Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:07
- Nahlásit

agáta12
K tý skále - šampónovyxovací oplocení by možná šlo domluvit - ne teda celýho areálu , ale takový oplocenek podlepožadavků spratků a jim podobných.

my nechcem to oplocení bo by nám psi utekli ale proto že na ten tábor jedem protože si to chcem se psem užít a ne ho furt někam zavírat...jen pro info a myslim, že nejsme jediný....

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:10
- Nahlásit

hlavne mrdice mely fajn to oddeleni cvicebniho placu a osttaniho a jeste plac v place oploceny...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:13
- Nahlásit

sarax
hlavne mrdice mely fajn to oddeleni cvicebniho placu a osttaniho a jeste plac v place oploceny...

to jo a jak byla hnusná koupelna čék se nemusel mejt...mně se tam taky líbilo,stejně nakonec půlak lidí nepojede zas....hlavní ale je aby tam nebyli cizáci, essi to bé někde s cizákama nejedu,bojim

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:16
- Nahlásit

Sízra Milanová
hlavní ale je aby tam nebyli cizáci, essi to bé někde s cizákama nejedu,bojim
já se jich nebojím, ale jak už jsem někde psala, nevím jak by se lidi tvářili, kdyby viděli tu naší smečku

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:17
- Nahlásit

sarax
jo.

agáta12
no, super, zkusila bys teda zjistit možnostě? A náklady?

agáta12
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:18
- Nahlásit

Sízra Milanová
Já to nemyslím , tak že byste měli zavírat psy za plot , ale že byste, bysme, bychom za tím plotem byli všichni a okolí - tedy třeba kolemjdoucí by byli v bezpečí . Ale domluvit se dá spousta věcí

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:19
- Nahlásit

Sízra Milanová
Monty
nééé, s cizákama to bejt nesmí, to bysme byli v dyzgomfortu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:20
- Nahlásit

agáta12že byste, bysme, bychom za tím plotem byli všichni a okolí - tedy třeba kolemjdoucí by byli v bezpečí .
už je to tady, festival Mezi ploty

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:20
- Nahlásit

agáta12
Já to nemyslím , tak že byste měli zavírat psy za plot , ale že byste, bysme, bychom za tím plotem byli všichni a okolí - tedy třeba kolemjdoucí by byli v bezpečí . Ale domluvit se dá spousta věcí

ano oddělit celou žumpu od okolního světa s tim souhlasim

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:21
- Nahlásit

Gerda
to by nebyla dovolená, ale utrpení

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:22
- Nahlásit

Gerda
nééé, s cizákama to bejt nesmí, to bysme byli v dyzgomfortu.

právě....je mezi námi pár autistů,sociopatů a pár dalších exotů, který bysme to snášeli blbě

Crysa
už je to tady, festival Mezi ploty

no ale to se k nám hodí

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:27
- Nahlásit

Přesně, musí to bejt festival Mezi Ploty pro bezpečí okolí, nikoli to naše, krz ty sociopatie a autismus.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:44
- Nahlásit

Zdáááááár, konečně jsem taky tady
ke Šmatlákoj by jsme mohli pokud by to nechal na tejden celý za rozumný peníz
Souhlas, tak bychom mohli, areál super, včetně ubytování psůch i lidůch, akorát s těma rozumnejma financema si nejsem úpa jistá, ale zkusit se to určo může. Jde o to, aby tam už neměl něco jinýho, páč lukrativnějším akcím dá rozhodně přednost. To by chtělo se domluvit ideálně už tak hodně brzo zjara.

Škoda, že nemáme hotovej ještě náš cvičák, tam je to super. Ovšem týden bez vody je blbost a jak rychle zvládnem odkladačky teď říct taky nemůžu.
Ale, pokud to dobře dopadne, rádi všechny (no ... všechny ... třá vlčáčkovou a spol. nééééé ) jako všechny z žumpy myslím samozřejmě pozveme na tábor napřesrok (2013 léto, pokud teda nebude ten konec světa příští rok )

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:51
- Nahlásit

Eldoguero
Tak rok 2013 je jasnej, ten naštěstí nemusíme řešit, což je celkem úleva, ale musíme řešit rok příští, ten s koncem světa. Strašně jedem v areálech, pojď se připojit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 15:53
- Nahlásit

Eldoguero
ty woe ty žiješ??????????????????????

agáta12
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:01
- Nahlásit

Hele , teď datum , večer natočim foun a du si povídat s šéfy.
Terminus , klidně 2 nebo 3 .
Ajax ne , na ten bychom my socky asi neměli , já teda určitě . tam si občas dopřávám luxusní cvičbu a musím na ni šetřit .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:02
- Nahlásit

Volové, s váma není žádná domluva. Divím se Gerdičce, že nás všechny při zařizování vestiček nezabila.

Kempy jsem obvolala, všechno viz tajná.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:02
- Nahlásit

Agáta

a jan by se jako dala domluvit šampononyxí ohrádka? Jakože by ten areál kvůli nám oplotili? tak jestli jo, tak to beru

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:03
- Nahlásit

agáta12
poď na tajnou tam se to řeší teť

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:09
- Nahlásit

Jdu z práce dom a nevím, jestli na vás budu mít čas, tak moc nedrásejte.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:11
- Nahlásit

Gerda
Tak rok 2013 je jasnej, ten naštěstí nemusíme řešit
Já si to právě myslela ale pro jistotu, kdyby náhodou ten konec svjěta nebyl, tag můžete k nám
Alexa
Tý vole, skoro ne ničehož nic nestíhám, dnes odpoledne konečně trochu volno, páč muš se jde opít (zase ) tak si říkám, že vás musím taky pozdravit
agáta12
Ajax ne , na ten bychom my socky asi neměli
Vidím to stejně, i když těžko říct, jak je to tam teď, ale řekla bych, že tolik peněz asi nebudeme ochotný dát.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:15
- Nahlásit

KONEČNĚ mě přestala bolet hlava!!! jupííííííí

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:26 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Dneska hned po příchodu domů mi zkazila náladu vedoucí - a protože jsem nerada nasratá sama, tak tady mám i něco pro vás

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:28
- Nahlásit

Eldoguero
pro jistotu, kdyby náhodou ten konec svjěta nebyl, tag můžete k nám
ale on nebude, proto právě píšu, že je jasný, že rok 2013 nemusíme řešit, ten je jasně u vás ))) Jak to, že se jde muš opít a ty ne?

Grin
no tak sláva, bolení hlavy je hnus.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:29
- Nahlásit

Dines
Jsou monstrózní )) hlavně to první zprava - copato dělá kůroveček?

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:36
- Nahlásit

Gerda
copato dělá kůroveček?
Coby - osobní hygiena

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:48
- Nahlásit

Gerda
ale on nebude, proto právě píšu, že je jasný, že rok 2013 nemusíme řešit, ten je jasně u vás
aha, jsem to zase nepochopila to je ta týdenní absence na netu
Jak to, že se jde muš opít a ty ne?
ále, mají nějaký malý posezení s lidma z práce, nic velkýho, večír pro něj jedu (spíš v noci asi)

Jinak abyste věděli, Bonninka na přednášce dnes strašně, ale strašně prděla a smrděla skoro mi slzely oči. Děti teda nic neříkaly, ale podle mě si toho nešlo nevšimnout.
Naopak Kaly byla za hvězdu včera i dnes, hnedle jsem obratně nabízela paním učitelkám Berylku
Grin
supééééér
Dines
jsou super akorát muš na jejich fotky vždycky reaguje dost divným pohledem, říkajícím:"Co jsem ti udělal, že mi TOHLE ukazuješ?!" takže ani u nás zřejmě plešomorče nezakotví

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:55
- Nahlásit

chci aby s náma na tábor jela ta plešomorčata!!!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:56
- Nahlásit

Dines už vím co je mi na plešmorčatech tak strašně divnýho - jsou hrozně disproporční maji malinkatý nožičky a k tomu obrovský tělo! ale i tak jsou fakt ohavná a jdu si dát panáka

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 17:02
- Nahlásit

hancaw
jsou fakt ohavná a jdu si dát panáka
))) chceš jet v létě na tábor žumpotábor? Zrovna mocně řešíme lokaci, měla bys tam maky a paw na procházky po kopcích....

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání