| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 07:49
- Nahlásit
N E CH R A P E J T E !!!!!!!
Ja jsem tady byla posledni a jsem tady prvni. : D
Pujdu cumet na Vitejte doma, tak cau.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 08:04
- Nahlásit
bré ráno, je mi strašně bubě, za necelou hodinku jdeme do lesa s holkama a s makrelitem jelytem a jejím kuřátkem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 08:38
- Nahlásit
pawLINkaPujdu cumet na Vitejte doma
taky čumím, a až to skončí nasedneme do lodiček a vyrážíííme ven, dneska za sluníííčkkééémmmm!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 08:55
- Nahlásit
Monty
Tak jestli jako mě, tak tě lituju, pálí mě cecík (měkké patro), škrabe v hrtanu a bolí každej kloub f těle. Od večera mám kotník jako bambuli (je možný, aby byl kotník podvrklej tak dlouho?). V noci sem furt strašila (dětskej peniscilin,dělbuchy - riky se bojí, za hodinu rikyho ven, pak venčit Bedřicha, kloktat, namazat kotník, manžův návrat z putyky..),no jsem mrtev a doma je binec, že v kuchyni není kam postavit skleničku, a musím vařit a prát a udělat věnec (nemám ani větve). Psi budou dnes eninkovat (startuju stopky na 2 min) na zahradě, bo to fakt nedám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 08:56
- Nahlásit
sízra Milanová
JE KRÁVA NEBESKÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 09:11
- Nahlásit
stetisek123
(startuju stopky na 2 min)
čas vypršel....
Psi budou dnes eninkovat
moje psiska dnes neeninkujou, utíkáme na cvičák a pak do polí, prohnat zajuchy, tak nepomlouvejte, ať sem nemusím chodit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 09:51
- Nahlásit
Dobré ráno fšem,
co je novýho? Tejden jsem tu nebylo bo mě to z domova nepustilo.. Navíc mám furt moribundus a je mi zle. Bejt chlap tak jsem snad dávno umřitá... ))
Kdo všecko je taky nemocnej? A kdo si s tím začal??????
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
sízra Milanová
Ale talentovaná, což?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:02
- Nahlásit
Atusch
Kdo všecko je taky nemocnej? A kdo si s tím začal??????
Myslim, ze zacala jablunka, protoze kdyz ja jsem onemocnela, tak ona uz chorela a to bylo v tom tydnu pred zumpim velkokarnevalovym vikendem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
Dobré jitro, pozvolna se budím a snídám kafe na slunkem ozářeném balgoně.
Pawlinka
Bundici ti pošlu poštou, ale prosimtě, ležela v igelitovym pytli, přinesli mi jí s dalšíma nějakejma věcma po nějakejch lidech, MUSÍŠ si jí hned vyprat, jo? A bude ti velká, což zas u zimní bundy taková trága neni, no.
Myslim, že se mi ještě nechce vstávat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:09
- Nahlásit
Atusch
Jak to, že si nemocná???
leyenda
Pani a vy už ste zdravá? Dejcháš?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:40
- Nahlásit
Čus flundry, co děláte? Já mizim v bedně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:46
- Nahlásit
Adiddaska
Už teď? Nemáš mizet až večer?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:49
- Nahlásit
Monty
ne, mám strašné křeče, dostala jsem to, skoro celou noc jsem nespala, ale naštěstí jsem si ve 4 hodiny vzala aulin, tak už se to docela dá
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:56
- Nahlásit
Monty
lity,lity, mě na tohle pomohl skvěle Nuvaring, od té doby, co to mám, tak jsem Ok. Mám to jednou za dva měsíce a jen dva dny a tak málo, že o tom ani nevím. Bolesti utekly do perdele a jsem v poho
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:06
- Nahlásit
stetisek123
já kdysi u toho měla i migrény, to už je naštěstí pryč, ale pokaždé, co to mám tak trpím jak sviňa a to je na předpis nebo je to volně prodejné?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:14
- Nahlásit
Gerda
uz jsem rekonvalescent
Monty
lity lity, pani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:30
- Nahlásit
Monty
Je to antikoncepce, takže na předpis. Taky jsem to používala a naprostá spokojenost.
All
Du pryč, je to tu jak v domově důchodců Už mi chybí jenom abyste vyprávěli gdo byl na jakým vyšetření a gdo umřel
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:39
- Nahlásit
Brrr, je mi zima. Dvě hodiny jsem byla na dvoře. Lítala jsem na zahradě s čoklama (Tomáš s Jessinou se přetahovali a ani jeden nechtěl pustit ), uklízela jsem kotce, pomáhala jsem mušovi škubat husy, a pak už jsem byla zmrzlá a šla jsem dom. Dneska vaří tchýně, tak odpočívám. Za hodinu vyrážíme na velkovýstavu zvířat, tak se musím jít pomalu už zkulturnit.
Gerda
Vyprat ji hnedka vyperu a kdyby byla moc velká, tak na ni vypíšu další výběrové řízení a pošlu ji kdyžtak někomu dalšímu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:41
- Nahlásit
peču a už mi to leze krkem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:57
- Nahlásit
pawLINka
jsem s holkama byla taky dvě hodiny, sice konečně svítí sluníčko, ale strašně tam foukalo, odpoledne půjdeme na dalčí
makrel
a daří se?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:01
- Nahlásit
čus bus, byla jsem venku, pak česala gošu, je u nás vichr, v lese to je vždycky jak v hororu, stromy vržou a pískaj, celkem dost tam fouká, nakrmim a jdu spát
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:06
- Nahlásit
Monty
no mohlo by to být lepší, ale ujde to
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:10
- Nahlásit
sízra Milanová
to jo teda ))))
davidkova renata
Ale tváříš se teda dost vyděšeně
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:17
- Nahlásit
Gerda
Mizim ve 14 a v 18:30, dneska mizim dvakrat.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:23
- Nahlásit
pawLINka
kdyby byla moc velká, tak na ni vypíšu další výběrové řízení a pošlu ji kdyžtak někomu dalšímu.
Tak ji hodíš přes záhlinské rybníky knám já sem vo trochu tlustší což ste vy dobráci zdokumentovali,když sem si hrála s panenkou jen tak v kamaškách JE KRÁVA NEBESKÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navopak místo mléka dává velmi pozitivní inspírácé,já bych jí podstrojovala šveštičky,páč jak se nase..e může bejt hůř,bo ten bilbord na václaváku bych snad pak ani nechtěla vidět
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:26
- Nahlásit
Pakunobecny
páč jak se nase..e může bejt hůř
To jo, musíme na ní bejt hodný ))
Připomíná mi to ten vtip se strejdou Liborem, ale ňák se mi nemůže vybavit celej. Neznáte ho někdo???
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:45
- Nahlásit
Du vostříhat dědka strojkem je možné že se vrátí do mládí a zavzpomíná jak pomáhal za války bojovat se všama bo bé mít stejnej ůčes chudák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:48
- Nahlásit
jo Lily ten flíček hezky zarůstá a vytvořili se jí nový folikuly což je super, málokdy se stane že to zaroste i můj vet říkal, že to asi nezaroste
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
Už sem to našla, ten ftip:
Učitelka zadala svým žákům úkol. Zjistit od rodičů příběh s ponaučením na konci. Druhý den ve škole děti vyprávějí své historky.
Katka říká : Můj tatínek je farmář a chová slepice kvůli vejcím.
Jednou jsme je v košíku vezli do obchodu na předním sedadle, když v tom jsme nabourali, košík vyletěl a vajíčka se rozbila.
" A ponaučení?", ptá se učitelka.
"Nedávej všechna vejce do jednoho košíku."
"Dobře", říká učitelka, "teď Lucka. "
Naše rodina má taky farmu. Ale chováme slepice kvůli masu.
Měli jsme jednou tucet vajec, ale vylíhlo se nám jen 10 kuřat. A
poučení je - nepočítejte slepice, dokud se nevylíhnou."
"Pepíčku, jaký máš příběh ty?"
"Ano paní učitelko, můj tatínek mi řekl příběh o strýčkovi Liborovi. Strýček Libor byl s paragány v Kosovu a jeho vrtulník to jednou dostal. Musel nouzově přistát na nepřátelském území a jediné co měl byla láhev slivovice, kulomet a mačeta. Než dopadl na zem, vypil slivovici, aby se láhev nerozbila a pak přistál přímo mezi stovkou povstalců.
Zabil jich 70 kulometem než mu došly náboje, potom zabil dalších 20 mačetou než se mu zlomila čepel a zbytek zabil holýma rukama."
"Svatá dobroto", zděsí se učitelka, "a jaké ponaučení ti
tatínek řekl z tohoto hrůzného příběhu?"
"Neser strejdu Libora, když je nalitej."
|