| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
Takže už sme vylesněný, Mařena měla nápadníka, takovýho velikýho dortíka s velikou hlavou, poslinil jí kaťátka )) Bohužel se nedal zavolat, pani si pro něj a jeho slinu musela dojít. Mařka by již dala. Je to strašná flundra. Měla sem jen miku a vestu a bylo mi teplo, je to dobré, vesta skutečně hřeje jaxviňa. Krásně fouká, tak větrám, ráda větrám. Mám otevřená všechna okna a balgony, vystrčený peřiny a tak.
leyenda
Teda ale to byla dlouhá nemoc...to se budeš dávat do kupy nějakou chvíli, tak hlavně ať už je ti dobře. Máma mi chystá překvapení, nechá mi u truhláře vyrovit přihrádky na korálky, budou sekce Asie-Evropa-Amerika-Afrika....austrálii a novej zílend přihodím k evropě pod británii ))) Skotsko taky, byť to skoti nesnášej )))
Po procházní mám nějakou děsně dobrou náladu, i když sem už telefónovala z práce.
Adidas - musíme na tebe uspořádat hromadný zájezd na představení, budem ti strašně tleskat, až vylezeš z bedny a volat - je to hrdinaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:53
- Nahlásit
Aaaaa Crysoooo, proč zase začínááám stránkůůůů )))))
DĚCKA, SEŽEŇTE MI NĚKOHO, KDO DĚLÁ NÁŠIFKY, VŮBEC JSEM ZATÍM NEBYLA ÚSPĚŠNÁ, NUTNĚ POTŘEBUJU NÁŠIFKÁŘE - PROSÍÍÍÍÍM. Musí mít ale vyšívací program.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:58
- Nahlásit
Venta
Uš mám vyrobenej věnec a vařim, děsně mi bolí ten kotník, snad sem si to nějak obnovila?
Psi nechápu, proč nejdem ven, vždy když se pohnu jsou obě nastartovaný u mějch nohou a vrtěj ocáskema, že jako už konečně... nejdu
Chtěla bych si lehnout,ale na gauči vegetí manžel, kerej umírá po včerejšodnešním flámu a do ložnice to mám daleko. Chjo
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:59
- Nahlásit
Gerda
Nášivky? Já si teď pro děti nechávám vyšívat na mikiny na Praze 4, moc ochotný pán. ALe nevím, na co to chceš
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:01
- Nahlásit
Gerda
TADY, vyšijou snad cokoli, pošlou návrhy, prý výšivka 20 X 30 za cca pětikilo, malý na "prso" za cca 80 atd
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:06
- Nahlásit
Venta
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:11
- Nahlásit
Gerda
Jak to, že si nemocná???
Nevím, něco na mě skočilo. Asi se to přenáší onlajn...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:11
- Nahlásit
stetisek123
Tyjooo, díky moc, hnedle to zkouknu, ale musim k mámě, tady mi to skoro nefachá.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:47
- Nahlásit
Tak kolagén a MSM se přestěhobalo ze Zeleniny do Crysomobilu. Veverky chtěly odjet s Crysou, prej těch posledních 5 dní byla se mnou taková nuda, že se chtějí odstěhovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:50
- Nahlásit
čus flundry,uš sme domki,bylo celkem snesitelnějc neš fčéra naštěstí
stetisek123
Uš mám vyrobenej věnec a vařim, děsně mi bolí ten kotník
jako je dobrý bejt na to připravenej..holt co si čék neudělá sám žejo.. mělas bejt dneska na pyknyku bo sme měli stýlově výýýborný domácí věnečky vod Jany ,měla bys to komplet
dem zejtra někam prochajdit vy debility?????????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 14:08
- Nahlásit
Jinak jsem dneska vyhlásila, že se s Faroušem pokusíme dojezdit Žampióna ČR během ledna a února. Celkem masakr, ale budeme bojovat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2011 14:20
- Nahlásit
héj, tak jsme včéra koukli na toho dogdancingovýho Karlose (nevim, proč sem se mystifikovala, že bude agilitit ) a jako dobrý, pobavil, dost jsme se u toho nasmáli ... takhle ho teda vůbec neznám
jinak přeju všem dobrého dne a zas du ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 14:34
- Nahlásit
čau fšem
jsem velmi v dyzgomfortu, neboť jsem dneska byla od rána v pracovním procesu, svoje psí prdelky jsem jen vyvenčila na 15 minut ráno aby Ondra nemusel vstávat a od tý doby jsem je neviděla a ted jsou s páníčkem na procházce a já tu dřepim a domu se dostanu až v 8 a eště po mě chcou abych šla neska do hospody, což se mi nechce ani trochu bo musim zejtra do práce taky
achjooooooooo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 14:36
- Nahlásit
a eště jsem promeškala věnečky na pyknyku !!!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 14:58
- Nahlásit
davidkova renata
kdybych byla zdravá, tak bych i šla. Když nad tím tak přemýšlím, tak to kousání tady u nás na cvičáku je asi tak pětkrát kratší, než se zlatovláskou a o polovinu dražší
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:00
- Nahlásit
davidkova renata
jako je dobrý bejt na to připravenej..
No to ti jo, eště musím teda vykopat nějakou jámu a vysypat jí vápnem a bude to cajk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:39
- Nahlásit
davidkova renata
Poslal mi Jiřík TU věc?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:56
- Nahlásit
Gerda
Poslal mi Jiřík TU věc?
jistěže ne ,prý s tim "nepočítal" ,kdyby prej jo tak to nebyl problém ,takže bud ve čtrvtek(kravina samosebou) nebo v sobotu páč jaxtim nepočítal tak jeli z prokopáku se žandou na nějakou akci eště takže TO asi potřeboval..dělala sem co sem mohla, slyšeli to i některý vokolo,ale marně..posílala bych mu SMs co chvíli do tý soboty příští aby s tim teda "počítal" a pokud tam budeš,rovnou bych TO přestěhovala k sobě po skončení kousání
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
davidkova renata
no on mi zatim píše furt sám, že v sobotu, že po patnáctém, po sobotnim dopoledni mi zas napíše - jééé, já zapomněl, nestihl jsem to...napíšu mu, ať TO dovalí, abychom to nakonec nezakecali do ztracena
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:16
- Nahlásit
Gerda
napíšu mu, ať TO dovalí, abychom to nakonec nezakecali do ztracena
osobně bych mu TO prostě odebrala na konci akce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:18
- Nahlásit
davidkova renata
přesně to jsem měla na mysli, že po akci provede, proto mi nebylo zatěžko to nehlásit dopředu )))))
Zejtra bychom měli jít stopovat...v poctatě na tom trvám. Pavlii by šla tééééš. Jdu jí zavolat.
Můžu jen dopo, ve dvě musim bejt f práci, Markus pojede se mnou, nasmradí nám kancl háravym smradem ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:23
- Nahlásit
vrítily jsme se z druhé procházky, vyčesávala jsem holkám asi půl hodiny bodláky, masakr
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:26
- Nahlásit
Gerda
...v poctatě na tom trvám
tož nefim essi se má stopovat dyš je zima,ale fakt je že zas taková nejni a zejtra má bejt eště teplejc prej
jako nechci do šárky ,budou tam zas všichni bo má bejt slunko
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:45
- Nahlásit
davidkova renatabo má bejt slunko
Jóóóó, už se na něho děsně těšííííííííím!!!!!!!!!! Tady u nás nebylo slunko tak dlouho, že už ani nevím jak to vypadá, když svítí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:52
- Nahlásit
pawLINka
u nás dneska bylo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:55
- Nahlásit
davidkova renata
ale někam tim směrem určitě, nechci jet přes půl prahy pro tebe, odvézt tě někam, pak zase zpět do tý vaší prdele a pak zase zpět k nám a do práce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:56
- Nahlásit
Monty
U nás leda tak velký ho.no. Ale tak snad se dočkám zítra. Máme naplánovaný výletík, tak snad se to podaří a ještě bude hezky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:07
- Nahlásit
ach jo už aby bylo pondělí ráno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:08
- Nahlásit
pawLINka
jo, zítra by mělo být ještě pěkněji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:12
- Nahlásit
Gerda
ale někam tim směrem určitě
jo to klidně samosebou tak mi ale k večeru písni f kolik asi páč teda budu muset kuli tomu fstávat,jinak sem plánovalal vypnutí budíkua spánek do bezvědomí
|