Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:06
- Nahlásit

Eldoguero
šiš a ví tohle tvůj muš
myslíš jako že dyš ho dom nechce že by moch cejtit ňákou konkurenci?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:09
- Nahlásit

Monty
hele nech toho, zítra jdeme spolu do lesa za buk

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Ach jo, chudák dítě chytlo chorobu ode mě Je úplně nemocná, leží s mušem v posteli a vůbec ještě nespinká, miminko jedno

Pumpa
Člen
- Nahlásit

jo a hele sem se chtěla zeptat bo od vás je to zaručená vodpověď, dostala sem vod tchýně takovej móc heskej náhrdelník se zeleným kamenem a prej je to ňákej chrysopras, znáte to?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:10 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Pumpa
nebylo to crysopras?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:13
- Nahlásit

Pumpa
Ty chceš ptáka, muš ti ho nechce dovolit - to podle mě něco znamená
chrysopras
marjá pano a nejni von to nějakej druh tohodlenc toho tachyjónu eště třá ti chce tchyně změnit impríting

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:14
- Nahlásit

Pumpa
vodstěhuju se na chalupu a koupim si vofce, slípky a jiné domácí ptactvo a taky kozu a koňa...
Tak to je můj sen. Já si slepice musela pořídit se strašnejma kecama a i tak je mám na malým camfourku mezi barákem a plotem, aby jim nesmrděly,ale vo vejce škemrat choděj. Už se ale nechali slyšet, že tu máme moc much kvůli slepicím a králíkům (králíkárny mám u slepic). To bydlíme na vsi

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Pumpa
tady http://www.nefertitis.cz/chrysopras/

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:16
- Nahlásit

makrel
asi Tě jo, nevim, ale tendle šutr je tmavě zelenej a na netu píšou, že má odstíny jen do trávově zelený. Já jí nepodezřívám, že je to šmuk, jen sem si vo tom chtěla něco přečíst- to jen na obhajobu dyby si to tady nááhodou přečetla
Eldoguero
Ty chceš ptáka, muš ti ho nechce dovolit - to podle mě něco znamená
simtě
třá ti chce tchyně změnit impríting

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:18
- Nahlásit

Alexa
jéžiši zvyšuje plodnost vona chce hodně vnoučat...... ten můj má barvu jako pivní láhef

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:19
- Nahlásit

makrel
MAMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ pomoooooooooooooc

jde léčit westíkománie?????? já tady u našich brečím, že chci deset westíků

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:20
- Nahlásit

stetisek123
ale vo vejce škemrat choděj
známe známe, jak u nás. družstvo se jim nelíbí, ale brambory by žrali. Na dřevou nepudou, ale topili by........

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:21
- Nahlásit

Monty
de léčit westíkománie?????? já tady u našich brečím, že chci deset westíků
pomóóóóc

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:21
- Nahlásit

Moje robátko právě dojedlo hrachovou poblívku a teď pije sklenici mléka. Asi tajná zbraň...

Ptáka chci takovýhleho, je taky dost modrej:
ale on když se zaškrtí i ten normální, tak taky zmodrá

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:23
- Nahlásit

stetisek123
a taky bude asik dost mastnej to je ňákej ara ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:23
- Nahlásit

stetisek123
jo a pak upadne

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:24
- Nahlásit

Pumpa
ano, přesně tak. Ve vsi už si lidi stěžujou, že když se sbíraj psí bobky, tak že by koňáci měli taky s sebou vozit něco na koblihy a minule mi jedna paní u krámu povídala, že si ani nemůže otevřít okno, že jí ráno budí kohouti

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:26
- Nahlásit

Monty
MAMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ pomoooooooooooooc

By se ti hodili ti rotvajleři robustní co

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:27
- Nahlásit

Zdarté okrasy lidstvaNeska sem způsobila poplach a ekologickou havárii.Opět upad kus vejfuku u hafmobilu,můj nejlepčí automechanik nazdál,že hafmolil je zhola zbytečné již zavařovat tak zakoupil nákou pásku za80kč k tomu u soudruhů z ndr vymyšlenou,díru ovinul,načež dle návodu muselo autí30min jezdit čímž se vejfuk zahřál a páska zeškvířila do podoby ocelobetonu.Což sem učinila,cca po deseti minutách se začíl linout velmi hnusný dejm načež začal vycházet takej smráád že padali kolemdoucí chodci eště při dojezdu před garáge za mnou byl velkoblak tudíž soused zahájil paniku zuřivě tukal na sklo vozu a máchal hasičákem.Dobře to dopadlo vejfuk jak novej pásek je fakt jak železo a soused mě nenávidí páč až budu opravdu hořet tak bé čekat co sme zas vopravovali

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:27
- Nahlásit

Pumpa
jj,ararauna. Mastnej je pěkně. Obyčejnej kakadák stojí kolem 30 tohle aspoň stovku. Ale domů to nechci, řve jak Turek, do zahradní volyjéry, ale až budu velká, musím si na něj našetřit.
makrel
padnout nesmí! To se musí předtím vyzvat!!!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:28
- Nahlásit

stetisek123
budí kohouti
kráva, tak ať de do práglu budou jí budit tramvaje. Co bude řikat, aš si pořídíš toho papoucha, ten bude řít jak na lesy....
Sousedi maj tak blbýho kohouta, máme k nim na dvůr okno ao koupelny, a když deš v noci na záchod a rosvítíš, ten blp si asi myslí, že je ráno a začně řít. naše máťi to onehdá vyprávěla známej a pěkně se ukecla, povidá: ten sousedovic kotouč je debil.....

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:29
- Nahlásit

Eldoguero
By se ti hodili ti rotvajleři robustní co
jo to jo, asi si nějaké půjčím

makrel
pomóóóóc
s čím chceš pomoct????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Eldoguero
vono ti nestačí že se hledá domof pro holandana,my béme hledat domof eště argentýně!!!!
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-ash4/s320x320/317227_247828448609894_100001482 227911_715194_505121724_n.jpg[/imgs]

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:31
- Nahlásit

stetisek123
že by koňáci měli taky s sebou vozit něco na koblihy
Bože pani to byl kdysi ftip.Jak říkali mládežníci dědovi at dá těm konům do zádu pytlíky a muže tím hnojit a ještě bude obec čistá a děda vodpověděl"mládeží já mám mezi nohama pytel celej život a stejně pořád se...u vedle

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:32
- Nahlásit

Pumpa
takovej????

stetisek123
Člen
- Nahlásit

Pumpa
, ten blp si asi myslí, že je ráno a začně řít.

ten sousedovic kotouč je debil

Hale, jeden chlápek tu má vosla a kam se hrabe ararauna! Ten vůl řve, jak když ho vražděj a když jsem tu na návštěvě měla svojí pražskou matku, tak se pěkně vyděsila, co se děje, a to bydlí asi půl km od nás. Pěknej je tak páf, to zase sme měli na chalupě, strašidelný

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
no tak vona to fotka tejraný dogy nejde vložit taxi to udělej sama

odjebávánm sa,debílci,s některými zejtra dovi)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:34
- Nahlásit

stetisek123
ale on když se zaškrtí i ten normální, tak taky zmodrá
Dalšíííííí ouchyl
Ve vsi už si lidi stěžujou, že když se sbíraj psí bobky, tak že by koňáci měli taky s sebou vozit něco na koblihy a minule mi jedna paní u krámu povídala, že si ani nemůže otevřít okno, že jí ráno budí kohouti
No ty jo
U nás po psovi nikdo neuklízí ani na návsi, v bývalým statku mám koní šest půlek (má tam nějaký tažáky, krom klasiky belgiků a noriků i nádhernýho ardena, pak frísany, kladrubáky nějaký a dost kříženců na maso ) Občas na nich jezdí přes vesnici, často jezdí s vozy i kolem nás (hlavně s těma frísanama). Hovem od koní jsou všude tuny a nikoho to netankuje ani omylem.
Všude řvou kohouti, husy, kachny, perličky, psi, ovce, kozy a krávy a zase to nikoho netankuje.
Ale tak je pravda, že u nás nikdo nepovažuje za divný ani, když se v noci po silnici řítí cca 80 hlavý stádo kraf

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:36
- Nahlásit

Pakunobecny

Já si neumím představit, jak pokaždý ten koňák sesedne z koně, vytáhne z kapcy igelitku (pytlík by nestačil), od sedla odpoutá vojenskou lopatku, přiváže koně ke stromu a jde sebrat koblihy, pak nasedá i s plnou igelitkou a dokluše ke sběrnému kontejneru (koš by byl hned plnej), sesedne, vyhodí to, nasedne a o sto metrů dál kůň opět zvedne vocas a dá si repete...

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 20:36
- Nahlásit

Brý večer
tak rýmička se mi neprojevuje o moc víc, tak asi z toho nebude žádná choroba, naštěstí.

stetisek123
ty máš témata, celý dopoledne Rikoslavův ocas a teď zas ňáký ptáci

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání