Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak jo, to já jen jak jsi zoufalá, tuhle nabídku má ode mně i Grinečková. Mně je jedno, estli du ven se třema bo 4 čoklama a Mníšek zas tak daleko ode mně není,ale je jasný, že od rodičů je to lepčejší, já myslila, že si sám

Baico
Hale, to znám, já mám i v normálním stavu hypertrofický mandle a když dostanu angínu, tak kolikrát ani ty ATB neprotlačím a musím pro sirup, ale zítra už bude určo líp. Foukám a nezávidím! Co veverky? Jak snášej nicnedělání?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:31
- Nahlásit

Crysa
Eldorádo, nejezděte do kina do Pardubic, na Nově říkaj, že je tam strašně bomb a pum!!

Lidi uvařila jsem k večeři vývar z hovězí oháňky a dívčí sen. Obojí vypadá výborně, bohužel nemám nejmenšího tucha jak to chutná, protože už necítím ani chuť čaje chjo, sem děsnej chudák totiž

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:37
- Nahlásit

Eldoguero
bohužel nemám nejmenšího tucha jak to chutná, protože už necítím ani chuť čaje
Tak na to sem dojela na srazu s tou přesolenou poblívkou

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:38
- Nahlásit

Eldoguero
nejmenšího tucha jak to chutná, protože už necítím ani chuť čaje
lity, lity paní

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:39
- Nahlásit

stetisek123
tak jo, to já jen jak jsi zoufalá, tuhle nabídku má ode mně i Grinečková. Mně je jedno, estli du ven se třema bo 4 čoklama a Mníšek zas tak daleko ode mně není,ale je jasný, že od rodičů je to lepčejší, já myslila, že si sám

čéče ani nevim jak by nyxák dal někoho koho nezná,možná by tě kósla a hlavně by měla záchvat z Rikoslava a chtěla by ho zabít,bohužel...to by se museli seznámit nějak dohromady třá s šamponama nebo Grinem a i tak nevim,nevim...

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:40
- Nahlásit

stetisek123
vona byla přesolená? kdybych to věděla tak si jí dám, já totiž solím strašně moc, takže bych to ani nepoznala

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:42
- Nahlásit

stetisek123
Co veverky? Jak snášej nicnedělání?
Dneska s nima byla na prochajdě mamka. přišla s očima na vrch hlavy, že Bajkonůr je zloděj. Potkali se s našima psíma kamarádama na venčícím place a Baico ukradl výmarovi Dantemu balónek a vesele si ho nesl dom. Ale jinak jsou nabušení a Fanda už dneska zase začal pracovat na zahradní úpravě keřů, které k nám přesahují od sousedů.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:43
- Nahlásit

stetisek123
Tak na to sem dojela na srazu s tou přesolenou poblívkou
bléééééé
Monty
dík, snad už zítra bude líp

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:46
- Nahlásit

Baico
Fanda už dneska zase začal pracovat na zahradní úpravě keřů, které k nám přesahují od sousedů.

už se na to nemoh koukat a musel zasáhnout !

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
by dostala košík a ode mně by neměla negativní vibrace, tak by to za chvílu neřešila
Monty
No, můj muš taky a on jí díky mojí absenci chutě dochucoval a pak když jsem jí ochutnala v Jilovom, tak mi pálily rty jak sviňa, jinak bych to taky netušila.

Baico
tohle je nejhorší. Čověk si upraví dovolenou, pracovní dobu a vše dělá pro psy,ale nemoc neovlivníš, pak tě to chytne a člověk je jak hadr a ven prostě nedokáže jít na ty hodiny, co byli psi zvyklí

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
už se na to nemoh koukat a musel zasáhnout !
No ale pokud je unavenej, tak jsou mu přečuhující větve celkem fuk.
Jdu si je vzít na chvíli k sobě do pokoje. Chudáci nějak nedokážou pochopit, že jsem doma, ale nikde s nima necourám.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:55
- Nahlásit

stetisek123
by dostala košík a ode mně by neměla negativní vibrace, tak by to za chvílu neřešila

košík má vždycky na volno, oukej přiště ti jí dovezu a uvidíme,myslim,že si to užiješ

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:55
- Nahlásit

Baico
Chudáci nějak nedokážou pochopit, že jsem doma, ale nikde s nima necourám.
jo to dneska holky taky tak mají, ale naštěstí jen dneska, snad mě taky něco nezkolí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:59
- Nahlásit

Ach jo, muš ještě není doma, budu muset jít venčit sama takhle se z toho do soboty rozhodně nedostanu

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:01
- Nahlásit

Eldoguero
no už moc času nemáš na uzdravení... a ještě když budeš lítat po venku

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:01
- Nahlásit

stetisek123
Takže šeltije je malá golyje? Okej
Je snad něgde na světě něgdo gdo si to nemyslí?
Víš co já už slyšela dotazů typu "paní, jak ste to udělala, že vám ty golije nevyrostly?"

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:04
- Nahlásit

Biluška
si je určitě málo krmila! Tě udám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:20
- Nahlásit

nazdar teryjéřííííí )))))))))))))))
proč je kurefská kosa,gdo za to může a proč sem se zas nažrala přstože sem nechtěla??!!
Sízra Milanová
nyxátora můžeš vodvízt mě,nečekám,že by nastal nějakej problém

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:23
- Nahlásit

Mrkejte na todle, je to bomba
http://www.zapiks.com/share/player.swf?autoStart=t rue&lang=en&file=52372

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:29
- Nahlásit

Baico
to snad je fotomontáž!?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:30
- Nahlásit

Baico
ten je výbornej,úpa mě dostal jaxe normoš na férofku odrážel na tom skejtu aby jel.-))))) neuvěřitelný jako

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:31
- Nahlásit

davidkova renata
a zajímavý je, že je to zrovna a. buldog, kterýho lidi považujou za pecivála

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:34
- Nahlásit

Sízra Milanová
Copak, chceš na chvíli odložit nyxle??? klidně ho pár dní pohlídám, essi se cejtíš blbě..

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:38
- Nahlásit

stetisek123
to snad je fotomontáž!?
Ne, jen důkaz, že i plemeno, které je považováno přímo za nesportovce a lenocha může zbožňovat pohyb

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:42
- Nahlásit

jupíííí, zítra se příjdou podívat už konečně na tu vodu teď tady byla domovnice, mluvila SE mnou přátelsky, jsem čuměla jak péro z gauče a už mám konečně ty prachy za to topení, takže se stal sásrak

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:46
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/251473-listopad-je-ne jsussi-za-206-let-snih-prijde-az-v-pulce-prosince. html

hm, tak nebudu čekat na sníh na ty kalendáře, takže to asi objednám o víkendu, ale budu mít v zimních měsícech normálně travní fotky

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:51
- Nahlásit

super, tolik štěstí najednou, byl tady už ten chlap na opis toho topení a vody, můžeme ven, tak paaaaa

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:51
- Nahlásit

stetisek123
ale podle mě už delší jmého plemene budeš horko těžko hledat, eště tam mohli dát middle, nice, fast, stupid etc
No jo, tak to už tady jednou bylo. Třeba ten FAST AND FURIOUS, žejo ))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:59
- Nahlásit

davidkova renata
nyxátora můžeš vodvízt mě,nečekám,že by nastal nějakej problém

tak vo tom žádná....dycky jí řikám, eště jednou a bé davídková!!!A vona tomu snad fakt rozumí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 19:02
- Nahlásit

Grin
Copak, chceš na chvíli odložit nyxle??? klidně ho pár dní pohlídám, essi se cejtíš blbě..

jsem u rodičůch,takže v pohodě,ale dík je dobrý vědět kolik lidí je vochotnejch se věnovat mýmu diskomforťasoj

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání