| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:41
- Nahlásit
už jsem nakrmila Tripiho eště mu nikdo nedal, takovýmu krásnýmu pejskoj..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:57
- Nahlásit
debilové proč popíšete 5 stran???
četla sem akorát praštěný eldorádo páč mě zajímalo nač vona chce klikr...no nezklamala
Crysa
hele včera prej probjech první kontakt,dnes by měl být další ,co bé dál nigdo neví
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:02
- Nahlásit
krásný den holoubátka
Gerda
lity lity lity, to mi připomíná že budu muset taky se objednat preventívně k zubařoj
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:07
- Nahlásit
hancaw
spíš vaděj hmyzáci co mi koušou
sem kdysi se ségrou, to ještě byla snad 3 letá vyhrabávala brambory a jeden růžovej se jí zakous do prstu. Řvala a třepotala ručičkou a on se jí nectěl pustit a od té doby se jich bojím a pokud bych se na ně musela podívat, tak radši umřu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:08
- Nahlásit
davidkova renatahele včera prej probjech první kontakt,dnes by měl být další ,co bé dál nigdo neví
s voběma? super super, držím palce!!!! díky za tu šanci
Alexao mi připomíná že budu muset taky se objednat preventívně k zubařoj
já du 21.12 - jinak by to bylo heský datum, .. ale podle všeho by měla jenm přepočítat zuby a měla bych pokračovat dál. Ale snad mě nic nebé vrtat, páč pak pokračuju na vánoční besítku zvláštní školy, téééda, vánoční besítku v práci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
včera prej probjech první kontakt,
že by???? http://www.gewo.info/earth/chibo/first_contact.htm
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:13
- Nahlásit
Alexa
sem byla v úterý a pěkně mi naštvala, bo mi jako vždy nic nenašla, tak abych neodešla s prázdnou vezme rotující rejžák a projede mi všechny zuby i s dásněma, plivu kref a za dva dny se mi zanítí koplet celá huba. Nesnáším to, bo mám tak velkej podkus (jsem nechovná), že mi spodní zuby dřou do patra a když je zanícený, bolí to jak sviňa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:24
- Nahlásit
Alexa
že by????
tedle ne voe ))
stetisek123
velkej podkus (jsem nechovná),
hele ale to bys mohla TO s rikoslavem )))))měly byste zajímací potomky ))))))))))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:28
- Nahlásit
stetisek123Nesnáším to, bo mám tak velkej podkus (jsem nechovná)
a od těch děcek si kojná a nebo odchováváš bezpapíráky?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:37
- Nahlásit
čus co děláte vy ptákomilky? já mám dnes volno, tak du psát seminárku a učit se. Myslíte, že vadí, že čokli sežrali každej dvě vepřový žebra i s kostí? zatim nescípli, mám jim dát rozvařenou rejži, aby to líp strávili?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:39
- Nahlásit
Adiddaska Myslíte, že vadí, že čokli sežrali každej dvě vepřový žebra i s kostí?
tuhle jsem hodila Cryse celej flák žeber a pohoda, jen si vodrápala zubní šutr a druhej den prděla bílý bopky, jinak nic. Nehrotila bych to
asi du na chvíli spát..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:45 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
davidkova renata
s Rikoslavem? Ty voe, to by byly u potomstava metrový podkusy...možná by dokonce dolní čelist zakrněla? Novej druch?
Crysa
samože bezpapíráky. Papíráci se dnes nevyplatěj a navíc kdybych jich měla víc jak šest, tak by ty papíry stejně nedostali, takže to fakt nemá cenu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:47
- Nahlásit
Adiddaska
esli to bylo syrový, tak to bude f cajku a rejžou bys je spíš docpala, když už tak zeleninu bo kysaný zelí, ale sou velký, to projde jen s bílohovňousama
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:57
- Nahlásit
stetisek123
Adiddaska
dikes, jo bylo to syrový, takže cajk
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:01
- Nahlásit
stetisek123
samože bezpapíráky. Papíráci se dnes nevyplatěj a navíc kdybych jich měla víc jak šest, tak by ty papíry stejně nedostali, takže to fakt nemá cenu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:02
- Nahlásit
Adiddaskadikes, jo bylo to syrový, takže cajk
jen si zítra možná žvejknou trávy a vyhoděj kus nedotrávený kostičky, to občas moji dělaj z překyselenejch šťáv.
stetisek123a navíc kdybych jich měla víc jak šest, tak by ty papíry stejně nedostali, takže to fakt nemá cenu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:02
- Nahlásit
Adiddaska
jedině by to musely bejt třá prsa, naložený v koření, že by ani vzdáleně nepřipomínaly část ptáka...
Takže čína a podobný směsy, nebo třeba co já vím řízek ok, ale pečený stehno kuřecí nebrat?
Tý jo a nevíš jestli má tahle fobie nějakej název?
stetisek123
Moje tetka si ale pořídila třetího muše a ten se bojí kostí! Normálně nesmí mít na talíři maso s kostí! Všechno musí bejt vykoštěný.
O tom jsem už někdo četla tuším, moc mě to pobavilo
Já mám kámošku, jejíž bývalý muš si myslel, že při ztopoření mu do údu vjede jakási kost a díky tomu jest ztopořeno třeba, bavila nás tím celý 4 roky na intru a mnoho let po té, do dnes na to se smíchem vzpomínáme páč nebylo síly, která by mu to vyvrátila
Jináč samo všem přeji dobrého poledneho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
četla sem akorát praštěný eldorádo páč mě zajímalo nač vona chce klikr...no nezklamala
Šiš, tak pochop, že vzhledem k tomu, že o klidkru vím, akorát to, že kliká si nemůžu dovolit nějaký chyby na psech, že jo. Malodítěti to v případě potřeby dřív nebo později (no asi spíš později ) vysvětlím. Do školky půjde beztak až příští září
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:32
- Nahlásit
do píči, kde je ten radek kurva takhle stihnu píču
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:40
- Nahlásit
kejtlin
věci sou jak mají být,su f klidu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
jenže já už nemám čím krmit a ty kachny sežerou děsně moc a slibuje už mi 3 tejdny že je přijede zabít, pro něj práce na cca 10 minut, ale pro mě tak hodinu a půl jedna kachna a potmě to dělat fakt nemužu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:53
- Nahlásit
už jen dvě hdiny a jdu domůůůů
a od šesti chlastááááááát
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:00
- Nahlásit
Monty
a pak ti bude blběěěěěěěěěě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:03
- Nahlásit
už radek přijel, je nějakej lítostivej, nechce se mu do toho, ale udělá aspoň 2, víc jich nestihnu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:03
- Nahlásit
kejtlin
dala bych si taky kachničku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:04
- Nahlásit
makrel
bléé
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:07
- Nahlásit
kejtlin
ti je přijedu picnout, esli chceš :mňam:
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
věci sou jak mají být,su f klidu
Spíš tam, kde maj bejt, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel,
já budu píct v nedělu, s dvojbarevnym zelím a dvojma knedlema
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:18
- Nahlásit
Alexa
mně tyhle mastný ptáci moc neříkaj. Husa je snad nejhorší. Jo snim to, ale že bych měla požitek jako třeba z těstovin, to ne
|