| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:05
- Nahlásit
Tinta76
příští tejden budu chodit domu dřív a to předpokládám, stejně jako Murphy, že bé hnusně
To je dost dobře možný, páč muš má v pondělí a úterý volno a jak on má volno, tak je venku Dózí dopoštění vždycky
Jsem koukala na rozpis zkoušek a hrozně jsem se smála, páč v Krásný Lípě mají zítra IPO, jsem si říkala, že tomu se říká drzost naplánovat si to v týhle lokalitě na tenhle termín a hele jak jim to krásně vychází
To už se teda tý Smržovce nesměju, ti mají buďto 3. - 4. 12. nebo ten další víkend 10. - 11. 12. ZOPka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:09
- Nahlásit
Crysa
v pondělí dopo budu hnít v pelechu po druhý noční, kdyžtak mě prozvoň než to típnu a vykomíhám se z postele-doufám, že si nezapomenu nechat zapnutý zvonění
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:09
- Nahlásit
Tinta76
proto bych zrušila zimní čas
Však ten je správnej, zrušit by se měl letní, ale to by vám s Monty moc nepomohlo teda
Lola1
jako v Rusku?
Poručíme větru, dešti ... se jim smáli všichni a jak pěkně rozháněli mraky nad Moskvou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:13
- Nahlásit
zkusim to vzít kolem lesa...
http://www.novinky.cz/koktejl/251564-hysterickou-b londynu-si-jelen-spletl-s-lani-dobyval-se-za-ni-i- do-auta.html
to by f tom byl čert aby Tom nezačal žárlit!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:14
- Nahlásit
kejtlinv pondělí dopo budu hnít v pelechu po druhý noční, kdyžtak mě prozvoň než to típnu a vykomíhám se z postele-doufám, že si nezapomenu nechat zapnutý zvonění
nebo končím po 24ce i 1.12. esli chceš. Nebo se v neděli staf u mě v práci.. abych tě kdyžtak netahala z postele.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:15 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Lola1
v Rusku nemaj zimní čas??? štěhuju se!!!
Eldoguero
Však ten je správnej, zrušit by se měl letní, ale to by vám s Monty moc nepomohlo teda
však já vim, že origoš je ten zimní, ale komu jako vyhovuje???
Jsem koukala na rozpis zkoušek a hrozně jsem se smála, páč v Krásný Lípě mají zítra IPO, jsem si říkala, že tomu se říká drzost naplánovat si to v týhle lokalitě na tenhle termín a hele jak jim to krásně vychází
To už se teda tý Smržovce nesměju, ti mají buďto 3. - 4. 12. nebo ten další víkend 10. - 11. 12. ZOPka
ale vono je dost možný, že i tam bé hnusně, bo tady je třá slunko a vo pár km dál jsou ty hnusný inverzní mraky
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:18
- Nahlásit
Tinta76
ale komu jako vyhovuje???
mne , ja strasne nesouhlasim s letnim casem, ani si ho nikdy nenastavuju na hodinkach, jedu si furt ten normalni origos, jako takovou osobni vzpouru
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:19
- Nahlásit
Tinta76ale vono je dost možný, že i tam bé hnusně, bo tady je třá slunko a vo pár km dál jsou ty hnusný inverzní mraky
a tak mohůi mít i metr sněhu když se žádá tak moc dopředu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:20
- Nahlásit
Crysa
se nestavím bo v neděli jsem v hokně a mezi nočníma to nikam necestuju a jen spim, bo jsem v prdeli .Mě klidně vytáhni z postele to neva, jdu na volno tak mi je to naprosto fuck
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:22
- Nahlásit
Tinta76
komu jako vyhovuje???
Hele, mě třá vůbec nevadí ale já sem divná, já mám ráda zimu a sníh, takže na mě nekoukejte
Krásná Lípa je od vás kousek né, nebo relativně kousek?
Hnusně možná jo, ale rozhodně není sníh, takže zkoušky nemusej zrušit Jako mi před dvěma lety měli naplánovaný zkoušky na 15. 10. a on 13. 10. napad sníh, že jo vydržel tejden, takže jsme zkoušky přesouvali někam na půlku listopadu a to bylo samozřejmě nádherně - no asi tak jako dneska
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:24
- Nahlásit
leyenda
ja strasne nesouhlasim s letnim casem, ani si ho nikdy nenastavuju na hodinkach, jedu si furt ten normalni origos, jako takovou osobni vzpouru
jo tak takovejdle úlet jsem taky jeden rok měla, na protest proti zimnímu času ... ale bylo to děsně náročný
a prosim tě mi eště řekni, co ti na něm vyhovuje??? jó kdyby se nemuselo do práce, tak to mám na háku, ale v zimě jít za tmy do práce a za tmy z práce, tak to mě jako docela dost kaká
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:29
- Nahlásit
Cus nevim co bych roupama delala dneska, nejak mi jebe. Jeste stesti ze musim do prace. Btw jsme dneska byly vencit s kamoskou a v pulce prochazky jsme zjistily ze jeji cupka hara. Grin na to za celou 2h prochazku neprisel je to jetel.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:37
- Nahlásit
Grin
je to mimino ještě
Klid pani, Happunka vůbec nereagoval na háravku ještě na roce a půl
Až, když se hárala starší fena, o pár měsíců déle, se začal chovat trochu jinak. Ona ho ale vlastně přiměla k tomu, aby si k ní aspoň čuchnul od tý doby ovšem jak se něco hárá, tak nevidí, neslyší, nakrývá všechny a ze všech stran
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:40
- Nahlásit
Tinta76
proto bych zrušila zimní čas
jo přesně, přes týden chodím s holkama jen za tmy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:41
- Nahlásit
Eldoguero
TAk nevim jestli jsi me utesila nebo spis ne.. Essi mi jako rozumis..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:44
- Nahlásit
Monty
to už mi malá v tomto věku docela dost vydržela, celou noc určitě tj - přes 8 hodin.
No, právě, jenže zpětně mi došlo, že je chovatelka měla na hadrech nataženejch po celý místnosti. Takže koberec bere za svý. Ale nejde to hodit jen na chovatelku. Protože louže dělá i na linu a dlažbě Chjo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:49
- Nahlásit
stetisek123
no tak moje chovatelka učí štěnda na plínu, chvíli jsem to měla doma i já, ale pak mi začala chcát i do peřin, tak jsem to zrušila...
samo, že jsem jí hned brávala ven po spánku, jídle a hře, ta plína byla hlavně, jak jsem byla v práci pro případ, že by se jí chtělo, sousedka mi jí chodila venčit 2 x za tu dobu co jsem byla v práci, ale plína byla stejně jak jsem přišla roztrhaná a roznesená po celém pokoji a jak píšu, čůrala mi i do peřin, tak jsem to zrušila a rychle se to naučila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:50
- Nahlásit
ten pipinek je fakt nádherný
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:51
- Nahlásit
Eldoguero
Sice jsem ráno vysmrkala cosi jako malé mrtvé zelené dítě
šiš, se pobleju!!!!!!!!!!!!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:02
- Nahlásit
Monty
hale, já s ní lítám snad každou hodinu, ne jen když se vzbudí, nají nebo blbě kouká, ale ona je prostě natvrdlá. IQ tykve
Chtěla sem mít na Vánoce už vykarcherovanej koberec, prd asi bude
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:12
- Nahlásit
Grin
Essi mi jako rozumis
chceš tím říct, že přirovnání Grina ke kanárkovi se ti nelíbí
stetisek123
šiš, se pobleju!!!!!!!!!!!!!!!
no co co co, aby ses neposral(a)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:17 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Malodítě spí
A já konečně aktualizuju web, uff
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:18
- Nahlásit
stetisek123
ale ona je prostě natvrdlá. IQ tykve
a to není blondýna jako moje holky
Chtěla sem mít na Vánoce už vykarcherovanej koberec, prd asi bude
tak to já mám plovoučku a nic neřeším, ale ikdybych neměla hafy (co jsem to napsala za pýčovinu ) tak bych měla plovoučku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:30
- Nahlásit
Dnes budu v práci do noci, zítra možná budu muset zajet večer, rozhodně celý den na telefonu, v neděli od pěti odpo do noci, libovolná hodina, myslim že tak do tří do rána. V pondělí normál do práce. Dneska sem malinko už nervózní, trošku se mi chce brečet. Mám asi tachykardyji, bo sem strašně zadržovala příšerný rozčílení, abych nekřičela na dva kolegy, tak se mi nějak zrychlilo srce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:33
- Nahlásit
Gerda
paní, já vás strašně chápu, sice v práci nebývám ani minutu přes čas, zato když mám nervy ohledně práce, tak to vždy stojí za to moc vás lituji
toho máte tolik jako, že před Vánoci, nebo to tak máte pořád?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:40
- Nahlásit
Eldoguero
chceš tím říct, že přirovnání Grina ke kanárkovi se ti nelíbí
to mi křivdíte pani, to bych si nedovolila... spíš mě děsí - pokud u nich průběh bude stejnej - ta poslední část : od tý doby ovšem jak se něco hárá, tak nevidí, neslyší, nakrývá všechny a ze všech stran
Gerda
pani myslim na vás! Přežijte to.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 14:58
- Nahlásit
davidkova renata
to by f tom byl čert aby Tom nezačal žárlit!
tak eště odbarvit vlasy a třeba to klapne. Pak by Tom moh začít žárlit a bude hepi ent
Eldoguero
Sice jsem ráno vysmrkala cosi jako malé mrtvé zelené dítě
pani vy ste prase teda
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:12
- Nahlásit
Gerda
Chjo pani, moc lity, lity, tohle ti opravdu nezávidím, vždyť jsi v té práci pořád
Grin
to bych si nedovolila...
no ono by na tom nebylo nic divnýho, kdyby tě to uráželo
spíš mě děsí - pokud u nich průběh bude stejnej - ta poslední část
Ale jen když je na blízku háravka, jinak se chová ... nooo ... jako hodný pan kanárek
Pokud je v blízkosti háravka, pak ji nakrývá nejčastěji do hlavy ale pokud je čupka dominantnější a vyžene ho, tak se stáhne a zkouší to zas až za chvíli, on holt není průbojnej no
Nejhorší ovšem je, že Kaly naopak je velmi průbojná a čeká, že kanárek se bude snažit, i když ho seřve a několikrát po něm cvakne zuby, ale to on né, on se uhne, kníká a čeká až se zase situace uklidní
Takže, né pani, tohle vám fakt nepřeju
Venta
pani vy ste prase teda
Já jsem prase jo? Tak někdo mě dá přes noc do nosu tenhle humus a já sem prase, tsssssssss
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:21
- Nahlásit
Eldoguero
Tak někdo mě dá přes noc do nosu tenhle humus a já sem prase, tsssssssss
No je pravda, že mi někdo v noci dal do nosu něco podobnýho, přiznávám. A začínám z toho i mutovat. Hlavně když mám volat čokla, co je asi kilometr ode mě, tak to je celkem nepříjemný v krku.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda Dneska sem malinko už nervózní, trošku se mi chce brečet. Mám asi tachykardyji, bo sem strašně zadržovala příšerný rozčílení, abych nekřičela na dva kolegy, tak se mi nějak zrychlilo srce.
lity lity ((
tady máš na dobrou náladu, léčbu tachykardie a prostě na všecky stavy nepříjemný, aby jsi byla usmívací a bylo ti to vlastně všechno asi jedno
pro jistotu ještě:
a ještě bych málem zapomněla:
|