Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:58
- Nahlásit

elmush
žádný takový, uvař si ponožky až po vodměnách

elmush
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:02
- Nahlásit

Eldoguero
jdu praštit do automatu, třeba nějaký nápoj s příchutí kávy dostanu...to sestrojení a kompletace lože miminího bude chtít velikej hrnec kafe, jinak usnu a Viktor bude spat zase v kleci...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:04
- Nahlásit

elmush
chudák Viktor
Hele, tak mě napadá, nebude ona samovolně slézat dolů páč jestli jo, tak jí ten žebříček vůbec nebudeme ani instalovat

Dneska je ale blbá Futurama ... o kočkách ...

elmush
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:08
- Nahlásit

Eldoguero
proto jsem do telefonu zmínil ty kurty...fixace je nutná..ten dementní automat nechce moji jedinou minci a v dohledu nikdo kdo by mel jinou...kofein a nikotin jsou přeci nezbytně nutný pro zachování života

Tondas
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:10
- Nahlásit

elmush
dementní automat nechce moji jedinou minci
a hamburger by nestačil ?

URL

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:15
- Nahlásit

elmush
Kurty budou nutný, jsem jednoznačně pro.
Skoč k lesostatkům ne, tam furt někdo sedí přece nebo pak mě napadá jedině velitel

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:15
- Nahlásit

děte uš do pérdele s těma nemocema vy lemury

elmush
Eldoguero
hele, vy dva rodičové, doneslo se vám uš, že klecové lůžka sou zakázané?

Dines
Béš na výstavě v Holomócu?
A jak vypadá ta hamaka? Bysem to chlupomorčatům třá taky pořídila essi to není drahé.

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:20
- Nahlásit

Biluška to jsou látkový hamaky? hele a nesežerou to morčata chlupatá? Plešatá si to třeba šetří bo by jim pak mrzla řiťka což třeba ty chlupatý neberou v potaz

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:24
- Nahlásit

Biluška
Já dělám potkanům hamaky sama.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.255550734 457070.72474.100000064350151&type=1
Vypadá to pak nějak takhle.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:26
- Nahlásit

hancaw
to jsou látkový hamaky? hele a nesežerou to morčata chlupatá? Plešatá si to třeba šetří bo by jim pak mrzla řiťka což třeba ty chlupatý neberou v potaz
Nevím jak morčata,ale Adydaska s Marunou je likvidujou každou chvilku.....vlastně likvidujou v kleci úplně fšechno,mrchy dvě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:26
- Nahlásit

Biluška
Tyhle řeči mám nejradši
Řek snad někdo těm dětem (nebo aspoň Viktorovi), že se z postýlky zásadně nevylejzá a ideálně se jí ani nelámou lamely a taky není úplně žádoucí jí rozebrat na prvočinitele jen proto, že ráno nevstanu po prvním "Papat!"

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:27
- Nahlásit

Crysa
nejsou schopní pohlídat háravou fenu..
Todle bych nemohla světu udělat bo tato kombinace genů by mohla způsobit zkázu kynologie v celým okrese ráčbejkopakoně by byla sodomagomora proti tomu je náká čupakábra prd

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:27
- Nahlásit

EldogueroŘek snad někdo těm dětem (nebo aspoň Viktorovi), že se z postýlky zásadně nevylejzá a ideálně se jí ani nelámou lamely a taky není úplně žádoucí jí rozebrat na prvočinitele jen proto, že ráno nevstanu po prvním "Papat!"

tak jí dejte do kenelky

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:29
- Nahlásit

Eldoguero
mě je to v zásadě jedno, ale nepyšte to takhle veřejně, víš jak sme pečlivě sledovaný

Jebloň
mě právě není jasný jak se do toho to morče naučí lozit Dyť je to vysoko, hýbe se to...Proč by tam lezlo? Potkan jo, ty sou šplhavý, ale morče?

A nepyšte furt, du dělat špym a špym.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:30
- Nahlásit

jo holky, a umim strašně!! rychlej štrůdl, zaručeně bezlepkovej.

Vemu japko, nakrájím ho na měsíčky, šlupkou dolů položím na talíř, posypu skořicovym cukrem a dám na necelou minutu do mikrošky a je to ))

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:31
- Nahlásit

Biluška
Béš na výstavě v Holomócu?
Nebudu - ale měla jsem tam posílat plešomorče ...nakonec z toho sešlo... ale pokud tam uvidíš malou plešomorčatovou Etnu Leontine na registraci, tak jí pozdravuj
Jebloň
Já dělám potkanům hamaky sama.
Já za vydatné spolupráce mé milé maminky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:32
- Nahlásit

Crysa
tak jí dejte do kenelky
Tam jí dáváme jen na cvičáku, jsem psala, že se jí v ní blbě spí
Biluška
Teď nějak nerozumím řeči tvého kmene

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:32
- Nahlásit

Crysa
rychlej štrůdl, zaručeně bezlepkovej
Další super recept hned po Alexinejch pralinkách ty mě dostaly moc

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:33
- Nahlásit

Eldoguero
Řek snad někdo těm dětem (nebo aspoň Viktorovi), že se z postýlky zásadně nevylejzá a ideálně se jí ani nelámou lamely a taky není úplně žádoucí jí rozebrat na prvočinitele jen proto, že ráno nevstanu po prvním "Papat!"

Nemůžeš ji dát do ohrádky? Nebo tu už přeleze???

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:36
- Nahlásit

Eldoguero
Teď nějak nerozumím řeči tvého kmene
se ti snažím říct, že tě něgdo z kolemjdoucích udá, že týráš děcko f klecovým lůšku woe

Dines
dej sem fotku morčohamaky. Opakuji, pouze morčohamaky, essi v ní bude plešomorče tak to se mnou šlahne

a uš fakt špym, jede velký třesk a pak hned začíná noha dvacetdva, dneska už se nehodlám zvednout od telefize

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:36
- Nahlásit

Jebloň a čemu se jako divíš? speciálně ony dvě.....

elmush
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:37
- Nahlásit

Tondas
hamburgr by šel..jenže at kopu jak kopu z tý bedny nikdo neleze..asi je to rozbitý...
Biluška
nikdo nepsal o klecových lůžkách...jedná se pouze o výstavní klec...
Eldoguero
zrovna dneska takoví dva joudové....objevil jsem jakýsi tmavý prášek ve skřínce...pokud vím všechny vzorkovnice od pachovkářů se z výcviku v pořádku vrátily tak mi snad nehrozí nebezpečí....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:38
- Nahlásit

Atusch
Tohle dělá po ránu, vzbudí se a první co řekne je "Papat!" koneckonců ona to říká i ze spaní a přes den prakticky nic jinýho nedělá
Na ohrádku už je velká, už jí přepere

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:39 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Biluška
dej sem fotku morčohamaky. Opakuji, pouze morčohamaky, essi v ní bude plešomorče tak to se mnou šlahne
Nemam focenou prázdnou morčohamaku...bohužel...

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:39
- Nahlásit

Polrajch je dobrý číšnice pláče a pláče kuchař se chce voběsit a vrchní má depku dobrá práce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:42
- Nahlásit

Biluška
V jakým klecovým lůžku má normální dětskou postýlku, jako kterýkoliv jiný dítě, který znám já jsem o žádným klecovým lůžku nemluvila, pokud to tak někdo pochopil - jeho problém
elmush
jedná se pouze o výstavní klec...
Pravda, skoro bych zapoměla na oblíbenou hračku
objevil jsem jakýsi tmavý prášek
Hele, nech to až po těch odměnách radši

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:53
- Nahlásit

Eldoguero
Na ohrádku už je velká, už jí přepere
To je ovšem chyba, mohlas si jí tam hodit matračku a mohla tam spát. Ještě bys ušetřila

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:59
- Nahlásit

Atusch
Hrozně s ní chrastila, počítám, že by nás tím v noci budila
Spíš počítám, že jí nechám udělat též jeden koteček a bude to mít jako letní byt tam si může vejt jak chce Broček

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:10 - Změnil/a: Kolemjdoucí I
- Nahlásit

Eldoguero

V jakým klecovým lůžku má normální dětskou postýlku, jako kterýkoliv jiný dítě, který znám já jsem o žádným klecovým lůžku nemluvila, pokud to tak někdo pochopil - jeho problém

Biluška si zjevně dělala legraci. Opakuji, dělala si legraci. Jestli to někdo nepochopil, je debyl. Otázka je, jestli to je jeho problém, nebo jestli ... No radši nic už.

To je jako s nepochopením předložky malo-
Malopes je štěně. Maločlověk je dítě. Malodítě by možná mohlo bejt embryo. Malodítě je v tomhle smyslu jest nesmysl, tedy nonsens.
Eninka neměla pravdu. Žádná vrány. Labutě.

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:12
- Nahlásit

Dines no nazdar! Houpající se strašlivá plešomorčata
ALL PROČ tu kurňa večer venčej samý mentálové! jsem se akorát vrátila z vycházky večerní a hned u baráku na mě čekalo překvápko! Přiblblej chlap s obrovským černým hovadem na jo-jo šňůře! Samo že mi zvalchoval Džínu mírotvůrce!

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání