Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:32
- Nahlásit

Fifi

Se přece nemusíš omlouvat, že sem lezeš

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:37
- Nahlásit

Alexa
Kdyz rozkliknes tu malou fotku u nich, vyjede ti cely jejich album - vsichni vypadaji skoro stejne. http://skrivany.rajce.idnes.cz/Externi_stenata%2C_ Cerneves/

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:42
- Nahlásit

Fifi
aháááá to mě nenapadlo díky díky, hned předávám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:43
- Nahlásit

Alexa
potřebuju josefčíka
tady jke
http://www.psiboskovice.cz/

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:46
- Nahlásit

davidkova renata
ten je sic pěknej ale asi už velkej a moc daleko, no stejně ho taky předám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:17
- Nahlásit

Do pr... proč je mi zas tak blbě, co to je za hnusnej moribundus
Ráno jsem se vzbudila, celkem ok, venku dobrý, normálně jsem vyvenčila, poblbnula s čoklema, prošla se, uklidila jim, nakrmila, prostě klasika a v pohodě.
Příjdu domů, udělám si kafe a jsem zas jak kdyby mě někdo fláknul něčím přes palici (pro rejpaly - muš je teprve na cestě )
Chjo, se bojím, aby to ode mě zase nechytla malá, když se mi to takhle blbě furt vrací.
Možná by stálo za to pokusit se to nějak vyléčit asi ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:23
- Nahlásit

Eldoguero
Možná by stálo za to pokusit se to nějak vyléčit asi ...
jeď do Čáslavě, lehni s tam na urologii a pak se rozmysli, jeslti chceš aztéckýho inštalatéra, nebo jestli už laskavě začneš vypadat jako zdravej slušnej člověk!!!!!!!!!

Jak se krměj ty pejsci s tetou Bertou, Tripi, kterýho sme krmily Crysa i já, už má splníno a dostane krmi. Krmte taky, už dneska to končí, ať se stihne dodělat ještě nějaké čoklisko!!!! Krrrrrrmtééééééé lidé

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:44
- Nahlásit

Gerda
Když tak o tom přemejšlim, ono už to vlastně ani není tak hrozný

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:50
- Nahlásit

Eldoguero
))) jsem léčitel, dostanu pjěcet korun

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
taky si můžeš nasadit draksymun,to tě přejde aji epka řikal tenjehožatakdál

Tinta76
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:56
- Nahlásit

Brý den přeji všem krásným bílým sračkám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:58
- Nahlásit

Tinta76
všem krásným bílým sračkám
žádný tu nepadaj ...zatim!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
taky si můžeš nasadit draksymun,to tě přejde aji epka řikal tenjehožatakdál
Přešla by i DEPKA? Bysem to gdyž tak draho prodávala před psychinou Konečně bysme měli nějaký prachy

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:06
- Nahlásit

Alexa
máme vlastní parkoviště ve dvoře, je tam 8 míst a na ně je vydanejch přes 30 karet... systém kdo dřív přijde, začínáme v 6.45 a někteří kvůli místům jezdí na šestou. Takovej blázen zase nejsem, to radši pujdu 15min pěšky.

davidkova renata
ádný tu nepadaj ...zatim!!!
přijdou, voni přijou, vždycky přijdou.....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:09
- Nahlásit

Gerda
Musíš mi k tomu, ale dát čaj, jinak to neplatí
davidkova renata
Ále, se propláchnu betadýnou, to mi stačí
Tinta76
Brén den, taky máte bílo?
U nás už to pomalu leze dolů, silnice už je skoro bez sněhu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:12
- Nahlásit

No ty vole, já se z toho pos...
Napadly 3 cm sněhu a od rána už tu jel dvakrát pluh, ráno asi v půl osmý (po autobusu klasicky ) to sypal a teď znova, když už jsou silnice bez sněhu
Někdo ve Frýdlantě má v hlavě nasráno zřejmě, až opravdu napadne metr sněhu zas, neprojedou tady tejden

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:18
- Nahlásit

Eldoguero
a od rána už tu jel dvakrát pluh, ráno asi v půl osmý (po autobusu klasicky ) to sypal a teď znova, když už jsou silnice bez sněhu
no aby mohli pak až neprojedeš tejden z domu řikat, že byla letos děsná zima a nezbyl jim na příští rok materijál ne??? nevim co na tom nechápeš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:24
- Nahlásit

Eldoguero
jj na chovku jsem se ptala, ale labrador musí bejt světlej, šéf ho chce pro pantátu, už mají jednoho, má super poslušnost-jako opravdu moc příjemnej pes, údajně má ale 4/4 kyčle, je mu 8 let je tedy bez potíží a chtěj ještě jednoho a nechtěj ani černýho ani čoko, jen světlýho, šéf říkal, že by šel do černýho nebo čokoládovýho ale oni nechtěj

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:28
- Nahlásit

Krmíte psy s Bertou? U nás už krměj v práci povinně snad všichni )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:29
- Nahlásit

kejtlin
V Teplicích od holky co tam pro nás přednáší - http://www.dark-angels.cz/?page_id=56 . Chová labrouše a flaty. Ale jestli má nějaké světlé štěňata to fakt netuším.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:46
- Nahlásit

Brý den, teprve se mě rozchodil stroj počítací..
sem to tu zapla, našlo to vira, na něco se mě to zeptalo, do závorky to napsalo (doporučeno) a já dala ANO a dvě hodiny běžel nějakej test.. našlo to viry tři.

Zapla jsem pračku a televizi. Televize zamrzla, pustila jsem si tedy univezrázní uklizečku na dýfku. Film doběhl, pračka doprala a settopbox stále byl divnej.. spustila jsem znovanahrávání všech programů. Nešlo to znova, byl jen zamrzlej obraz na všech kanálech, ale našlo to novej program, nějaký TV Metropol Po třetím vypnutí čudlíkem jde i telka. Po odvirování jde i počítač. Prádlo je pověšený.

Jdu dočítat a zas teda ven, začuchat, páč je hezky. Je mi děsivá zima. Mám děsivej hlat. Asi hlady zmrznu a usnu.

Konec hlášení fčeském jazyce.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:47
- Nahlásit

Jo ještě jsem zaúpomněla popřát Agátě k včerejším jejím meninám
Tak tedy milá Agáto, vše nejlepčejšejší!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:49
- Nahlásit

kejtlin
Tak já nevím, jestli mají štěňata, ani jaký barvy. Můžu dohledat odkaz na ně.
Alexa
Je to banda flákačů, stejně jako ten kretén od obce, loni na silnici asi 30 čísel sněhu a pod ním asi 30 čísel nestažených sraček a on jel přes vesnici se zvednutou radlicí tam a zase zpátky Do prčic to by při tom honění kiláků nemohl dát radlici dolů? No, nemohl, páč by musel jet pomalu a hlídat si to, že jo, ne je 70km/h v tomhle humusu To jsem poprvé v životě viděla doslova uskakovat mu auta z cesty, fakt neskutečný hovado

Tinta76
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:51
- Nahlásit

Eldoguero
Brén den, taky máte bílo?
uš ne uš sou tu zasejc hnědý sračky bílo bylo, jenom když jsem jela ráno do práce ... je to divný, ale uš chci zimu, tu pěknou bílou mrazivou zimičkůůůůůůů se slunéčkem, nejlépe sedmitečným

Tinta76
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:54
- Nahlásit

JO!!!! a žeru Nordwaldthaler vločky z Lidlu, samozřejmě, že mám doma tu vomitační šarži ... psové to žerou taktéž ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:54
- Nahlásit

Eldoguero
Do prčic to by při tom honění kiláků nemohl dát radlici dolů?
Nemohl, páč mu zajisté obec neplatí. Je v tom složitá politika, silnice v obci nepatří silničářům, nýbrž obci. Respektive ten bordel na nich. Takže uklízí ten, s kým mají obce smlouvu.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:55
- Nahlásit

kejtlin
S tou chovkou od Biluše mám osobní zkušenost. Ronánek od ségřiných tvhánovic je vlastním jménem Bumble Bee Dark Angel od Teplic Štěndo vymazlený, povaha super

Tinta76
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:58
- Nahlásit

Biluška
Nemohl, páč mu zajisté obec neplatí. Je v tom složitá politika, silnice v obci nepatří silničářům, nýbrž obci. Respektive ten bordel na nich. Takže uklízí ten, s kým mají obce smlouvu.
silnice (nějaký třídy) v obci patřej silničářům a tudíž je silničáři musej uklízet (případně uklízeči silničářema nasmlouvaný) ... obecní cesty musí uklízet obec (případně uklízeči obcí nasmlouvaný) ... tudíž se může stáž, že obecní uklízeč musí zvednout radlici na silnici, kteroužto uklízí silničářskej uklízeč a navopak a vypadá to pak opravdu trapně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:18
- Nahlásit

Biluška
U nás uklízí silničáři z Frýdlantu, ten co jezdí od obce je zaúkolován přímo od obce, i traktor je obecní a on je obecní zaměstnanec. Placené to má podle kilometrů. Jde hlavně o to, aby byly protažený všechny silnice i cesty a spojovačky, aby se prostě dostali z baráku i ti, kteří bydlí třá mimo hlavní silnici.
Neustále si na něj někdo stěžuje a neustále je to ho... platný.
Tinta76
Už´to u nás pomalu taky leze dolů, je opět hnus, humus, břečka a mokro
Stran toho silnicouklízeče - problém je v tom, že on právě po těch spojovačkách vůbec nejezdí a když jo, tak opět s radlicí nahoře, dá ji dolů jen, když na něj někdo vlítne.
Co vím, tak má za úkol i když projíždí přes obec a na silnici je bordel to stáhnout taky - toť zadání přímo od obce. Ale on to nedělá, nebo ne vždy.
Pro mě je nejhorší fakt, že jezdí i v zimě po tom ledu, sněhu, případně břečce jak magor a potkat se s ním někde na úzký silnici v autě ... nic moc zážitek

Je tu někde Monty?
Přišly nám kalendáře a jsou supéééééééér

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:27
- Nahlásit

Lidi du, moribundus musí ustoupit, nedám mu jinou šanci
Zdar

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání