Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:22
- Nahlásit

děsně mě rozbolela hlava, měla jsem už 4 ibalginy a nepomohli

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:28 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Tinta76
prosim tě mi eště řekni, co ti na něm vyhovuje??
Hlavni duvod je asi to, ze je to ten cas, co ma bejt, moje telo v nem dobre funguje, vadi mi princip letniho casu jako takovej. Nechapu, proc byl zavedenej, zadny uspory energeticky nebo jiny to samozrejme neprinasi. Jinak mi vubec nevadi tma, jediny, co nerada delam potme je vjet autem na dalnici, na zaklade priblizujicich se svetel spatne odhadnu jestli tam je nebo neni dost mista. Jinak mi nevadi za tmy chodit se psem, jezdit na kole, jezdit na koni (mam osvetlenou jizdarnu), celkem vsechny moje outdoor vecerni aktivity muzu delat potme. Uplna tma-tma stejne nikdy neni, za chvilku si oci zvyknou a vidim celkem dobre
Gerda
veliky lity lity, a radsi to v sobe moc nedus a servi klidne ty kolegy, porad lepsi nez infarkt
edit jeste prihazuju ke krysim darkum

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:32
- Nahlásit

leyenda
ahoj, jak je ti? Už jsi zdravá?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:37
- Nahlásit

Venta
Choroba táhne napříč žumpou
U mě to naštěstí vypadá, že je to klasika, tedy 3 dny a dost

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:40
- Nahlásit

Venta
Uz jsem v provozu, dekuji za optani, ale byl to masakr. Jeste se nemuzu moc zhluboka nadechovat, takze mam porad takovy priduseny pocit a boli me pohrudnice a plice, ale uz zvladam normalni zivot.

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:41
- Nahlásit

Eldoguero
Choroba táhne napříč žumpou
no to jo teda Já taky myslim, že to budu mít eště max. 2 dny a dost. Naštěstí se s tim dá celodopoledně venčit, mám asi jen rýmičku

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:52
- Nahlásit

Venta
Já si uvařila nějakej vánoční ovocnej čaj. Pak říkám mužovi, aby mi podal rum, že zkusím, esli to funguje, tak přišel a nalil mi do mého hrnečku čaje (0,75 l) asi půl litru rumu To bylo hnusný, tak říkám, musím to osladit a kydla sem tam med. A pak jsem si vzpomněla, že mám zázvor v květináči, tak sem ho tam dostrouhla. No a polívka byla hotová. Hnusná děsně a vůbec nevím,jestli v 19 hodin, až pojedu na akva, nenadejchám.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:58
- Nahlásit

už se pomalu balím, konečně víkend pááá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:06
- Nahlásit

Venta
mám asi jen rýmičku
Tak to máš kliku, že nejsi chlap

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:17
- Nahlásit

Hele Viktor se tulí k Maxíkovi
Upozorňuju všechny, že Max za prvé kouše a to docela dobře a především opravdově a za druhé je balonkový maniak, který naprosto nepřemýšlí a když se netrefí, kliďánko vás kousne do ruky místo balonku ne tak malou

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:27
- Nahlásit

Eldoguero
Kolik těch psů vlastně máte?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:36
- Nahlásit

stetisek123
Tohle je mušův služebák.
Jinak máme našich vlastních 6 ale stálej stav u nás doma je většinou kolem 10 kousků.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:42
- Nahlásit

Tak dneska vyfásl veverky na venčení táta. Máma řekal, že po tý včerejší ostudě, kdy Bajkonůr ukradl kamarádovi Dantemu balónek, s nima rozhodně ven nejde. Tak jsem zvědavá, s čím se vrátí táta.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:44
- Nahlásit

Eldoguero
AD?

Baico
No, budeš mít sbírku balónků, no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 16:58
- Nahlásit

ted´ mi říkal řidič, že v Libiši hořel barák, nevěděl kde, tak jsem volala dědkovi essi nevyhořel.Volám a říkám to jsem já, představila jsem se, ted´ jsem se dozvěděla že v Libiši hořel barák a děda: jó ale nééé moc. Tak ve mě hrklo a opatrně se zeptala kterej barák hořel a děda nó jak bydlí starej Pícha-to je na opačným konco vsi. Tak jsem řekla že dobrý, že jsem měla strach jestli jsme nevyhořeli my a děda to rozsek: my??????????? jak bysme my mohli vyhořet, když jsem celej den doma , právě proto už jsem nedodala, jen se rozloučila a zavěsila.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 17:01
- Nahlásit

stetisek123
Argentiny jen dvě - Arga a Kaly

Další foto

Máchsi hají!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 17:09
- Nahlásit

Eldoguero
Argentiny jen dvě
Aha? Berylek už je v domku? Svém? Novém? Líbila se teda panince?

Máchsi hají!!!
)))) je výbornáááááá!!!! Moje nejoblíbenější pézetko!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 17:17
- Nahlásit

Gerda
Né, on přijel se svým psem na seznamovačku a oba by je fakt neodvezl. Jsme domluvený, že si pro ni přijede příští týden, tak snad to nezakřiknu

je výbornáááááá!!!! Moje nejoblíbenější pézetko! ¨
Tohle je ještě úspěch, za normálních okolností stojí ke psovi zády, resp. než se vzpamatuje, tak jí pes obejde, takže to pak vypadá tak, že Viktor huláká na celé kolo "Ilinka hají!!!!" a Lilinka je 5 metrů za ní
Máchs je výborná oběť, jelikož moc neprotestuje

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 17:25
- Nahlásit

A poslední z FB

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 17:45
- Nahlásit

áááá, letím do vany servat z nochou zimní srst, našla jsem dalšího dobrovolníka co se půjde dneska plavit a saunit když Baicovic posádka marodí. Eejchuchůůůůůůůůů
plavběěěěě zdarrrr!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:28
- Nahlásit

Zduř, pijete?

Já dopíjím včerejší víno a čekám na hosty.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:29
- Nahlásit

pawLINka
nepiju, asi budu muset ještě makat

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:30
- Nahlásit

pawLINka
nepiju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:31
- Nahlásit

makrelMonty
Ježiš, s vama je zase sranda.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:34
- Nahlásit

pawLINka
neboj, příští víkend budu, ale zase ne doma :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:39
- Nahlásit

čus dementi,co děláte???
monty
to je ale veeeeeeelmi rostomilé mimi!!!!
Eldoguero
vaše mimi je též velmi fajné a kuní xicht je opravdickej komysař reks,je to dobrý pes na eksteryjéráka

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:47
- Nahlásit

pawLINka
makrel
já nebudu o víkendu, ale ve čtvrtek

davidkova renata
to je ale veeeeeeelmi rostomilé mimi!!!
jo, ale ne moje

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:50
- Nahlásit

Monty
já taky ve čtvrtek vlastně

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:58
- Nahlásit

makrel
no jo ty alpo

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:58
- Nahlásit

čus, děláte něco? já pro změnu odolávam touze jít na záchod.. opět a zas... dělam si vlastní závody kdo to vydrží dýl, essi já nebo močák, zatim vede 2:1 von hajzl

koukejte na fb sdílet toho chuderu Tarzánka, má ho tam kejtlina - je to z ovečkinova rodného útulku, fakt pidičoklík, chudík.. koukali jsme na něj když jsme si brali ofci, byl to jeden z favoritů, ale pro svoje stáří a potřebu klidu by to s Ondřenou u nás moc nešlo dohromady

davidkova renata
už si dlouho nenadávala krze neonkovu záležitost, ešče nevíte nebo je to konečně cajk?

Monty
co je to za dudánka činanýho?

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání