| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:40
- Nahlásit
Tak jsem zas tady, PPL pořád nikde, nikdo nevolal, takže to vypádá, že jsem se opět nespletla a že si dají načas, jako obvykle
Jdu pomalu připravovat psům žrádlo a tak, tak zatím
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:47
- Nahlásit
kejtlin
taky bych potřebovala nějakej takovej nápoj. Mám zimnici a bolí mě člověk. Nic mě nebaví. TeĎ sem jela pro robátko do školky a po cestě sem tak bloumala, že kdybych nabourala, že mi to bude jedno, že tam prostě zůstanu sedět, bo je mi zima a nic se mi nechce. Já uš chci bejt zdravá!!!!
Už mi došly zásoby životabudičů a nemůžu si ani dojít do lékárny, bo dítě má svátek a chce dort a peníze mám jen na jedno.... Pošlete mi tu slívku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:52
- Nahlásit
no tak vzhledem k tomu, že s tebou zamává jedno frisco nápoj nedoporučuju , ale jinak kdybys nebydlela tak daleko, tak bych ti ji klidně dovezla
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:57
- Nahlásit
kejtlin
no já sem takovej piják nepiják. V létě skolím denně jednu houbu, nic víc neumím. Ale teď už mi fakty děsně štve, že mě ten moribundus neopouští a byla bych ochotná se i vožrat do němoty, kdych věděla, že se ráno probudím sice s kopcovinou ale bez bacila. Fakt mám depku
Jdu se poďvat, co mám doma za chlast, ale asi jen rum
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:01
- Nahlásit
žijo! tak tu mám toho hodně! Hale meruňku domácí,pak admunsen grapfruit, medovina a hrušku kupovanou. CO mám použít a jak?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:04
- Nahlásit
stetisek123
použij meruňku nebo hrušku, do normál hrnku 2 a půl deci nalej panáka-většího, zalej vroucí vodou, normál z konvice, dej citrón a víc medu, ochutnej, když ti to přijde bez chuti, tak dej víc citronu a medu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:08
- Nahlásit
kejtlin
Ok, zkusím radši slabší já tohle vživotě nepila,asi mi to nebude chutnat, tak to du zkusit. Co je míň hnusný? Meruňka bo hruška? Já tvrdej alkohol nemám ráda,ale pro vymýcení bacila ho vypiju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:14
- Nahlásit
stetisek123
zkus meruňku
já slivku nepiju vůbec, ale nápoj mi moc chutnal
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:14
- Nahlásit
tak už mám tu meruňku, byla načatá.A celkem to jde, ne že by mi to chutnalo,ale vypiju to
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:16
- Nahlásit
Dala sem teda šťávu z půlky citronu a snad lžíci medu (já vůbec jinak nesladím).Ale je to pitný, což mě překvapilo ! Mě ještě naučíš chlastat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:18 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
stetisek123
dej víc medu
edit: chlastat jsem naučila dost lidí, ale narozdíl ode mě jim bylo a je vždycky blbě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:23
- Nahlásit
kejtlin
Mně bylo blbě jen jednou v životě. Jako 16 letá sem vypila 3/4 flašky zelený na ex a pak k tomu ještě 1/2 litru bílýho. Pak jsme parta šli do školky jezdit na kolotoč a já do rána blila jak amina, myslela sem že umřu. Od té doby sem poučená a piju střídmě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:24
- Nahlásit
sem od oběda nejedla, doufám, že to ukočíruju. Měla sem jen česnečku (v rámci léčby)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:25
- Nahlásit
Devět příspěvků na stránce? Sem už jak Crysa, žeru česnečku a povídám si sama se sebou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:29
- Nahlásit
stetisek123
tak se najez jinak to nedáš
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:31 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
kejtlin
nemám vůbec hlad. A jeden hrnek mě snad nezabije. I když sem v půlce, začínám se zahřejvat a trochu to cítím v hlavě Bude veleselo. Budu veselá a hravá!
Edit: tak už asi mám v hlavě, když mám VELESELO
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:33
- Nahlásit
stetisek123
furt řikám, když chlastáte vy hovada tak u toho žerte, ale je to marný, je to marný, je to marný
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:36
- Nahlásit
holkýýýý budu muset čokle zase vyčutnout na chvíli ven, Trixina sice dělá špym špym pod peřinou a na moje "tak co nepudem čůrat?" reaguje hrobovým tichem a dává si pozor aby se ani nepohnula, co kdybych usoudila, že jako už jde... ale už musíme, ještě nečůrali co jsem se vrátila z velkoprocházky...
mmch dnes bylo na velkoprocháce 11 psůch, z toho 4 velký a zbytek střední až malý, a ani jeden žádnýho jinýho nezakous
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
Gerda
já to umim, pošli mi to.
panííííí, máte to v mejlu. KUJUUUUUU
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:43
- Nahlásit
kejtlin
uš sem to dopila, mám bříško v teple,ale studený haksny,asi příště do toho strčím nohy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:45
- Nahlásit
stetisek123
jeden je málo, aspoň tři si musíš dát
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:24
- Nahlásit
kejtlin
to nevím, dva snad jo, ale víc mi záklopka nedovolí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:26
- Nahlásit
stetisek123
dva snad jo, ale víc mi záklopka nedovolí
simtě ty seě měkká... furt po něčem bliješ, grineček třá ochutná takový malý hovínko a ty se hned obracíš...
jsem mu doma čistila zuby radši...
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:27 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
dobrý večer, trochu se bojím zeptat co je nového kromě toho že všichni chlastaj a já sem střízlivej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:28
- Nahlásit
Tondas
kromě toho že všichni chlastaj a sem střízlivej
já eště taky, ale hned doma dorazim tu zubrovicu, právě jsem se dozvěděla náklad práce na zítra, pátek, sobotu a neděli....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:30
- Nahlásit
Tondas
ahoj, to že všichni chlastaj neni až zas tak nový....
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:31
- Nahlásit
Gerda
právě jsem se dozvěděla náklad práce
proto možná nepiju, doklusávám do pátku a pak xtýdenní relax
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:33