| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:49
- Nahlásit
ne udělej fotomontáž, belgičák vypadá lépe na první a NO na druhé
Vyfoť je znova a dej nám zas na výběr
První fotka, na té druhé ten obr jazyk malinin působí rušivě se mi zdá a zakrývá hodně těla
Atd. atd. atd.
Chudák Alexa, snad bude lepší, když si dá na plakát pudle a hlavně se nebude nikoho ptát na názor
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:49
- Nahlásit
no tak vám pěkně děkuju, ale páč se většina shodla na té první bude mi na zdi viset ta první. Nakonec kdo má fotky vod psa jíry může si tam moje čokle prohlídnoput a vybrat mi páč pootřebuju ještě jednu kombinaci na obraz moc se mi líbí běžící Alexa,
ale nemám bježící baru a nemůžu jí diskriminačně vynechat a koláž takovou aby to nebylo poznat neumim
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:50
- Nahlásit
Eldoguero
Já nic zjišťovat nechci - a nějaká přirozenost mě nebere .
Zkušební řád říká rychle a radostně , tak rychle a radostně
Proto to nechci ventilovat tady , abych se nedozvěděla , že rači utahaně a s nechutí .
Navíc to pana S. i moc baví - a těší se na tahání , hraní a nošení .
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:54
- Nahlásit
agáta12
no já se sic na aportík neptala, ale napadly mě hned 2 varijanty, o jedné mi někdo v so vyprávěl a poslala sem ho doprdele, páč to nesnášim, když někdo tagle používá motivační obojek, ale o té tvojí sem už taky slyšela a když se to dělá s citem tak mi neva, jako nakonec žádné motivační pomůcky použité s rozumem a tak aby pes i přes to (nebo možná právě proto????) dělal radostně
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:55
- Nahlásit
Alexa
No nevim nevim , nedala bych ani jednu , jak na fotce neni placatej čumák tak tomu něco prostě chybí .
Běžící Alexa je hezká , ale ten stín někoho za psem k dokonalosti vadí .
Bylo by to hezké pucle .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:55
- Nahlásit
Alexa
tak udělej koláž s více fotkama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 15:58
- Nahlásit
agáta12
někoho za psem k dokonalosti vadí .
máš něco proti mě???
ještě je dobrá tadle
ale prostě to nezkombinuju
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:12
- Nahlásit
Alexa
Gdo se to promenoval na profesionální fotce??? (((((
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:12
- Nahlásit
agáta12
No, dobře no, já myslela, že bys mohla být taky považována za tyrana
Zkušební řád říká rychle a radostně
To je taky nepřirozený přece
Navíc to pana S. i moc baví - a těší se na tahání , hraní a nošení .
To věří, Kaly mi v době, kdy jsme cvičily aporty taky lezla až na hlavu, když jsem šáhla po ostnáčku dělá to teda dodnes
Alexa
Ta poslední je super, běžící Alexa taky, ale mě se zase nelíbí, že ti čokle barevně splývaj s pozadím, kdyby byli bílí ...
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:42
- Nahlásit
Alexa
Ta talířová je super .
Nic proti tobě nemám , jen nelez za psa když se fotí ! Je tam takovej divnej flek potom
Eldoguero
No jasně , jak někoho nějakej den nezatejrám - je ten den ztracenej . Cejtím se pak tak vyprahle , a pak se po nocích musím aspoň bičovat důtkama s malinkejma háčkama , ale to tu sem asi na špatném fóru
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:53
- Nahlásit
Mám radost - už mi těhotní další plešomorčice.... pomalu začíná nabírat pořádné rozměry
A dvě se teprv vydaly na sexovací misi
A kdyby se někomu zdálo, že moc množím, tak se mu to vážně jen zdá
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:13
- Nahlásit
Alexa
a pude ti vůbec ten plakát z těch 200kilovejch fotek?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:16
- Nahlásit
Tak mi Mikuláš u našich v kuchyni nechal úžasný lyžařský termoponožky na cvičák a krabici lanýžovejch figurek. To znamená, že na tu dietologii se objednám až v lednu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:38
- Nahlásit
stetisek123
a pude ti vůbec ten plakát z těch 200kilovejch fotek?
sem mu je poslala ke zkušení a psal že jo tak uvidím, vono to bude velký 50x70 tak zas tak moc obr ne, essi to bude hnusný tak mu to vomlatim vo hlavu, ale neni dement doufám.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:40
- Nahlásit
No, po mě třeba i na kalendář chtěj 1 mega
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:56
- Nahlásit
stetisek123
Alexa
ale onmá ty fotky u sebe velký, jenom nám poslal malý a velký sou za příplatek, on to nebude dělat takhle z těch malejch, nebojte
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:57
- Nahlásit
agáta12
No jasně , jak někoho nějakej den nezatejrám - je ten den ztracenej
Jo jo jo, to je nás tu takových víc
ale to tu sem asi na špatném fóru
Ne, to jsi tu právě dobře
Baico
krabici lanýžovejch figurek.
To mi připomíná, že muš není doma a tak můžu sežrat malodítěti část mikuláše akorát je teda blbý, že dostala asi 20 kilo mandarinek a jen dvě čekulády, no nic, nechám jí to ovoce, že jo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:58
- Nahlásit
Eldoguero
no nic, nechám jí to ovoce, že jo
Jasně, eště by se jí škažily žoubky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 18:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jasně, eště by se jí škažily žoubky
Moje řeč
Tak zvěř nakrmena, Viktor ještě jí, já si jdu připravit taky něco k snědku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 19:39
- Nahlásit
Grin
ale onmá ty fotky u sebe velký, jenom nám poslal malý a velký sou za příplatek, on to nebude dělat takhle z těch malejch, nebojte
éééééééééééééééé
mám jenom malou a jakej je příplatek za velkou???????
Bych si ty vybraný nechala poslat velký
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 19:48
- Nahlásit
Smaženej hermelín sežrán, mňam
Kdo si dá se mnou kafe?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 19:56
- Nahlásit
byly jsme asi hodinu a půl venku a žádného čerta s Mikulášem jsme nepotkaly jsem je strašně chtěla potkat, aby holky postrašil, aby byly hodné a nic a to jsme naschvál chodily po sídlišti
málem nás na přechodu srozilo auto - chybělo málo, byla to moje vina, nevilěla jsem to auto, ale ten přechod je na blbém místě, je za zatáčkou, fakt to bylo o fous...
jo a mamka už je asi přes 4 hodiny na pohotovosti, byla dopoledne odnést neteři mikuláše a autobus prudce zabrzdil, mamka hnusně spadla, bylo jí špatně a šíleně ji bolely kolena, chudát nestačí, že má artrózu, osteoporózu a musí ještě spadnout, jedna paná měla rozbitou hlavu, prý měla půl hlavy totál od krve, mamka zatím byla na rengenu a čeká ještě na nějaké výsledky....
Holky už dostaly mikuláše, zachvíli dám fotky
Eldoguero
dneska mi odeslali ty kalendáře, tak bych je měla zítra nebo pozítří už mít
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 19:59
- Nahlásit
Monty
Chudák mamka, snad bude brzy v pohodě.
dneska mi odeslali ty kalendáře, tak bych je měla zítra nebo pozítří už mít
Jééé, mě taky dneska
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Kdo si dá se mnou kafe?
ani nějak nemám chut po shlídnutí zpráf a FB
ale je tu něgde adydaskááááá ?????
sem jí chtěla včera napsat,že se cejtim jako hubenější,určitě mě mím tlačily gatě a celkově to bylo prostě vidět..no neřikej hop pokut nepřeskočíš! ráno sem se probudila jako zepelýn ,tlačej mě i tepláky!!! celej den sem se snažila jíst cosi nepoživatelnýho,ale ne moc kaloryckýho ař´ž sem to ted završila jednou čekuládou Orion a jednou Margotkou vobě f akci,samosebou...tagže se du zabít..jo a zistila sem,že NEJVÍC tlustá sem přesně dyš mi končej mé dny a následující tejden..ty voe to se fakt nedá a neudělám nic!!!!
jo a kámoška to vyřešila vobjednáním na lejzrovou liposukci bůčkůch,byla už cca před 3 lety na břichu a celkem to prej drží bo voni rozmrdaj ty tukový bunky tak,že se ty svině už nefspamatujou páč je stálej zákazník teda a páč maj akci,vyjde to asi na 12 litrů místo 20..asi začnu spořit
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Alexa
on ti ten plakát bude dělat přímo Jíra? Tak to jo, to ti udělá z velký. Sem myslela, že to budeš dělat jinde.
Lidi já měla teda dneska jezdící den! Ráno dítě odvézt do ústavu, dopoledne odvéz druhý dítě na grafomotoriku,před polednem dojet nakoupit mikuláše, v poledne dojet pro první dítě do ústavu, ve dvě hodiny jet s druhým dítětem na grafomotoriku, ve čtyři obě děti odvézt na karate, večer dojet s druhým dítětem na chíru s podvrklým kotníkem. Fakt mám pocit, že dnešek proletěl jak vítr.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:02
- Nahlásit
Monty
Chudinka maminka, ať je brzo v pořádku!
V Práglu jezděj autobusáci jako čuráci nejebaný pořád
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:04
- Nahlásit
stetisek123
Co je grafomotorika?
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
asi začnu spořit
to mi příjde stejně nutný, jako bych já začala spořit na silikonový kozy
Monty
au, au to asi pěkně bolí, chuděra
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
asi to nebyla jeho chyba, byl pozorný a strašně se omlouval, bylo to na kruháči, tak bůhví jak to bylo
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co je grafomotorika?
No to je výuka motoriky potřebné k psaní. Jako aby ta ruka uměla točit kličky, obloučky a takový prdliny. Malýmu bude sedm, měl kvůli tomu odklad a furt kreslí jako tříletý děcko
|