Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:54 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

stetisek123
to si právě nemyslim . to že zvykneš (socializuješ) psa na psy a lidi, neznamená, že je nebude chtít žrát když bude mít důvod a ty mu to dovolíš . nevím, jestli jsi viděla někdy podmínky velkého závodu, ať už ipo, agi, dogdancing. pokud máš psa (psychicky vpoho) normálně zvyklýho na různý vnejší vlivy okolí, neni problém žádnej sport. u toho mondioringu mi to přijde fajn a zábavný,ale pro normálního psychicky odolnýho psa nevidím problém. tam jde spíš o ten zvýšenej tlak na psa ohledně figuranta a samo ovladatelnost. tak to vidím

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:58
- Nahlásit

Monty
asi s těma fotkama ty jelyto
Tak to jo )))

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:58
- Nahlásit

Lola1
to právě neni jistý kde jsou ty doby, kdy v dřívější žumpě bylo pár lidí a svět měl ještě svůj řád . co kyž je to nakažlivý??!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:59
- Nahlásit

Crysooooooooooooooooo sme nemocnýýýýýýýýýýýýý, koukej:

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/245673-konec-vyj idani-lednice-o-pulnoci-syndrom-nocniho-prejidani- lze-lecit.html

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Adiddaska
ty vole, co to bylo za píču, bych jí dořvala, že by mi rupla céfka!

neznám jí, taky jsem řvala a bylo mi blbě ještě hodinu potom od tlaku, sem si musela vzít 2 prášky

Adiddaska
Člen
- Nahlásit

Gerda
já nic nepsala ty ichtijandře....

jojo, psalas, že ať si každej cvičí jak chce, vyvěšuje nebo pozitývně motivuje, ale ať se s tim nesere do vostatních, s tim souhlasim naprosto!

Jinak já chci, aby můj pes byl s každym kamarád, bo mě to obtěžuje neustále ho hlídat, jestli někde nebosní. Chci si třá v klidu jít parkem a kouřit nebo sedět a pít a vědět, že se nemusim starat, jestli můj čokl někde něco nebo někoho nezabíjí. Ale pokud někdo chce, aby jeho čokl něco nebo někoho zabíjel, tak prosim, jak je ctěná libost, když ho drží ode mě dál, tak mi do toho nic nejni přece. Chápu, že lidi maj psy na různý věci, že je chtěj třá nějak využívat a podle toho je taky vedou. Já psy využívám jen k zábavě a radosti, na hlídání mám alarm a když budu chtít někoho sejmout, koupim si pistoli

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

Gerda
Crysooooooooooooooooo sme nemocnýýýýýýýýýýýýý, koukej:

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/245673-konec-vyj idani-lednice-o-pulnoci-syndrom-nocniho-prejidani- lze-lecit.html

jo to vím už dávno, jsem našim říkala pořád, že jsem v tommto nemocná a oni se mi smáli
ale neboj to zkončí příští rok zase všechno pofraží a už v té lednici nenajdeme nic

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:09
- Nahlásit

Zas du z křížkem po fůnuse takže klikejte na 30kg granclí a vod 1.12 béte povině klikat znova bo pojedem pytle pro outulek na vánoce.No a zas du bo máme papání strejdíka na 15 hodin.Dneska sem navozila mnoho dřeva bříza bílá takže zejtra zpívám na garmoške a budu ju muset nák pomenčit na průchod do krbovek

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:10
- Nahlásit

eva od jondy
ale rozdíl je v tom, že to nikdo nevyžaduje. Nikdo neprověřuje nakolik je ten pes schopnej běžnýho života a nakolik je to jen nástroj k dosažení úspěchů jeho majitele

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:11
- Nahlásit

Gerda
tak to je jediný, co nemám. Syndrom nočního přežírání. V noci spim a nic víc mě nezajímá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:12
- Nahlásit

šiš vobjednala jsem si 100kilo masa vod Falca jestli se mi to nevleze do mrazáku tak se poseruuuu

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:14
- Nahlásit

GerdaMoje by byla DeFlora(n)ce Libuše z Květin...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:14
- Nahlásit

Adiddaska
si zase nakupovala hladová, co? To mi už maminka za mlada říkávala, nechď nakupovat nenajedená, bo koupíš všechno.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:16 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaCrysooooooooooooooooo sme nemocnýýýýýýýýýýýýý, koukej:

ale mě asi chutná žraní i v noci

jen mi vadí že to nabírám do špeků, mě by stačilo zkrátit střevo, že by třá za žaludkem byla už rovnou prdel a klidně si na to jídlo budu fstávat i v noci ráda jím a ráda spím a ta kombinace mi asi taky vyhovuje

edit: hele, i to tu píšou doslova: "Pro ty, kteří si jsou nočního přejídání vědomi, je jídlo často nezbytné pro vyvolání příjemných pocitů bezpečí, klidu a pohody."

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:16 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

Adiddaska
souhlas!
to si taky myslim, ale podle mě by člověk měl respektovat co za psa si pořídil (a k jakýmu účelu je to plemeno původně) a nečekat, že každej pes je na tohle vhodnej a každej pes je zvědavej na to, kdo cizí na něj bude kdykoliv chmatat atd. stejně jako v rámci plemene se najdou i různý povahy. mně by naprosto stačilo kdyby lidi pejskaři i nepejskaři byli ohleduplný k okolí a pak by byl tady ráj ..och..
a taky nemám ráda, když mi kdokoliv cokoliv ohledně výcviku vnucuje . vlastně nejen ohledně výcviku

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:18
- Nahlásit

Adiddaska
jestli se mi to nevleze do mrazáku tak se poseruuuu
Tak dokoupíš malomražáček no a zamaskuješ ho jako mini bar f obejváku http://www.obchody24.cz/mraznicka-beko-fse-1072-su plikova

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:21
- Nahlásit

stetisek123
Ale tak snad je to v tom případě zas o lidech . Ale věř mi, že pes nenavyklej na různý vzruchy ten mazec na velkym závodu neustojí, stejně jako sebevědomej blázen do hryzání ani nějakýho růžovýho medvěda na zábradlí nezaregistruje, ani čokly okolo, nic.
Ale o to nejde podle mě, ani o nástroj k úspěchu, kolik lidí má psa jen na zahradě atd..
Vlastně je to diskuze zas a jen o hov.ně tim pádem .

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:25
- Nahlásit

eva od jondy
a nečekat, že každej pes je na tohle vhodnej a každej pes je zvědavej na to, kdo cizí na něj bude kdykoliv chmatat atd.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:27
- Nahlásit

eva od jondy
dyž já právě mluvím o tom, že to tak není. Část Pípařů právě razí teorii, že bez toho zavírání do klecí, bud a kenelek, tu trojku nedá. A nejhorší je, že díky imrvere stejným podmínkám na všech zkouškách to fakt daj, ale ty psi jsou naprosto nepoužitelní. Kdyby vlezli na mondioringovou zkoušku, kde jim za zadelí bude jezdit parní lokomotiva a na place je dvacet lidí, tak se zablokujou.
Ale fakty už to nebudem řešit, já mám do toho mluvit co nejmíň bo sem ta poslední, co o tom něco ví

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:29
- Nahlásit

eva od jondy

ale podle mě by člověk měl respektovat co za psa si pořídil (a k jakýmu účelu je to plemeno původně) a nečekat, že každej pes je na tohle vhodnej a každej pes je zvědavej na to, kdo cizí na něj bude kdykoliv chmatat atd

to rozhodně! ale to už je vlastně furt dokola o tý blbosti, toleranci, ohleduplnosti atd

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:30
- Nahlásit

eva od jondy
Ůpa se neorientuju,ale žiju v ilůzi,že dyž koupím steklou lišku(znám malinu co tak vypadá i se chová)tak byt bé sebevíc socializovaná a bé hryzat jak bejk tak dyž příde náká novinka tak než si zvykne tak budu mět zas steklou lišku páč to v ní prostě je akorát je to překrytý tou dobrou socializačkou.Doufám že nejsu ůpa vod tématu jak sem to četla tak mě tadle liška zrovna vytanula na mysl

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:33
- Nahlásit

Alexa

stetisek123
myslim, že asi nemluvíme o těch samých pípařích teda tim pádem . ale o lidech, co to nedělaj dobře. jestli si někdo myslí, že klec mu složí zkoušku, tak je máklej,no .
já prostě osobně nikoho takovýho s výsledkama neznám a lidi který maj podobný bludný představy naopak znám ve všech sportech a kupodivu to nejsou žádný hvězdy, který bych uváděla příkladem, nebo si z nich příklad brala.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:37
- Nahlásit

Pakunobecny
Ůpa se neorientuju,ale žiju v ilůzi,že dyž koupím steklou lišku(znám malinu co tak vypadá i se chová)tak byt bé sebevíc socializovaná a bé hryzat jak bejk tak dyž příde náká novinka tak než si zvykne tak budu mět zas steklou lišku páč to v ní prostě je akorát je to překrytý tou dobrou socializačkou.Doufám že nejsu ůpa vod tématu jak sem to četla tak mě tadle liška zrovna vytanula na mysl
ano, i takový znám maliny, a znám takový co popisuješ i NO i dobíky a spostu dalších plemen..
ale znám i svoje lišky podšitý.. jsou čoklové takoví i makoví, jsou lidé takoví i makoví a každej si musí vybrat co se psem chce dělat a jak chce aby se pes choval a na co všechno byl přivyklej a nepřivyklej, ale nemůžeme psům,. i přes dobrou socku vnucovat mít rád lidi a psy. Můžu psa naučit to snášet kolem sebe a nevšímat si toho, nemůžu psa nutit mít rád.. to buď v něm je a nebo není. A je ještě úpa jedno esli je na IPO, agi, nebo na sport co eště ani nevznikl.
Ale pokud mám psa co třá se naučil nevšímat si psů a lidí kolem sebe, pak nechci, aby ho zbytečně votravovali lidi a psi co se chtěj! kontaktovat a komunikovat. Tedy pokud jsou děti, lidi i psi na volno, nechť respektujou, že jsou i lidi a psi co prostě nemusej fyzickej kontakt s cizejma, a můžou bejt třeba i "hodný a nic nedělaj", ale oni si všímaj a jdou do toho kontaktu..

letím ještě něco koupit, za chvíli jsem zas tu a pak zas pudu venčíkovat

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:39
- Nahlásit

Pakunobecny
Crysa
líp bych to nenapsala.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:40
- Nahlásit

Tak jsem se před chvílí vzbudila. Je mi o trochu líp, takže zase vykloktám slivku a dám si k bědu banán.
Gerda
Fotky bych chtěla už dnes, jen nevím, co je ta věc, přes kterou bych se k nim mohla dostat.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:47
- Nahlásit

Baico
co je ta věc, přes kterou bych se k nim mohla dostat.
to neví nigdo - jen Gerdička

Je mi o trochu líp,
to je dobře

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 14:48
- Nahlásit

sakra, někdo tady sehříval něco moooooc dobrého, strašně moc to tady voní
proč musím mít kancl u kuchyňky ???? Proč????

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 15:10
- Nahlásit

Baicotakže zase vykloktám slivku a dám si k bědu banán.
áááá fajnšmekr

ty se nám nějak rozpadáš paní...

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 15:11
- Nahlásit

Crysa
Ale pokud mám psa co třá se naučil nevšímat si psů a lidí kolem sebe, pak nechci, aby ho zbytečně votravovali lidi a psi co se chtěj! kontaktovat a komunikovat. Tedy pokud jsou děti, lidi i psi na volno, nechť respektujou, že jsou i lidi a psi co prostě nemusej fyzickej kontakt s cizejma, a můžou bejt třeba i "hodný a nic nedělaj", ale oni si všímaj a jdou do toho kontaktu..

vytesat do kamene

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 15:16
- Nahlásit

Crysa
ty se nám nějak rozpadáš paní..
Už to tak vypadá Když přestaly záda, tak mě bolí v krku

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání