Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:41
- Nahlásit

už jsem nakrmila Tripiho eště mu nikdo nedal, takovýmu krásnýmu pejskoj..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:57
- Nahlásit

debilové proč popíšete 5 stran???
četla sem akorát praštěný eldorádo páč mě zajímalo nač vona chce klikr...no nezklamala
Crysa
hele včera prej probjech první kontakt,dnes by měl být další ,co bé dál nigdo neví

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:02
- Nahlásit

krásný den holoubátka

Gerda
lity lity lity, to mi připomíná že budu muset taky se objednat preventívně k zubařoj

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:07
- Nahlásit

hancaw
spíš vaděj hmyzáci co mi koušou
sem kdysi se ségrou, to ještě byla snad 3 letá vyhrabávala brambory a jeden růžovej se jí zakous do prstu. Řvala a třepotala ručičkou a on se jí nectěl pustit a od té doby se jich bojím a pokud bych se na ně musela podívat, tak radši umřu

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:08
- Nahlásit

davidkova renatahele včera prej probjech první kontakt,dnes by měl být další ,co bé dál nigdo neví
s voběma? super super, držím palce!!!! díky za tu šanci

Alexao mi připomíná že budu muset taky se objednat preventívně k zubařoj

já du 21.12 - jinak by to bylo heský datum, .. ale podle všeho by měla jenm přepočítat zuby a měla bych pokračovat dál. Ale snad mě nic nebé vrtat, páč pak pokračuju na vánoční besítku zvláštní školy, téééda, vánoční besítku v práci

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:12
- Nahlásit

davidkova renata
včera prej probjech první kontakt,
že by???? http://www.gewo.info/earth/chibo/first_contact.htm

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:13
- Nahlásit

Alexa
sem byla v úterý a pěkně mi naštvala, bo mi jako vždy nic nenašla, tak abych neodešla s prázdnou vezme rotující rejžák a projede mi všechny zuby i s dásněma, plivu kref a za dva dny se mi zanítí koplet celá huba. Nesnáším to, bo mám tak velkej podkus (jsem nechovná), že mi spodní zuby dřou do patra a když je zanícený, bolí to jak sviňa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:24
- Nahlásit

Alexa
že by????
tedle ne voe))
stetisek123
velkej podkus (jsem nechovná),

hele ale to bys mohla TO s rikoslavem)))))měly byste zajímací potomky))))))))))))))))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:28
- Nahlásit

stetisek123Nesnáším to, bo mám tak velkej podkus (jsem nechovná)

a od těch děcek si kojná a nebo odchováváš bezpapíráky?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:37
- Nahlásit

čus co děláte vy ptákomilky? já mám dnes volno, tak du psát seminárku a učit se. Myslíte, že vadí, že čokli sežrali každej dvě vepřový žebra i s kostí? zatim nescípli, mám jim dát rozvařenou rejži, aby to líp strávili?

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:39
- Nahlásit

Adiddaska Myslíte, že vadí, že čokli sežrali každej dvě vepřový žebra i s kostí?

tuhle jsem hodila Cryse celej flák žeber a pohoda, jen si vodrápala zubní šutr a druhej den prděla bílý bopky, jinak nic. Nehrotila bych to

asi du na chvíli spát..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:45 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

davidkova renata
s Rikoslavem? Ty voe, to by byly u potomstava metrový podkusy...možná by dokonce dolní čelist zakrněla? Novej druch?

Crysa
samože bezpapíráky. Papíráci se dnes nevyplatěj a navíc kdybych jich měla víc jak šest, tak by ty papíry stejně nedostali, takže to fakt nemá cenu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:47
- Nahlásit

Adiddaska
esli to bylo syrový, tak to bude f cajku a rejžou bys je spíš docpala, když už tak zeleninu bo kysaný zelí, ale sou velký, to projde jen s bílohovňousama

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:57
- Nahlásit

stetisek123
Adiddaska

dikes, jo bylo to syrový, takže cajk

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:01
- Nahlásit

stetisek123
samože bezpapíráky. Papíráci se dnes nevyplatěj a navíc kdybych jich měla víc jak šest, tak by ty papíry stejně nedostali, takže to fakt nemá cenu

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:02
- Nahlásit

Adiddaskadikes, jo bylo to syrový, takže cajk

jen si zítra možná žvejknou trávy a vyhoděj kus nedotrávený kostičky, to občas moji dělaj z překyselenejch šťáv.

stetisek123a navíc kdybych jich měla víc jak šest, tak by ty papíry stejně nedostali, takže to fakt nemá cenu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:02
- Nahlásit

Adiddaska
jedině by to musely bejt třá prsa, naložený v koření, že by ani vzdáleně nepřipomínaly část ptáka...
Takže čína a podobný směsy, nebo třeba co já vím řízek ok, ale pečený stehno kuřecí nebrat?
Tý jo a nevíš jestli má tahle fobie nějakej název?
stetisek123
Moje tetka si ale pořídila třetího muše a ten se bojí kostí! Normálně nesmí mít na talíři maso s kostí! Všechno musí bejt vykoštěný.
O tom jsem už někdo četla tuším, moc mě to pobavilo
Já mám kámošku, jejíž bývalý muš si myslel, že při ztopoření mu do údu vjede jakási kost a díky tomu jest ztopořeno třeba, bavila nás tím celý 4 roky na intru a mnoho let po té, do dnes na to se smíchem vzpomínáme páč nebylo síly, která by mu to vyvrátila

Jináč samo všem přeji dobrého poledneho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:06
- Nahlásit

davidkova renata
četla sem akorát praštěný eldorádo páč mě zajímalo nač vona chce klikr...no nezklamala
Šiš, tak pochop, že vzhledem k tomu, že o klidkru vím, akorát to, že kliká si nemůžu dovolit nějaký chyby na psech, že jo. Malodítěti to v případě potřeby dřív nebo později (no asi spíš později ) vysvětlím. Do školky půjde beztak až příští září

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:32
- Nahlásit

do píči, kde je ten radek kurva takhle stihnu píču

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:40
- Nahlásit

kejtlin

věci sou jak mají být,su f klidu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
jenže já už nemám čím krmit a ty kachny sežerou děsně moc a slibuje už mi 3 tejdny že je přijede zabít, pro něj práce na cca 10 minut, ale pro mě tak hodinu a půl jedna kachna a potmě to dělat fakt nemužu

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:53
- Nahlásit

už jen dvě hdiny a jdu domůůůů
a od šesti chlastááááááát

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:00
- Nahlásit

Monty
a pak ti bude blběěěěěěěěěě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:03
- Nahlásit

už radek přijel, je nějakej lítostivej, nechce se mu do toho, ale udělá aspoň 2, víc jich nestihnu

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:03
- Nahlásit

kejtlin
dala bych si taky kachničku

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:04
- Nahlásit

makrel
bléé

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:07
- Nahlásit

kejtlin
ti je přijedu picnout, esli chceš :mňam:

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
věci sou jak mají být,su f klidu

Spíš tam, kde maj bejt, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

makrel,

já budu píct v nedělu, s dvojbarevnym zelím a dvojma knedlema

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:18
- Nahlásit

Alexa
mně tyhle mastný ptáci moc neříkaj. Husa je snad nejhorší. Jo snim to, ale že bych měla požitek jako třeba z těstovin, to ne

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání