| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:11
- Nahlásit
čuste kreténi,su velmi podrážděné tagže nesrat!
Baico
že by mohlo být i docela hezky.
jo to by mohlo...dyby nebyl orkán, bylo tak vo 25 stupnů víc a nechcalo,tak by mohlo bejt docela hezky!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
Kdo tě zase dráždil bosou nohou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:33
- Nahlásit
stetisek123
všichni moc a moc dřou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:33
- Nahlásit
Guten mórgen íbr ales. Masakéro jede, už to zas frčíííííííííííí.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:36
- Nahlásit
Monty
Ty taky, sem tu samička samotinká? No, dlouho nebudu, bo mi zachvíli začíná kolotoč
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:37
- Nahlásit
stetisek123
já se, teď přišla, na procházce nás chytly kroupy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:39
- Nahlásit
stetisek123
mmch pani, fčera jsem sem psala schválně písmem jako kráva, esi něgdo nepude venčit, načeš jste to okázale přehlídla a šla ventovat!!
Začínám si to bráti dosti osobně vy němáte Grinečka rádi???
(Mě samozřejmě máte určitě rádi, o tom ani nemusíme snat dyskutovat !!! )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:52
- Nahlásit
stetisek123
Kdo tě zase dráždil bosou nohou?
ráno sem byla f krámě..v bille..naposled sem v ní byla f pátek a za ty dva dny se ceny OPĚT posunuly výrazně hore už mě začíná celkem mrdat páč dyš něco stojí třá 13,90 a během necelejch 2 měsíců je to na 20,90 tak to mi příde kurva dost třá posraná jogobela jogurt stojí dnes již 12.90..ten malej upozornuju..nemslim,že bych zvládla eště 5. zaměstnání,ale páni nahoře maj asi jinej názor:mad okud bude nějaá defenestrace v blízký době, rozhodně mi dejte vědět!!! nikdy mě tehdy nenapadlo že to řeknu,ale zlatý komunisti,ty po čověku jaktěživo nic nechtěli..
cestou z billy sem navíc slušně zmokla,včera se mi zdálo,že sem trochu pohubla leč dnes mám jistě jateční váhu zas,je zasraný pondělí,venku bahno a tak dál..stačí?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:58
- Nahlásit
čus bus bambus
děcká byli jste někdo v Itošce ve Villa Rose?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:00
- Nahlásit
Alexa
ve Villa Rose?????
já znám akorát astala vista,bejby.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
třá posraná jogobela jogurt stojí dnes již 12.90
no prosimtě, to ti si rači ani nebudu psát že u nás stojí jogobela 7,90 a smetanovej floriján je za 5,90 žejo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:01
- Nahlásit
Alexa
smetanovej floriján je za 5,90 žejo
ten stál dneska eště 10,90..zejtra počítám dožene jogobelu
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
ale páni nahoře maj asi jinej názor
možná bude problém v tom,že ti páni nahoře mají taky jiný platy!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
hele a proč nakupuješ v drahý Bile?????
Jebloň
možná bude problém v tom,že ti páni nahoře mají taky jiný platy!!
no a hlavně určitě nenakupujou v Bile
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:21
- Nahlásit
Alexa
hele a proč nakupuješ v drahý Bile?????
pže tu nic jinýho neni krom normy a tam maj jednak prd a dvanak ceny skoro už stejný,stejně jako v kaufu,kam ale stejně nemám čas a sílu jít nakupovat pokaždý páč 2km tam a pak zpět s nákupem pěšky,na to nemám prostě.
Jebloň
možná bude problém v tom,že ti páni nahoře mají taky jiný platy!!!
možná bé problém v tm,že sou to zasraný ču*áci
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:22
- Nahlásit
Hlášení západního zpravodaje :
Už 6 týdnů nevim , jak vypadá neděle . Hnijící domácnost a psi obrůstající lišejníky jsou důkazem .
Zato krámeček bude na poměry našeho maloměsta luxusní. Už máme skoro všechno přemístěné , jen rybičky ještě čekaj na rekonstrukci akvárek a ještě truhlář musí zamakat na nějakých poličkách a bude nutný novej regál a stolek na váhu a skobičky ny stěnu kvůlivá klecím .
Včera jsem byla se psy po dlouhé době na dýl venku i s mini stopou , jasně , že za tmy a s čelovkou - má chudinka asi vyblité baterky a svítila jen někdy , naštěstí pan Saša všecko našel .
Trénujeme začarované aporty , rači nebudu říkat jak , ale tomu prdlýmu psovi se to snad líbí . Skáče na mě, očička mu září , vrtí ocáskem , aportík mi nosí rychle , nechce mi ho dát jen tak , chce se o něj tahat ... tak snad to k něčemu bude .
A taky každej den stavím na poli agiliťácký tyčky a skáčeme a skáčeme - další začarovaný cvik .
Dneska vedle krámečku zahájili zatím pokusama pekárnu .
Chodí po městě a nandavaj lidem koláčky a sladký rohlíky - jsem taktéž naštvaná , bo je to tuze dobrý . Asi jim tam hodím dýmovnici , jináč neprojdu do měsíce dveřma . Kdyby tam rači bylo železářství - to se nedá jíst . Už jsem zblajzla 2 a ještě se tu na mě jeden usmívá - sežer mě , sežer mě ! No, co se dá dělat - řekl si o to !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:26
- Nahlásit
agáta12
No, co se dá dělat - řekl si o to !
správně!!! nandej mu to
jinak gratulace k velkokrámku a čarovnejm cvikům
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:42
- Nahlásit
biluše mi dvakrát volala, co chtěla nevím, měla jsem vypnutý zvonění-schválně, jsem mezi nočníma, ted´ jsem byla asi hodinu vzhůru nakrmila, vyvenčila a zase jdu spát.Jestli mi biluše bude něco chtít necht´ mi napíše sms
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:43
- Nahlásit
agáta12
Co sou to začarovaný aporty? A nenašla si tu bundičku pro Makyjovou? Jak chtěla pro Cicika? My fčéra dělali základ na sestavu Trojfenku. Trojfenka spočívá v tom, že Maryje a Piksla jdou a Džina je za chůze obíhá. Ale umí to jen vlevo. Aby byla Trojfenka úplná, začne je Džina dělit a odčítat...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:18
- Nahlásit
Zdar lidi, co furt děláte, že venku imrvére prší? Gdo za to může, hnet se přiznejte!
Oznamuju vám, že moribundus hnusnej mě stále nepouští, huš jsem si myslela, že je to ok, že už jen ráno smrkám ty malý mrtvý zelený děti, ale hovno, hovno slavný soude, včera v den návštěvní jsem myslela, že scípnu s krkem a to nemluvím o tom,že jsem na nedělu spala asi 3 hodiny Dnes již mohu trochu polykat, ale co je mi to platný, gdyš néni muš doma, že jo
Jináč si zrovna dávám Ževodanskou bestiji na dvd a piju kafe a asi si pudu udělat eště i čaju. Čokle jsou vylítaný aspoň po ránu, do odpoledne jim to musí vydržet, páč už bych se fakt ráda z toho moribundusu dostala
Je tu někde Alexa?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:20
- Nahlásit
kejtlin
to nebylo nic důležitého, jenom ohledně králíků. Uš sem to pořešila s Bajkonůrou. Sem nevěděla že spíš, jinak bysem nevolala
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:24
- Nahlásit
Gerda
och, ty víš, že pan Cicin dostane svítící oblek. Jsem polichocena, že sis nás všimla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:28
- Nahlásit
Maky a Trix
blpko ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:33
- Nahlásit
agáta12
šššecko neeeeeej teto agáto
Eldoguero
Je tu někde Alexa?
sem zděs
hele teď nám na školní pevnou přišla ftipná krátká tekstová zpráva:
"mám drb napsla to hodím ti to do schránky."
nikdo neví vod koho a pro koho to je
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:48
- Nahlásit
Alexa
Ahoj pani, muš vzkazuje, že se právě nachází v Lešanech, což je prej asi 9 km od Jílovýho. Je tam do zítra, jestli chceš je možný si zakousat. Ale ty jsi asi v práci každej den co?
No, jen vyřizuju zprávu, takže v případku, že byste někdo měl zájem, za chvíli budu na FB, tak ti můžu hodit jeho tel.
Ale nemá sebou žádnej rukáv teda.
Jo a venku sněží ...
agáta12
Všecko nejlepčejší pani k svátku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:50
- Nahlásit
Eldoguero
ty jo to je pech, dneska mám dlouhou a zejtra dopo musim taky, a co tady dělá???? stěhuje muzejum???? do kdy tu bude????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:51
- Nahlásit
Eldoguero
jak může sněžit, když je +8 a slunko?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:51
- Nahlásit
agáta12
paní, vy máte narozeniny???
Tak to vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:55
- Nahlásit
Alexa
Škoda, je tam do zítra dopoledne, odpol. už má být na Grábu zase, tak nic.
Vezl tam nějaký psy na hlídání tankůch a šavlí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 12:57
- Nahlásit
Monty
U nás ne, od rána hrozně fouká, pak se zatáhlo a teď sněží, ale už do toho začíná pršet, tak zas nic
|