| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 22:34
- Nahlásit
Nazdar imbecilní poloretardi! Právě odjel závozník nebohý Atuše, vykydaly sme maso do mražáčku, skoro se nevešlo, pak sme pokouřily a pohovořily o Atušově zápalu plic u toho, pak sme šly s Maryjí na prochásku, pak Atušovič odjela. Nyní potřebuji viděti hancuw, aby si laskavě kus maza odvezla, neboť jsem zapomněla, že jsem si objednala 20 kil, což nechápu, proč jsem udělala. Zřejmě nějaký megalomanský záchvat nebo co. Maryje dostala na prdel, že mi zabírá celej trojšuflé. Co děláte uzliny zduřený?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 22:35
- Nahlásit
Jdu teda rači spát, nebudu furt začínat stránky jak ňáká flundra.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 06:40
- Nahlásit
fstávat a makat, dneska už neprtínáme, dneska budem dřít
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:19 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čus bus,jsem absolutně vzteklé!!!! Včera mi ty kreténi městský odtáhli auto, dupala jsem pro něj večer v tý kose přes půl města a stálo mě to poslední prachy co jsem měla do vejplaty Odtáhli mě z parkoviště!!! Očividně všichni řidiči v okolí ten flek považujou za krajní místo parkoviště, parkuju tam průběžně 5 let - tak jsem se včera dozvěděla že neééé, že to už nejni parkplac, páč tam překážim ve výhledu (nepřekážim, je to jednosměrka, x-krát ozkoušeno když tam stojí někdo jinej) a chodec - matka s kočárkem musí při přecházení výjezdu z parkoviště lehce vybočit ze své dráhy (chodec bez kočárku nemusí)
a napad sníh. Souvislá vrstva sněhu, ráno už musel jezdit pluh, sypač se ovšem neobtěžoval, takže to klouže jak prase. Du si připravit kokon na hybernaci.
Jo a taky mi až dneska ráno došlo že sice máme asi troje řetězy, ale na fábku jaksi nikoliv že.. a díky včerejšímu zpestření večera si je do vejplaty určitě nekoupim
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:45
- Nahlásit
Boncofka ma snih???!!!???!!! Posli mi trochu, at neni ta zasrana tma porad.
A s autem lity lity, pani. Jak se vlastne dozvis, ze ti auto odtahli??? Prijdes na parkoviste a dostanes infarkt, bo si myslis, ze ti ho ukradli?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:54
- Nahlásit
pawLINka
Prijdes na parkoviste a dostanes infarkt, bo si myslis, ze ti ho ukradli?
Přijdeš na parkoviště a poprdaj ti všechny céfky páč víš že ti ho odtáhli ty kryplové tady odtahujou pořád, v centru prostě neni kde zaparkovat, pořád nám ubíraj další a další místa - tu to jen tak zakážou, tu udělaj invalidy.. máme obří prázdný podzemky, řešení města s absolutně zoufalou situací v centru kde jsou všechny úřady (jsme na jednom placu sociálka, finančák, pracák, zdrávka i cizina) - podzemky stoje 60,- na hodinu a teď to tu celý rozkopali, frézujou asi deset ulic najednou, ty auta prostě neni kam dát - a ty kurvy rejžujou a rejžujou, koukam na ně z okna, každej den odtahujou, z toho samýho místa i několikrát denně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:56
- Nahlásit
pawLINka
jo a sníh ti dam do pytlů a pošlu poštou, ať z toho taky něco máte, máme ho dost (a ať z toho maj i něco na poště )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:00
- Nahlásit
bonc
To je zoufalé paní. Jak sníh tak auto
Tady fčera taky sněžilo. Sem byla se saní venku a najednou koukám, že déšť se mění f bílé mrtky Zejména na černých psech to bylo dobře pozorovatelné
Náhodní kolemjdoucí se museli asi dobře bavit gdyž viděli Biluši jak stojí na kopci a řve do mraků "okej, tak teda sních, ale jenom do Novýho roku, jo? Maximálně do konce ledna"
Stran toho auta -nedá se při odtažení použít "osoba blízká"? Moje auto teda zásadně parkuje osoba blízká, ale ještě mi ho nigdy neodtáhli, jenom mi dávaj lístečky za stěrače
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:20
- Nahlásit
Čus bus!
Jsem poněkud nasratá. Obdržela jsem mail od šéfové, jak jsem tu výročku udělala strašně a když jsem porovnala svojí a její verzi, tak tam udělala pár kosmetických změn. Nevím, asi jí dělá dobře takhle po nás šlapat. Začíná mě to dost sejřit. Asi se zase začnu poohlížet po jiné práci.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:23
- Nahlásit
Biluška
tady se rovnou odtahujou, lísteček jsem měla jenom jednou a to je v pohodě, to je jen domluva (hádala jsem se jestli jsem byla 5m od křižovatky nebo nebyla stejně ). Nejdražší je na tom stejně ten odtah, a to je pak úpa jedno kdo to parkoval, nezaplatíš - auto ti prostě nedaj, pokutu s policajtama si pak řeš jak chceš.
O sněhu mi radši ani nemluv, pokusim se to vytěsnit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:28
- Nahlásit
bonc
Nejdražší je na tom stejně ten odtah, a to je pak úpa jedno kdo to parkoval, nezaplatíš - auto ti prostě nedaj
Zmetci to sou, zmetci ošklivý
All
V rámci vánočního úklidu jdu vyčistit tu trupku co vede od krbu do komína. Pak vám povím gde fšude mám saze a jak moc sem nasraná. Uš dopředu můžu slíbit, že to určitě bude hodně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:44
- Nahlásit
Tagže akce kamna pochopitelně nezklamala
Saze se mi jakž takž podařilo udržet pod kontrolou, ale urval se velkokus velkoomítky Tagže si do Vánoc natrénuju ještě omítání, štukování a opět se zdokonalím v malbě pokojů Su nasrané, du zmlátit psy, abysem se uklidnila
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:58
- Nahlásit
Biluška
du zmlátit psy, abysem se uklidnila
Eště, že ty psy máte, paní.
opět se zdokonalím v malbě pokojů
Berte to pozitývně, bude nová kreatývní barvička!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 09:03
- Nahlásit
kinta
Berte to pozitývně, bude nová kreatývní barvička!
No to jednoznačně, přece nebudu malovat trapně na bílo
Bysem to viděla na červeno-zelenou, tuhle kombinaci eště nemám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 09:42
- Nahlásit
co děláte paka? já se trochu vyspala, venku ač nemrzne je to nějaký ledový, zlezu zpátky do pelechu, neudržim otevřený oči
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 09:57
- Nahlásit
Zdrávas kreténci, včerejší partička tu kysla do čtyř do rána, já mezi nimi ale nebyla, což je dobré znamení. Dnes se prezentuje, držte palce, je to důležitý.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 09:58
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/252633-pri-honu-na-mik ulase-v-plzni-prisel-chlapec-o-prst.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:04
- Nahlásit
kinta
Kdo s čim zachází....
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
Kdo s čim zachází....
Přesně tak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:10
- Nahlásit
čus psychopatíííí nemám čas asik tak nepyšte
bonc
sou to kurvy pani,co na to říct a neuděláš s nima nic
all gdo pyknykuje
zlatovlásek vyjádřil přání si trošek zablbnout krs ty vánoce jako .taxme předběžně naplánovali Bílou horu..zatim sme mysleli ten tejden mezi vánocema páč to by mohli lidi mít volno..jana s jardou už plánujou jakousi vopičí dráhu ,bajkofka by taky prej měla mít volno a zlatovláska má klasicky noční..tak kdo chce ,napište kerej den by se to hodilo,at to můžem zkompletovat eště s janou a jardou aby neměli službu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
all gdo pyknykuje
já mám naprosto netradičně také volno, ale až od 26 - a celej tejden až do prfního
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
all gdo pyknykuje
Den je mi celkově jedno. Do práce musím jen 30. prosince.
Ale těším se, jak si jelyta dají mezi svátkama zase sraz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:53
- Nahlásit
tak teda úterý středa čtvrtek padá f ůvahu? počkáme na vostatní vyjádřifší se a paxe uvidí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
tak teda úterý středa čtvrtek padá f ůvahu?
U mě áno
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:01
- Nahlásit
davidkova renata
úterý středa čtvrtek padá f ůvahu?
yop, u nás áno.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:17
- Nahlásit
nazdar piknicky
zatim sme mysleli ten tejden mezi vánocema
můžu, ale je to závislý na počasí, gdž bé sněžit či ledit nevyjíždim
bonc
lity lity pani, hele a to nemáte jako zaměnstnaci nějaký právo parkování???? Já vím blbá otázka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:22
- Nahlásit
jo a děcka potřebuju josefčíka, tak do půl roka, nejlépe chlupatýho, může být x, ale musí vypadat jak josefčík, odmítla sem shánět bezpapíráka, psa-psa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:25
- Nahlásit
Zdar adventistí 18. narozenin co děláte, proč nám boncovka poslala ten sních gdyš si ho nigdo nevobjednal?
Je strašně divný počasí, kolem baráku máme krásně, celkem i teplo, žádnej vítr a trochu toho sněhu, ale na louce ani ne 100 m od baráku fouká uragán je tam tím pádem příšerná zima, ptám se vás proč? Gdo za to může?
Máme zase o jednoho čoklida míň, včera odpoledne si ho odvezl páníček, ale zejtra na jeho místo zase přijede další co prej nehlídá, tak doufám, že za tejden už hlídat bude, páč chci, aby před vánocema zase táhl domů.
Pséci hlodají bůvolí kosti a jsou tím pádem hrozně hodní, všichni
Malodítě hlodá půlku rohlíku, páč dnes snědlo jen jogurt, brumík a kus sýru (ten byl původně k tomu rohlíku) a vůbec hodná není, tejrá zase Kájíčka - dělá si z ní prolejzačku, když jí šlápne na hlavu nebo na břícho, Kaly někdy i otevře oko jsou to jelitka
Kejtlin
včera jsi se ptala na nějakou chovku labradorů, nevim teda, nevyznám se v nich, ale kamarádka má hnědýho psa z chovky Sable blues a pes je moc dobrej (na labradora samozřejmě ), tak to ber jen jako typ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:26
- Nahlásit
Alexa
Ze sem lezu, omlouvam se, ale coby dohazovacka pro tebe mam presne neco dle tvych pozadavku: http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/clanky/pejs ci_k_adopci.html stenata od Belinky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:31
- Nahlásit
Fifi
díky paní, nevíš jsou někde fotky toho pejska??? nemůžu je najít???
|