| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:28
- Nahlásit
Jebloň
ale von má chudák i toho pindíka takovýho přežranýho. A pupík se mu blejská, jak je napnutej. Beďara nenafotím bo přes chlupy by to nemělo ten efekt, ale za trest nedostala večeři, bo jí nechtěla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:28
- Nahlásit
stetisek123
hele f poho, byla jsem s fidalkou a tara se hned zezačátku vyválela v hovně, jako sviňa... tak jsem si na tebe hnedka vzpomněla
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:29
- Nahlásit
Grin
ty voe, eště, že sem nešla :blijící:
|
Dines
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
chtěla bych nějaký se zrzavým květákem na nose
Asi takový?
stetisek123
Eště furt platí, že skíni musej mít plyšovej pelíšek, měkkou podestýlku a pokud možno plastbox?
To jsem tvrdila já? V podstatě stačí buď plyšovej pelíšek, nebo měkkou podestýlku. A pokud se doma neotužujete a nevětráte denně na klec s morčetem, tak ten plastbox vysloveně nutnej není.
Jen mám další poznatek a to je poměrně dost velká oblíbenost závěsných pelíšků - tzv. hamak
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
GerdaMám opět mocný věnec
tak bacha ať vo věnec cestou nepřídeš, když ho máš tak vyzdobenej, byla by to škoda. Hlavně toho kila ořechů a dalšího jídla na něm
Eldoguero už zas skoro nemám co pír, dělám si ho s mlíkem a piju to skoro na ex..
ale všimla sem si, že jsem si během dne, prožranýho, předělenýho jen venčením čoklůch, jsem mocně nakrmila i kozy.. jako vod brady až někam kam vidím je to samej vzorek toho co jsem dneska jedla.. je tam opravdu snad od všeho, už si tam jem mezi kozy nalejt zbytek kafe, tak bych ani nemusela Cajthamlový psát co jsem jedla, jen by stačilo ukázat mikinu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:30
- Nahlásit
Jebloň
prt,vytáhla sem ho když sežral zhruba čtvrtinu.
plastovýho a nebo takovýho toho plechovýho?
stetisek123
ale já fakt eninkuju
Já zejtra taky, konečně Jedu na nepsí návštěvu. Dneska mě celkem bolely nohy na tý naší klasický procházce, jo a šlo jen 6 psů.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:31
- Nahlásit
stetisek123
no co, zase bys měla aspoň téma
jdu špynkat, na DVD si pustim Muldera a nic neslyšim...
tak čááááu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:33
- Nahlásit
Dines
No ty ne,ale tak před dvěma roky se bez toho plešouni neprodali Závěsnej mám i na chlupomorčata
Crysa
ale nějak pozdě, dyž už se v neděli pálila první žárofka
S těma kozama to je můj každodenní problém, jak to mám jak polici pod krkem, tak je tam všecko, co huba viděla. O mastných nevypratelných flecích ani nemluvim
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:35
- Nahlásit
Venta
já bych tu naší trasu už asi nedala. By mě zajímalo co mi je, bo mi furt nic neni,ale je mi blbě. Adi hippo...eeee....hypochondr
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:35
- Nahlásit
Dines
Asi takový?
tagže padám vocad!
Crysa
bych ani nemusela Cajthamlový psát co jsem jedla, jen by stačilo ukázat mikinu
to mám taky voe ))))pokaždý.-))) a f Prostřenu sme dneska měly kámošku bo ta se skydala hned dvakrát chuděra.-)))) prej jeko dycky řikala.-)))
du jelyta
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:38
- Nahlásit
stetisek123
pomohl ti nápoj?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:40
- Nahlásit
kejtlin
ne. Dneska sem si f poledne dala dalšího jednoho, ale udělal mi jenom teplo v břiše. Už to nemůžu ani vidět. Radši zůstanu u čaje.
Bolí mě celej člověk, když se ohnu tak děsný třeštění hlavy a škrábe mě v krku, takhle už týden v kuse. Nic víc, nic míň
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renataa f Prostřenu sme dneska měly kámošku bo ta se skydala hned dvakrát chuděra.-)))) prej jeko dycky řikala.-)))
a tak v tomhle momentu jsem šla kolem telky když krmila kačenu zákuskem
du jelyta
tak zas čůs
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Crysa
tak bych ani nemusela Cajthamlový psát co jsem jedla, jen by stačilo ukázat mikinu
no vidíš, tak to máš něco jako je v autech kniha jízd.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:42
- Nahlásit
stetisek123
No ty ne,ale tak před dvěma roky se bez toho plešouni neprodali
Hele nevím, já je chovám jen rok a kus A prodali mi je bez nějakých podmínek
Závěsnej mám i na chlupomorčata
Však jsou to všechno stejný povaleči
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:43
- Nahlásit
stetisek123
to je blbý, jdi k doktoru
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:44
- Nahlásit
stetisek123By mě zajímalo co mi je, bo mi furt nic neni,ale je mi blbě. Adi hippo...eeee....hypochondr
twl ty budeš březí..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:47
- Nahlásit
Jsou tam obě:
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
elmush
bych si dal též kávičku....ale nevzal jsem si s sebou - zemřu
twe to je malér!!! zkus si vyvařit aspon fusekle! grády by to mohlo mít shodný
Tý vole, blbneš dyk ho to zabije a gdo pak bude splácet barák, přece po mě nemůžete chtít, abych si hledala novýho muše, bych se musela umejt a učesat a zavřít někam dogy a zapřít malodítě a vůbec
Gerda
Už sme z kurzu vázání věncůch.
noho kristova já četla vežňůch
kilo feferonek, kilo jablek, kilo ořechůch, kilo šišek, kilo škorice, 4 mašle, 4 svíce, 4 pomíky
Zásoby na zimu jo
Takže jedu domki.
Abys to vůbec unesla
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:48
- Nahlásit
kejtlin
si spíš myslím blbá imunita, pere se to ve mně a nějak nemůže vyhrát ani bacil ani krvinky
Crysa
si bubá, leda jak panenka Maryje
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:50
- Nahlásit
stetisek123 leda jak panenka Maryje
no taky byla too.. zabřezlá..
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:51
- Nahlásit
Zdárté máme nový pojistkýýý takže sfítíme,no pro změnu chcípla karma takže néni teplá voda takže vidím jak su špinavá todle to je nespravedlivý svět bůůůů,zejtra musím sehnat karmolékaře(prosím vás taková plechová bíla na plyn nikolif ta barevná nehmatná jako) :mad akůn šel na špacírek za těžké tmy měl sfětýlko já načež sfětýlko v dáli nějak divně stagnovalo a poskakovalo,měla jsem za to že hloubí jámu na mamuta,přídu blíž a málem mě jeblo bo pakůn násilnil fešnou rýčbejčku,naštěstí se netrefil ale chybělo málo,pakoně sem vodlovila fena zmyzla v hluboké tmě a pakůn mě nenávidí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:53
- Nahlásit
Dines
To je přesně vono pruhovaný s rezavým květákem
Crysa
už zas skoro nemám co pír, dělám si ho s mlíkem a piju to skoro na ex..
Ty vole já mám ještě půlku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:54
- Nahlásit
stetisek123si spíš myslím blbá imunita, pere se to ve mně a nějak nemůže vyhrát ani bacil ani krvinky
echinaceu a mýho voblíbence česneka, ráno topinka s česnekem, v poledne česnečka, k večeři zas to na něco pěkně nasyrovo nandat. A nemarodim, jako posmrkám si rýmička, pokašlu si, ale nemarodím že bych slehla s nastydnutím nebo křipkou.
Paralyzujou mě jen záda, ne nemoce.
|
elmush
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:55
- Nahlásit
Eldoguero
no třeba kdyby ses trošku přišmrncla hlavně nebuď zplihla... a ja pujdu ty vánoční odměny někam propít
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Crysa
buď spim já, nebo spí von, nebo nespěj děti. Už ani nevím,jak to vypadá. Teda kdybych neměla to brčko
Pakunobecny
načež sfětýlko v dáli nějak divně stagnovalo a poskakovalo,měla jsem za to že hloubí jámu na mamuta,přídu blíž a málem mě jeblo bo pakůn násilnil fešnou rýčbejčku
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
stetisek123
já mám imunitu naprosto v háji a když se nakazím tak se třeba z obyčejnýho nachlazení dostávám měsíc, takže je to možný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:56
- Nahlásit
Pakunobecny
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:57
- Nahlásit
Crysa
já taky skoro rok nemarodila,ale teď to na mě sedí a morduje mě to a nechce se to pustit, sfiňa jedna
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:57
- Nahlásit
Pakunobecnypro změnu chcípla karma
jako mít rozbitou karmu, to je špatný, ale určo to bé umět vopravit Davítkojc, páč ta tudle psala, žýe něco udělala a že huš má karmu čistou a jasnou a vopravenou..
bo pakůn násilnil fešnou rýčbejčku,naštěstí se netrefil ale chybělo málo,pakoně sem vodlovila fena zmyzla v hluboké tmě a pakůn mě nenávidí
taxi ho měla nechat, ne? bych ho jen vodstrojila, aby u toho neprobíjel a když si nejsou schopní pohlídat háravou fenu..
EldogueroTy vole já mám ještě půlku
já už i umytej hrnek..
|