Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 07:38
- Nahlásit

bré ráno, dneska mi už je lépe takže to byl asi planý poplach, budu mít hlad, šla jsem do pekařství a neměli tam housky, jinde už bych nestihla, protože chodím poslední dobou do práce tak tak, tak aspoň třeba zhubnu ale budu děsně protivná

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 07:54
- Nahlásit

Monty

čus montyjofkokníračofko , já jsem naopak opět nastydlá

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 07:56
- Nahlásit

Biluška
fstávat a makat KOukám, že ste drásaly dlouho do noci, i gdyž normální čék už dávno dělal špym a špym a ňyc nesyšel Teda fakt nevím gdy vás dočtu, bo mám skluz od včéra asi tak od patnácti nula nula hod, to jest asi milion stran

myslim že stačí pár stránek odtud nazpět hihihihi

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 07:56
- Nahlásit

Sízra Milanová
hoj hoj hoj
tak si to tady asi budem přebírat jak štafetu

ikdyž mi to asi moc dlouho nevydrží, přišel nám hromadný email, že při odchodu z práce, máme topení dávat na dvojku, jsem si říkala ráno, že tady mrzne

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 07:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
myslim že stačí pár stránek odtud nazpět
myslim, ze vas Davidkova zabije

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 07:58
- Nahlásit

Uf, sem to ve zkratce prolítla. Jenom tak zběžně. Napřed se teda potřebuju nutně vyjádřit k Evě od Jondy a doufám, že za to nebudu ukamenována gdyž dneska patří ring elektrikářům

Evi, uznávám, že v něčem máš pravdu. Jsem to pochopitelně nemyslela tak, že svět agi je růžový a kytičkový. Jsou v něm lidi takže tam fungují mezilidské vztahy a spousta tam toho skřípe. Nicméně nikdy jsem na ani nezažila (a doufám, že nezažiju), že by bylo široširé okolí upozorňováno ať si pochytá všechny psy neboť je právě z kotce vyndáván velkoborec se zkouškou opébéhá osmdesátosm jak říkala Adidaska. Nezažila jsem to ani mezi dogtřekařema,coursingářema,frisbíčkářema,obediencá řema, ani nikde jinde. Je to záležitost čistě jenom ýpařů. Stejně jako to, že si kolem kotce či odkládačky staví ještě jakousi ohrádku, aby se k jejich "děsně zlému psovi" nikdo ani nepřiblížil. Je to prostě v tom, že ti lidé CHTĚJÍ mít děsně zlého psa, staví si na tom svou imič, prostě jsou ti dobří co zvládají to agresivní hovado a dokonce s ním po pěti letech složí zedemku . JInak na tom, že degeni jsou s medailema i bez nich se samozřejmě shodneme .
A uš fakt du a vyklízím ring pro ty klikaře

elmush
Já ci taky do lázní, vezmeš mě s sebou? Slibuju, že budu úplně hodná, nevezmu Lilátko a budu obdivovat červený tanga (na rozdíl od mamky co si jich onehdá ani nevšimla )

All pražská sekce
Vy my jako chcete říct, že mamka TÓ? S mušem? Ty bláho

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:09
- Nahlásit

leyenda
myslim, ze vas Davidkova zabije

no ale já nic,já muzikant a meju si nad tim ruce jako správnej Pilát

Biluška
Vy my jako chcete říct, že mamka TÓ? S mušem? Ty bláho

já neřikám tak ani tak,ale na mý slova dojde!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:15
- Nahlásit

Cus fsem!
Proc uz vstavam kdyz este nemusim vubec?!
Dneska mi moc drzte palec mam neco tajnyho a dulezityho a nesmim to posrat-bohuzel si nejsem jista CO presne znamena v tomhle pripade to posrat. Jedina bezpecna cesta je tim bez emoci proplout a to nevim esi se zadari gdys me to nedalo dospat Rozumite mi? Ne? To je dobre

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
já neřikám tak ani tak,ale na mý slova dojde!!!
dochází mi dech. Tě řikám, že z toho bé průser

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:18
- Nahlásit

nazdar vy Piláti
ste stádo hovat co neudrží nejen moč ale ani tajem ,což mě f konkrétním přípatku vadí víc mám zde takové hezké políčko s nápisem Zamknout téma ,tagže bych vás prosila abyste mě moc nesrali nebo mi ujede myš..najděte si jinej škandál laskavě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:21
- Nahlásit

Grin
hele koukni na dogforu cosi tam píšou o traineru z koně nebo co..že prej monoproteinový...essi dobře chápu
jinak ti nerozumim,ale je mi to fuk.-)))
SMs došla ale už sem spala,beru na vědomí,dík)

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:22
- Nahlásit

davidkova renata
mám zde takové hezké políčko s nápisem Zamknout téma ,tagže bych vás prosila abyste mě moc nesrali nebo mi ujede myš
Se chceš předvíst, že nejsi stádní, co?

.najděte si jinej škandál laskavě
A gde jako? Když všechny postele už máme plný těma kombajnama?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:25
- Nahlásit

davidkova renata
najděte si jinej škandál laskavě

Ale tendle je dobrej a výživnej i pro určitý pravidelný kolemjdoucí myslim tak nám to nekaž Ankáááá....mimochodem tak vznikla ulice Nekázanka, že tam furt chodila Anka a ty dělníci furt...tak nám tady tu práci nekáž Anka...Nekázanka...no nic, to je moc intelektuální na tebe, ty myslíš furt jen na to jedno

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:27
- Nahlásit

Du dřít vy nekulturní hovada, laskavje nerozjíždějte žádný škandál dokud se nevrátím. Hlavně Mamka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:28
- Nahlásit

Biluška
Se chceš předvíst, že nejsi stádní, co?
jistě! se mi nechce kamarádit se stádem takovejch kraf..eště si změnim nyk a bude!
A gde jako
tak dneska jedou EO a kliky né?
jináč jak se chová Nána f kolektivu každej asi ví,tak nemůžu bejt nařčená z íípozaujatosti,ale zas je fakt,že projef testosteronem narvanýho pracovního malina k okolí bé asi trošku jinej než u šeltičky ..osobně celkem sem schopná respektovat že ne každej je zvědavej na mýho čokla f těsný blízkosti svejch psů jen proto že je nekonfliktní..mě osobně i celkem serou vořeši co jí z dálky 100 metrů zahlídnou a mastěj k ní aniž by se rozmejšleli,považuju to za nevychovanost.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
to je moc intelektuální na tebe
to souhlasim..přemejšlim akorát co vám vyvést vy nekultůrní jelyta

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:37
- Nahlásit

davidkova renata
Diq mrknu se na to

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:39
- Nahlásit

davidkova renata
tak dneska jedou EO a kliky né?

nabídka dnešních témat:
klikaři versus eo
květináři versus chroničtí utráceči
pozitiváři versus svazarmisti (variace na první nabízený témat)
masisti versus granulisti
psíček/byl to idiot versus byl to frajer
starý dobrý cz pes versus nový dobrý czpes
a moje oblíbený...závodnící versus nýmandi
nebo moje nejoblíbenější: mám radši svýho psa než cizí děcko versus mám radši cizí děcko než svýho čokla

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:43
- Nahlásit

Čus bus jelyta nekůlturní!!!
Dnes se válím doma, neb mě přpadla nemoc, ráno v pět jsem nebyla schopná vstát. Mám horečku a ukrutnou bolest v krku, tak se to dneska pokusím vyležet, abych nescípla úplně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:45
- Nahlásit

Sízra Milanová
nabídka dnešních témat

se vyřádíme
Baico
ráno v pět jsem nebyla schopná vstát. Mám horečku a ukrutnou bolest v krku, tak se to dneska pokusím vyležet, abych nescípla úplně.
litylity

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:47
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/251070-oddany-pes-uz -pres-dva-tydny-vytrvale-hlida-hrob-sveho-pana.htm l

Grin
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
To s pezetkem nebrat, se mi na pz nechce vubec ani myslet.
Jsem docela pro svazarm vs pozitif, bo by se do me zas negdo oprel hesky ze mam toho nevychovanyho osklivyho bilyho spratka uz konecne majznout a ja budu tvrdit ze muj vychovany krasny bily milacek je kvetinkovy a proto to nejde

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Baico
Dnes se válím doma, neb mě přpadla nemoc, ráno v pět jsem nebyla schopná vstát. Mám horečku a ukrutnou bolest v krku, tak se to dneska pokusím vyležet, abych nescípla úplně.

obávám se,že na tom budu podobně velmi brzy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:49
- Nahlásit

nazdar pitomci, sem zpátky z porady, uvařila jsem si kávu a dočetla vás.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:50
- Nahlásit

davidkova renata
nebo mi ujede myš
Tag hlavně aby ti neujel vlak

dneska se už neřeší ípo vs agility?
jo už to vidim: nabídka dnešních témat:
ale nevi,, který téma vybrat, všechny sou moc zajímavý a diskuze by byla přínosná u všech

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:51
- Nahlásit

Grin
To s pezetkem nebrat, se mi na pz nechce vubec ani myslet.
Jsem docela pro svazarm vs pozitif, bo by se do me zas negdo oprel hesky ze mam toho nevychovanyho osklivyho bilyho spratka uz konecne majznout a ja budu tvrdit ze muj vychovany krasny bily milacek je kvetinkovy a proto to nejde

jo,jo svazarmistí versus pozitiváři na to se nabalí klikaři a nakonec i ty agilitáci a ípaři,vono to je furt to jedno v podstatě

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:52
- Nahlásit

ČUS SEM TU
ALE FACHÁ MI TO NAPŮL, TAK KOHO ZDRBNEM DNESKA??? NEBO JEŠTĚ JEDE MAMKA A TÓ????????????????
aaaaaa kapslok

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:53
- Nahlásit

Alexa
JEŠTĚ JEDE MAMKA A TÓ????????????????
Myslíš jako jestli mamku ten muš tó....oslovil?

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:53
- Nahlásit

Sízra Milanová
v nejoblibenejsim se shodnem, v oblibenym taky
Vis, ze v kauze cizi clovek/vlastni zvire jsem poprve reagovala na tvoji segru? Jeste predtim nez zacala chodit do Zumpy.
A taky nemam rada, kdyz cizi psi obtezujou myho psa.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:57
- Nahlásit

davidkova renata
A jaky to teda bylo??? Ses moc nevyjadrila teda

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání