Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:33
- Nahlásit

Eldoguero
Pani to bé asi fšude stejný ten náš sněhoodhrnovač zas bejvá tak nalitej že již mnohokráte zhrnul větší množství aut parkovaných u obrubníku,leč vždy to svedli na to že tam nemaj parkovat já měla jednou na stováku dokonce zarovnaný i kličky vod veří(naštěstí stály nový159kč na vrakáči) Jo a tady sfítí slunce du ven a beru foták abych vás všcky večer mohla nasrat fotkama jara u moravy

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:49
- Nahlásit

Eldoguero
mě ještě ne, ale podle sledování zásilek, by měly dnes dorazit, ale nevím, zda budu ještě v práci než to doručí, snad jo, jinak mi to převezmou kolegyně

Tinta76
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:02
- Nahlásit

Tak to uš je teda trošku moc todlencto

Eldoguero
no tak ten uklízeč je debil, vo tom žádná ...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:04
- Nahlásit

Tinta76
to je u Gerdy... ona je poslední dobou docela přepracovaná, asi bychom měli dát policii anonymní tip...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:07
- Nahlásit

Jsem ráda, že má Kolemjdoucí i nějakou jinou životní náplň než nás sledovat

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:13
- Nahlásit

Biluška

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:21
- Nahlásit

Je tu ještě někde Baico??? co dnešní plavba? platí v sedm na bazeně??

Jdu teď ven ještě a pak sem juknu a nebo ti ještě napíšu kdybys tu teda jako už nebyla. Takže sli tu nejsi, tak mi sem neodpovídej, ju? Esli tu si, tak mi to sem napiš esli to platí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:44
- Nahlásit

Crysa
Takže sli tu nejsi, tak mi sem neodpovídej, ju? Esli tu si, tak mi to sem napiš esli to platí.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:45
- Nahlásit

Eldoguero
tak kalendáře dorazily

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:50
- Nahlásit

Tinta76
Šak tě řikám, že je to u nás docela Bronks...

Maky a Trix
Máte recht, je to u nás ))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:52
- Nahlásit

ty woe jak dlouho trvá 1 procento kontroly pičítače, už du 10 minut do prdele a furt chybí přiblbaný 1 procento

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:53
- Nahlásit

Alexa
asi se ti o zaseklo ňák...))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:55
- Nahlásit

Gerda
no vona to je nějaká hloubková komleksní kontrola co trvá a teď tam skočila další část seru na to a du, pokračování zejtra

Tinta76
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:57
- Nahlásit

Gerda
a to sou teda ruce kolemjdoucího I? nebo kolemjdoucího II, nebo dokonce vaše? čí sou to teda vlastně ruce? jsou to vůbec ruce? psali, že byly svázaný ... fakt hustý brejkový betly v bronksu

Alexa
ty woe jak dlouho trvá 1 procento kontroly pičítače,
tak to vám řeknu naprosto přesně, pani - to trvá úpa nejdýl

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:57
- Nahlásit

Eldoguero
a jsem maximálně spokojená, u té firmy, co jsem objednávala minulý rok, byly fotky docela dost tmavé, ale tyto jsou krásné

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 16:30 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Baico
Biluška
tak já mu to zkusím přeposlat prej mu jde hodně o to aby měl zdarvý rodiče hlavně, no i když po zdravejch rodičích taky můžou vylézt 4 ky kyčle, ale je to nepravděpodobný
aha tak nepošlu mají samý tmavý

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 16:51
- Nahlásit

čuste děcka, dnes poprvé jsem krmila tim Falcem, co ho mám narvanýho 100kilo v mrazáku a to se teda s Vetamixem nedá vůbec srovnat! Krásný mletý maso, který vůbec, ale vůbec NESMRDÍ!!!! fakt super pocit, připravovat psům jídlo a nemít u toho dávicí reflex!

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 17:00 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Adiddaska

A Ty jako šamponům nevaříš? Hm, to je divný, páč dneska jedna paní, co se mnou chodí do kurzu právě říkala, že retrívři mají obecně špatný trávení a musí se jim vařit kuře s rýží. A vona tomu rozumí, bo má fenu retrívra. Vona totiž rozumí úpa všemu. Ať máme jakýkoliv téma, tak cca po dvou minutách vede monolog. Mám na ni těžkou alergii. Navíc se neumí vyjadřovat a furt říká takže, jako, vlastně ....

edit: A ještě se ta její fena bojí bouřky, takže když je bouřka, tak ona s ní musí jít do koupelny a tam ji konejšit.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 17:05
- Nahlásit

kintaVona totiž rozumí úpa všemu. Ať máme jakýkoliv téma, tak cca po dvou minutách vede monolog.

krom plemene psa je to asi moje segra, teď jsem tam byla u nich v rámci venčení Ferdy a utíkala jsem domů co mě nohy stačily.. navíc vymenovávala choroby co všechno má a co všechno jí podle příznaků asi je a nebo ještě může být a je to případ minimálně pro Dr. House.. po půl hodině stání na ulici a poslouchání stesků jsem se otočila a v půli věty jí řekla, že stejně až po vyšetřeních bude vědět víc a že já už musím jít. Asi bych jí řekla co si myslím a to by asi v rodině neudělalo dobrotu

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 17:56
- Nahlásit

Děcka, takže už je po prezentaci a zbylo takovýho jídla!!!!!!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 18:03
- Nahlásit

Gerda
pošli to do chudé Asie, my to v Brně převezmeme! Já jdu akorát dělat salátek s mozarellou. Muž dostal na výběr riziko nebo salát. tak je salát, jsem ráda, netrvá to tak dlouho udělat a navíc, vím, že riziko nesnáší ... no a Trixa má radost, neboť z každého salátku dostane mističku

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 18:08
- Nahlásit

kinta

vařim jen játra, po syrovejch maj sračku. Bouřky se nebojej a kdyby jo, vemu je do koupelny a tam je zmlátim!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 18:35
- Nahlásit

Gerda
Děcka, takže už je po prezentaci a zbylo takovýho jídla!!!!!!!!!

chjo proč nebydlim kousek od tvý práce
all
pokrm zatím neznámé chuti vložen do trouby

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:14
- Nahlásit

žumpa zas sedí v koutě..to nesnesu

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:16
- Nahlásit

Adiddaska
vemu je do koupelny a tam je zmlátim!

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:19
- Nahlásit

Sízra Milanovážumpa zas sedí v koutě..

já myslela že jela do Šeldrejku. Jako ten párek starších lidí, Šumacherovi se menují.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:20
- Nahlásit

Čus bus!
Už jsem doma i z venčení. Todle období fakt nesnáším, ve čtyři odpoledne tma jak v prdeli. Ale dnes jsem se konečně dokopala a zajela na ČMKU pro potvrzení toho JUnior žampiouna pro Fandu. Takže už to máme ofiko Jen by mě nenapadlo, že bude těžký ČMKU v těch Holešovicích najít. Jsou v baráku, ale vůbec na něm nemají cedulu. Kde je ČMKU zjistíte, až když jste ve výtahu uvnitř budovy.
Plavbu jsme s Crysou tudíž odložili na zítra.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:21
- Nahlásit

Crysa
Šumacherovi se menují

Myslíš ty starý chmatáky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:33
- Nahlásit

Baico
Jen by mě nenapadlo, že bude těžký ČMKU v těch Holešovicích najít.
tak to zrovna vim kde je

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:34
- Nahlásit

Sízra MilanováMyslíš ty starý chmatáky?

jj, viděla jsem u nich více peněženek!!

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání