Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:52
- Nahlásit

Jdu teď pryč, tak zkuste na něco přijít senility.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:53
- Nahlásit

pawLINka případě, že by šel vyřešit nějak problém s odkládačkama, tak tady máte různý kempy, kde tolerují psy a pořádají se tam různé psí akce:

jenže to musí bejt oplocený ale kolem NAŠÍ skupiny, nikoliv areál jako celek s dalšíma 50ti ubytovanejma cizíma lidma, bo šamúponi si klidně daj špacír kolem celýho kempa a už to vidím, jak bude pořádat pátrací akce, kde že v noci spali a proč je porval cizí pes ubytovanej o 10 chatek vedle..

Hele, je-li v Mrdicích 10chatek po 2 lůžkách, pak lze ubytovat až 20 lití, nebo 16 lití a 4 solitery Davítkový a kejtlinový a spol. Když k tomu je někdo ochotnej do stanu, myslíte, že nás bude mít volno V JEDEN TERMÍN víc jak 25?????

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Sorry, že se vám do toho pletu, ale tady je to docela přátelský:

http://www.javorovaskala.com/clanky/areal-rekreacn iho-strediska.html

Jen ty odkládačky si musíte zjistit, jestli tam jsou. To nevím. Tak to jen tak jeden tip.

a ty jedeš?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak zase třá já netrvám na sprchách a hajzlu
tak si jed do toho aušvicu...to chápu celkem,že netrváš na sprchách))))))))))))))))))))))))))))))))))
pawLINka
Brněnce - Heroltice
gde je votkaz???????

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:55
- Nahlásit

Crysa
Hele, je-li v Mrdicích 10chatek po 2 lůžkách, pak lze ubytovat až 20 lití, nebo 16 lití a 4 solitery Davítkový a kejtlinový a spol. Když k tomu je někdo ochotnej do stanu, myslíte, že nás bude mít volno V JEDEN TERMÍN víc jak 25?????

taky jsu pro mrdice..hele na tom place vvzadu by mohli bejt tak 3 stany podle mě...v Mlíkoších taky byly stany defacto na place...a vedle těch chatek by taky třá ještě 2šly,beztak jak řikáš všichni nepojedou....

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:55
- Nahlásit

Sízra Milanová

Já ne. Jen že mě napadl tenhle tip, kámoši si to pochvalovali. Ale radši zas mizim.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:58
- Nahlásit

Sízra Milanová
vvzadu by mohli bejt tak 3 stany podle mě
No tak já s psím útulkem u hlavy nespím. Jak se tam něco šustlo, tak tam ti psi okamžitě strašně ječeli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:13
- Nahlásit

Baico
přesně, ve stanu v mrdicích nespim, nebude tam na ně místo, vo chatky se tu akorát tak pohádáme, už vidim, jak se bdue chodit ze stanu přes dva ploty na záchod. Mrdice si umim představit na víkend ale ne na týden. Líbí se mi ta Javorová skála. Ale ano, je to velká kapacita, je víc než pravděpodobný, že tam nebudem sami, nebo, pokud ano, bude strašně mastnej pronájem.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:13
- Nahlásit

děcka, já TRVÁM na chatkách a oplocení, toť vše, co k životu v koncentračním táboře Žumpa potřebuju. S termínem se přizpůsobim, dojedu kamkoli. Oddělený plac, velká klubovna výhodou. Musim valit do hokny, něco vyberte než se vrátim!

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:16 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Zdar, jdu dneska okolo, tudíž vše vím a jdu vám poradit :-P

Přečetla sem asi 0,000006 % z posleních 3 stran a můžu doporučit kemp na Bystřičce (Morava), je tam pár chatek, dal se pronajat celý, myslím, že tam bývají na soustředění záchranářští psi, je tam les, voda, pohoda, majitelka pejskařka. Teda takle to bylo vím cca 3 roky zpět.
Edit: oploceno jest.

A jak se jinak všeci máte?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:17
- Nahlásit

GerdaMrdice si umim představit na víkend ale ne na týden.

já tam teda nebyla, ale nevím co je na kapacitě 20 spacích míst v 10ti budníkách neřešitelnýho.. kdo by se proč oč hádal? Já třá chatku nepotřebuju vůbec, umím se zařídit i mobilně vč. čoklůch.
Vem si kdo byl na prvních Mrdicích a o kolik myslíš že pojede lidí víc? já nemyslim že o moc víc ne, prostě se obsaděj všechny chaty žumpou a kdo nebude vědět 100% tak na něj bude počítáno se stanem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:18
- Nahlásit

Dáška
nejsou tam kotce, ty promile bláznivá )))))))) Máme se parádně jako vždy, když domlouváme monstrakci )))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:21
- Nahlásit

DO MRDIC se vejdou maksimálně 2 stany dozadu vedle chatek
ZBRASLAV je areál jak kráva pro cca 200 lidů takže by sme tam byli s někým a myslím že už budou mít plno
HEROLTICE si myslím budou už taky plný
JAVOROVÁ SKÁLA vypadá dost dobře, ale taky velkej areál
co ten SLAVĚTÍN???? i když myslím že už bude taky plnej
pak mě ještě napad Agáty kámoš z Ajaxu z Volenic akorát je to u kravína http://dogcenter.cz/ubytovani.html

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:23
- Nahlásit

Alexapak mě ještě napad Agáty kámoš z Ajaxu z Volenic akorát je to u kravína http://dogcenter.cz/ubytovani.html

ke Šmatlákoj by jsme mohli pokud by to nechal na tejden celý za rozumný peníz

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:24
- Nahlásit

Crysa
nevím co je na kapacitě 20 spacích míst v 10ti budníkách neřešitelnýho
1x chata saraksovi s harantama, 1x chata eldorádi s harantem, 1x chata aleksa sama, 1x chata davítková sama, 1x chata kejtlina sama, 1x chata adidasky, 1x chata já třá s Atuší nebo s někym, 1x chatka Bajko sama nebo s někym, zbývají ti 2 chatky po dvou místech a to nevíš, kdo pojede, třeba Lolu nemůžeš dát do stanu, že jo. Kotců velkejch je tam 6, odkládaček asi taky. Naplní je kejtlina a aleksa a možná vyjde na eldorády. Možná. Hodně lidí by muselo bejt ve stanu někde na vedlejšim place....Mrdice sou malý prostě. I ten prostor u chatek je malej, do klubovny se skoro nevejdem, ven k ohništi asi jo. A taky přijedou burani, takže chatky máme tímto v poctatě zaplněný. A kde je Jiřík třá taky? Neni. )))

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:25
- Nahlásit

Gerda
ty promile bláznivá
Promile budou až večer
Máme se parádně jako vždy, když domlouváme monstrakci )))))
To se nedivím, kolemjdoucí už tahají aji hlavy...
Tak teda nic no, bych se zajela podívat na žumpu osobně, měly bych vás za barákem skoro, tak to nevyšlo

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
ke Šmatlákoj by jsme mohli pokud by to nechal na tejden celý za rozumný peníz
no proto píšu Agáty kámoš - se s ním zná a vlastně taky eldorádi se s ním znaj tak by to mohli domluvit na nějakej rozumnej peníz

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:28
- Nahlásit

Dáška
vydrž ještě pár měsíců, hnedle budem vědět, kam jedem, pak tě samože taky pozvem ))))

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:28
- Nahlásit

a co to teda??????????

http://areal.kynolog.cz/

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:29
- Nahlásit

Gerda A taky přijedou burani, takže chatky máme tímto v poctatě zaplněný. A kde je Jiřík třá taky? Neni. )))
zas máte pravdu paní..

škoda jen, že musíte ty chatky, bo jinak jsou Mlíkoše s 200 odkládačkama, vodou oplocením i cenou super.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:31
- Nahlásit

Montya co to teda??????????

http://areal.kynolog.cz/

tam není oplocenejch třá 17 chatek bokem, aby zevlovací psové mohli zevlovat a nedošli k jinejm ubytovanej.. celý to zas neobsadíme.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:31
- Nahlásit

Crysa
bo jinak jsou Mlíkoše s 200 odkládačkama, vodou oplocením i cenou super.

hele neboj myslím že tam nakonec skončíme

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:32
- Nahlásit

Crysa
aha, sakra

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:33
- Nahlásit

Alexa
a Mlíkoše se nechcou proč????

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:33
- Nahlásit

Alexa
Takže domluvu zajistí Agáta a Eldorádi a je to

Crysa
škoda jen, že musíte ty chatky, bo jinak jsou Mlíkoše s 200 odkládačkama, vodou oplocením i cenou super.
Mlíkoše splňujou vše, klidně bych tam jela zas, ale naprosto chápu požadavek na chatky a normální spaní mimo stan, taky pokud pojedou lidi s haranti malejma, je jasný, že musej mít rozumný podmínky pro chof děcek na táboře. Si vem, kdyby to tam vonemocnělo, zkazili by rodičům a nám celej tábor.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:35
- Nahlásit

Alexahele neboj myslím že tam nakonec skončíme

no já si myslím, páč když spočtu Biluška psy, Eldorádo psy, Kejtlino psy a kdo má ještě mnohopsy? Pak už jse snad většina dvou psí či dvoupsí+nějaký prcek, tak to je jedině kapacita odkládaček v Mlíkoších. Nebo nějaký obr areály, který zas neobsadíme celý, aby mohli některý čokle cárovat kde se jim zlíbí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:37
- Nahlásit

pro většinu jsou mlíkoše ideální, ale zase ti s maloděckama nevim, nevim....

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:38
- Nahlásit

Gerda taky pokud pojedou lidi s haranti malejma, je jasný, že musej mít rozumný podmínky pro chof děcek na táboře.
to sice je jasný, ale třá by se nechala zadní část klubovny jako děcko-mateřský pokoj a pak to bydlo nahoře..
navíc s tolika batolatama je skoro zas vyloučenej volnej pohyb psů, páč jinak bude každou chvílí mrtvý nějaký dítě, který rychle popoběhnufší nebo rychle se otočifší pes porazí..

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:39
- Nahlásit

Gerda
vydrž ještě pár měsíců
Hehe, stavím se mrknout v květnu, snad už budete domluvení

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:44
- Nahlásit

Crysa
Požadavek na chatky je většinovej, páč když nebudou chatky, nepojedou Adidasky a saraksáci a jebloně a další )) A to pak už zas nepotřebujem tak velkej areál a už nemusíme dělat žumpotábor ))))))

Stejnak se zas dohodnem, je jen dobře, že to začínáme řešit už teď, páč to stejnak nakonec zas vyřešíme a bude to guuut

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání