Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:23 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Ty jsi Bilušky mluvčí?
Mimoto se ti snažím říct, že tě něgdo z kolemjdoucích udá, že týráš děcko f klecovým lůšku woe toto mi jako legrace narozdíl od například tohoto Kurty budou nutný, jsem jednoznačně pro. nepřijde ...
Kdo to nechápe je degén, opakuji, kdo to nechápe je degén.
To je jako s nepochopením předložky malo-
No a proč tedy o tom mluvíš, když to nechápeš?
V souvislosti s tím mě napadá, proč vlastně mluvíš vůbec o legraci, když ji sama očividně nechápeš, ale to je koneckonců tvoje věc, že

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:25
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Ještě mě tak napadá, proč myslíš, že malopes je štěně? Jak tě to napadlo?

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:51
- Nahlásit

Eldoguero

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:54
- Nahlásit

Nazdar lidé, věnec jest býti ukotven u velkomatky na malostole ve velkobytě, pročež já jsem již v malobytě s malopsem háravým, který snaží se ojeti cokoli, co vzdáleně připomíná psa. Tedy i buldočka Korinku, kerážto nechápaje, co se děje, byla Maryjí oskočena přes hlavu.

Eldoguero
Doufám, že maloViktor je již řádně ukurtován s roubíkem, aby nemohl pronášeti své zoufalé papat. A radši jí nakrm, ať do léta něco povyroste a nabere, aby byla už co k čemu na táboře, bude se zavěšovat do korun za účelem tréninku nacházení viselcůch. Sedák zajistím, opakuji.

Dines opětovně žádám, aby lysce postovala přes den, kdy je světlo a čék se nemusí bát sám doma.

Matka rodná mi dnes sdělila, že maryje má na sídlišti lické kamarády. Pani s hodně postiženou holčičkou. Maryje se jim moc líbí a skoro každý den na ně čekají na rohu u školy, aby se mohli s makem pomazliti. Nejdřív se máma obávala, aby holčičku mařka nevystrašila, ale mařka si k nim sama došla za účelem hlazení. Nyní už jí i sundavá koš, aby jí holčička mohla dát piškot.

V práci se nám zvedl počet harantůch oproti počtu psůch, dnes jsme měli na návštěvě 1x tmavovlasý děcko-holku, 2x světlovlasý děcko-kluka, 2x světlovlasý děcko-holku. V pátek počet doplní 1x tmavovlasý děcko-holka, ale přijde s bíglem, takže to neutralizuje, proto nemá smysl ji uvádět.

Co děláte? Já du spát zrovínka....

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:58
- Nahlásit

Gerda
malobytě s malopsem háravým
Né pani né hmyzáková to má eště taky vrhá na mě týrací pohledy a tuhne do podoby betonové sočky a dožaduje se malosexu je to příšerný,navopak pakůn neska málem byl králem co to jéé nemá to bejt na jaře?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 23:02
- Nahlásit

Gerda
věnec jest býti ukotven u velkomatky na malostole ve velkobytě,
a vánoce můžou začít
Doufám, že maloViktor je již řádně ukurtován s roubíkem
Jest ve své malopostýlce, se svým stálepřítomným velkohladem
Novou postýlku patrovou budeme sestavovat až zítra přesněji řečeno, pokusíme se o to.
aby byla už co k čemu na táboře, bude se zavěšovat do korun za účelem tréninku nacházení viselcůch.
Trochu se bojím toho, že to bude příliš hlučný viselec leda, že by měla hubičku neustále ucpanou jídlem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 23:06
- Nahlásit

Pakunobecny
Gerda
Háravé malofeny jsou strašlivé, háravá Bonninka je také příšerná, jsem ráda, že pro letošek už má odháráno.
Háravá velkofena Kaly je též příšerná, jelikož se nejdřív snaží zlikvidovat veškerou konkurenci okolo a pak se zase snaží velkonakrýt vše včetně malofen

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 23:09
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 23:09
- Nahlásit

Pakunobecny
Teď snad háraj všechny čupky mizernice!

Eldoguero
se svým stálepřítomným velkohladem
šiš vona je celá po mě! Strašně sympatický maloděcko!!!!

Trochu se bojím toho, že to bude příliš hlučný viselec leda, že by měla hubičku neustále ucpanou jídlem
Neni problém, než dožvejká porci, někdo jí najde. Pak, jak bude umaštěná a špinavá, jí použijem jako vlečku na stopování.

Dobrou blázni!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 23:14
- Nahlásit

Gerda
šiš vona je celá po mě
I po mě bohužel
Pak, jak bude umaštěná a špinavá, jí použijem jako vlečku na stopování.
A to jó, to by šlo
Dobrou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 06:38
- Nahlásit

Nechrapejte, ja uz jsem zpatky z hodinu a pul dlouhe prochazky a pomalu se chystam k odchodu. Dneska se jede do Zlina supervizovat a vubec se mi nechce. Dneska bude celkove narocny den...

Je tu nekdo u RBP??? Driv proplaceli saunovani, sportcentra atd do urcite castky. Plati to jeste nebo uz je to zruseny?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 06:42
- Nahlásit

fstávat a makat vy lenifky, už je konečně páteček . To znamená co? To znamená, že Biluška jede pá, bude socializovat malého velkopsa, velké malodítě, malé velkodítě a možná eště i druhého malého velkopsa.... prostě jedu mezi lidi, do města zaparkovat a vemu sebou děcka a Lasici

Kolemjdoucí s kterýmkoliv číslem žádám, aby nepřekládala moje příspěfky gdyž tomu hovno rozumí. Děkuji za pochopení.

Dines
Musím říct, že dospělý plešomorčata nejsou až tak hnusný jako maloplešomorčata. Hnusný pochopitelně sou, ale dá se na to podívat bez toho, že by pak čék měl noční můru. Jak je donutíš, aby do té hamaky vlezli? To zkusím vyrobit, ale mám strach, že budou akorát zalízat pod ni, nebo to kousat. Je nějak naklikáváš, nebo jedeš na traverzu, nebo jak?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 07:17
- Nahlásit

už aby bylo úterý ráno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 07:18
- Nahlásit

no jak chcete, tak já du pyč gdyž tu nigdo není

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:07
- Nahlásit

Brý játro..
asi mě kousla ta moucha co způcobuje tu spavou nemoc. Už jsem půl hodiny fstatá, ale stále ještě neprobuzená. Snad se do odjezdu na cvičák na kousačky doproberu a znova neusnu.
Mám taky výčitek, ale nechává mě spát, velkej výčitek mám. Asi teda, nebo spíš jako nevím. Za pár hodin se zvedáme s Crysou na tu klikací víkendovku a od zkoušky jsme nic nedělaly. Tak mám už 4. den cukání zopakovat co uměla, zdokonalit co už dělala a pak si řeknu že na to prdím, že by pak na ten víkend nejela cvičebně odpočatá a natěšená, ale zhnusená že "ješkovyvočivonaměbudevoklikávatajtady" .. tak jako nevím, no, za dnešek už toho moc teda neposeru, to je fakt, zakoušem si po cestě dom si začucháme a asi už fakt cvičit nebudeme. Si stejně říkám že bych jí naučila ještě nějakou pitominu nebo nějakej cvik s blbym provedením. Asi ještě dneska vydržím pod mým oblíbeným heslem, že kdo nic nedělá nic nezkazí

Du si zapnout Meš a koukat na meš. Než vyrazím, možná se k němu ještě na chvíli položím.. třeba i stihnu zabrat... třeba je to těch posledních 20 minut spánku kterej schází.. úúúúúáááááázzzzzzzíííífífffffffff

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:26
- Nahlásit

jako von tu fakt dneska nikdo nebí? Pawli, Kejtlin a Bilu a nic???

tak čau

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:40
- Nahlásit

Crysa
už tu sem a budu se bavit. Venku je totiž taková vichřice, že se tam nedá vůbec vylézt . Normoš mi to na zahradě láme stromy . Malé jsem venčila jenom u dveří a velmi rychle, sem se bála, že mi odletí. Kůňa jsem pustila až po velkém váhání a bude to mít taky časově omezené, ho za chvilku zase zavřu bo mám strach, že na něho nějaká větef spadne. Je to humus.

Tak sem v rámci výcviku cvičila polohování . Jo, gdo se dobře učil může se včil v pracovní době válet v posteli se psama a eště za to brát prachy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:43
- Nahlásit

Biluška
já se učila dobře, ale je mi to na hovno
all
po včerejším tréninku s ječmenem mě vůbec nic nebolí, tak asi nebudu s tou fyzičkou na tom zas tak blbě

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:59
- Nahlásit

tak já du uklízet už je to tu zase jak v tanku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:16
- Nahlásit

čus velkoblpky,tady je zas megabordel

nic nestíhám,takže nechte klávesnice f klidu laskavě!!!!

ale mám dotaz!!!!!!!!!!!
gdo ví kerej dochtor(psí) se zabejvá urologickejma voperacema ????

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, psal vám taky. Zltovláska, že zítra v deset Prokopák? Mám vás vyzvednout?

Jinak dobré ráno, dneska jsem si zalenošila a přišla do práce až na půl devátou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:28
- Nahlásit

Baico
Pani, psal vám taky. Zltovláska, že zítra v deset Prokopák? Mám vás vyzvednout?
jj dyk sem ti psala emila! ale ty nic.-((((
mám domluvenýho fandu,ale rači pojedu s tebou essi mi rozumíš.-)))) takže klidně jako dycinky

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
jj dyk sem ti psala emila! ale ty nic.-((((
Pardń, včera jsem už doma poč nepoštěla. Takže v půl desátý u tebe, pokd nebude lejt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:35
- Nahlásit

Baico
pokd nebude lejt
tak to je jasný,dyštak operatýývně
du makat,je zde velkobordel což mi v malobytě působí velkotrauma.-(((

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
du makat,je zde velkobordel což mi v malobytě působí velkotrauma.-(((
Zde je rovněž velkobordel a můžu tě ujistit, že ve velkobytě je to horší velkotrauma, bo ta plocha na uklízení je jaksi větší

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:45
- Nahlásit

čus velkoblbcí! mam velkotrojma páč budu muset o víkendu velkopéci malocukróvo, což se mi velkonechce. Krze to budu muset učinit dneska velkonákup ve příííííšerně narvanejch krámek, velmivelmivelmi moc mě to dyzgomfortí, ale objednávat i žrádlo přes net mi asi neprojde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:48
- Nahlásit

bonc
velkonákup
tak to velkolity páč to bé stát veeeeeelkoprachy

jinak neonka furt nic,uš mě serou celkem,jak dyby to dávali ze svýho!

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
jinak neonka furt nic
na to maj zas svý velkolhůty kreténi

to bé stát veeeeeelkoprachy

vo tom mi rači ani nemluv, do vejplaty ještě tisíc let a já už mam zas guvno! gdo mi to furt žere???

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 10:39
- Nahlásit

nazdar velko i malokynologové

bonc
dohodila sem tě jako velkoinformátora saraxový - na tajný

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 11:14
- Nahlásit

sarax má na tajný na mě emila, nechť se vobrací jak chce, klidně i v hrobě

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání