Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 11:51
- Nahlásit

Crysa
už se roztahujou po hladině šírá kola odezvy
hele a víš že sou lidi co tomu nejsou rádi????
Eldoguero
nás je krásně, jasno, sluníčko svítí, čtyry stupně nad nulo
twe tady je strašně!!!!!!!!!!!!!!!!!!jako u crysy no.-(((((

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 11:53
- Nahlásit

Eldoguerotady je pod mrakem, vlhko, z nebe padaj majičký kapičky jakoby mžilo, je teda nad nulou, ale to vlezlý studeno a když příjdeš dom, tak jsou věci jak z pračky natahlý vlhkostí, na obzoru mlžnej opar..
Pošli sem sluníčkoooo!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
Crysa
Tý jo, tak to nezávidím teda Posílám sluníčko, páč u nás je fakt krásně, vůbec ani není vlhko, žádná mlha, vítr nefouká, obloha úplně azurová. Před chvílí jsou mluvila s mamkou a říkala že v Liberci se převalujou hnusný sněhodešťový mračna, takže je to fakt jen u nás na kopci Máme tu takové malé soukromé krásnopočasí

Do pr... mám tu myš právě jsem našla bobky Nemůže tu být dlouho, Argo nic neříkal. No nic, holt přišla doba pastiček zase fuj, jak já to nesnáším

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:04
- Nahlásit

Cus zumpicky, jak se mate?
Preju vsem Katerinam vsechno nejlepsi a hlavne hodne zdravi a dobre nalady a darky si kupte samy, jsem financne vicerpane
Crysa
ahoj Crysicko, bych si s tebou povidala, ale musim letet zase, jsem si akorat docetla kousek pri obede.

Vcera to dopadlo dobre, teda nevim, no, vsechni rikali, ze je to dobry, ale zase hodne zbylo..., pes bude jist dlouho dlouho peceny krocani a dva uplne nenacaty plechy kolace jsem dala holkam s sebou do skoly, tam se sezere fsecko

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:07
- Nahlásit

leyenda ahoj paníí

Vcera to dopadlo dobre to je dobře že jste pěkně vzdali díky Měli jste to jak z émerickýho filmu, jak každej vstane u stolu a řekne za co děkuje, takle děkujou hodinu postupně všichni a pak jdou jít a jídlo je ještě vřelý na talířích? To mě vždycky v těch filmech fascinovalo.

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:12 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den celý den

všem Kateřinám přeju šecko nej!!!

děcka, koukali ste někdo na toho joudu včéra??? já to eště neviděla

leyenda
pes bude jist dlouho dlouho peceny krocani
pani, vy pečete krocani???

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:13
- Nahlásit

Crysa
Měli jste to jak z émerickýho filmu
nemeli, pani, ono to bylo skoro studeny, uz kdyz jsem to na ty talire nandavala, ale zase to teda nikomu nemuselo byt lito, ze to vystydlo kvuli jeho dekovani a stejnak to byly samy jidla co se daji jist i studeny, akorat teda kastanova nadivka byla dost hnusna, ale to asi uz i za tepla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:22
- Nahlásit

leyenda
tam se sezere fsecko
jako na žumpamítinkách))))))))))))))
čuste pani jinak.-))))
Tinta76
koukali ste někdo na toho joudu včéra
sim tě už se to probralo,dorazila aji janklejdy a všecko nám řekla jak to bylo.-)))

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
sim tě už se to probralo,dorazila aji janklejdy a všecko nám řekla jak to bylo.-)))
eh, jako tady jo???? a vo kolik stran zpět, vo třista nebo třistapade? a jako to teda bylo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:25
- Nahlásit

Tinta76
, vo třista nebo třistapade?
tak nějak,no))))) máš emilka eště

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
Bude Zlatovlásek v sobotu? Kamínek dostal opušťák a i s Crysičkou doporučení si zas zajet na Zlatovlásku, trochu se nasrat na něj a udělat si jednu obranu navážno Takže by jsme taktéž dorazili

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:30
- Nahlásit

Eldoguero
takhle většinou teď co se Ostravsko,
hm, no já už slunko pěkně dlouho neviděla

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
ó pani, děkuji vám mnohokráte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:35
- Nahlásit

Crysa
Bude Zlatovlásek v sobotu? Kamínek dostal opušťák a i s Crysičkou doporučení si zas zajet na Zlatovlásku
zlatovlásek hlásil sobotu na 10 prokopák!! takže kdo chce,at přijde,sliboval do SMS Buřta 2,tak nevim co tim myslel a jakou potforu zas kde sehnal či jí chce figurovat )))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:40
- Nahlásit

Monty
Říkali v tv, tak já nevím, ale věřím tomu, protože i v Lb je hnusně, ne teda pořád a tak strašně, spíš prostě jen ošklivý počasí, než ty tuny smogu. Ale u nás fakt azuro, kolikrát mi to lidi ani nevěří, třá když jsem posílala aktuální fotky Beryl tom uzájemci, tak se strašně divil a ujišťoval se, že jsou fakt z toho dne, na fotkách bylo polojasno a u nich prý sněhová mračna 10 metrů nad zemí
Ale taky je pravda, že nám tady většinou hodně fouká (u našeho baráku ne, ale jak vylezeme už vedle k sousedům, tak normální uragán), hodně nám tu sněží v zimě a taky nám tu hodně mrzne Loni, třá, jak bylo na Jizerce těch - 32 nebo koik přesně, tak u nás bylo -28 a dole ve vsi "jen" -24 a to je rozdíl 3 km třeba. Takže asi tak no

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
zlatovlásek hlásil sobotu na 10 prokopák!!
Tak to nesmím bělobám říct, už takhle těžko chápou, proč s nima nejdu ven, když jsem doma

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:44
- Nahlásit

Eldoguero
týjo, mínus 32 stupňů - to bych zmrzla jen bych vylezla z baráku
já chci slunko, abych si mohla udělat ještě pár fotek na kalendář a už ho chci konečně poslat, když není sníh
a samo, že když je slunko, tak je i lepší nálada

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:45
- Nahlásit

Monty
Eldoguero
tady je taky nádherně, ba přímo bošsky ... akorát to celej tejden slušně prosírám, bo chodím z práce až po šestý a to je slunko v prdelíííííí

http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:49
- Nahlásit

Tinta76
jůůů co to je?? a gde je prahá??? .-)))

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
jůůů co to je?? a gde je prahá??? .-)))
onlajn kamery, voe ... na nich jako dost ulítávám z Prahe tam máš akorát Libuš, ale za to dvakrát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:52
- Nahlásit

Tinta76
z Prahe tam máš akorát Libuš, ale za to dvakrát
šiš to je prekérka a najdi mi tu libuš! at vidim na kompu to samý co za voknem tj bílou mrdku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:52
- Nahlásit

Monty
Ani v těch - 28 se nic moc nedalo dělat venku
Tinta76
Jo jo, vy jste taky na kopečku
chodím z práce až po šestý a to je slunko v prdelíííííí
Jééééé, tak to je pech pani tak snad příští týden třeba bude lepší ne. O víkendu má být prej stejně, tak uvidíme

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:55 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

davidkova renatazlatovlásek hlásil sobotu na 10 prokopák!!

krásná práce, dík

BaicoTak to nesmím bělobám říct, už takhle těžko chápou, proč s nima nejdu ven, když jsem doma

já jim to taky neřeknu, ale po cestě dom bych se stavila pro ty týýý, tudlentýýý, co to u tebe mám? od Laguny..
jooo ty kolagéni a ty esemesky nebo co pro Ketlinu a Kejtlině bych to vyložoláá, asi v pondělí dopo, tam kde zrovna bude, buď v práci nebo doma, páč v neděli ráno polezu z plelechu do práce na poslední chvíli.

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
si dej radši Karlovy Vary, Libuš proti nim vypadá ještě celkem ucházejícně

Eldoguero
příští tejden budu chodit domu dřív a to předpokládám, stejně jako Murphy, že bé hnusně

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:57
- Nahlásit

Tinta76
tak já chodím po půl páté, ale taky už je tma jak v řiťce, si myslím, že ikdyby tady na Ostravsku slunko svítilo, tak už by byla tma

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:01
- Nahlásit

Crysa
ale po cestě dom bych se stavila pro ty týýý, tudlentýýý, co to u tebe mám?
Jasně, kliďánko se zastav. Mám to v autě, tak ti to předám

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:01
- Nahlásit

Monty
proto bych zrušila zimní čas

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:02
- Nahlásit

čus baby!
tady na jihu taky mrzne, ale včera bylo krásně, chodili jsme část procházky po dlouhé louce sem a tam, abysme se opálili. Asi se to moc nepovedlo, ale bylo to fajn, Byly tam díry, jak někdo před námi hledal myši, ale to Gerryho nebere, ten do nich jen cíknul. Potkali jsme slečnu na koni, na koně on ani nečumí, ani jako na psa, jako kdyby tam vůbec nic nebylo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:03
- Nahlásit

Tinta76
si dej radši Karlovy Vary, Libuš proti nim vypadá ještě celkem ucházejícně
tu sem netrefila,ale vypadla mi Příbram.-)))))))))))))mysela sem,že to nefunguje,páč je tam jen obrofskej šedej flek .-)))))))))))))))až dyš sem to chtěla vykliknout,fšimla sem se, že úpa dole se krčej takový jako asi malý domečky...nejde to rozeznat bohužel
stejně jako Murphy
to je můj pokrevní bratr¨

musim ven,kurva

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:04
- Nahlásit

Tinta76
proto bych zrušila zimní čas
jako v Rusku?

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání