| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:37
- Nahlásit
Sízra Milanová
jsem zvědává co řeknou až se tam dogestim s klikrem
třeba tě pošlou tam, co mopse
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:37
- Nahlásit
Venta
To je fakt, to se mi taky nelíbí. U mě třeba cvičí takovej malej smetáček, snad jako jorkšíromaltézák či co, kterej byl nalezenej jako štěně v lese, tak plachej že ho dlouho odchytávali....no a jakou má krásnou chůzi u nohy, hezky s očním kontaktem, a taky už aportuje Podle mě je jedno, co je to za plemeno, každej pes se dá cvičit, teda myslim základy, ne ňáký vysoký zkoušky
no my právě chcem k tobě přijít jak cvičíte v tý hale jak řikala ségra kdyby to šlo, že bysme přišli ve složení diskomfortní NO a diskomfortní mops
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:38
- Nahlásit
all
Lidi kámošku(tu s mopslem jak tu byla fčéra prvně) odmítli u nás na cvičáku, že se cvičák pro mopse nehodí , to se mi teda nelíbí proč by se mops nemohl naučit chodit u nohy a mít přivolání a odložení..,tohle je podle mě zrovna to negativum toho svazarmýho přístupu,ne?
Je to proste nefer, proc by mopslan nemohl taky cvicit.Pri to neni vhodne pro mopse!!! A co je vhodne pro mopse??? Navlikat ho do super ruzovych kostymku??!!!
Sízra Milanová
sem chtěla abyste s náma chodili na cvičák
Taky jsme se tesili!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:38
- Nahlásit
Venta
třeba tě pošlou tam, co mopse
je to dost možný
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:39
- Nahlásit
Sízra Milanová
bysme přišli ve složení diskomfortní NO a diskomfortní mops
to je hezké složení
Hele, to se musíme domluvit dopředu, protože chci na hodinu jen 3 psy, aby se s každým dalo dělat individuálně. Tak se můžeme domluvti přes mail a nebo na fb kdyžtak
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Navlikat ho do super ruzovych kostymku??!!!
No fakt, pak se lidi diví že ten malej pejsek je nevychovanej atd. a když má člověk chuť s nim něco dělat a nedělá ze psa hračku,tak ho nevemou na cvičák ani Přitom frankouš je docela drajvovej
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:43
- Nahlásit
Venta
bysme přišli ve složení diskomfortní NO a diskomfortní mops
To by bylo super, prosim MOPS MA TAKE SVA PRAVA! ))
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:44
- Nahlásit
Big tlama mopsi
A co je vhodne pro mopse??? Navlikat ho do super ruzovych kostymku??!!!
ty ale to taky nejni jako spatny
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
jinak sme se zrovna f sobotu bavili s janou a jardou na todle téma..shodli sme se na tom,že nejvíc do starýho dobrýho svazarmu kérujou lidi co ho vzhledem k věku nemohli zažít a akorát papouškujou ty vostatní...stádně jaxi
máš pravdu přecedo. Je to něco jako když se dřív miminka koupaly každý den a teď jenom opčas.
Sízra Milanová
tohle je podle mě zrovna to negativum toho svazarmýho přístupu,ne?
Záleží na lidech. Na cvičáku v Modřanech (za mlada) a pak v Jižních Čechách mohl cvičit kdo chtěl co (tedy psa), mně vyčítal náš přeceda jen, že se moji psi nehodí k mojí postavě - střední knírač a trpasličí pinč.
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:47
- Nahlásit
sarax
ty ale to taky nejni jako spatny
Chudak, to by byl jeste vic v diskomfortu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:48
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Sízra Milanová
je to škoda, ale já to vidím u nás, máme plno a berou další lidi a výcvik pak stojí za nic, protože je málo výcvikářů a a lidí co se jim věnují
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:50
- Nahlásit
jako asi příští rok zkusíme s holkama taky cvičík, ale jestli nás pošlou do p.... tak uvidí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:52
- Nahlásit
Monty
Na klasický výcviky kašli. Zkus ty igelity.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:53
- Nahlásit
Venta
Hele, to se musíme domluvit dopředu, protože chci na hodinu jen 3 psy, aby se s každým dalo dělat individuálně. Tak se můžeme domluvti přes mail a nebo na fb kdyžtak
dobrá,dobrá,dobrá!!!! du ti napsat na fcb
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:53
- Nahlásit
kejtlin
je to škoda, ale já to vidím u nás, máme plno a berou další lidi a výcvik pak stojí za nic, protože je málo výcvikářů a a lidí co se jim věnují
A tak staci rict, slecno sorry mame plno. A nedelat saradu, "no ja si mysilm, ze mops se na to nehodi", a milion dalsich zbytecnych kecu!!! Co to je?!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:57
- Nahlásit
Nazdar lidé, už mám rozbombardovanou hubu, sem jako sylvestr stallone, nemůžu hejbat pravou polovinou obličeje, slintam a mám odvrtaný tři zupy. Ve středu prvního jdu na další dva zuby + dodělávku, plastiku, jednoho krčku odhalenýho. A pak na úpravu jedný blomby. Mám sundanej začínající zubní kámen, plivala sem kref, krz injekc se plivati nedalo, poslinila jsem krví pani dochtor a sestra se mi zase smála a já sem řikala - hlavně mi dejte hodně tý injekce. A pak sem řikala - dobře mi tak, když sem u vás tak dlouho nebyla. A ony se smály a řikaly, že na takovou dobu, co sem u nich nebyla, je to ještě docela dobrý. Takže úprava huby zahájena, mám strašně hodnou pani dochtor a dává mi vybrat vrtáček.
Co děláte? Vůbec vás eště nečtu, nemám čas, makááám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:58
- Nahlásit
Big tlama mopsi
A tak staci rict, slecno sorry mame plno. A nedelat saradu, "no ja si mysilm, ze mops se na to nehodi", a milion dalsich zbytecnych kecu!!! Co to je?!!!
to je blbý no, já mám hodně různorodou smečku a třeba neřeším vůbec s jakým psem chtějí lidi cvičit, naopak si myslím, že ovladatelný by měl být každý pes i ten malý
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:01
- Nahlásit
kejtlin
to je blbý no, já mám hodně různorodou smečku a třeba neřeším vůbec s jakým psem chtějí lidi cvičit, naopak si myslím, že ovladatelný by měl být každý pes i ten malý
myslim, že tam plno nemaj,průmerně přijde tak 5/7psů na to dopoledne a jsou tam min 3cvičitelky přičemš se třeba mně věnujou individuálně klidně jedna celou hodinu, jsou tam sympatický ty cvičitelky, líbí se mi tam,ale timhle mě teda zklamaly poněkud
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:10
- Nahlásit
Venta
Sízra Milanová
jsem zvědává co řeknou až se tam dogestim s klikrem
Já si klikám i na cvičáku u nás a oni to tam bez problémů dávaj a berou, že to dělám jinak a vůbec mi do toho nekecaj. Ostatní jedou třá normoš vycukávací chuzi u nohy a já si jedu klikací.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:11
- Nahlásit
pawLINka
jo zkusíme, snad se dohodnu se séfkou, abych mohla chodit dříve, že si to nadpracuju, protože to je jaksi, jak jsem ještě v práci myslím, kámošky tam chodí asi tři
holkám se kladina moc líbila, tak se jim možná agi bude líbit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:15
- Nahlásit
Gerda
paní moc vás lituju
taky makám a skromný dotaz už odepsal?
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:21
- Nahlásit
kejtlin
To jo, ale u malych je to jeste o necem uplne jinym. Bohuzel jak jsou maly a roztomily, tak ten panicek je strasne rozmazli, coz uznavam, ze je i muj pripad. A doufala jsem, ze kdyz s nim zacnu chodit na ten cvicak, tak se da trochu do late. No nic, zkusim to jinde..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:21
- Nahlásit
Adiddaska
Já si klikám i na cvičáku u nás a oni to tam bez problémů dávaj a berou, že to dělám jinak a vůbec mi do toho nekecaj. Ostatní jedou třá normoš vycukávací chuzi u nohy a já si jedu klikací
vy jste ale retrívří cvičák,sám o sobě už dost softí
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:23 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Gerda
mám strašně hodnou pani dochtor a dává mi vybrat vrtáček.
sem myslela, že ti dá vybrat, kterej zup ti vyvrtá
ALL
Všicky stě mě naštvali, bo si du dřív spát a k tomu mi to ráno trvá, než se dostanu k počítači a vy si tu klíďo nadrásáte 10 stránkůch : mad:
Jinak sem měla ranní rozcvišku, bo Bedřiška objevila kýbl s vodou, kde mám připravený akva rostlinky pro klienta a vytahala mi ty kytky po obýváku a po tom od včera pochcaným koberci a nechala je uschnout. Do toho mi přišla sestřička na tátu a já klečela na čtyřech a sbírala to seno. Zabiju jí! Nechcete někdo jednoho hajzla smetáka, co umí svazarm, klikr, elektriku, šilhá, dostáluje a i eichleruje a navíc suší seno v listopadu ???
Jdu je vyběhat, tak se mi tu zatím hlašte na pořadník
Jo a nezáviďte mamce její seks, bo nás aspoň zplodí víc a budeme větší stádo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:24
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Bohuzel jak jsou maly a roztomily, tak ten panicek je strasne rozmazli, coz uznavam, ze je i muj pripad.
nepříde mi nějak extra rozmazlenej..teda ve smyslu jak to chápu já, spíš nevycvičenej, rozmazlenej si představuju že by nějak bosnil prostě a to on zas nedělá jako mi příde...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:26
- Nahlásit
Gerda
a dal ti pak doktor obrázek? Já vždycky vyžaduju obrázek třá chlapečka s jablíčkem atd..bez toho se nehnu z ordinace!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:29
- Nahlásit
čus, mějte se tu, jedu za Ventou klikat
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
nepříde mi nějak extra rozmazlenej..teda ve smyslu jak to chápu já, spíš nevycvičenej, rozmazlenej si představuju že by nějak bosnil prostě a to on zas nedělá jako mi příde...
To on si obcas zabosni, akorat jsi ho pritom nevidela. Nevycvycinej to je asik taky, i kdyz ty zakladni povely umi dosti dobre. Co dodat proste jsem ho brala jako roztomileho mazlicka, a dosti jsem si to posrala! I kdyz teda do ruzovych oblecku jsem ho nenavlikala nikdy!!! Tot jako ne!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
starej dobrej svazarm prostě
přesně! jako starej dobrej czpéf
jinak můj příspěvek byl myšlen trochu jinak..jakože se ke svazarmu a jeho metodám vyjadřujou ti občas , kteří je nikdy nezažili,nikdy na cvičák za svazarmu nechodili,ale přesně vědí jak to tehdá určitě bylo..tady jich je celkem dost myslim já tam chodila f 70sátejch letech,teda hluboká totálka..možná jsem jen měla štestí(stejně jako ho mám dnes neb nad výkřiky květinkářů jak je cvičák strašný neb tam týrají pejsky se akorát dobře bavim)strávila sem tam pár let ale nevíděla ani jednou ostnáč narozdíl od dneška,elektriku sme měli horko těžko doma,do psů nikoho sem kopat neviděla,ani nic z těch vlastně nedefinovaných metod co dnes soudí ti co tam nikdy nechodili..jo nedělalo se na balonek a podobný píčoviny,byla leda pochvala slovní nebo poplácání,pamlsky si nevybavuju,ale ti psi tehdy fungovali trošku jinak..byli vedeni tak,aby byli skutečně použitelní v případě potřeby(též bylo známo,že v případě války pes který je ve svazarmu a má zkoušky je odebrán pro použití armádou)nikdo po nich nechtěl a nečekal,že se budou družit s každým debilem a každým vořechem,koš byl naprostou samozřejmostí,ti psi tehdy byli skutečně trošku jiní než dnes..
za sebe řikám,že jsme nikdy neviděla nic z čeho by se jeden musel hroutit,většinou psi nepouštěli moc,takže si pamatuju Míťu,kterýmu nechtěl nikdo figurovat páč bylo jasný ,že dřív než za 15 minut ho Eva z rukávu prostě nedostane..vyvěšením,to jo..ale to je dneska běžnější než hovno,takže svazarmem to nebé tak úpa..Prostě měla jsem a mám kliku jsa dítě štěstěny .Co mě točí sou kecy jak to tehdy bylo strašný,ty metódy ó hrůůůzo a dneska je to daleko lepčí..leda hovno!!! tolik usmaženej , zrazenejch a zničenejch psů jako je dneska tehdy nebylo ani náhodou!Kdo je čurák,byl i za svazarmu a je i ted a kdo chtěl cvičit tak nějak po dobrým,cvičil i tehdy..mě je nejbližší co řekla sarax
kdyz to jde pozitivne OK,kdyz ne,pujde to taky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
jojojojo naprostej souhlas ale to nakonec neni nic divnýho ve stádě žejo
ALL
fšimli ste si???? už mi to maká normlně
|