Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:12
- Nahlásit

Mařena je děsná kráva, gdyby to náhodou nevěděla tak jí to říkám

A zas du, nemám vůbec čas abyste věděli . Su pracovně přetížená. Zítra mám školení budu se učit o psychózách a autyzmu. Pak vám řeknu co sem se dozvěděla, určitě vás to bude zajímat

Je tu něgde Makrel? Zítra kolem poledne budu mít zase volno a budu f háji (ve slezsku, ne f prdeli), čili kousek, tak bysme mohli zajít do Běláku. Budu mít Lilátko

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:15
- Nahlásit

Biluška
posílala jsi dneska vejplaty? resp. i mě? díky

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:17
- Nahlásit

děcká mám strašnou radost zítra máme Vánoční večírek, pustí nás z práce ve tři hodiny a v pátek nemusíme do práce to je poprvé, co nám dali volno
podmínka je, že tam musíme vydržet do půl noci, to bude trošku těžký úkol, protože minulý rok, jsem byla v deset doma a ani nevím jak jsem se tam dostala

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:22
- Nahlásit

Monty
zítra máme Vánoční večírek
To máte dobrý, u nás o vánočním večírku nepadlo ještě ani slovo

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:22
- Nahlásit

Už zas začíná masakr.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:25
- Nahlásit

Monty
zítra máme Vánoční večírek

my nemáme nikdy nic

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Baico
kejtlin

tak u nás byl vždycky, ale nadruhý den se muselo do práce, blo to vždy v týdnu a my se pak strašně v práci trápily.
Mám radost, že můžeme v ten čt i o hodinu domů, že stihnu s holkama aspoň na chvíli na procházku a pak s nima budu celý pátek, když je zítra tak odflinknu

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:30
- Nahlásit

kejtlin
my nemáme nikdy nic
Klidně ho letos můžeme udělat . Ale vyhlásím ho v Oryjentu a ty beztak nepřijedeš bo řekneš, že netrefíš

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:39
- Nahlásit

Biluška
Zítra mám školení budu se učit o psychózách a autyzmu
Ty voe, voni dělají o Tomáškovi už i školení???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:41
- Nahlásit

Biluška
tak do orientu fakt nepojedu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:41
- Nahlásit

Nemlufte o večírkách. U nás na Charitě už se taky plánuje.
Koupíme každýmu jeden chlebíček a jeden zákusek, pozveme nějaký faráře a pro všechny zaměstnance plus ty, co přijdou plánuje pan ředitel koupit 2 (jako fak dvje!!!!) flašky vína. Asi pro mě.
Celá akce bude trvat přibližně hodinu a půl prý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:44
- Nahlásit

pawLINka
a pro všechny zaměstnance plus ty, co přijdou plánuje pan ředitel koupit 2 (jako fak dvje!!!!) flašky vína
O přípitek se budete dělit . Jedna sklenička bude na tři lidi, každý si cucne a pošle dál . Ty budeš poslední, páč gdybys byla první tak by se na ty zbývající nedostalo

kejtlin
No tak vidíš. Tak budem muset udělat vánoční večírek vyrtujálně

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:47
- Nahlásit

pawLINka
to u nás minulý rok byo chlastu až až
vlastně neomezeně
jen jídlo bylo blbé sushi a takové věci, to fakt nežeru

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:53
- Nahlásit

Já se z toho zblázním. Objednávali jsme pro malou postýlku na netu, včera večer posílali email, že to dnes doručí, já si ho ovšem stihla přečíst až dnes
Prekérka je, že peníze má u sebe muš, který je momentálně v práci a pak ještě jede do Lb, tudíž až mi zavolaj,že za 10 minut jsou u nás, tak je asi pošlu do pr...
Tak nějak doufám, že bude i tentokrát PPLko stejně rychlý jako vždycky, když nám něco vezou (viz. jak jsem 2 týdny čekala na granule ) a přivezou to až zítra, abych nemusela vymejšlet, jak to udělat a zároveň nevypadala jak debil

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:53
- Nahlásit

šéf byl i pro, máísto večírku že zaplatí večeři v dobrý restauračce a nějaký pití, ovšem až na 3 lidi ti podělaní důchodci-97% zaměstnanců, odřekli že jo a samozřejmě pro 3 lidi se to dělat nebude

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:55
- Nahlásit

pawLINka
a budete soutěžit, kdo nejrychleji do sebe natlačí jeden chlebíček a vysosá dvě flašky vína jo tak to je slušná akce

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:59
- Nahlásit

Eldoguero
Prekérka je, že peníze má u sebe muš, který je momentálně v práci a pak ještě jede do Lb, tudíž až mi zavolaj,že za 10 minut jsou u nás, tak je asi pošlu do pr...
Tak nějak doufám, že bude i tentokrát PPLko

A nemáš u sebe kartu?.....já už jsem u nich platila kartou.

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:00
- Nahlásit

Eldoguero
tudíž až mi zavolaj,že za 10 minut jsou u nás, tak je asi pošlu do pr...
tak je pošli k mušovi do práce, případně do LBC

Děcka, umíte někdo z pdf udělat jpg?????

jinak teda Dobrý den

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:14
- Nahlásit

Jebloň
Právě že ne vím, že můžeš platit kartou, ale prostě prachy na ní má muš
Tinta76
On je v Lb ten centrální sklad, tak při nejhorším se to vyřeší uložením tam a muš ji tam pak vyzvedne, nebo, pokud to půjde časově, tak se můžou sejít někde po cestě, jde o to, že pokud zavolají dokud bude muš v práci, tak se prostě otočí a pofrčí do Lb rovnou
No uvidíme

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:18
- Nahlásit

Eldoguero
no tak to máš pořešený, ne?

to zbytek
dělejte! potřebuju z pédéefka vobrázek! tak snat to někdo z vás umí, co? nebo ne?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:24
- Nahlásit

Tinta76
No nemám, protože nevím jeslti mi ty degeni zavolaj 3 kiláky od baráku nebo 30, páč jak jsem zjistila záleží jen na řidiči

Děcka, umíte někdo z pdf udělat jpg?????
za prvé nevim co to znamená a za druhé mě to uráží

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:10 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

někdo hrozně nutně potřebujete toho krysaříka z darovacích psůch, ale fakt jako!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:13
- Nahlásit

Tinta76
já to umim, pošli mi to.

Thee
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:22
- Nahlásit

Tinta76
print screen, vložit do malování a uložit jako jpg,hotovso

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:39
- Nahlásit

uff nasekala jsem 8 kilo koster a jsem zmrzlá jak sobolí hovno, ale zakoupila jsem si citrón takže si jdu udělat adidasčí nápoj

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:43
- Nahlásit

hele děcka vesta v akci

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:46
- Nahlásit

Gerda
Gerdičko,sluníčko....mám výsledky....není to úplně v poho,ale je to mnohem lepší než sem čekala,dostala sem další tabletky a za 3 neděle kontrolní odběry.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:57
- Nahlásit

hmm z tý slivovice je nápoj lepší, ale s tou hruškou to taky neni špatný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:08
- Nahlásit

kejtlin
Já jsem to chlastala taky z hruškou a dobrý. Včera jsem ji ale dožahla, bo jsem jí měla už málo. Mám sice zásob mnohem více, ale to je archiv. Budu muset nějakou na pití koupit.

Možná je to blbost, ale přijde mi, že mi to fakt na to nachlazení pomohlo. Škrábalo mě děsně v krku a tak a po dvou dnech, kdy jsem si to večer dala místo čaje je to celkem v pohodě.

I když dneska bych si dala nejradši víno, mám na něj chuť.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:12
- Nahlásit

pawLINka
já nachlazená nejsem , ale chutná mi to, víno tady mám ještě rozpitý, půl flašky portugala

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání