Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:58
- Nahlásit

Grin
Jsem docela pro svazarm vs pozitif
nevysírej se do svazarmu!

jinak sme se zrovna f sobotu bavili s janou a jardou na todle téma..shodli sme se na tom,že nejvíc do starýho dobrýho svazarmu kérujou lidi co ho vzhledem k věku nemohli zažít a akorát papouškujou ty vostatní...stádně jaxi

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:02
- Nahlásit

leyenda
nejoblibenejsim se shodnem, v oblibenym taky
Vis, ze v kauze cizi clovek/vlastni zvire jsem poprve reagovala na tvoji segru? Jeste predtim nez zacala chodit do Zumpy.

to nevim ale vim,že někam tohle psala a že si už v tý době znepřátelila pár místních mravokárcůch...nemyslim žump,ale odjinud

A taky nemam rada, kdyz cizi psi obtezujou myho psa.

to taky nemám ráda a hlavně teda můj pes

Venta

Myslíš jako jestli mamku ten muš tó....oslovil?

No evidentně se přišel pochlubit klučina fčéra

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:03
- Nahlásit

Mi se děsně líbí, jak někdo kliká a pozitivně motivuje, jinej je nařčen ze svazarmovské výchovy psa, jiný třá Eichleruje nebo Dostáluje, případně Šilhá a na psa plive...
Já třeba nedělám ani jedno z toho. Nebo možná od každého kousek. Záleží na úhlu pohledu totiž.
Když něco psa učím, tak ho to prostě naučím podle toho, jakou má povahu a co na něj platí. Nepotřebuju přebírat nějaký cizí styl k tomu, abych psa něco naučila.
Rovněž když pes něco provede, tak nebudu řešit, jestli klíkaři a pozitivci za to netrestají nebo jestli ho mám potrestat podle Svazarmu nebo třeba po Eichlerovsku... Prostě ho potrestám tak, jak to u daného psa uznám za vhodné. Záleží na tom, jak danou situaci vyhodnotím já sama.

Psy mám různé, s různými problémy a opravdu na ně nelze uplatnit jeden styl nebo co to je dneska za módu (jasně, můj názor). Takže já se o některých tématech hádat nemůžu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:06
- Nahlásit

pawLINka
naprosto přesně jsi vystihla moje slova a situaci a čas od času se mi stává, že třeba na cvičáku mi říkaj ty cvičíš podle toho a toho a já nevím, já cvičím podle sebe a podle toho, jak na to reaguje pes, nevím jak a s čím a jakou metodou ,cvičí ten dotyčný

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:07
- Nahlásit

No jdu si uvařit čaj a kóldrex a zase hupsnout do pelechu k tydlivizi. Ta chemie, kterou jsem do sebe naházela v těch pět teošku zabírá. V krku už mám jen obrovskej knedl a bolí už je když polykám.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:07
- Nahlásit

pawLINka
Přesně tak, to chce přemejšlet a né jet stádně podle jednoho způsobu.
Taky sem na psa zkoušela plivat, ale mám blbou trefu a on to nikdy nechytil a pak hledal na zemi. Tak sem radši začala oční kontakt naklikávat

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:08
- Nahlásit

čuz dementí! už ste se rozhodli gdo se s kym dneska popere?
add mamka - JAKO!!! vim samozřejmě že je mi nevěrná, seks jednou za čas taký samíci nemůže vůbec stačit, ale mamko, S MUŽEM????!!!!! to je konec, definitivní konec fstahu, kolikrát sem ti říkala "klidně si tó, já to nějak zvládnu, ale nikdy ne s mužem!" Sem to mohla tušit, nejdřív to byl pawlinky Tomáš a teď dokonce muš.... kde se to zastaví???

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:09
- Nahlásit

<b>pawLINka </b>
</i>
i se děsně líbí, jak někdo kliká a pozitivně motivuje, jinej je nařčen ze svazarmovské výchovy psa, jiný třá Eichleruje nebo Dostáluje, případně Šilhá a na psa plive... </i>
no a všichni to nazývaj svojí metodou

mě třá děsně irituje proč by měl bejt pes mazlík s každým čékem a každým zvířetem, vím že je dneska taková doba, tobudou t pozůstatky svazarmu, a taky mi přijde že se všeobecně zvířata děsně polidšťujou a potklačujou se u nich přirozený pudy a proto je třeba psychologů a psychoanalytiků a brzo dojde i na psychoústavy

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:11
- Nahlásit

davidkova renata
jinak sme se zrovna f sobotu bavili s janou a jardou na todle téma..shodli sme se na tom,že nejvíc do starýho dobrýho svazarmu kérujou lidi co ho vzhledem k věku nemohli zažít a akorát papouškujou ty vostatní...stádně jaxi

starej dobrej svazarm prostě

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:12
- Nahlásit

Sízra Milanová
už v tý době znepřátelila pár místních mravokárcůch...nemyslim žump,ale odjinud
jojo, bylo to jak kdyz pichnes do vosiho hnizda , jsem se celkem i divila, protoze mi pripadalo vzdycky naprosto prirozeny, ze blizsi kosile nez kabat
to taky nemám ráda a hlavně teda můj pes
muj to ignoruje

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:12
- Nahlásit

Venta
Tak já třeba Aaronovi taky plivu. Ale nevěděla jsem v době, kdy jsem s tím začala, že vlastně Šilhám. Potřebovala jsem ho naučit hezky předsedat u ke mně a vyzkoušela jsem různé věci. Nakonec se nejvíc osvědčilo toto, bo když jsem měla balonek např. pod bradou, tak mi vždycky málem ukousl před předsednutím půlku xichtu... Tak jsem na něj začala plivat a hle. Vyšlo to.

Jinak kurzistům a individuálistům jsem vždycky ukazovala víc způsobů, jak danou věc naučit. Nechala jsem jim svobodu volby a vždycky jsem jim k tomu řekla, jaký to má výhody a nevýhody ten způsob. Nakonec sami přišli na to, co na jejich psa sedí nejlíp. Přišlo mi, že takhle se museli ti lidi naučit svého psa znát a přemýšlet nad ním. A to bylo složitější a lepší než převzít nějaký styl...

A teda s klikrem žádné zkušenosti nemám. Klikr mám a kdysi jsem něco i zkoušela, ale nějak jsem nenašla ty výhody. Takže na táboře mi klikání musíte ukázat, ať jsem chytřejší a můžu lidem nabídnout třá i další způsoby...

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:13
- Nahlásit

vokamzite mi reknete co ma mamka s kym kde novyho?!!!

davidkova renata
že nejvíc do starýho dobrýho svazarmu kérujou lidi co ho vzhledem k věku nemohli zažít a akorát papouškujou ty vostatní...stádně jaxi
neprekvapuje te to ne?to je jako kdyz mi misi spoluzak vypravel jaky to bylo za komancu desnya desne kecal o tom jaxe zilo

jinak ja jako kaslu na velky pozitiva kdyz to jde pozitivne OK,kdyz ne,pujde to taky

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:14
- Nahlásit

all

jedinej správnej výcvic a výchova je důslednej arogantní alfarolling podle miláška Rudíneška muciq! a je vymalováno.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:15
- Nahlásit

pawLINka
Tak já třeba Aaronovi taky plivu. Ale nevěděla jsem v době, kdy jsem s tím začala, že vlastně Šilhám.
mno o silhani s plivanim bych polemizovala ja psovy plivu jakoze iu asi 2 roky pri treninku a nemyslim ze lidi s kterejma sem zacla plivat kdy meli vubec potrebu silhat... no kdyz si vezmu radu o stopovani na vodu...jako silhaci radu teda
a co se tyce uceni novejch veci novy lisi,,presne je lepsi nechat na nich co chteji..ukazat ,poradit a at si vyberou..

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:16
- Nahlásit

sarax
okamzite mi reknete co ma mamka s kym kde novyho?!!!

SEEEEEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:17
- Nahlásit

pawLINka
Takže na táboře mi klikání musíte ukázat, ať jsem chytřejší a můžu lidem nabídnout třá i další způsoby...
Jo, jasně
Hele, já sice klikám, ale ne za každou cenu. Třeba jsem naučila Vendulu chodit mazi mýma nohama s packama na mých botách. To jsem naklikala, ještě teda ne úplně do konce. No ale když si vzpomenu někde, kde nemám klikr, tak to klidně trénujem bez klikání. Prostě ideální je zbytečně neřešit to, že musim jet podle jednoho člověka nebo podle jedný školy.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:19
- Nahlásit

sarax
a co se tyce uceni novejch veci novy lisi,,presne je lepsi nechat na nich co chteji..ukazat ,poradit a at si vyberou..
Vidíš a právě kvůli tomuhle u nás na cvičáku - novému způsobu vedení kurzů jsem byla některým docela trnem v oku.
A taky někteří kurzisti byli vždycky na začátku docela naštvaní, bo měli představu, že přijdou a já udělám čárymáry a pes bude poslouchat bez toho, aby museli sami něco dělat.
U mě jim to trvalo často o něco dýl, ale za to se se psem nakonec hezky sžili.
Podotýkám teda, že jsem nikdy nevedla lidi, kteří by chtěli nějak moc zkouškovat. Moji cvičenci měli gaučáky a max ZZO, ZOP nebo BH.

A moji individuálisti byli lidi, co je pes doma chce sežrat, háže na ně bobek, nemůžou ho udržet na procházkách apod. Takže taky nic o zkouškách.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:19
- Nahlásit

Baico
Coldrex je dobrej a taky Modafen

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:21
- Nahlásit

davidkova renata

jinakk mi pes reaguje dobře na klasickej cvičákojidně svazarmí výcvik, ale vzhledem k problému s vyjížděním na psy mi přijde výhodný dělat na ten klikr a nedělat ty korekce bo to mi moc nejde a viděla jsem ségry psy jak se nenormálně proměnili po nástupu na obedienci během dvouch měsíců...takže vlastně taky s každýho si vzít to co mi vyhovuje...

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:21
- Nahlásit

Alexa
SEEEEEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jako coze?!!!!
to prehani,musi mit fakt fsechno?
pawLINka
, bo měli představu, že přijdou a já udělám čárymáry a pes bude poslouchat bez toho, aby museli sami něco dělat.
jo tak tohle znam...momentalne cvicim vlastne vubec nebo sama mam jen jedny nervy

Big tlama mopsi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
těbůch,mám dojem,že tys tu scházela)))))))))))))
tady máš tu ouskost nebo cos to chtěla
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/pes/se paracni-uzkost.html

Ze jo, taky mam takovy pocit!)))
A dekuji za clanek!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:27
- Nahlásit

all

Lidi kámošku(tu s mopslem jak tu byla fčéra prvně) odmítli u nás na cvičáku, že se cvičák pro mopse nehodí , to se mi teda nelíbí proč by se mops nemohl naučit chodit u nohy a mít přivolání a odložení..,tohle je podle mě zrovna to negativum toho svazarmýho přístupu,ne?

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:29
- Nahlásit

jedete dneska v čoklech jo? ok, přidam taky jednu historku těžce výcvikovou - sem poprvé ztraverzovala ovečkina!!!
Ovečkin velmi rád kočičí žrádlo. Kočky většinou žerou v kuchyni, pokud jest přítomen někdo kdo donutí Bonici zůstat v pelechu nebo jí vyhodí za dveře. Ovečkin stojí kočkám za prdelí a pečlivě je sleduje, aby stihnul dojet zbytky než sepřiřítí Bonice. Nedovolí si tam vstrčit kočkám hlavu, páč se to prostě nedělá, aniž by na to byl jakkoliv upozorňován. Asi mu to někdo někdy řek, že to neni žádoucí, tak to nedělá No a tudle mu povolily nervy a šel si nabídnout. Oslovila sem ho, řikam mu "Bádo?!" Tak toho okamžitě s velkym foukáním a máváním ocasem nechal, ale za chvíli to zas nezvlád a šel si nabídnout znova. Tak jsem ho ťukla prstem do zadku Ovečkinův první fyzickej trest Bylo z toho strašně moc foukání, mávání ocasem a myslim že už to nikdy neudělá

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
Lidi kámošku(tu s mopslem jak tu byla fčéra prvně) odmítli u nás na cvičáku, že se cvičák pro mopse nehodí , to se mi teda nelíbí proč by se mops nemohl naučit chodit u nohy a mít přivolání a odložení..,tohle je podle mě zrovna to negativum toho svazarmýho přístupu,ne?

no to je spíš o penězích a lidech - tipuju že maj málo instruktorů a hodně zájemců a nepotřebujou proto prachy a můžou si vybírat

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Big tlama mopsi

sem chtěla abyste s náma chodili na cvičák

Venta
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
tohle je podle mě zrovna to negativum toho svazarmýho přístupu,ne?
To je fakt, to se mi taky nelíbí. U mě třeba cvičí takovej malej smetáček, snad jako jorkšíromaltézák či co, kterej byl nalezenej jako štěně v lese, tak plachej že ho dlouho odchytávali....no a jakou má krásnou chůzi u nohy, hezky s očním kontaktem, a taky už aportuje Podle mě je jedno, co je to za plemeno, každej pes se dá cvičit, teda myslim základy, ne ňáký vysoký zkoušky.

hancaw
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:32
- Nahlásit

Čau megéry sánský!
komu zase ničíte eksistenci?
Tý vogó mamku oslovil MUŠ a hned z toho byl SEKS? Nebo byl napřed SEKS a pak jí teprf oslovil? Chvíli vás člověk nečte a hnedle takovej román tady!

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:32
- Nahlásit

Sízra Milanová
hm u nas teda do kurzu berem kazdyho bo prachy sou treba..ale je to asik jak pise Alexa maji plno tak prebiraj

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:34
- Nahlásit

Alexa
no to je spíš o penězích a lidech - tipuju že maj málo instruktorů a hodně zájemců a nepotřebujou proto prachy a můžou si vybírat

No asi jo,nevim, je fakt že tam vůbec nejsou žádný malí čoklové, samý vofčácí, knírač, retrívři,jeden berňák a já jak mám pracáka,tak ačkoli jest to diskomfort,jsou na mě fakt hodný takže na to je dobrej pracák, že jest na cvičáku oblíben jsem zvědává co řeknou až se tam dogestim s klikrem

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 09:37
- Nahlásit

Sízra Milanová
to je diskriminace

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání