| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 07:56
- Nahlásit
Biluška
já tam nic nevidím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 07:59
- Nahlásit
Monty
nechápu gde je závada, já to fakt normoš vidím. Ti to teda popíšu páč nemám čas to opravovat .Je tam děsně složitý matematický příklad a naprosto zoufalá studentka, která říká "jebem na to, budem striptérka"
All
Jedu dřít a pak na tu přednášku o psychózách a autismu. Mám pocit, že někdo z Žumpy by ji rozhodně měl absolvovat tak se obětuju pro obecné blaho . Pak vám sem hodím zápisky, abyste věděli jak moc ste psychotické. Aj bez přednášky vám můžu říct, že hodně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:02
- Nahlásit
Biluška
paní poslala jsi mi prachy?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:06
- Nahlásit
čus fšichni
jen procházím,ani vás nestíhám dočítat a du makat.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:50
- Nahlásit
Ptáka se nebojim. Nebojim se ani pavouka, hada, myši...mám ale helmintofobii (můj vlastní pracovní název). Mám šílenou fobii z červů, vidět jednoho znamená pro mě měsíc bezespánku a s nočníma můrama a hrůzoděsy.
Moje tetka si ale pořídila třetího muše a ten se bojí kostí! Normálně nesmí mít na talíři maso s kostí! Všechno musí bejt vykoštěný. To sem v životě neslyšela a celá rodina má velkou prču a kolují barvité historky
Jinak přeji dobré dopolko, chřipajznu neumořilo ani máčení v meruňce,ale doma binec, musím jít upratovať..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:09
- Nahlásit
PROČ JSTE POPSALY 14 STRÁNEK OD ÚTERNÍHO VEČERA???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:15
- Nahlásit
stetisek123
pořídila třetího muše a ten se bojí kostí! Normálně nesmí mít na talíři maso s kostí
a jak se to projevuje ta fóbie???
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:24
- Nahlásit
Čau cvocí
co zas drásáte jak smyslů zbavený ?! Komu zase ničíte existenci?
ptáků se nebojim ale od tý doby co jsem viděla pštrosa jak žene lva tak k nim mám respekt
stetisek123 červi jsou náhodou dobří trošku jako oříšky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:30
- Nahlásit
hancaw
Cervy jsem nechutnala, ale prazeny kobylky chutnaji jako bramborovy krupky a velky sarancata jako peceny brambory.
Jinak fsem dobre rano, ja se nebojim ptaku ani kosti ani cervu ale vadej mi veci co maj vic nohou nez 4 - a cim vic nohou tim hur. Stonozka je tvor kterej by podle me nemel vubec existovat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:31
- Nahlásit
hancaw
od tý doby co jsem viděla pštrosa jak žene lva tak k nim mám respekt
cože???? a viděla jsi dobře???
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:47
- Nahlásit
Monty vzhledem k tomu že mi ho hnal kolem auta tak jsem to nemohla jaksi přehlédnout
Grin jo cvrčci jsou taky dobrý jen mi vaděj ty nošky trochu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:50
- Nahlásit
hancaw
Nozky se musej odstranit, jak maj ty zpetny hacky tak by se ti mohly zaseknout v krku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:57
- Nahlásit
Brýtro, mám zas rozpíchanej ksicht, dostala sem iňjekci, pak mě vrtali, pak sem jela do práce a teď ta iňjekce zabírá, slintam a nemůžu mluvit, bo mi to píchli dobře, hodně, ale zabralo mi to až teď, když už je po vrtání. Příští pátek du zas, na tu plastiku jednoho zupu. Měl bejt na řadě dnes, kdyby mi před zubařskou ordinací přesně nevypadla blomba ze zubu, co měl bejt opravenej až nakonec.
Ptáky mám hodně ráda, líběj se mi a líbí se mi, jak si můžou lítat, nejkrásnější sou mořský orlové a zimní sovy.
Pavouky úplně ekstrémně nemůžu, hmyz nejim, vajce jo. Hadi sou fajn, ale nerada na ně šahám.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:01
- Nahlásit
Grinjá vím ale smažej se aji s tělíčkem a pak mi neba je od toho preparovat někdy je ale obalujou v chili a to je dobrotka
Gerda lity lity pani
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:04
- Nahlásit
Čus bus!
Dělám poustr, vůbec mě to neba. Přišel novej kolega, má na sobě tričko s logem nějakého bojového umění. Takže asi další velký Zen. Má u mě velký míns, protože už při výběrku nchutně podlejzal šéfový. Ta je z něj uplně paf a prdlejší něž kdykolif předtím
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:08
- Nahlásit
Monty
a jak se to projevuje ta fóbie???
Ti nevím, bo já ho nemám ráda, tak vše znám jen z vyprávění Ale prej prostě začne řvát a hodí talíř s jídlem na zem. Prej jednou teta upekla kuře, ale věděla, že ty kosti ne, tak mu odřízla ty prsa a dala na talíř a on tam někde našel odštěpek kosti a vyhodil to a byl protivnej. Fakt nevím čeho se bojí. Jestli by to jako mohl spolknout?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:13
- Nahlásit
stetisek123
tak to je drsné
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:14
- Nahlásit
hancaw
červi jsou náhodou dobří trošku jako oříšky
Ty voe, já už jsme tak daleko, že jsem přestala jíst třešně, který miluju. Strašně ráda sbírám houby,ale když najdu červa vyhazuju jí celou bez další kontroly.
Jednou se mi stalo, ještě sem bydlela u našich v paneláku, a ležím ve vaně, lebedím si v teplý vodě a najednou mi padly voči na strop a tam si to štrádovali tři velký šedivý červi. Hale hrůza! Strašná panika, vylítla jsem nahá z vany a chtěla prchnout do pokoje a on jich byl v předsíni plnej strop, prostě šílenej horor jak od hičkoka. Řvala sem jak tur, bylo mi jedno, že mě vidí nahou otčím,ale prostě sem nemohla ani dovnitř ani ven. Hysterie. No, pak se zjistilo, že se nám do ovesnejch vloček v polici dostali moli a pak se vydali putovat zrovna ve chvíli, kdy mě mohli dostat do mýho nejhoršího snu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:15
- Nahlásit
děcka, nemůžu najít takovej ten odkaz - teta Berta nakrm psa...nevíte, kde to je?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:16
- Nahlásit
Monty
Jo, některý fobie jsou fakty nepochopitelný. Musím to někdy nastudovat, estli strejda gůgl zná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:22
- Nahlásit
Už to vidim, je to tohle:
http://tetaberta.sk/nakrm_psa/
Nakrmte taky nějakýho čokla
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:24
- Nahlásit
Gerda
Můj Ozzák už je dokrmenej, to je supr, teĎ už klikám na ty nejvíc nahoře, aby se to dotáhlo do konce
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:25
- Nahlásit
stetisek123Devět příspěvků na stránce? Sem už jak Crysa, žeru česnečku a povídám si sama se sebou
Gerda tobě se ty zuby snad domluvily najednou všechny...
lity lity (
all: nejsem závazková u O2!!! jsem včera vzala dopráce smlouvu co mě poslali a já jí nepodepsala, abych nebyla závazková a z ní jsem vyčetla, že mě závazek na dva roky hodili nevoprávněně a JSEM VOLNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JSEM VOLNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:27
- Nahlásit
Gerda
krmím
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:29
- Nahlásit
stetisek123 šiš ty máš vtipný příbuzenstvo jako chápu že se ti červi hnusej já jejich společnost taky nevyhledávám ale zas mi nijak netankujou to mi spíš vaděj hmyzáci co mi koušou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:31
- Nahlásit
Gerda
a jak to krmíte? co tam mám jako kde klikat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:32
- Nahlásit
stetisek123
Můj Ozzák už je dokrmenej, to je supr, teĎ už klikám na ty nejvíc nahoře, aby se to dotáhlo do konce
super, to je hezký, budu teda taky klikat na ty nahoře, bo klikám Tripimu, takovej hnusnej voříšek to je a mě se moc líbí Takže aby se dotáhlo do konce, klikat na ty horní
Crysa
voni jenom chtěj opravit za dobu, co sem nebyla u zubáka, nic zásadního ))))
JSEM VOLNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JSEM VOLNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
frííííííííííííííííí ééééz a beeeerrrrrrrrrrd! když podepisuješ nějakou smlouvu s operátorem, máš ve smlouvě závazek na nějakou dobu, že u něj budeš? A jakýho si teď vemeš operatéra?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:34
- Nahlásit
Crysa
Vybereš si na tá stránce Rebríček nakŕmených psov a klikáš těm nahoře. Klikneš na psa, na jeho profilu je v pravý horní části růžový tlačítko Nakrmiť nebo tak něco. Na to cvakneš a je to.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:34
- Nahlásit
já klikala pro Sofyjy, teď jsem klikla na nejvíce nakrmeného psa a až budu mít čas, tak si najdu nějakého kterému budu klikat. do kdy to vůbec je????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:38
- Nahlásit
Gerdafrííííííííííííííííí ééééz a beeeerrrrrrrrrrd!
jéééééés
když podepisuješ nějakou smlouvu s operátorem, máš ve smlouvě závazek na nějakou dobu, že u něj budeš?
jo, jenže já měla tarif na zkoušku a nic nepodepsala a stejně mě převedli na dvouletej závazek, ale já je vodhalila, že neoprávněně
A jakýho si teď vemeš operatéra?
www.Hermod.cz a od nich Vánoční balíček páč už nejsem vázaná, tak k nimk přecházím i s číslem taky bez závazkůch
Tedy můžu už mít i vánoční balíček a ne to za min. částku 480Kč jako kdyby mě převáděli závazkovou.
Vybereš si na tá stránce Rebríček nakŕmených psov a klikáš těm nahoře. Klikneš na psa, na jeho profilu je v pravý horní části růžový tlačítko Nakrmiť nebo tak něco. Na to cvakneš a je to.
jdu na to kouknout znova.. asi sem retarda a nebo slepá.
Nebo vobojí
|