit

kejtlin
já normálně taky zdobim stromeček na štěedrej den, ale když jsem v práci tak to jaksi nejde... já jdu zdobit právě teď :blicísmajlik:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:27
- Nahlásit

Grin
já normálně taky zdobim stromeček na štěedrej den, ale když jsem v práci tak to jaksi nejde... já jdu zdobit právě teď :blicísmajlik:

proč to děláš, když tě to sere?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:31
- Nahlásit

kejtlin
Normálně zdobíme 23-tého, ale letos máme zrychlení . Bo Mášen přijede až v pátek večer takže ho musel do stojanu nainstalovat už o víkendu. Aby se to pak stíhalo. No a když už byl ve stojanu tak s Pupem nešlo vydržet.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:35
- Nahlásit

kejtlin
JA ti ani nevim.. Proste to tak nejak delam ze setrvacnosti. Navic me zajima co s nim bude delat Grinecek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:36
- Nahlásit

Biluška
No a když už byl ve stojanu tak s Pupem nešlo vydržet.
aha, my vždycky zdobili až 24. dopoledne i já pokud jsem měla stromek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:37
- Nahlásit

Grinjá normálně taky zdobim stromeček na štěedrej den, ale když jsem v práci tak to jaksi nejde... já jdu zdobit právě teď :blicísmajlik:

Jsem myslela, že nemáš děti... kvůli nim bych pochopila, že přes takovou nechuť zdobíš stromek Ale jinak to moc nechápu teda ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:41
- Nahlásit

přemejšlim essi budu na Barrandově skákat přes kaluže nebo si pojedu na Nově poslední díl expozitury

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:42
- Nahlásit

kejtlin
přemejšlim essi budu na Barrandově skákat přes kaluže
Si hlavně nepodvrtni kotník jako na svátky bo do novýho roku tě nevošetřej,páč tam bé fronta s kostma v krku až na nádvoří

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:43
- Nahlásit

kejtlin
přemejšlim essi budu na Barrandově skákat přes kaluže nebo si pojedu na Nově poslední díl expozitury
Určitě budu na filmboxu ztracená v horách

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 19:58
- Nahlásit

helejte proč nestíhám?????????
něco co bych měla vědět?? někdo se voženil,rozved,s někým se vychrápal,někoho zabil nebo tak něco???

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:18 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Grin
jsi moc hodná, ale já sem v cajku, jen prostě nedám víc jak hodinu chůze, i tak to prochrchlim,ale sem ráda, lepší než agína
Psy vemu každej den do lesa a zpět, tu nejkratší možnou cestu, aby něco bylo, takovej kompromis. Není mi zle, jen prostě kašlu jak tuberák

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nemam. Ale nevim, tak nejak to delam pac to delam dycky, jako myti oken treba.. vlastne me este nenapadlo to nedelat :-D
stetisek123
Ok pani..

Tondas
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:37
- Nahlásit

Stromky, stromecky uz nastala vase hodina ?
Zitra musim do skoly a stromek jim stavet nebudu a mozna jim ho i zbouram

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:42
- Nahlásit

Čuste blbouni, co je tady nového???
Faith viděla svůj první sníh, líbil se jí a já letos měla premiéru - pád na sněhu a před lidma holky čuměly jak paka, co na zemi dělám
Potkaly jsme westíka, pán si chtěl vzít holky domů a já blbla s borderkou od kámošky, jsem vyřízená

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:51
- Nahlásit

Taxem doma, z besítky, docela dlouze jsme hovořili a bylo to milý pak průlet i Kejtlin a Dany a u našich, takový rozlítaný až jsem z toho měla zrychlenou i peristaltiku střef, chvíli jsem bojovala o důstojnost a čistotu Trioly sem totiš vymyslela, že když kolegyně nemůže smažený a tatarky a tak (tedy chlebíčky, bůček, salámy a tak) a já zas ty mouky, že nám vemu nasušený vovoce.. tak jsem se tááák nažrala sušenejma šveskama a meňurkama a brusinkama a tak, že by se jeden i divil kdyby to střevo mé nepostřehlo
ale už se tu zas futruju, čolkové proběhnutí a vyvenčení, čumím na Ekspozytůru a zas se asi nějak nevoryjntuju v děju, bo sem k tomu přišla teď před reklamou a porát mi chybí ten první díl, kde jsem asi měla spoustu věcí pochopit a nepochopila a jen domejšlím z těch dalších dílůch.

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání