| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:08
- Nahlásit
Biluška
A jsme taky psychoticííí???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:12
- Nahlásit
Děcka, mi se děsně krásně doma pracuje. Chtěla bych to tak furt und furt. Sedím si na posteli, před sebou dva noutbůky a vínko a hezky mi to jde od ruky. Jsem šikovná.
Ale už se půjdu převlíct a na procházku s hafama, bo už bude nejvyšší čas.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:17
- Nahlásit
pawLINka
A jsme taky psychoticííí???
Nevim, psychózy sme nebrali I gdyž byli na programu Ono to totiž bylo takové to povinné školení pro zaměstance, aby si jako zvyšovali vzdělání. Zrovna v tomhle ústavu zcela zbytečné To je ten jak už jim čtyři roky nemůžu přijít na jméno bo by tam mohli z fleku točit Rekviem pro panenku a nemuseli by vůbec měnit personál Možná by nebylo od věci jim udělat školení o tom, že lidi mají krom příjmení i křestní jméno, páč tam na klienty hulákají akorát "Vyčítal", "Albrechtová"... ty děcka fakt neznají svoje křestní jména. Když na ně zavolám "Petře" tak se ani neotočí, bo neví že to jsou oni
No a tenhle citlivý personál vzal školení samozřejmě jenom jako nutné zlo, v polovině se začali "nenápadně" ztrácet a zdrhat. O půl třetí školitelka dost znejistěla když zjistila, že mluví k poloprázdnému sálu tak se zeptala essi jako chcem i ty psychózy, nebo essi to má ukončit. Fšichni jí zatleskali za tu myšlenku, ona vypla promítačku a bylo .Takže o psychózách vím zase prt
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:18
- Nahlásit
Grin
co jsi chtěla? Já zase nevím, kde mám mobil. Až ho najdu tak ti zavolám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:23
- Nahlásit
Biluška
paní ptám se tě poněkolikátý, poslalas mi prosim tě prachy za zářijový přednášky? za chvíli jedu pro zrní nemám korunu a mám suchiu nádrž, doslova ani nevim jestli tam dojedu, musim si na to pujčit
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:23
- Nahlásit
Biluška
a ty jsi jako nějakej psíkolok?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:27
- Nahlásit
kejtlin
neposlala, sem teprve u H a ty seš až K. Vydrž, za chvíli se k tobě dohrabu, ale počítej s tím, že to tam půjde tři dny
stetisek123
ne, sem kanystrovák, ale mám ráda když vím něco o vadách těch děcek se kterýma pracuju a tak. Bo na personál z našich ústavů se spolíhat nedá Ti se starají akorát o to, aby měli co nejmíń práce a co největší klid
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:28
- Nahlásit
Děcka mazec, v poslední době se děsně propagují takový ty bíjo věci. Je to hodně znát, bo nám lidi rvou ruce hlavně za domácí husy (prodáváme 155 Kč za kilo, takže ne úplně levně), kachny, králíky, kohouty, kůzlata a vejce. Stále víc a víc se nám zvyšuje poptávka až nestačím zírat. Lidi si to říkají mezi sebou a lidi už mají objednané husy na příští rok, bo letošní jsou už všechny od jara zadané. Příští rok budeme muset nalíhnout hustokrutě moc housat, tak na nás myslete, ať se to vydaří a nedopadne to jako letos.
Jsem štastná, bo když se zvýší odbyt, tak nejen, že si zvířata vydělají samy na sebe jako doteď, ale možná z toho konečně něco i utržíme. Prozatím vynáší pouze kozy...
Biluška
Tak to je mazec.
¨
Já jsem šťastná za každý školení, bo si z toho jde hodně vzít vždycky. Hlavně takový to sdílení zkušeností s ostatníma... V pondělí a v úterý mě vybrali na super seminář a já jsem děsně šťastná, že tam můžu jet.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:32 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
pawLINka
ty jo, ste dobrý! Pronikli ste na trh
Edit:
Daj se husy chovat bez vody?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:36
- Nahlásit
stetisek123
Jo, v našem sedmitisícovém městě. Ale jako jo, ono se to docela dobře rozkřiklo. Jsem moc ráda, bo mě sere, kolik peněz ty zvířata stojí... Nic z toho nemáme.
Peníze za prodaná zvířata dáváme do obálky, za vejce do sklinky a z toho se kupuje obilí a tak podobně, takže se to vždycky vynuluje. Kéž by se jednou podařilo a byly jsme v plusu... Jenže muš teď staví pro změnu líheň, takže radši ani nechci vědět, kolik to bude stát. I když už i tak udělal velký ústupek, bo ji chtěl původně kupovat, což jsem mu zatrhla.
Jenže velká se pokazila a malou jsme měli půjčenou a musí se vrátit, tak vlastně nic jiného nezbývá...
Hlavně byl letos velmi špatný rok. Spousta kuřat uhynula, druhá várka housat taky a hlavně naše husy nevyseděly vůbec nic. Králíci letos taky špatný...
Letos byl celkově ten rok na mláďata špatný.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:38
- Nahlásit
stetisek123
Jasný. My máme na zahradě jenom loudny s vodou, kde se čváchaj...
Musím hlavně zavírat psům kotce, bo jinak jsou hned bez vody. Ty sfině ji vyčabrají klidně i přes mříž, tak musí mít Delina, která má kotec v zahradě kýbl s vodou hooodně daleko od mříží.
A taky ty sfině sežerou nový stromky například.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:41
- Nahlásit
pawLINka
bo si z toho jde hodně vzít vždycky.
Si teda dovolím oponovat. Když jsem ještě dělala ve finančnictví tak nás školili krutě moc a něco z toho byla fakt děsná ztráta času Z většiny si člověk aspoň něco mohl vzít, ale něco bylo fakt strašné. Si pamatuju třá "produktové školení" o jisté pojistce. Od Kooperativy. Na produktových se většinou brali odborné věci, portfolia a tak. Logicky jsem očekávala tohleto. Místo toho jsme každý na nojbůk vyfásli naskenovaný formulář pojistky a začli jsme se ho učit vyplňovat. Normoš kolonky - jméno, příjmení, ulice... Lektor diktoval údaje nějakého pana Nováka, ještě nám je předepisoval na tabuli a my to opisovali . Sem si říkala "tak fajn, projdem přes tohle, má to jen dvě stránky to bude hned a pak už bude to produktové". Houby houby zlatá rybko. První stránku kde byla vyloženě jen ta adresa, datum narození a tak jsme psali HODINU. Lektor chodil mezi náma, každému čuměl přes rameno a kontroloval essi máme správně zadáno "František Novák". Když to konečně všichni měli tak klik, formulář je prázdný a nové zadání "teď tam všichni zadáme údaje svého souseda po levici" . Sem se drze přihlásila s dotazem kdy teda bude to produktové, že adresy vyplňovat umím takže bych si mezitím skákla nakoupit. Lektorovi rupla céfka z mojí drzosti, ale nakonec vykoktal, že nic jiného než tohle nebude, že dělali nějaký průzkum, ze kterého vyplynulo, že neumíme vyplňovat ty řádky takže se na to musíme naškolit. Sem předstírala, že sem zapoměla doma zavřít plyn a utekla sem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:45
- Nahlásit
Biluška
Tak já jsem byla na xy školeních a vždycky to byl pro mě přínos. Minimálně když jsem o přestávce pokecala s lidma ze stejné služby.
Fakticky si nemůžu stěžovat, Zlínský kraj nám dělá moc hezká školení. A zadáčo.
Normoš kolonky - jméno, příjmení, ulice... Lektor diktoval údaje nějakého pana Nováka, ještě nám je předepisoval na tabuli a my to opisovali
Ty voe. Mazec.
A už fakt musím.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:52
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
do píči, kde je ten radek kurva takhle stihnu píču
věci sou jak mají být,su f klidu
dobrý večer, psali na FB že všechny půjdete k lékaři bo ekonomika je v tom co píše Kejtlin akorát pořád nevědí ve který
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:56
- Nahlásit
čus dyjagnostikovaní psychoušové, děláte něco? Sem se právě vrátila z útulku, vyfásla jsem šílenýho Tobiáše, křižovatka mezi vrčákem a čim si většim a těžšim, jehož láskou je zmítat mojí osobou jak papírkem sem tam. A pán Útulkáč řikal, že se na něj zejtra přijde nějakej dobrej pán podívat, že to asi klapne a že pán bude dobrej pánik, tak mam radost že se ten ovád nevylítanej konečně dočká pohybu. Ešče kdyby si tak vzal někdo hyenku Tinkyho, je tam právě rok a jeho šílenoaktivitě outulek zrovna moc nesvědčí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:15
- Nahlásit
Biluška
kejtlin
neposlala, sem teprve u H a ty seš až K. Vydrž, za chvíli se k tobě dohrabu, ale počítej s tím, že to tam půjde tři dny
Jsem tak ráda že jsem se vdala jinak by moje příjmení začínalo na Š
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:41
- Nahlásit
lagunaeposlala, sem teprve u H a ty seš až K. Vydrž, za chvíli se k tobě dohrabu, ale počítej s tím, že to tam půjde tři dny
Jsem tak ráda že jsem se vdala jinak by moje příjmení začínalo na Š
nechci strašit, ale Laguna je za Kejtlin..
..I J K L..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:50
- Nahlásit
Crysa
ty blpko, ale Laguna je od M gdežto Kejtlin od K. Seš taky aspergil, co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:52
- Nahlásit
Vyvenčeno, nakrmeno dítě se už krmí samo, je to dobré dítě
Pelíšek pro malodíte přišel hádejte v kolik ... ano v 17. 43 mi volal a v 17. 58 dorazil Nakonec psali mezi 8. 00 a 18. 00 hodinou. Ještě, že tenhle řidič už u nás byl a tak mi pětkrát nevolal, že už je mimo obec a já furt nigde, jako obvykle každej, kdo k nám jede
A abyste věděli, tak když jsem venčila, tak chcalo jaxvině a když jsem dokrmila, tak přestalo ale už jsem i oschla, tak dobrý.
elmush
Pelíšek uskladněn na chotbě, opakuji zítra na tebe čeká jeho sestavení.
Ještě, že dorazíš dopoledne domů, páč jinak se obávám, že by Viktor spal i zítra ve své mřížované postýlce
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:05
- Nahlásit
Biluškaty blpko, ale Laguna je od M gdežto Kejtlin od K. Seš taky aspergil, co?
takže ty prachy dostane stejně po Kejtlin..
Seš taky aspergil, co?
no asi jo, páč tomu stejně nerozumim..
ale sem dobrý řidič, řídím našeho Buica po příjezdové cestě každou neděli.
Bereš nějaké léky??
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:07
- Nahlásit
CrysaBiluška
jste fakt děsný, děsný blbky.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:10
- Nahlásit
ale pořád dřív než kdybych měla svoje rodné příjmení od "Š"
Myslím že žumpa by měla mít svojí vlastní lékárnu!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:13
- Nahlásit
laguna
já si naopak vdavkama pohoršila, klesla jsem o půl abecedy
Příště si musím líp vybrat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:18
- Nahlásit
laguna
Biluška
Crysa
ale pořád dřív než kdybych měla svoje rodné příjmení od "Š"
Proč to není podle křestního jména aha proč jsem zase skoro poslední na řadě, to už mě sralo na základce tadlencta dysgrýmynace
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:19
- Nahlásit
chybí mi tu nějakí lidijové, třá matka fory, Baicová, Gerdová, Leyenda,.. a ještě několik lidí co jsem dneska nepostřehla.. nebo už blbě vidím.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:20
- Nahlásit
Crysa
Jesli ti chybí i plešomorčata, můžu nějaký dodat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:22
- Nahlásit
DinesJesli ti chybí i plešomorčata, můžu nějaký dodat
mě se líběj, mě tu nevaděj, mě nevaděj na foře žádný fotky celejch neutejranejch zviřátek pokud s nima není tapetováno na každym rohu.
A nevaděj mi plešatý kočky ani psi a ani mojčátka. Jen bych je nemohla mít doma, zimu tu mám a už nechci nic dobytečku, téééda do bytečku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:26
- Nahlásit
Crysa
Bereš nějaké léky??
jj,tyhle od 19,01
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:31
- Nahlásit
Biluška
když seš tu, došly ti ty dečky???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:31
- Nahlásit
Biluška
a sakra, no sem prodala vajíčka tak zejtra vemu benzín za 75 kč
pawLINka
já tedy prodávám jen vajíčka, ale stejně mám odbyt jak kráva, kdybych to dělala ve velkym, a prodávala husy, kachny a králíky tak mi taky urvou ruce
all
sem oupa hotová, odvozili složili jsme s radkem 32 pytlů, já vozila po jednom pytli, radek po dvou, ovšem vyšlo to nastejno bo jsem měla měkký kolečko a to nejsou 50 kg pytle, ale zavázaný až po krk, minimálně 60 kg mají, jsem skládala ty 2 doma a do jednoho hoboku se vejde přesně metrák a 2 kýble jsem musela nasypat do druhýho, bo se to ne
vešlo, necejtím ruce.Pytel zvednout, dát na kolečko, ject 200 metrů, tam pytel zvednout a složit asi do rána zdechnu.A nejhorší je, že kolečko doma jsem nemohla najít a děda je na schůzi, tudíž jsem musela pytle vézt na kolečku co má zlomený kolečko, strašlivá dřina.Kdo někdy něco vezl na zlomeným kolečku ví o čem mluvim
|